Transmisă prin Sabine Sangitar în 7 ianuarie 2015 – 19:30
Kryon:
  • Fricțiunea dintre energiile Realității Divine și cele ale dualității
  • Controlați-vă gândurile
Sunt Kryon și prin energia iubirii magnetice vă întâmpin pe fiecare în mod individual. Întâmpin colectivul în care v-ați adunat pentru a primi mesajele, profund în interiorul vostru, acolo unde acționează, acolo unde energia se expansionează în voi, acolo unde sunteți atinși de ea. În timpul vostru liniar, ați intrat într-un nou an, iar Kryon dorește să vă vorbească despre ceea ce s-a schimbat deja. Am fost ales să vă transmit energia iubirii magnetice în timpul mesajelor mele. Vă întâmpin, vă întâmpin în cercul Familiei frecvenței albastre aurii prin cuvintele OMAR TA SATT.
Pionierii frecvenței albastre aurii au realizat legătura de iubire a lui YOAH’TOH. Sfântul Chivot s-a deschis și energia feminină divină s-a putut răspândi pe planetă și în oameni. De asemenea, deși procesul Ascensiunii nu s-a finalizat pe deplin, au avut loc deja multe schimbări pe care, poate, nici nu le vedeți dar le puteți simți. Și aceste sentimente provoacă în mulți oameni o mare presiune. Această presiune doresc să o eliberez din voi prin cuvintele mele pline de iubirea ce o simt pentru voi.  Se întâmplă ceea ce v-am transmis deja de dincolo de voal, de atât de multe ori. Când legătura de iubire va fi transferată lui YOAH’TOH, Puterile vor începe să se apere și vor face tot posibilul pentru a împiedica procesul luminos al Ascensiunii. Nu vor reuși deoarece energia Pământului este deja foarte expansionată. Totuși, aceste Puteri vor reacționa folosindu-și întreaga lor forță și putere. Cu cât vor reacționa mai mult, cu atât mai mult vom acționa noi cu Iubire și SHADEES. Este ca și cum două energii – nu doresc să folosesc cuvântul luptă, ci voi folosi expresia - două energii se freacă una de cealaltă și această fricțiune crează o curgere energetică specială. Ambele părți sunt pline de potențial. În dualitatea în care voi încă trăiți se poate întâmpla ca, dintr-o dată, dualitatea să vi se pară foarte atractivă, ca din nou, după atâta timp să ajungeți într-o stare în care să vă întrebați: Unde sunt? Ce s-a întâmplat defapt? De ce mă simt în acest moment atât de mic? și de ce mă confrunt cu simptomele corpului de lumină? Dualitatea este această Putere care a încercat tot posibilul să vă atragă de partea ei, cât mai departe de energia Realității Divine, de energia Iubirii, a Încrederii și Luminii. Energia dualității, Puterea poate manipula și manipulează. Noi nu avem voie și nici nu o facem. Ce putem face este să lăsăm să curgă SHADEES, să vă aducem iubirea, energia celei mai înalte frecvențe, mesajele care vă ating sufletul. Voi purtați ambele energii și purtați și propria decizie. Pentru propria voastră stare de bine este de o profundă importanță să purtați în voi puterea de a decide. Foarte profund, profund să decideți.
Datorită faptului că legătura de iubire a fost oferită și că Sfâtul Chivot s-a deschis, multe s-au schimbat din punct de vedere energetic. De asemenea, chiar dacă încă nu puteți vedea, energia, întregul flux energetic circulă foarte, foarte repede, din ce în ce mai repede, mai repede ca niciodată până acum. Această viteză a curgerii energetice nu o puteți urmări deoarece Perioada de Acomodare nu a sosit pe deplin. Simțiți influxul și vibrația energiei în celulele voastre și, deoarece viteza este atât de mare, pentru aspectul vostru fizic este foarte obositor și mulți pot simți din nou ceea ce au ancorat de atât de mult timp. Mulți au un sentiment de depersonalizare, nu se simt bine în propriul corp, se confruntă cu simptomele corpului de lumină cum sunt durerile de cap, amețelile, oboseala și apatia. Dar este adevărat și vă este de mare ajutor să simțiți că această vibrație vă încarcă corpul cu lumină și iubire. Celulele voastre se abandonează tot mai mult în noua energie și în noul flux energetic. Este puțin mai dificil pentru aspectul vostru fizic față de celelalte aspecte deoarece aspectul fizic  este încă foarte dens în energia sa. Pe de altă parte, pentru oamenii conștienți, așa ca și voi, celelalte aspecte, în special aspectul omnipotenței și cel al abilităților, dar și aspectul sufletului sunt pline de lumină și foarte expansionate, foarte încărcate. Uneori aveți sentimentul că nu vă mai potriviți cu aspectul vostru fizic. Pe de o parte simțiți această expansiune a iubirii, a luminii și, pe de cealaltă parte, aveți sentimentul că propriul vostru corp se va rupe.
Viteza energiei a crescut enorm de mult devenind astfel foarte, foarte important pentru voi  să vă controlați gândurile. Viteza energiei influențează manifestarea gândurilor voastre de multe ori. Ceea ce gândiți astăzi, se poate manifesta mâine. Bineînțeles, nu este ușor să vă controlați mereu gândurile, așa cum ne-a spus Sangitar. Știm că nu este ușor. Cu toate acestea, este în sarcina noastră să vă clarificați cât este de important să vă focalizați mintea spre direcția corectă. Doar astfel veți manifesta ceea ce vă doriți, ceea ce este corect și bine pentru voi. Este important și să știți că multor oameni le este frică că, dacă își pierd controlul asupra propriilor gânduri și gândesc ceva ce nu este bine pentru ei, vor manifesta acel lucru. Această viteză a energiei este mult mai mică decât viteza energiei gândurilor bune și iubitoare. Pentru aspectul vostru fizic, energia iubirii magnetice este foarte importantă și de mare ajutor. Simțiți cum vă este adusă această energie a iubirii magnetice.
Acest an din timpul liniar, este anul expansiunii energetice. Profunde procese vor avea loc. Când va sosi momentul, vom acționa împreună, ca și colectiv, pentru a boteza Planeta și pe Lady Gaia, pentru a le aduce înapoi la sunetele și numele pe care le-a purtat. Veți învăța și simți cât de profunde devin sentimentele voastre atunci când măștile cad, iar acest lucru a început deja. Nimeni nu se mai poate ascunde. Veți acționa intuitiv, veți simți intuitiv și lumina voastră va străluci în exterior. Va fi un an pentru acțiunea profundă pentru toți oamenii de pe această planetă. Voi sunteți precursorii, cei care poartă înțelepciunea în inima lor în acest nou Ciclu.
În timp ce cuvintele lui Kryon vă sunt aduse, Îngerii s-au adunat în Univers pentru a fi alături de voi, pentru a sărbători împreună cu voi, pentru a întâmpina noul an al schimbărilor energetice. Vă sunt trimise cântecele pe care le puteți simți cu sufletul vostru. Viteza energiilor se reflectă în dualitate și în percepția timpului. Totul, absolut totul se mișcă mai repede, se întâmplă tot mai repede. Corpul vostru vă va transmite ceea ce este important pentru voi. Aceste schimbări care au loc în corp pentru realinierea spre perioada de adaptare, fac greu tolerabile produsele de origine animală. Veți simți cum corpul vă va spune ce anume este bine pentru voi. Și noi ne vom adapta la viteza energiilor și la noul ciclu. Mesajele vor fi chiar și mai intense, chiar și mai aproape de voi, mai perceptibile ca niciodată până acum. Prin fiecare transmisie și prin fiecare mesaj va fi ca și cum suntem alături de voi, pătrundem în încăperea în care sunteți, ne așezăm pe scaun lângă voi și părăsim încăperea împreună cu voi.  Vom fi prezenți și vă vom transmite multe informații prin Sangitar. În fluxul energetic al Noilor Timpuri veți fi foarte intens prezenți în orientarea voastră, în intenția și alegerile pe care le faceți. Este important să simțiți că acesta este începutul, începutul a ceva măreț. Începutul marii schimbări despre care v-am transmis de-a lungul anilor prin Sangitar. Mereu și mereu v-am subliniat faptul că nu știm când va sosi momentul, dar v-am pregătit și instruit în multe epoci. Și acum, cu noul ciclu vă vom pregăti mai departe. Chiar în perioada de adaptare, foarte multe mesaje vor fi transmise, mesaje care vor fi de mare ajutor colectivului și fiecăruia, în mod personal.
Astfel, întâmpinați fiecare schimbare în sufletul vostru. Lăsați ca vibrația să aibă loc în celulele voastre. Acceptați totul ca ceea ce este, realinierea aspectului vostru fizic care se va schimba. Când realinierea celulelor se va realiza, pentru mulți dintre voi deja vor fi împlinite schimbările exterioare – întinerirea, numărătoarea inversă a anilor. Veți observa și că trecutul, prezentul și viitorul se vor uni într-un singur ciclu prezent etern. Veți putea să trăiți tot mai puțin în trecut sau în viitor. Fluxul energetic va fi astfel ghidat ca să puteți trăi tot mai mult în momentul prezent cu energiile care vă sunt aduse prin ciclul care tocmai a început. Veți deveni una și veți conștientiza ceea ce Kryon v-a transmis deja de mulți ani: Sunteți mai mult decât oameni! Aceste cuvinte vor căpăta un profund înțeles pentru voi.
Fluxul gândurilor colective este, în prezent, fluxul gândurilor dualității. Această energie se freacă de energia luminii și iubirii. Dar noi, prin noi mă refer la noi toți, la oamenii conștienți, purtăm un mare flux al gândurilor. Doresc să vă transmit din nou mesajul că voi sunteți purtătorii deciziilor, decizia pentru colectiv și decizia pentru voi. Spre ce vă orientați gândurile? Pentru ce veți decide? Deja puteți simți prin aceste cuvinte că energia magnetică crește în timp ce vă acoperă și vă încarcă. Prin fiecare mesaj și prin fiecare transmisie prezența lui Christos este simțită, deoarece el, Fiul lui Dumnezeu este printre voi mai mult ca niciodată. Veți putea simți că, în noul ciclu, mesajele lumii spirituale, ale înaltelor ființe luminoase, au trecut într-o înaltă conștiință pentru voi iar transmisiile se vor alinia și mai mult.
Așa cum ați observat deja, clima se schimbă, totul trece prin procesul schimbării. Chiar și colectivul frecvenței roșii vorbește doar despre schimbare. Nimic nu mai este cum era. Acum aveți posibilitatea de a păși în exterior și a a fi cine sunteți cu adevărat. De a fi cine sunteți cu adevărat, de a vă simți și de a purta propriile voastre gânduri. De a construi propria voastră lume împreună cu Universul și împreună cu fluxul energetic să vă exprimați dorințele. Puterea care se află în voi încă nu s-a aliniat la viteza energiilor, dar acest lucru se va întâmpla în curând. Este important și să vă așteptați la ce este mai bun și mai frumos pentru voi în momentul aici și acum. Mai mult ca niciodată, camerele Universului sunt pline și pregătite să distribuie tot ceea ce vă doriți, atâta timp cât ceea ce vă doriți este în concordanță cu sufletul vostru. Este timpul ca voi să pășiți în exterior și să vă arătați adevărata măreție. Să arătați că nu mai puteți fi intimidați de energiile colective ale oamenilor care doresc să vă spună cum trebuie să fiți, care vor să vă dicteze ceea ce trebuie să faceți, care doresc să vă încătușeze în energiile colective și doresc să vă aducă jos la nivelul și energiile lor.
Deoarece aspectul fizic, cel mai dificil aspect, se află în defoliere, sesiunea de vindecare de astăzi cu Sangitar și El’Shara va fi puternic susținută de noi iar bioritmul vostru va fi ajustat tot mai mult la viteza și puterea Noilor energii. Deschideți-vă inima și sufletul pentru fluxul vindecării, energiei și acțiunii. Fiți plini de AN’ANASHA pentru aceasta, pentru ceea ce ați realizat deja, fiți plini de AN’ANASHA pentru ceea ce va urma. Nu vă lăsați acaparați de frecarea dintre energii și nu fiți atât de stricți cu voi. Chiar dacă nu puteți rezista ispitei dualității în anumite momente și simțiți că nu este bine pentru voi dar nu puteți proceda altfel, lăsați ca totul să aibă loc, deoarece purtați înțelepciunea și conștientizați că puteți decide diferit din nou, odată cu fiecare respirație, în fiecare minut. Noi nu suntem judecători să vă judecăm. Noi suntem frații voștri, prietenii, însoțitorii voștri. Noi vă vom iubi mereu și vă vom servi întotdeauna, SHAN’THIE’MAA.
Este o onoare să fim alături de voi și să lucrăm împreună cu voi. Suntem bucuroși că acest colectiv și-a găsit locul în acest nou Ciclu. Ați venit pentru a fi prezenți aici și pentru a simți primele mesaje ale lui Kryon în noul an. Doresc să-mi iau rămas bun de la fiecare în mod individual A NI O’HEVED O’DRACH.
AN‘ANASHA

Contact

Telefon: 0744 274 582 
Email: info@scoalakryon.ro

 

We use cookies on our website. Some of them are essential for the operation of the site, while others help us to improve this site and the user experience (tracking cookies). You can decide for yourself whether you want to allow cookies or not. Please note that if you reject them, you may not be able to use all the functionalities of the site.