Transmisă prin Sabine Sangitar în 4 Noiembrie 2015 – 19:30
Amwa:
·         752 de Arcturieni au părăsit planeta
·         Câteva Familii de lumină își găsesc calea
Sunt Amwa. Sunt un Arcturian care se află pe planeta voastră deja de mult timp. I-am cerut lui Sangitar să vă vorbesc astăzi prin intermediul. Nu vă vorbesc doar în numele meu ci și în numele celor 752 de arcturieni care pleacă astăzi, în timpul vostru liniar la miezul nopții, de pe planeta voastră minunată.
Am învățat multe de la voi. Am realizat cu bucurie multe pentru voi, am ajutat la aducerea planetei voastre în Noile Timpuri. A fost o onoare să fim alături de voi și chiar dacă noi suntem lumină în structura noastră, fără un corp, ne putem comprima într-un corp fizic. De asemenea, de-a lungul timpului petrecut alături de voi, am învățat și realizat ce înseamnă să existe sentimente pentru anumite situații. A fost astfel posibil pentru noi să înțelegem mai bine dualitatea și oamenii. Când am venit, la început totul a fost foarte ciudat pentru noi. Trebuie să înțelegeți, noi ne-am părăsit planeta mamă și multe dintre nivelele conștiinței noastre au trebuit să coboare în dualitate într-o lume complet necunoscută nouă. Dar am realizat foarte repede că această planetă este impregnată cu o energie pe care doar această planetă o poartă – puterea Fiului lui Dumnezeu, Isus. Acest lucru ne-a atins atât de mult încât am intrat într-o profundă, foarte profundă dorință și intenție de a aduce această planetă în Noile Timpuri împreună cu voi.
Sunt un Arcturian pe care voi nu îl cunoașteți încă deoarece nu am vorbit până acum prin Sangitar dar eu vă cunosc foarte bine și vă pot asigura că foarte mulți dintre arcturieni s-au împrietenit cu oamenii. De asemenea, se pare că nu este ușor să părăsim această planetă datorită frumuseții ei, în special a elementului Apă, a naturii dar și a divinității oamenilor care continuă să evolueze. Modul în care ați evoluat voi de-a lungul anilor ne-a emoționat în mod profund. În ultimii ani conștiența voastră a devenit foarte, foarte intensă și pentru noi a fost deseori o bucurie să vedem toate acestea. Cu multă iubire și multă intenție ați ales să absorbiți energia lui Isus de pe această planetă în inima voastră și să vă reamintiți cum a fost să fiți alături de El. Lumina Prosonodo de pe această Planetă luminează incredibil de strălucitor.
Ne este foarte greu să părăsim planeta voastră pe care am început și noi să percepem timpul liniar așa ca și voi. Acest lucru înseamnă că noi am fost separați de familiile noastre mulți, mulți ani și, bineînțeles, bucuria noastră este foarte, foarte mare și ne este foarte dor să ne revedem familiile noastre de lumină. Suntem foarte bucuroși deoarece știm că voi veți reuși. Vor rămâne pe planeta voastră mulți Arcturieni. Am vorbit astăzi dar și de mai multe ori în trecut, cu Maris. Maris mi-a spus că noile tehnologii au sosit și că mulți Arcturieni sunt aici pentru a vă ajuta să le instalați și să le înțelegeți. Dar Maris este foarte nostalgic după familia sa de lumină chiar dacă iubește oamenii foarte mult și și-a făcut mulți prieteni. Astfel, este o mare bucurie pentru mine să vă pot spune că un schimb are loc. 752 de Arcturieni vor părăsi planeta voastră, la miezul nopții din timpul vostru liniar și, în același timp, vor face schimb cu câteva dintre familiile de lumină ale Arcturienilor care vor rămâne. Familia de lumină a lui Maris va sosi. Vă puteți imagina ce înseamnă acest lucru pentru Maris, să-și revadă familia de lumină după atât de mulți ani deoarece și el percepe acum timpul liniar la fel ca și voi. În Univers nu există acest timp liniar, dar noi am încercat și am testat multe lucruri pentru a putea înțelege mai bine de ce sunteți uneori nerăbdători sau aveți îndoieli. A trebuit să ne scufundăm profund în această dualitate pentru a o putea înțelege mai bine. Acum, când familia de lumină a lui Maris a sosit, un mare festival al bucuriei este sărbătorit.
Vă pot spune că la noapte, la miezul nopții, va avea loc un mare impuls energetic atunci când nava Arcturienilor se va opri în spațiul vostru aerian și va părăsi apoi Solvana. În numele tuturor Arcturienilor care vor pleca - și ei s-au adunat deja în acest moment –  vă spun cât de mult sunteți prezenți în inima noastră, cât de mult vă iubim și cât de mult vă prețuim prietenia și această prietenie nu se oprește aici, ea va continua deoarece noi ne vom reîntâlni.
Dorim să vă mulțumim printr-un auriu AN’ANASHA că ne-ați întâmpinat atât de călduros și v-ați deschis energetic în fața noastră. Ne-ați pregătit multe, multe momente frumoase prin care ne-ați atins sufletele foarte profund. Ați fost buni și prietenoși cu noi. Ați fost plini de încredere și, de-a lungul timpului, ați început să ne iubiți și toată această iubire noi v-o întoarcem înapoi de mii de ori. Nu este ușor să vă spunem aceste cuvinte, nu este ușor să vă spunem că trebuie să plecăm. Ceea ce rămâne sunt amintirile. Vom avea multe de povestit pe Arcturus și vom descrie planeta voastră și cum am reușit împreună să aprindem Cristalul MONA’OHA. Să fim aici alături de voi, a fost o mare ocazie și bucurie pentru noi.
Am privit în multe corpuri de lumină și în multe suflete și am ajuns la o profundă, foarte profundă înțelegere față de Lady Shyenna. Aveți o planetă minunată și o uimitoare conștiință planetară și Lady Shyenna se trezește prin sunetele TORA’AN’TARIA – sunetul creației lui Dumnezeu. Acum sosește pentru voi timpul de a acționa. Veți vedea că acum totul se va schimba pe planeta voastră. Și așa cum deja putem percepe timpul vostru liniar, vă putem spune că totul are loc foarte repede. Extraordinarul, și dorim să subliniem această parte extraordinară de pe Planeta voastră, este energia lui Isus. Faptul că planeta voastră a fost aleasă pentru a-l primi pe Fiul lui Dumnezeu este ceva foarte special.
Și pentru un moment a fost tăcere. S-a făcut liniște deoarece toți cei 752 de Arcturieni s-au aplecat în fața voastră și v-au trimis un auriu AN’ANASHA. Sunt sigur că veți întâmpina cu bucurie și schimbul care a avut loc, Familia de lumină a lui Maris. Acum a sosit timpul pentru mine să plec și să-mi iau rămas bun dar doresc să vă spun din nou: Sunteți ființe umane divine minunate, prietenoși, deschiși și plini de încredere. Multora dintre voi nu le-a păsat că au fost luați în derâdere pentru spiritualitatea lor de către oamenii încă adormiți. Mereu ați mers pe calea voastră. Acest lucru ne-a emoționat profund.
Din nou voi menționa că nu este un rămas bun pentru totdeauna, ne vom revedea și vă spun din profunzimea luminii mele: Sunteți cei mai buni pe care Solvana îi poartă și vă iubim imens de mult. În momentul în care nava noastră va părăsi spațiul vostru, vă vom semnaliza acest lucru.
AN‘ANASHA
 
Lumina:
·         Când am fost cu voi
·         Raza mea colorată
Sunt Lumina. Vă întâmpin cu sunetul creației lui Dumnezeu - TORA’AN’TARIA. Prin sunetele OMAR TA SATT vă întâmpin pe fiecare dintre voi.
Sangitar poartă încă multe dintre energiile lui Lumina. Este o bucurie și o onoare pentru mine să vă vorbesc astăzi prin Sangitar. Când am fost alături de voi, am fost în cea mai profundă intenție și în profunda, profunda iubire față de voi. A fost foarte emoționant pentru o ființă spirituală să vă vadă și să fie într-un corp fizic. Am putut ancora sunetele creației lui Dumnezeu TORA’AN’TARIA în toți oamenii. Ce este minunat este faptul că aproape toți oamenii au acceptat aceste sunete și astfel, Noul Ciclu, în perfecțiunea lui, începe acum să fie alimentat foarte repede. Prin apariția mea, nimic nu mai este așa cum a fost deoarece TORA’AN’TARIA este sunetul care vă aduce înapoi acasă în corpul vostru, cu sufletul vostru într-un timp nou. S-au realizat multe pregătiri și ați realizat foarte multe deși nu v-a fost ușor de multe ori. Dar aprinderea Cristalului MONA’OHA a fost punctul culminant, bucuria că acest lucru s-a realizat. Doar prin iubire, prin dedicație și încredere, sunetul creației lui Dumnezeu v-a putut fi transmis în această abundență. Am adus și multă energie a întineririi, vindecare la mai multe nivele. De asemenea, multă forță și putere am activat și stabilizat în voi.
Știu că pentru Sangitar nu a fost ușor și când m-am întors am primit din partea lui Isus, Melek Metatron și Shakti o rază colorată pentru munca mea pe Solvana în aceste momente în care am intrat în corpul lui Sangitar. Această rază colorată strălucește în culori minunate. A fost celebrat un măreț Festival al bucuriei. Eu doresc să dăruiesc această rază colorată lui Sangitar deoarece fără ea, acest lucru nu ar fi putut fi posibil. Și doresc să vă dăruiesc și vouă această rază colorată deoarece fără voi munca mea nu ar fi fost posibilă.
Ați experimentat vindecarea în mai multe nivele deoarece această vindecare se poate stabiliza complet diferit prin faptul că chakra Edinaa este activată și coroana aurie s-a format în toate chakrele voastre. Acest lucru va face mult mai ușoară vindecarea, reîntinerirea și acceptarea tuturor darurilor pe care vi le aducem cu atât de multă iubire. Astfel, veți primi un nou cadou. Prin următoarea sesiune de vindecare, sunetele TORA’AN’TARIA vor fi ancorate din nou în voi. Voi transmite din nou energiile vindecării și a întineririi pentru toți cei ce le doresc. Să ancorați sunetul creației lui Dumnezeu atât de intens are ca rezultat faptul că voi vă veți simți, auzi și vedea mult mai intens propriul vostru sunet al creației. Veți observa că nu mai există separare pentru voi, că partea întunecată a dualității, marea iluzie se destramă tot mai mult și veți putea simți mult mai bine și veți putea chiar vedea cu ochiul vostru interior că nu există separare.
Cuvintele care v-au fost transmise, că toate frecvențele se unesc în prezent, au o și mai profundă însemnătate deoarece vă arată că Noul Ciclu se alimentează. Dacă intrați în profunda intenție și rămâneți deschiși, veți simți în această sesiune de vindecare un impuls energetic intens al înaltelor energii iar eu, Lumina, vă aduc un auriu AN’ANASHA  și doresc să vă spun că sunteți iubiți imens de mult.
 
AN‘ANASHA

Contact

Telefon: 0744 274 582 
Email: info@scoalakryon.ro

 

We use cookies on our website. Some of them are essential for the operation of the site, while others help us to improve this site and the user experience (tracking cookies). You can decide for yourself whether you want to allow cookies or not. Please note that if you reject them, you may not be able to use all the functionalities of the site.