Noutăți

 

 

 

 

 
Kryon:
  • Transformările lui Lady Gaia
Mama Maria:
  • Îndreptați-vă încrederea spre mine
Kryon:
Sunt Kryon. Vă întâmpin în colectivul energiei iubirii magnetice și vă urez bun venit pe tărâmurile iubirii, luminii și păcii. Prin cuvintele OMAR TA SATT vibrațiile energetice de aici, din această încăpere dar și din exterior, devin mai înalte. Fiecare cuvânt al lui Kryon poartă energia care se răspândește și atinge sufletele, conectând inimile unele cu altele. Fiecare mesaj este adaptat colectivului, colectivului corpurilor de lumină și fiecăruia în mod individual. Noi, de dincolo de voal, purtăm această grație și v-o aducem vouă. Facem toate acestea cu o foarte profundă intenție pentru toți oamenii de pe planetă, pentru toți cei prezenți aici, pentru voi care ascultați și simțiți mesajele.
Puteți simți în sufletele și inimile voastre, cât de profundă este conexiunea voastră cu Kryon. Cât de profundă este conexiunea lui Kryon cu conștiința lui Lady Gaia care trece prin transformări atât în profunzime cât și la suprafață. Așa cum voi purtați o conștiință individuală personală care se eliberează sub forma transformărilor, la fel este și în cazul lui Lady Gaia. Este important să înțelegeți cu inima că Lady Gaia, la fel ca Sursa Divină, are o conștiință plină de iubire. Tot ceea ce a înmagazinat în ea, de-a lungul epocilor și încarnărilor, sunt gândurile oamenilor. În profunzimea sinelui ei, începe să aibă eliberări masive care conduc spre transformări.
Deseori ați auzit mesajul  că la suprafața sufletului vostru aderă energii care provin din energia colectivă a dualității sau din propriile voastre îndoieli. Aceste energii  circulă la suprafața sufletului vostru deoarece doresc să fie îndepărtate. La voi, oamenii, aceastea conduc spre simptome ale corpului de lumină. În cazul lui Lady Gaia, când transformă cu sufletul ei, cu aspectul sufletului ei, ea se eliberează de aceste energii superficiale. Și în această fază energetică, Lady Gaia nu mai înmagazinează nimic. Ea nu mai poate absorbi gândurile negative. Nu mai dorește să continue în acest mod. Astfel, ea se transformă pe toată suprafața ei. Și într-adevăr,  ea nu are un corp în luptele și războaiele oamenilor, în puterea și confuzia răspândită de oameni.
Pe de altă parte, transformările pe care le-a acumulat în ea de-a lungul epocilor, sunt cele care se prezintă ca inundații, cutremure, incendii ș.a. Deoarece Lady Gaia se eliberează la suprafața sufletului ei, fiindcă nu mai poate acumula nimic, conflictele cresc în intensitate așa cum puteți observa deja pe planeta voastră. Războaiele, distrugerile, furia – toate reflectă ceea ce Lady Gaia a suportat. Este nevoie de multă conștiență, multă compasiune, mult mai multă deschidere și o inimă deschisă pentru a înțelege că există oameni, cum sunt cei din frecvența albă, care aleg să primească și să transforme aceste energii. La fel cum corpul vostru este pregătit să primească și să transforme energiile superficiale ale îndoielilor voastre.
O caracteristică specială a acestor timpuri este dată de faptul că foarte multe se transformă iar noua energie își găsește calea prin SHADEES. Tot ceea ce se întâmplă în lume se întâmplă și în grupurile mici, în oameni și în voi, deoarece sunteți atât de profund conectați cu Lady Gaia. Totul este precum o oglindă. Din această cauză este atât de important în aceste timpuri să aveți încredere să vă deschideți schimbărilor și să creați noua lume, nu să vă așteptați că vă veți trezi într-o dimineață și toate problemele voastre vor fi rezolvate. O conștiință mai înaltă vine pe Pământ și în voi, oamenii. Astfel, este foarte important să înțelegeți  că este important să fiți prezenți în faza de tranziție, deoarece voi sunteți cei ce vor construi, voi creați noul Pământ cu noile energii. De asemenea, nu este nevoie să așteptați, mereu este acum, momentul prezent în care se întâmplă totul, în care puteți simți și puteți ajuta cel mai mult. Dacă vă păstrați atenția focalizată asupra viitorului, energia se pierde. Este foarte important să înțelegeți aici și acum că aceste schimbări, Noile Timpuri au sosit și să începeți să gestionați micile situații ale schimbărilor care apar în viața voastră de zi cu zi. Tot ceea ce ați primit ca mesaje de-a lungul anilor, sosește acum. Structurile puterii nu vor mai putea exista, relațiile care nu sunt bazate pe iubire nu vor mai putea continua.
Se întâmplă multe lucruri dintr-o dată iar oamenii se simt, uneori, copleșiți, voi vă simțiți copleșiți și simțiți un conflict interior profund. Aveți încredere în cuvintele lui Kryon: uneori nu sunt doar turbulențele voastre interioare, voi simțiți și conflictul interior al lui Lady Gaia deoarece sunteți parte din ea. Fluxurile energetice devin tot mai intense, Respirația lui Dumnezeu este mereu intensă. Cu siguranță ați observat deja că timpul liniar aproape începe să se dizolve. Că uneori orele sunt minute, secundele devin minute, lunile sunt precum zilele. Uneori o singură respirație poate părea ca o întreagă zi. Totul se schimbă și este un semn că noua energie sosește. Din acest motiv este foarte important să ascultați cuvintele lui Kryon și să înțelegeți cu inima voastră. Priviți schimbarea energiei în momentul prezent. Nu așteptați dimineața. Nu așteptați un moment mai sigur. Încercați în fiecare zi să observați ceea ce se schimbă, ce se transformă, ce se întâmplă în mediul din jurul vostru și ce se întâmplă în voi.
În aceste timpuri ne îndreptăm atenția, în special asupra Japoniei. Acolo ne așteptăm la transformări. Mari procese de transformare în Africa, China, Australia, Islanda și Germania. Timpurile vor deveni tot mai intense iar energiile se vor simți tot mai intens. Noi trimitem și transferăm SHADEES.
Pe de altă parte, prin aprinderea Cristalului  MONA’OHA voi, cei prezenți aici, puteți simți că încrederea din voi s-a întărit, că îndoielile dispar și puteți experimenta o expansiune a conștiinței voastre. Puteți vedea și simți cum lucrurile se schimbă, cum abilitățile voastre devin tot mai puternice, al Treilea Ochi se deschide tot mai mult și deveniți sensibili față de toate energiile. Îndreptați-vă atenția spre schimbările pozitive, spre frumos, spre adevăr și bine. Acesta este adevărul care își găsește calea. Când un adevăr își găsește calea, are nevoie de o inimă deschisă și înțelegere. De dincolo de voal, și noi privim planeta voastră și schimbările. Vedem schimbările din voi, în mod personal, în întâlnirile grupurilor spirituale ale frecvenței roșii și albe. Și vedem și schimbările din conștiința lui Lady Gaia.
Oricât de greu pare a fi pentru mulți oameni în aceste timpuri, totul este ceea ce am anunțat deja de mult timp. Depinde de voi din ce unghi priviți schimbările. Poate, unii oameni vor fi dezamăgiți că începuturile Noilor Timpuri nu împlinesc propriile lor așteptări. Dar acest aspect nu este important pentru marea imagine de ansamblu. Este important ca oamenii să se regăsească și să poarte în inimile lor înțelegerea că aceste schimbări au fost introduse și că procesul de transformare este de neoprit. Ceea ce vor aduce schimbările, în cea mai mare parte, depinde de oameni.
Prin fiecare respirație pe care o faceți puteți simți cum este marele suflet Lady Gaia în multele ei aspecte, la fel ca și voi.
Energia iubirii magnetice va fi transmisă tot mai intens deoarece ea vă ameliorează multe dintre simptomele corpului de lumină. Celulele voastre sunt realiniate pentru schimbări și absorb energia iubirii magnetice și fuzionează deoarece reprezintă puterea Noilor Timpuri.
Astfel, vă chem acum pe voi și pe Mama Maria și vă spun fiecăruia dintre voi: AN’ANASHA.  
 
Mama Maria:
Sunt Mama Maria. Vă întâmpin în lumina sufletului SHIMAA. Acolo unde eu sunt, puteți simți siguranța. Energia mea vă aduce consolare, pace și siguranță. Oricând simțiți că sunt alături de voi, simțiți căldura. Încep în marea voastră de lacrimi. Vă consolez atunci când sunteți triști. Sunt alături de voi chiar și atunci când, uneori nu știți cum să mergeți mai departe. Vă puteți abandona în energia mea. Sunt custodele vostru și al sufletului vostru. Vă cunosc prin fiecare respirație pe care o faceți. Iubirea mea este infinită și foarte personală. Știu ce vă frământă. Știu ce vă rănește. Sunt aici, sunt aici alături de voi.
Această eliberare de durere și suferință, această abandonare într-o energie ca a mea vă poate liniști. Un zâmbet pe fața voastră, iubirea în inima voastră, toate acestea le puteți simți când sunt alături de voi exact cum am fost odată cu Isus. Exact cum l-am consolat odată pe micul Isus în singurătatea lui, în dorința și durerea lui, așa vă consolez și pe voi. Voi sunteți inima mea. Voi sunteți sufletul meu. Voi sunteți iubirea mea. Nu există cuvinte care să exprime ce simt pentru voi și cu multă putere și încredere sunt acum alături de voi și vă învelesc în energia celei mai profunde siguranțe. Acolo puteți uita, acolo puteți uita de visele iluziei și puteți simți vigilența adevărului, înțelegerea a ceea ce sunteți cu adevărat, ce anume cauzați, ce lumini mărețe sunteți. Și acestea nu sunt doar cuvinte, sunt energii care vă conectează și vă poartă, vă poartă, vă poartă.
Simțiți cum energia mea este alături de voi iar vindecarea se așterne peste voi. Nu există nimic ce să nu-mi puteți spune din ceea ce vă supără. Poate există un prag peste care nu îndrăzniți să treceți. Limite care sunt dificil de deschis. Conflicte în dualitate, în zona voastră. Uneori pare că nu mai puteți continua. Vă îndoiți de voi. Dar, totul este bine copiii mei. Totul este corect și bine așa cum este. Nimic nu este ascuns de mine și indiferent ce este, voi transforma totul în iubire, pentru voi. Cu încrederea mea, cu energia mea, sunt pregătită să preiau totul de la voi dar trebuie să vă îndreptați încrederea asupra mea.
Am pregătit calea pentru Isus. L-am consolat atunci când a plâns. Am purtat multe discuții cu el. L-am îmbrățișat iar lacrimile lui s-au uscat. Am cântat împreună cu el cântecele care i-au liniștit sufletul. I-am dat iubirea mea. Și am știut că, dacă are încredere, dacă îmi dădea mie tot ceea ce îl împovăra, el devenea liber, liber să-și găsească calea ca Fiu al lui Dumnezeu și să fie alături de voi. Și în aceste timpuri care nu au mai existat până acum pe Pământ, sunt aici din nou. Sunt aici din nou pentru a fi alături de voi, să fac același lucru pe care l-am făcut și cu Isus. Poate aveți nevoie de ceva din exteriorul vostru pentru a vă sprijini, ceva în ce să vă puteți abandona, în care să fiți înțeleși în mod necondiționat, în care să nu existe, așa cum spuneți voi, judecată. Să fiți priviți doar așa cum sunteți, puri, iubiri pure. Sunt pregătită, sunt pregătită să vă ofer acest loc. Pot privi în sufletul vostru și pot vedea că vă este, uneori, dificil să transpuneți în cuvinte ceea ce simțiți și să-mi spuneți ce vă supără. Uneori este și rușinea. Dar credeți-mă și aveți încredere în aceste cuvinte și energii: Nu există nimic, nimic ce să nu-mi puteți încredința. Imediat ce vă îndreptați spre mine și vorbiți cu mine, vă leagăn în brațele mele și vă fac să simțiți așa cum l-am făcut și pe Isus, odată, să simtă că: Voi sunteți iubirea pe Pământ. Sunteți Îngeri în corpuri fizice. Purtați sufletul divinității. A trebuit să îndurați și să suferiți. Uneori chiar și voi, deoarece există momente în care sunteți plini de îndoieli, puneți totul sub semnul întrebării deoarece așteptările nu v-au fost împlinite sau chiar voi nu v-ați împlinit propiile voastre așteptări. Dar nu este adevărat, nu este deloc adevărat. Chiar și Isus s-a întrebat și a spus: Maria, ce este greșit cu mine fiindcă părinții mei nu m-au dorit? Și exact așa cum i-am explicat odată lui Isus, că dacă există lucruri pe care mintea umană nu le poate înțelege, nu înseamnă că ceva este în neregulă cu tine. Până la urmă voi ați fost aleși pentru a fi aici, prezenți în acest proces pe care Pământul, planeta voastră îl experimentează. Toate frământările și schimbările, toate v-au fost prezise deja de lumea spirituală. Una este să auzi toate acestea și alta este să te afli în mijlocul a toate acestea. Există situații în care vă întrebați: De ce toate acestea? Există situații în care vă îndoiți de voi și, poate, și de mesaje. Dar sunt doar momente scurte. Dacă, în astfel de momente, vă abandonați mie, totul este bine. Totul este bine.
Aduceți pe Pământ mult mai mult decât veți putea vreodată înțelege cu mintea. Chiar și în Perioada de Adaptare nu puteți înțelege pe deplin ce înseamnă să fiți aici, pe această Planetă, ce înseamnă pentru noi și ce înseamnă pentru voi. Din acest motiv lăsați-vă purtați de fluxul iubirii și energiei. Amintiți-vă că, chiar Isus și-a pus multe întrebări, chiar și Isus a plâns și a avut nevoie de siguranță, iubire și înțelegere pentru a se putea vedea ca Fiu al lui Dumnezeu. Astfel, aceste mesaje curg spre voi, cei care sunteți atât de plini și încărcați cu energie și reprezintă un mare dar pe care vi-l faceți vouă. Există momente în care uitarea dualității are loc și simțiți ce se întâmplă cu adevărat în viața voastră.
Acum vă învelesc din nou în energia iubirii mele. Vă învelesc în puterea grației, a luminii și căldurii și vă spun cuvintele pe care i le-am spus odată și lui Isus: Sunteți copii ai lui Dumnezeu și sunteți iubiți, exact așa cum sunteți. Nu sunteți singuri. Noi suntem alături de voi.
A NI O’HEVED O’DRACH
AN’ANASHA.

Contact

Telefon: 0744 274 582 
Email: info@scoalakryon.ro

 

We use cookies on our website. Some of them are essential for the operation of the site, while others help us to improve this site and the user experience (tracking cookies). You can decide for yourself whether you want to allow cookies or not. Please note that if you reject them, you may not be able to use all the functionalities of the site.