Noutăți

 

 

 

 

 
Kryon:
  • Efectul SHADEES
  • Priviți spre soluții
Cu imensa iubire ce am adus-o pentru fiecare dintre voi, vă întâmpin prin vibrația OMAR TA SATT, eu, Kryon.
Simțiți fluxurile de energie SHADEES care vă sunt aduse din ce în ce mai mult? Noi, de dincolo de voal – care este foarte subțire – privim planeta. Vedem conștiința planetei. Avem darul de a privi această conștiință așa cum vă privim pe voi. Ceea ce vedem este strălucitor, expansionant și frumos.Dar vedem și că această conștiință are nevoie de sprijin pentru transformare, pentru acest proces. Din această cauză tot mai multe fluxuri energetice Shadees sunt trimise conștiinței planetei și, astfel, spre fiecare ființă vie de pe planetă. SHADEES atinge dualitatea și pătrunde în profunda conștiință a lui Lady Gaia dar și în profunda conștiință a oamenilor. Ajută și sprijină procesul transformării care poate deveni mai blând. În același timp, SHADEES este și o energie a accelerării.
Când fluxuri energetice SHADEES, atât de profunde, sunt trimise în conștiința lui Lady Gaia, oamenii simt acest lucru foarte profund în întregul lor sistem. Mulți oameni reacționează cu iritabilitate la aceste fluxuri de energie SHADEES. Deși energia transmisă este luminoasă, frumoasă și foarte intensă, mulți oameni încă simt această energie ca fiind foarte apăsătoare, dar simt în sufletul lor că această energie a Realității Divine este ceva minunat. Totuși, mulți oameni reacționează la această energie cu iritabilitate deoarece, în unele cazuri, energia cauzează simptome ale corpului de lumină. Oamenii care sunt conștienți de ei înșiși, care cunosc, simt această energie și o absorb în mod conștient în ei, pot gestiona energia SHADEES în mod diferit. Dar când privim oamenii, în general, colectivul, putem vedea cum acționează asupra lor aceste fluxuri de energie din Realitatea Divină și cum percep ei această energie. SHADEES pătrunde profund în cea mai profundă parte a sufletului vostru, în cea mai profundă parte a sufletului fiecărui om, iar sufletul absoarbe această energie precum un burete. Fiecare suflet, indiferent dacă este conștient sau nu la nivelul mental, cunoaște această energie a Realității Divine. Astfel, sufletul trimite impulsuri că dorește să absoarbă aceste fluxuri energetice chiar și mai intens. Dar spiritul mental, nivelul mental, uneori nu este pregătit să accepte și încearcă să explice de ce o energie care este atât de luminoasă și strălucitoare, care vă sprijină, vă poartă și permite ca toate tranzițiile să devină mai blânde, poate cauza procese atât de profunde.
Când energia din Realitatea Divină vă este adusă în fluxuri atât de intense, întâlnește energia dualității și pare ca și cum are loc o luptă între energii. Unii oameni intră în jocul luptei și se lovesc și încearcă tot posibilul să îndepărteze această energie a Realității Divine cât mai departe de ei. Totuși, sufletul nu permite acest lucru. Mă refer aici la oamenii care sunt mai puțin conștienți de fluxurile de energie care sunt aduse pe Pământ în aceste timpuri. Este puțin mai diferit la oamenii conștienți. Voi simțiți simptome ale corpului de lumină dar sunteți conștienți că această energie este importantă și de ajutor, nu doar pentru planeta voastră ci și pentru voi.  
În această confruntare dintre energiile dualității și cele ale Realității Divine, mulți oameni simt că măștile lor cad și încearcă să facă tot posibilul ca să-și păstreze măștile. Ei nu doresc să renunțe la rolul lor. Ei doresc să dețină controlul și nu vor să se schimbe. Dar este necesar să permiteți ca schimbările să aibă loc în voi pentru ca adevăratul sine să se ridice tot mai mult, sentimentele, emoțiile, lucrurile care sunt o parte din voi, energia, tot ceea ce sunteți: O ființă umană divină pe Pământ. Astfel, mulți oameni sunt înfricoșați: Ce se întâmplă când cade o mască? Ei nu știu ce se află în spatele măștii deoarece ei nu se ocupă îndeajuns cu ei înșiși. În majoritatea timpului ei sunt ocupați cu menținerea măștii, cu deținerea controlului. Pur și simplu sunt speriați de ceea ce se întâmplă. Dar va sosi o nouă dimineață, o nouă dimineață după noapte. Poate cunoașteți acest sentiment: când, ca și copii, vă trezeați în dimineața unei zile de vară și fugeați desculți prin iarba udă, soarele vă încălzea pielea, erați în natură și vă simțeați liberi, simțeați cum e să fiți una cu elementele, cu Pământul, una cu Mama Pământ și cu voi… Toate acestea sunt ascunse dincolo de mască și atunci când oamenii au curajul să-și dea jos masca, să o lase să cadă, toate aceastea vor reapărea – lucrurile naturale.
Nici unui om nu trebuie să-i fie frică. Vi s-a spus atât de des, mereu și mereu, în special în această încarnare, cum trebuie să fiți, ce ar trebui să faceți mai bine, cum să vă adaptați. Aproape vi s-a ordonat să vă creați o mască pentru a fi recunoscuți în energiile colective, în societate. Dar dincolo de această mască voi purtați sinele vostru adevărat, purtați strălucirea, lumina, flăcările. Și o nouă dimineață sosește după o noapte întunecată, o noapte în care, poate, vi s-a făcut frică de întuneric și v-a fost foarte dor de lumină, ați tânjit după o dimineață. Lumina este mereu în voi, această lumină sunteți voi. Chiar și în cel mai profund întuneric care însoțește uneori dualitatea, purtați această lumină care vă învelește, care vă oferă sentimentul: exact așa cum sunteți, sunteți corecți. Nu trebuie să ascundeți nimic.
În Noile Timpuri care sosesc, chiar prima schimbare este dată de faptul că veți privi spre soluții. Oamenii sunt încă foarte preocupați cu problemele din dualitate. Acest lucru crează drama, drama din viața dualității. Dar soluțiile așteaptă. Sunt acolo, sunt în fața voastră, sunt Realitatea Divină. Întreaga dramă se prăbușește atunci când sunteți pregătiți să priviți soluțiile. Dar puteți vedea soluțiile doar atunci când privirea voastră este clară și pură, intenția vă este profundă și când nu vă ascundeți după nici o mască. Doar pentru un moment, intrați profund, printr-o respirație, în interiorul vostru. Poate puteți vedea o dramă, o problemă din energia dualității, o problemă care vă reține, care vă împovărează, care vă menține limitați și mici. Cât de des priviți spre această problemă? Cât de des descrieți această problemă prin sunete și cuvinte? Cât de des sunt aceste probleme ancorate și blocate în nivelul vostru mental? Ați creat soluția deja de mult timp iar noi, lumea spirituală vă oferim soluția pe o tavă aurie sub forma mesajelor și tiparelor energetice. Le așezăm în fața voastră, le purtăm după voi. Întotdeauna suntem pregătiți să vă arătăm soluția. Dar atât de mulți oameni aleg să rămână în energiile problemelor  lor. Uneori sunt oameni care au nevoie de toată această dramă în viața lor și mereu, această alegere, are de-a face cu frica. Frica de ceea ce se va întâmpla atunci când drama va dispărea iar problemele se vor soluționa. Unii oameni sunt speriați chiar și de soluții deoarece, o soluție înseamnă uneori o schimbare. Dar, aceste schimbări reprezintă mereu o ușă, o poartă din Noile Timpuri care vi se deschide, care este mult mai frumoasă decât orice problemă a dualității.
Energia iubirii magnetice, dacă încă vă obosea în urmă cu câțiva ani, timpul energiilor a avansat atât de mult încât energia iubirii magnetice vă expansionează, vă învigorează, vă ajută în respirație și este foarte vindecătoare. Simțiți cum această energie magnetică curge prin fiecare cuvânt pe care Kryon vi-l aduce, curge plină de iubire în toate aspectele voastre. Știu că oamenii trăiesc vremuri grele. Este tranziția. Dar nu mai există nici o cale de întoarecere. Noua lume va lua ființă. Noul Pământ se va naște iar Lady Gaia se va elibera.
Toate Cristalele pe care le-am trimis pe Pământ cu tipare energetice sunt alimentate în energii. Fiecare Cristal este alimentat mereu și mereu. Când vă înveliți în aceste formațiuni veți simți cum energia dualității vă poate atinge atât de mult! Și acesta este un mesaj foarte important în aceste timpuri și zile. Clara disociere față de energiile dualității. Bineînțeles că nu vă puteți disocia mereu deoarece trăiți în această lume, în această dualitate. Și totuși este foarte important să simțiți ceea ce sunteți și ceea ce purtați, ceea ce purtați în voi. Să nu faceți ceva personal din fiecare energie a dualității, să rămâneți sinceri față de voi și să vă înveliți în energiile Realității Divine.
Kryon vă va transmite acum valuri, fluxuri ale energiei iubirii magnetice. Chemați-vă grupul personal de Îngeri  și rugați-i să ancoreze aceste fluxuri energetice  în toate aspectele voastre. Când respirați acum, profund, și vă deschideți, simțiți cum energia iubirii magnetice vă atinge. Astfel, lăsați acum ca totul să se întâmple în aceste momente de liniște.
(acordați-vă timpul necesar pentru a simți și absorbi energia)
De fiecare dată când intrați în contact cu aceste energii ale Realității Divine, devine mai ușor pentru voi deoarece sufletul vostru este plin de recunoștință. Prin fiecare energie a Realității Divine voi vă expansionați. Și prin fiecare energie din Realitatea Divină, deveniți chiar și mai conștienți că sunteți oameni divini pe Pământ.
Ne așteptăm la mai multe transformări. Vor apărea vise mai intense pentru voi, pentru oameni. Vă va fi de mare ajutor dacă veți privi în conștiința voastră după astfel de vise și vă veți permite să dați drumul acestor vise în certitudinea profundă că totul este bine așa cum este. Simțiți intenția în inima voastră, simțiți iubirea pentru voi și pentru oameni. Dar, mai presus de toate, simțiți iubirea pentru planeta voastră. Permiteți ca, acum, energia iubirii magnetice să se expansioneze nu doar în aspectele voastre ci și în celulele voastre.
(acordați-vă timpul necesar pentru a absorbi energia în celulele voastre)
Pentru atât de mulți oameni care sunt atât de intens conștienți, voi sunteți Realitatea Divină și trăiți într-o lume a dualității. Dar această dualitate se retrage tot mai mult. Ajutați oamenii, acordați-le sprijinul și arătați-vă lumina. Toate aceste schimbări pe care vi le-am adus ca mesaje de atât de mult timp, s-au împlinit. Acum schimbările se vor accelera iar SHADEES va curge pe Pământ intens. Când simțiți energiile SHADEES foarte intens, chemați-l pe Isus și lăsați-l să toarne, peste voi, lumina Prosonodo. Chemați-o pe Shan'Shija și lăsați-o să toarne, peste voi, energia Eleua. Chemați-l pe Maha Cohan și cereți energia disocierii. Folosiți Cristalele și ajustați-vă vibrația, ajustați-vă vibrația la EL'ACHAI.
Vedem conștiința lui Lady Gaia atât de clar, dar vă vedem și pe voi, pe fiecare dintre voi. Vedem schimbările. Suntem alături de voi deoarece vă iubim pe fiecare imens de mult.
AN'ANASHA.   

Contact

Telefon: 0744 274 582 
Email: info@scoalakryon.ro

 

We use cookies on our website. Some of them are essential for the operation of the site, while others help us to improve this site and the user experience (tracking cookies). You can decide for yourself whether you want to allow cookies or not. Please note that if you reject them, you may not be able to use all the functionalities of the site.