Maris
  • Schimbări
  • Transmisie de energie pentru Lady Gaia
Sunt Maris, o înaltă lumină. Sunt un Arcturian şi un prieten al oamenilor. Vă întâmpin prin cuvintele OMAR TA SATT şi sunt plin de bucurie pentru că vă pot transmite astăzi mesaje.
Sunt foarte mulţi Arcturieni pe Planeta voastră, arcturieni care sprijină procesul transformărilor. Maris are misiunea de a transmite schimbările prin care treceţi voi şi Lady Gaia. Datorită curgerii energiei SHADEES, schimbările sunt simţite foarte puternic în fiecare moment al vieţii voastre. SHADEES este o energie foarte înaltă, o rază concentrată de energie care este adusă pe Pământ. Vi s-a spus deja de mult timp că atunci când se va ajunge la punctul culminant al Ascensiunii, Pământul se va cutremura, va ploua cu cenuşă şi va fi întuneric, că multe lucruri nu se vor mai putea menţine iar structurile vor colapsa. Încă nici un cutremur planetar nu s-a simţit şi nici nu a plouat cu cenuşă în lume. Tutuşi schimbarea se simte atât de puternic încât noi, Arcturienii vă spunem că al doilea mare val al Ascensiunii nu mai poate aştepta prea mult timp. Deoarece mulţi oameni se aşteaptă ca procesul de schimbare a energiilor să vină cu un mare cutremur, ei nu pot nici înţelege nici asocia schimbările care au acum loc pe planeta voastră, în Lady Gaia şi în voi, enormele expansiuni energetice şi transformările lui Lady Gaia care se produc şi nici fluxul şi curgerea energiei SHADEES.
Noi studiem mereu oamenii, planeta, conştiinţa lui Lady Gaia deoarece face parte din sarcina noastră. Din acest motiv am venit pe Pământ - pentru a vă sprijini pe voi toţi. Şi astfel voi începe prin a vă spune ce simte conştiinţa lui Lady Gaia, cum este în expansiuni, cum este reţeaua Pământului şi toate lucrurile care au avut loc. Pe de o parte doresc să încep prin a  vă spune şi a vă face cunoscut faptul că Merkaba lui YOAH’TOH continuă să se extindă şi a fost alimentată bine prin sprijinul vostru atât de plin de iubire şi prin munca voastră neobosită.
În multe locuri de pe Pământ energia este bine expansionată şi deja trezită. Ce înseamnă „conştiinţa lui Lady Gaia”? Cum şi-ar putea un om imagina această conştiinţă? Pentru aceasta este important să menţionez că atunci când mergeţi în natură, când experimentaţi anotimpurile, primăvara, vara, toamna şi iarna – aceste lucruri sunt unice pe planeta voastră. Poate puteţi simţi atunci că sunt procese legate de un anumit ciclu. Iar aceste cicluri oglindesc conştiinţa lui Lady Gaia. Când treceţi printr-un proces de transformare în viaţa voastră de zi cu zi este dificil pentru voi şi este greu de gestionat şi astfel puteţi, poate, să vă imaginaţi şi chiar să simţiţi că Lady Gaia trece prin acest proces individual pe care îl experimentaţi şi voi, dar ea trece printr-o mult mai mare varietate expansională faţă de voi.
În aceste timpuri în care schimbările sunt perceptibile oamenilor este important să ştiţi că acestea sunt exact energiile şi afirmaţiile pe care voi, oamenii, le-aţi auzit deja de mult timp. Şi totuşi noi, Arcturienii, care observăm şi studiem oamenii de multă vreme am observat că, chiar dacă oamenii cunosc aceste informaţii nu este uşor să se dedice procesului de transformare. Simţind poate că ceva neplăcut are loc în timpul procesului de transformare, acest lucru face dificilă alegerea voastră de a continua să vă încredeţi şi să cuprindeţi cel mai mare dar. Energia de pe Pământ se reînnoieşte prin fiecare proces de transformare individual. Realitatea Divină soseşte şi această energie a Realităţii Divine a fost ancorată de mult în atât de multe regiuni şi părţi ale Pământului dar şi în oameni.
Bineînţeles, cealaltă parte a energiei încearcă să prevină totul cu întreaga sa forţă. Dar lăsaţi-l pe Maris, prietenul vostru, Maris, Înaltul Arcturian, să vă spună despre o asemenea energie, şi vă voi descrie totul ca o metaforă: atunci când această energie loveşte, atinge un vid deoarece nu se mai poate menţine şi se destramă. Şi oricât de dificil ar putea fi procesul transformaţional pentru fiecare om în parte, nu se poate menţine. Încearcă tot ce se poate dar această energie nu mai are o energie la care să se conecteze şi astfel nu se mai poate menţine.
Pe de altă parte, cu toate acestea, când energia Realităţii Divine soseşte, se poate manifesta oriunde. Nu curge într-un vid, curge direct în inimile şi sufletele oamenilor, în conştiinţa lui Lady Gaia. Este atât de important ca fiecare om să înţeleagă faptul că această energie a Realităţii Divine poartă în interior o mult mai mare măreţie iubitoare decât orice proces de transformare, chiar dacă pare mai greu ca niciodată pentru voi.  Procesul de transformare a energiilor colective va deveni, de asemenea, tot mai intens şi este extrem de important – şi aici eu, Maris, doresc să vă sprijin – ca răsăritul conştiinţei din voi să se extindă, ca toate lucrurile pe care le experimentaţi, care se simt dificile în dualitate şi totuşi, dacă le daţi drumul, dacă permiteţi, se va forma ceva ce este mai înalt şi mai frumos decât aţi visat vreodată. Şi astfel este şi pentru Lady Gaia. Observaţi natura mareele, marea, animalele, toate care aparţin naturii, chiar şi pe voi, deoarece voi sunteţi împreună cu Lady Gaia, cu planeta voastră, cu această energie. Când veţi simţi profunzimea naturii, atunci veţi simţi, pe de o parte că au loc procese foarte profunde de transformare şi pe de cealaltă parte că există şi zone înălţate care sunt aproape exaltate deja deoarece energia Realităţii Divine a sosit, la fel şi iubirea şi energia SHADEES. Respiraţia lui Dumnezeu Sol’A’Vana este energia fazei de adaptare care conectează totul şi vă poartă blând spre următorul val.
Lady Gaia ne spune că uneori simte energii confuze, energii dezechilibrate în reţeaua Pământului şi cere ajutor în astfel de momente. Atunci când Lady Gaia cere ajutor, lumea spirituală poate aduce valurile de energie SHADEES pe Pământ. În aceste timpuri ale prezentului o foarte, foarte intensă fază transformaţională începe.
Vă cunosc pe voi, oamenii, v-am studiat. Vă iubesc atât de imens de mult şi mă simt atât de aproape de voi. Şi mai ştiu că este greu pentru unii oameni să înţeleagă de ce un proces de transformare este atât de intens şi totuşi Pământul încă nu s-a cutremurat. Lăsaţi acest gând să plece deoarece este un gând care izvorăşte din intelectul vostru şi vă distrage de la partea esenţială. În special cele mai intense transformări au loc în momentul aici şi acum.
Simţiţi în profunzimea sufletului vostru, deoarece doar acolo veţi putea simţi ce înseamnă cuvintele lui Maris, ce înseamnă  Sol’A’Vana, SHADEES, Lumina Prosonodo, Energia Eleua şi energia minunată şi iubitoare SHIMAA. Sol’A’Vana le conectează pe toate şi ghidează spre un câmp al Realităţii Divine. În aceste timpuri intense ar fi important să găsiţi şi să creeaţi un loc, o încăpere în voi sau chiar în exteriorul vostru, în natură, în casa voastră unde să simţiţi: aici, aici energia Realităţii Divine circulă. Aici este câmpul perioadei de adaptare. Aici pot merge şi pot fi liber în modul în care mă simt. Aici mă pot odihni. Aici mă pot abandona. Acest lucru vă va fi de foarte, foarte  mare ajutor în aceste timpuri. Mulţi dintre voi simţiţi procesul de transformare al energiilor de pe suprafaţa aspectului sufletesc. Şi foarte, foarte mulţi oameni simt simptomele corpului de lumină. V-ar fi de ajutor dacă aţi găsi un câmp în care să lăsaţi această energie să se scurgă, iar această scurgere are loc doar atunci când înţelegeţi şi simţiţi cu sufletul vostru, cu aspectele voastre şi cu inima voastră – nu cu intelectul vostru.
Putem să vedem şi că Lady Gaia îşi doreşte multe energii în întreaga energie a Pământului. Şi astfel, mulţi dintre voi ştiu deja, dar Maris vă va confirma din nou, că Sangitar a primit o iniţiere de la un şaman bătrân şi că aceasta este acum eliberată pentru frecvenţa albastră aurie. Lady Gaia a cerut şi această energie. Foarte multe energii diferite sunt necesare acum pentru ca Sol’A’Vana, Respiraţia lui Dumnezeu să poată conecta aceste energii unele cu celelalte. Noi, Arcturienii, noi sprijinim acest proces pentru Lady Gaia şi pentru voi, pentru colectiv. Noi suntem pregătiţi dacă şi voi sunteţi pregătiţi să permitem acestor energii, acestor curente să îşi urmeze calea, să acceptăm schimbările, să spunem da. În schimbul acestora se va genera o energie a Realităţii Divine care vă va permite să vă expansionaţi foarte mult.
Acum, Maris vă cere să intraţi în profunzimea sufletului vostru prin respiraţii pline de ANA, să vă scufundaţi în voi. Cereţi grupului vostru personal de îngeri să conecteze aspectele unele cu celelalte. Deschideţi-vă chakrele Alfa şi Omega într-o profundă intenţie şi rostiţi-vă numele originar. Conectaţi-vă profund cu conştiinţa lui Lady Gaia. Multe lumini înalte s-au adunat pentru a trimite energie concentrată lui Lady Gaia prin voi. Este o înaltă muncă a iubirii şi o semnificativă muncă în lumină atunci când vă faceţi disponibili. Vom începe curgerea energetică acum. Doar lăsaţi ca totul să se întâmple. Energia curge prin voi şi este condusă mai departe lui Lady Gaia.
(acordaţi-vă timpul necesar pentru transmisie)
Eu, Maris şi Arcturienii, noi suntem prietenii voştri, vă sprijinim şi oricând doriţi ne puteţi chema, puteţi chema energia Arcturienilor care vă va aduce împământare şi eliberarea de simptomele corpului de lumină.
A fost o mare bucurie să vă vorbesc deoarece mă simt atât de conectat cu voi. Energiile curg în conştiinţa lui Lady Gaia şi sunt ancorate acolo. Cuvintele nu pot exprima ce înseamnă când oamenii devin disponibili pentru a servi ca şi canale ale lui Dumnezeu.
Cu o profundă iubire îmi iau rămas bun de la voi şi vă spun fiecăruia dintre voi
AN’ANASHA

Contact

Telefon: 0744 274 582 
Email: info@scoalakryon.ro

 

We use cookies on our website. Some of them are essential for the operation of the site, while others help us to improve this site and the user experience (tracking cookies). You can decide for yourself whether you want to allow cookies or not. Please note that if you reject them, you may not be able to use all the functionalities of the site.