Kryon
  • Evenimentele curente
Mesaje transmise prin mediumul Sabine Sangitar Wenig.
Sunt Kryon. Vă întâmpin prin cuvintele OMAR TA SATT. Anturajul este prezent, îngerii care stau aşezaţi la picioarele voastre, care vă respectă şi vă onorează şi vă ating în aceste clipe ale timpului prezent.
Acestea sunt momente foarte emoţionante deoarece evenimentele curente se schimbă în mod progresiv. Şi fiecare persoană, fiecare om de pe această planetă va simţi schimbarea. Dar modul în care este simţită, cum este percepută – depinde de fiecare om în parte. Ascultaţi mesajele lui Kryon care sunt pline de energia iubirii magnetice.
Ceea ce se întâmplă în momentul prezent este foarte special. Noi am venit astăzi aici pentru a vă aduce daruri în plus faţă de mesajele care vă ating sufletul. Sfantul Graal al Vieţii, ELISES, a fost aprins. Şi astfel Îngerii Tron s-au adunat, Shan’Shija, pentru a vă transfera ca şi dar, picăturile de binecuvântare ale vieţii, pentru a le direcţiona direct în aspectul vostru fizic. Vom realiza acest transfer prin sunetele realităţii divine. Respiraţi profund în voi lumina iubirii şi simţiţi-vă învelişul fizic, simţiţi cum picioarele voastre ating pământul şi se conectează cu conştiinţa lui Lady Gaia. Intraţi în profunzimea divinităţii voastre. Permiteţi ca picăturile de binecuvântare ale vieţii să vă fie aduse. Acestea includ reînnoirea celulelor, o profundă vindecare. Vă arată şi vă fac să simţiţi profunda iubire faţă de voi, lumina divinităţii din voi. Şi astfel vom începe acum transmisia.
(câteva momente de meditaţie ascultând sunetele)
http://youtu.be/yY1OJyaWBJ4
Lady Gaia a trimis impulsuri în timpul liniar, impulsuri care au crescut ca intensitate în ultimile zile şi prin care ne transmite că doreşte să se extindă în aspectele ei. Este un proces foarte natural, un proces pe care oamenii l-au aşteptat de foarte mult timp. Noi vom trimite ca sprijin curenţii de energie SHADEES.
Ce produce SHADEES în energia sa? Prin curgerea energiei SHADEES se va experimenta mult mai blând expansiunea şi transformarea lui Lady Gaia. Este o binecuvântare pentru oameni şi pentru Lady Gaia însăşi. În minţile multor oameni există dorinţa şi gândul că, cu cât sunt mai intense mişcările Pământului şi cu cât sunt simţite mai intens schimbările care se petrec, cu atât mai bine va fi. Dar, dacă simţiţi profund în sufletul vostru, veţi simţi ce binecuvântare vă aduce SHADEES vouă, oamenilor şi lui Lady Gaia. Schimbările energetice se simt foarte intens pentru mulţi oameni chiar şi pentru lucrătorii în lumină care sunt deja foarte expansionaţi. Şi chiar şi pentru Pionierii Luminii. Şi alţi Pioniei ai altor frecvenţe simt foarte intens simptome ale corpului lor de lumină. Şi totuşi este un proces blând deoarece SHADEES sprijină procesul.
De ce atât de mulţi oameni doresc ca procesul transformării să aibă loc la un nivel la care totul să bubuie şi să se prăbuşească? Se întâmplă astfel din cauza minţii care astfel poate înţelege, pentru ea un astfel de scenariu este vizibil, tangibil.  Dar ceea ce are loc în aceste timpuri este mult mai concret şi mai tangibil ca niciodată. Cu cât va curge mai intens energia SHADEES, cu atât mai puternic veţi simţi în sufletul vostru cine sunteţi cu adevărat. Veţi percepe tot mai mult schimbările. Va urma un al doilea val care nu se va simţi atât de blând.
Ascultaţi cuvintele lui Kryon: este foarte important să conştientizaţi prin fiecare respiraţie pe care o faceţi că toate acestea sunt reînnoiri, că toate reprezintă începutul schimbării. Voalurile sunt foarte subţiri iar energia realităţii a sosit. O simţiţi deoarece energia mentalului vostru se schimbă. Mintea se dă la o parte. Devine dificil pentru voi să gândiţi clar. Dacă vă abandonaţi energiei şi o întâmpinaţi, sufletul vostru va inflori într-o varietate şi o forţă pe care nu aţi mai putut-o simţi până acum.  Schimbările sunt foarte intense. Aveţi acum şansa de a decide dacă întâmpinaţi aceste energii cu toate schimbările pe care le aduc, dacă le permiteţi.  Profund conectati cu aspectul sufletului vostru, cu aspectul vostru Christic, cu grupul vostru personal de îngeri, eliberaţi un câmp de forţă care să vă ridice şi să amelioreze simptomele corpului vostru de lumină. Există şi oameni care nu vor să asculte aceste mesaje şi aceşti oameni au nevoie de o profundă compasiune în aceste timpuri.
Lady Gaia progresează şi se extinde tot mai mult. Multe zone trezite sunt observate în prezent. În multe părţi ale conştiinţei planetare deja circulă energia trezirii lui Lady Gaia.
Respiraţi lumina iubirii în voi, simţiţi şi percepeţi energia sufletului vostru. Simţiţi profunda dorinţă şi scufundaţi-vă profund în voi. În prezent, milioane de lumini s-au adunat pentru a privi planeta. Steaua Tetraedru se prezintă în culori strălucitoare iar realitatea este tangibilă.
Noi nu intervenim în liberul vostru arbitru, nu vă manipulăm şi nu vă influenţăm. Cu toate acestea este important să ascultaţi cuvintele lui Kryon care vă spun că vechile structuri de care vă agăţaţi, deseori nu vă mai servesc.  Eliberarea de ceea ce nu vă mai serveşte, este un profund proces al schimbării. Abandonaţi-vă realităţii. Dincolo de minte se va deschide o poartă pentru voi care vă va oferi noi posibilităţi în munca voastră şi în fiinţa voastră. Mulţi oameni au probleme cu respiraţia acum cu noile schimbări. Astfel, este o binecuvântare curgerea energiei SHADEES. Oboseală şi ameţeală, o profundă, profundă dorinţă care este deseori confundată cu tristeţea. Mişcările de contraopunere devin tot mai puternice prin fiecare expansiune a energiei. Kryon doreşte să vă atragă atenţia asupra faptului că aceste mişcări de contraopunere pot fi foarte intense. Dar este un proces energetic şi voi sunteţi cei care decideţi cum îl gestionaţi.
Am observat mesagerii celui de-al doilea val şi, poate, puteţi auzi deja un sunet slab în urechile voastre. S-ar putea să vă confruntaţi din nou cu unele situaţii în exterior – veţi fi testaţi.  Dar nu sunt examene. Sunt mişcările de contraopunere. Este o mare diferenţă şi este important să înţelegeţi această diferenţă cu inima. La urma urmei, de ce să vă testăm? Dar aceste mişcări de contraopunere încearcă să pătrundă în voi, să vă influenţeze, să vă conducă în situaţii care să vă deruteze pe deplin, în situaţii pe care nu le înţelegeţi şi nu le puteţi înţelege. În acele momente este important să vă amintiţi aceste momente ale realităţii, mesajele lumii spirituale care v-au condus spre conştientizare şi v-au cerut să mergeţi profund în sufletul vostru şi să simţiţi că nimic nu vi se poate întâmpla. Dacă încercaţi să vă opuneţi acestor mişcări, oricum s-ar prezenta ele, ca oameni sau situaţii sau energii colective, dacă încercaţi să luptaţi împotriva lor, va apărea un conflic interior în voi. Singura cale care vă conduce spre pace este să vă amintiţi mesajul pe care vi-l transmite Kryon şi pe care îl primiţi într-o profundă iubire: Noi vă păzim şi vă protejăm, vă sprijinim în aceste timpuri mai mult ca niciodată.  
În schimbările care au loc putem vedea că aspectul vostru Christic, aspectul abilităţii şi aspectul omnipotenţei voastre circulă foarte repede şi se conectează reciproc. Perspectiva prin care priviţi spre aceste schimbări este foarte importantă pentru voi deoarece Noul a sosit. Purtaţi în voi curajul, iubirea, smerenia. Aveţi încredere în sufletul vostru şi în mesajele lumii spirituale, deoarece noi vă purtăm prin aceste schimbări.
Putem vedea în corpurile voastre de lumină că transformările au început să lucreze foarte intens. Luminile Graţiei şi cei 36 de Înalţi Consilieri ai Luminii au transmis prin Sangitar mesajul că energiile RAFTAN sunt foarte bune pentru voi ca sprijin. Astfel, tiparele energetice care se deschid în voi pot fi stabilizate în aspectele voastre.  RAFTAN se aşează deasupra sufletului vostru şi vă întăreşte în fiecare pas pe care îl faceţi în dualitate.
Poate vă veţi confrunta cu unele probleme în dualitate, probleme în orientare deoarece coloanele epocilor se vor deschide tot mai mult şi vor avea loc apariţii pe care nimeni nu le va putea explica. Cu toate acestea, deoarece energiile tuturor epocilor sunt conectate împreună şi porţile sunt deschise, se creează un câmp în care piramidele şi multe altele vor fi vizibile.
Tot ceea ce întâmpinaţi, faceţi-o cu bucurie. Purtaţi lumina şi lăsaţi urme luminoase pentru alţi oameni. Noi putem vedea şi observa evenimentele iar frecvenţa roşie suferă în special în urma acestor schimbări.  Sunt confuzi şi simt durere. Ei au nevoie de sprijinul vostru. Şi aici este deschis un câmp, un câmp energetic care vă face posibilă munca cu aceşti oameni.
Apar tot mai multe izbucniri de expansiune din partea lui Lady Gaia iar Sangitar se află într-un contact intens. Ea vă va transmite, atunci când este corect şi bine pentru voi, ceea ce se întâmplă. Noi transmitem zilnic, prin voal, diferite energii. Conectaţi-vă cu aceste energii, deoarece ele vă ajută în dualitate în situaţiile pe care le întâlniţi. Deja foarte mulţi paznici, gardieni, s-au adunat în faţa porţilor Lemuriei. Ei au început să cânte aşa cum Îngerii cântă în Univers. Prin toate epocile, în fiecare încarnare, voi aţi primit mesaje despre Noile Timpuri. În momentul prezent, faptul că vă aflaţi aici este o onoare. Veţi deveni conştienţi de acest lucru doar în Faza de Adaptare, ceea ce fiecare om a realizat pentru toate evenimentele curente. În voi au fost ancorate foarte multe energii. Folosiţi această putere, folosiţi-o cu plăcere, folosiţi-o şi lăsaţi urmele de lumină pentru ca ele să se extindă şi să strălucească intens. Sfântul Graal al Vieţii a fost aprins. În prezent observăm schimbări în ocean. Poate vor avea loc transformări acolo.
Şi astfel, Sangitar a fost de acord să transfere energia RAFTAN pentru voi şi întregul colectiv, să fie un canal de transmisie. Uriel, Shan’Shija şi Isus vă vor aduce aceste energii. Vă spun din nou, acesta este un proces foarte intens care vă va fi de mare ajutor. Şi astfel eu, Kryon, vă spun: prin fiecare respiraţie, schimbările avansează. Vă iubesc imens de mult. Deschideţi-vă energiilor RAFTAN şi experimentaţi pacea, puterea şi siguranţa.
AN’ANASHA.

Contact

Telefon: 0744 274 582 
Email: info@scoalakryon.ro

 

We use cookies on our website. Some of them are essential for the operation of the site, while others help us to improve this site and the user experience (tracking cookies). You can decide for yourself whether you want to allow cookies or not. Please note that if you reject them, you may not be able to use all the functionalities of the site.