Noutăți

 

 

 

 

 
Adamea
·         Creearea unui Câmp Magnetic în voi
Isus Christos:
·         Deschiderea Caliciului Miracolelor
Kryon:
·         Schimbările Energetice de pe mama Pământ
Sunt Adamea. Sunt lumina cosmica a creaţiei, energia feminina şi vin din Universul numit Quadril 5.
Ca maestru magnetic am creat atat de multe lumini magnetice cu dualul meu cosmic Adamis. Doresc să vă vorbesc astăzi despre acestea. Cu mult inainte să intraţi în această încăpere energia a sosit. În momentul în care intrati în această încăpere, voi simţiţi energia care se apropie de voi. Energia care trăieşte şi isi gaseste calea, o cale direct în inima voastră. Noi, luminile magnetice avem sarcina de a aproviziona intregul univers cu energie magnetică.
Cand experimentul a început în Primul Univers Central şi atat de multe planete au cazut în adancuri, departe de liniile magnetice divine, noi am primit sarcina de a intra în Primul Univers Central şi de a aproviziona aceste planete cu energie magnetică. Au avut loc profunde fuziuni pentru ca luminile magnetice din alte Universuri sa poata rămâne şi să-şi asume o forma energetica. Aceste lumini magnetice au avut sarcina de a intra şi în dualitate. Primele lumini magnetice care au realizat aceasta au fost Grupul Elias. Fiinta Kryon a primit o sarcina foarte speciala.
Dar, mai intai voi vorbi despre cei care probabil au venit din universul nostru, Quadril 5. Când ati intrat în dualitate ati fuzionat profund cu energiile îngerilor şi a înaltelor lumini. În fiecare încarnare, când v-ati intors în Primul Univers Central, ati fuzionat chiar şi mai profund cu fiinţele angelice. A fost o perioada în care v-ati încarnat în dualitate când Fiul lui Dumnezeu a venit pe Pământ. Ati fuzionat cu Isus atat de profund incat, deseori, chiar dacă erati un Nuni, puteati proveni şi din energia Christica. Isus şi Lady Nada v-au transmis atat de multa energie christica incat acum il simţiţi mult mai profund decat pe Adamis şi Adamea.
Energia magnetică de pe planeta voastră, din câmpurile magnetice şi din reţeaua planetara, este inca un fenomen fizic pentru oamenii voştri de stiinta. Totuşi se vorbeşte mult despre aceasta energie. Energia magnetică este ca un catalizator şi un accelerator. Când soseste în sufletul vostru, în aspectele voastre, accelereaza toate energiile pe care le-ati absorbit şi are şi un efect de echilibrare în acelaşi timp. Câmpurile magnetice de pe Pământ au reprezentat pregătirile deoarece a fost necesar sa ridicam aceste câmpuri magnetice. Sarcina noastră este de a aduce toate planetele înapoi în liniile magnetice cu aceasta energie. Mulţi dintre cei prezenti aici au devenit familiari cu energia iubirii magnetice deja de mult timp. Şi pentru voi a servit ca o pregatire, şi, pentru mulţi dintre voi chiar pentru propria trezire. Energia iubirii magnetice poate, acum ca Sol'A'Vana a sosit, poate circula, conecta şi echilibra energiile din voi mult mai repede. Când absorbiţi energia magnetică, cu energia iubirii şi puterea radianta a inimii voastre, atunci creeati un câmp care face mult mai uşor pentru voi sa absorbiţi şi sa conectaţi toate energiile care vor urma.
Chiar acum energii înalte, masive şi luminoase sunt aduse pe Pământ. Milioane de fiinte canta reţelei planetare. Doresc să vă spun ce înseamnă ca înalte fiinte de lumina sa cante reţelei planetare: are profundul inteles ca o energie care si-a gasit calea , este sprijinita, accelerata şi, în acelaşi timp, echilibrata. Deoarece multe energii sosesc în aceste timpuri, Sol'A'Vana în special, dar şi Energia Eleua, este nevoie de multa energie a iubirii magnetice. Din această cauză am sarcina , ca maestru magnetic să vă transmit aceasta energie magnetică astăzi, deoarece mulţi dintre voi simt schimbările energetice de pe planeta voastră. Mulţi dintre voi se confrunta cu dureri de cap, va simţiţi epuizati fizic, simţiţi ca ceva se întâmpla. Prin aprinderea Sfântului Pocal al Miracolelor energia lui Lady Gaia s-a expansionat şi mai mult şi acest lucru voi il simţiţi în sufletul dar şi în aspectele voastre.
Este un mare dar. Chiar dacă ati primit deja aceasta energie este un dar pe care noi vi-l aducem. Când ati absorbit energia iubirii magnetice şi parasiti aceste incaperi, energia isi va gasi calea şi singura parca, stralucirea voastră va ancora coloane de lumina. Luati o parte din aceasta energie cu voi, acolo unde mergeti, şi imbogatiti câmpul  şi pe Lady Gaia. Astăzi am o onoare speciala sa las sa curga energia iubirii magnetice în voi, incepand cu al treilea vostru ochi şi continuand cu Antacarana. După, energia iubirii magnetice isi va gasi calea şi va circula mai mult exact acolo unde aveţi nevoie de ea. Deoarece este o pregatire, va urma inca ceva.
Respirati lumina iubirii, lumina îngerilor, înaltelor fiinte, respirati divinitatea profund în voi cu Sol'A'Vana. Prin fiecare respiratie, expansiunea creste. Unificati-va toate chakrele şi lăsaţi aceasta energie sa se expansioneze în toate directiile precum un soare. Rostiti-va numele originar. Dati-mi mie, Adamea, permisiunea de a lasa energia iubirii magnetice sa curga în al Treilea vostru ochi, şi directionati-va acum atentia asupra celui de-al Treilea vostru ochi. Astfel, voi incepe acum sa las energia iubirii magnetice sa curga în voi şi plini de încredere voi o veţi primi.
(câteva momente de meditaţie ascultand sunetele)

https://www.youtube.com/watch?v=yY1OJyaWBJ4
Acordaţi-vă timpul necesar pentru a simti cum energia iubirii magnetice isi gaseste calea. Kryon va insoteste inca de la începutul timpurilor. Kryon este în fuziune cu cei mai înalţi îngeri din univers. Kryon a creat baza la tot ceea ce se întâmpla. Kryon este o fiinta care va iubeste imens de mult. Dacă sunteţi de acord spuneţi An'Anasha lui Kryon pentru munca sa şi pentru ceea ce face.
Sarcina mea ca maestru magnetic a fost realizata. Am creat un câmp pentru voi pentru ca ceea ce urmeaza acum sa fie posibil. Astfel, il chem pe Isus Christos pentru voi. Il chem pe Fiul lui Dumnezeu şi va multumesc cu energia iubirii magnetice şi prin cuvintele An'Anasha.
 
Sunt cine sunt. Sunt cine am fost întotdeauna. Sunt cine voi fi mereu. Sunt Isus Christos. Fiul Divinităţii. Va întâmpin cu imensa iubire pe careo simt pentru voi, prin cuvintele OMAR TA SATT.
Energia iubirii magnetice este în Merkaba voastră. Accelereaza şi echilibreaza. Este nevoie de ea pentru ceea ce Isus va realiza acum cu voi. Dacă doriti, dacă sunteţi pregătiţi, în deplina intenţie şi iubire, voi deschide caliciul miracolelor care este în voi. Energiile tuturor abilităţilor voastre care v-au fost aduse prin al 19-lea aspect sunt în acest caliciu. Când acest caliciu este deschis, energiile miracolelor se vor expansiona în voi şi se vor ancora în câteva dintre aspectele voastre cu energia iubirii magnetice. Când caliciul miracolelor a fost activat va reprezenta un semn al timpurilor, ca energia vie, moştenirea lui Dumnezeu este pregătita sa curga. Este nevoie de binecuvântarea lui Isus pentru ca aceasta energie sa poata sa isi gaseasca calea în aceste aspecte.
Va cer, va cer fiecăruia dintre voi: Sunteţi pregătiţi sa acceptati aceste energii în voi? Sunteţi pregătiţi ca abilităţile, atributele şi sunetele voastre sa se expansioneze masiv? Acordaţi-vă un moment şi indreptati-va atentia profund în divinitatea voastră. Vorbiti cu sufletul vostru. Sunteţi pregătiţi?
Dacă sunteţi pregătiţi chemaţi-va grupul personal de îngeri şi îngerul auriu din voi. Cereti-le sa pregateasca câteva dintre aspectele voastre pentru deschiderea caliciului. Sunt momente sacre. Sunt momente pline de putere şi energie mistica. Isus Christos, Fiul lui Dumnezeu, va deschide caliciul miracolelor cu permisiunea voastră şi va elibera energia. Va cer sa stati în picioare în acest moment care este atat de sfant. Conectaţi-va cu tot ceea ce este. Simţiţi cu inima ce se întâmpla în aceste momente ale timpului vostru. Noi vom turna caliciul, caliciul miracolelor peste voi în cele mai frumoase sunete ale Realităţii Divine.
(câteva momente de meditaţie ascultand sunetele)

https://www.youtube.com/watch?v=MZ5hWdbHOCg
Caliciul miracolelor a curs peste aspectele voastre. Sufletul vostru are acum nevoie de timp şi spatiu pentru a simti aceste energii în cea mai adanca profunzime.
In acest moment sunt miscari energetice intense pe planeta voastră. Isus Christos va iubeste atat de mult şi voi fi alaturi de voi prin fiecare respiratie. Fiecare pas pe care il faceti il faceti alaturi de mine şi iubirea mea.
Adamea a vorbit despre Kryon şi astfel, este o onoare pentru mine sa chem pentru voi fiinta Kryon.
Sunt cine sunt. Sunt cine am fost întotdeauna. Sunt cine voi fi mereu. A ni o'heved o'drach.
An'Anasha
 
Sunt Kryon. Va întâmpin ca prieten. Va întâmpin ca prieten, frate şi sora. Va întâmpin pe fiecare dintre voi prin cuvintele OMAR TA SATT.
In acest moment pot fi simtite profunde vibraţii în interiorul Pământului. Milioane de fiinte de lumina şi îngeri s-au pregătit  şi canta reţelei planetare, pentru a o sprijini dar şi pentru a echilibra energia. Nu ştim când punctul culminant al Ascensunii va avea loc dar i-am rugat pe Arcturieni sa calatoresca  pe planeta Pământ iar ei au facut acest lucru. Aceste miscari din interiorul Pământului înseamnă ca Lady Gaia vibreaza în conştiinţa sa mai inalt ca niciodată pana acum. Este posibil sa mai fie nevoie doar de inca o octava. Arcturienii calatoresc pe toata planeta şi se pun serviciul important al tuturor energiilor. Kryon s-a alaturat cantarii. Observ şi simt reţeaua planetara şi câmpurile magnetice de pe Pământ. Sarcina mea este sa echilibrez aceste vibraţii ale reţelei planetare şi sa mentin energia chiar şi când va sosi timpul accelerarii ei.
Astăzi voi ati primit multe daruri. Adamea v-a transmis cu profunda sa iubire sa dati mai departe energia. Astfel va fi şi astfel cativa dintre voi vor simţi şi ei energia Arcturienilor profund în sufletul lor. Impământati-va la toate nivelele. Rămâneti linistiti şi fiţi bucurosi precum copiii. Ceea ce se va întâmpla se va întâmpla, indiferent când se va întâmpla.
Astfel, eu Kryon, cu imensa iubire pe care o simt pentru voi, va spun fiecăruia: voi sunteţi farurile de lumina. Voi sunteţi lumina şi iubirea. Sunteţi mai mult decat oameni. Sunteţi cei care paveaza calea. Lăsaţi energiile miracolelor sa circule şi sa se expansioneze în voi. Aveţi încredere, intrati în cea mai profunda încredere.
Kryon isi ia ramas bun prin iubirea care curge
AnAnasha.

Contact

Telefon: 0744 274 582 
Email: info@scoalakryon.ro

 

We use cookies on our website. Some of them are essential for the operation of the site, while others help us to improve this site and the user experience (tracking cookies). You can decide for yourself whether you want to allow cookies or not. Please note that if you reject them, you may not be able to use all the functionalities of the site.