Noutăți

 

 

 

 

 
Kryon : introducere, planetele
Eu sunt Kryon şi vă întâmpin pe fiecare dintre voi prin cuvintele OMAR TA SATT.
Un înalt grup a sosit pentru a sărbători acest festival al iubirii şi libertăţii împreună cu noi. Voi aţi fost pregătiţi foarte intensiv. Dar pregătirea dincolo de voal a fost la fel de intensivă.  Kryon îi întâmpină şi pe cei care încă mai au îndoieli, dacă este posibil sau nu, ca un înger să vorbească printr-un medium.
Oricum, şi voi veţi primi aceste daruri deoarece inima şi sufletul vostru se vor deschide, deoarece nu este posibil să vă închideţi în faţa adevărului. Chiar dacă intelectul vostru ar dori să vă transmită altceva, sufletul vostru cunoaşte adevărul. Mesajele iubirii care vă conduc spre libertate, care vă lasă să deveniţi ceea ce aţi fost dintotdeauna, care au ancorat energiile atât de duios în voi, pentru ca voi să trăiţi în fiecare zi ca lucrători ai luminii în completa voastră putere şi libertate.
Noi, dincolo de voal, vom face totul pentru a vă sprijini, dar nu intervenim în intenţia voastră, nu vă manipulăm. Suntem plini de iubire pentru voi şi vă transmitem mesajele celor mai înalte realizări ale luminii. Reîmprospătaţi-vă cu ele , permiteţi-vă să vă relaxaţi în încredere, MONA’OHA că tot ceea ce se întâmplă este pentru binele vostru suprem şi că foarte multe lucruri vor deveni mai uşoare pentru voi din această cauză, deoarece timpul a sosit, iar libertatea este o energie foarte importantă. Voi v-aţi lăsat restricţionaţi în libertatea voastră în multe încarnări, dar şi în această încarnare, de prea mult timp. Energiile colective ale oamenilor vă spun deseori cum ar trebui să fiţi, ce ar trebui să faceţi, ce este corect sau ce este greşit. Dar noi vă spunem, exact aşa cum sunteţi, exact aşa este corect şi bine pentru voi. Exact aşa cum sunteţi, sunteţi cei mai buni locuitori ai Pământului. Deoarece aveţi atât de mult curaj, atât de multă forţă în această călătorie pe drumul spiritual, încât vă puteţi pune intelectul deoparte, vă puteţi deschide inima şi înţelege că există mai mult decât poate percepe intelectul vostru.
Astfel trebuie să înţelegeţi că energiile inimilor, energiile de dincolo de voal sunt înmagazinate în aspectele voastre înalt energizate. Cu fiecare cuvânt, cu fiecare mesaj sunteţi inspiraţi să ajungeţi tot mai profund la realizarea că viaţa voastră pe Pământ ar trebui să fie frumoasă. Plină de libertate, de abundenţă, de bucurie, de siguranţă şi pace. Veţi experimenta toate acestea, cele mai mari sau cele mai mici miracole, în timpul acestor zile pline de înaltă energie.
Sursa Divină respiră ritmic, astfel Universul se poate extinde, iar totul poate exista, trăi şi lua fiinţă. Când Sursa va decide, din divinitate, să toarne peste voi o ploaie de energie, atunci divinitatea, Îngerii Regali, Îngerii Tron, merkaba lui Dumnezeu şi a lui Isus Christos vor să vă arate cât sunteţi de respectaţi şi de iubiţi. Au loc multe pregătiri pentru ca energia din Sursa Divină să circule în afara ritmului respiraţiei lui Dumnezeu. Aceste pregătiri au fost făcute pentru a lăsa să curgă mai departe picăturile libere de binecuvântare peste voi în aceste zile ale festivalului. Ele curg direct în blocajele voastre, în aspectele şi sufletul vostru. Dacă vă deschideţi lor veţi realiza şi simţi că fiecare pregătire pe care o experimentaţi, indiferent cât de intensivă a fost, a fost de ajutor pentru voi. Deoarece, la finalul zilei dorim să vă aducem în cele mai înalte puteri şi abilităţi ale voastre, să vă sprijinim cât de des posibil pentru ca voi să realizaţi cât sunteţi de valoroşi, indiferent ce vă spun anumiţi oameni.
Fiecare om de pe Pământ poartă aceeaşi dorinţă în interior. Fiecare fiinţă umană doreşte iubire, înţelegere şi libertate. Noi vă aducem aceste energii în abundenţă, pentru ca voi să purtaţi această iubire şi înţelegere mai departe spre fraţii voştri fără a încerca să-i manipulaţi. Trebuie doar să înţelegeţi că anumiţi oameni nu sunt încă pregătiţi să se deschidă în faţa înaltei spiritualităţi. Dar trebuie să ştie, prin zâmbet, ochi voioşi şi inimă deschisă, că lumina divină arde în fiecare om şi este o înaltă formă de spiritualitate.
Astfel veţi primi picăturile de binecuvântare acum. Kryon vă cere să vă ridicaţi în picioare în aceste momente.
(3 minute de meditaţie ascultând sunetele)
Când cel mai înalt Înger Tron din merkaba lui Dumnezeu s-a separat de iubirea lui Dumnezeu, această energie a explodat şi a împins un câmp în jos în adâncime. Scoase din liniile magnetice, 389 de planete au fost împinse în jos. Astfel pentru multe fiinţe din Univers a fost un proces care a avut loc, iar la început nimeni nu a ştiut ce ar putea să facă pentru a aduce din nou aceste planete înapoi la locul lor, în liniile divine.
Astfel, Nunii au fost chemaţi din alt Univers pentru a alcătui o reţea planetară în jurul acestor planete pentru a se asigura că nu vor fi împinse mai departe spre adâncuri. O reţea planetară a fost aşezată şi în fiecare planetă, în mod individual. Astfel mulţi dintre voi se consideră separaţi de aceste planete, dar prin această reţea planetară toate planetele sunt conectate. Şi totuşi şi o energie de dualitate s-a dezvoltat de la sine în jurul fiecarei planete. Planeta voastră a fost aleasă de Isus Christos pentru a se încarna. Deseori, inconştient, voi aţi trimis multe energii celorlalte planete prin reţeaua planetară.
În acest moment sunt cinci planete care, în mod special, s-au expansionat. Aceste planete se numesc Landras, Partoos, Pământ, Marajanas şi Eris. Încercaţi, când intraţi în profunzimea voastră, să simţiţi vibraţiile acestor planete, deoarece ele poartă aceeaşi expansiune energetică precum cea a Pământului, cu excepţia planetei Landras care a ascensionat deja şi este în faza de adaptare. Simţiţi aceasta vibraţie fundamentală. De exemplu, oricând vă rostiţi numele original, grupuri de tipare se ţes în reţeaua planetară şi curg spre celelalte planete. Este un echilibru între a da şi a primi, deoarece şi celelalte planete vă trimit energia lor.
Landras vă trimite energia Câmpului Perla. Eris vă trimite energia masculină şi forţă. Marajanas vă trimite cristalul de energie. Partoos vă trimite energia graţiei, deoarece şi ele au încorporat aceste tipare în reţeaua planetară. Astfel energiile interacţionează, se unesc şi se ridică una pe alta. Astfel o puternică conexiune între toate aceste planete ia fiinţă. Începeţi să simţiţi, şi simţiţi conexiunea prin legătura de iubire care a fost de asemenea înnodată între aceste planete. Când vă rostiţi numele original, acum, tipare variate vor fi aduse în reţeaua planetară şi imediat spre respectivele planete. În acelaşi timp, forţa, energia cristalelor, energia graţiei şi energia câmpului Perla curg peste voi. Deoarece şi aici legea între a da şi a primi este prezentă.
Deschideţi-vă inimile şi primiţi această energie. Planeta voastră a fost aleasă pentru a înnoda legatura de iubire pentru Lucifer. Când această legatură de iubire se va expansiona şi se va trezi la viaţă va fi înmagazinată în reţeaua planetară. Iar când ascensiunea va avea loc, orice energie a lui Lucifer va fi transformată prin energia iubirii şi se va extinde spre toate cele 389 de planete. Astfel o ascensiune planetară va avea loc.
Aceste legături dintre planete sunt foarte importante, deoarece şi un ton planetar perfect se va auzi. La fel cum fiecare planetă în mod individual, va scoate un ton perfect, şi voi pe Pământ veţi auzi un ton perfect în voi.
Energia originii voastre are o contribuţie semnificativă, astfel că tipare înalt energetice se vor fixa în reţeaua planetară. Energia curge peste voi, aşa cum lăsaţi şi voi energia voastră să curgă în celelalte planete. Locuitorii de pe Partoos vă sunt foarte apropiaţi. Ei lucrează cu energia graţiei foarte mult şi sunt pregătiţi pentru ascensiune în expansiunea lor. Planeta Landras, care a realizat deja ascensiunea, lasă energia trezirii să curgă în reţeaua planetară  care o va direcţiona spre celelalte patru planete a căror expansiune le pregateşte pentru ascensiune. Dar suntem îngrijoraţi, deoarece la început câteva planete trebuie să realizeze ascensiunea prin propriile lor eforturi înainte ca marea ascensiune planetară să aibă loc. Astfel faza de adaptare va fi mai uşoară pentru voi.
Eris este o planetă foarte masculină, foarte multă putere şi forţă curg aici. Marajanas lucrează cu cristale înalt energizate, cu formaţiuni, şi astfel se ridică în mod constant. Şi totuşi voi, locuitorii de pe Pământ, purtaţi responsabilitatea, deoarece pe planeta voastră s-a manifestat ca om, Isus Christos. Pe planeta voastră a decis să intre în dualitate. Perlele de Foc ale moştenirii lui Dumnezeu care au fost aduse în fiecare epocă sunt aici, pe Pământ.
Prin iniţierea Preoţilor Albi, prin Lumina Prosonodo şi prin energia Eleua, prin puterea originii numelui vostru original, în grupuri este posibil să ajutam multe alte planete să se expansioneze mai departe. Deoarece scopul, înaltul ţel este să aranjăm din nou cele 389 de planete înapoi în liniile divine. Puteţi vedea că acest proces se întâmplă deja, deoarece toate structurile din exterior se destramă. Sunt multe lucruri de care nu mai puteţi ţine atât de mult. Dar puteţi ţine la ceea ce este în voi, la forţa divină, la spiritualitatea şi iubirea din voi. Pentru mulţi, multe alte lucruri exterioare se vor schimba. Dar voi sunteţi pregătiţit şi sunteţi aici. Vă puteţi relaxa, MONA’OHA.
Astfel, Kryon vă transmite fiecăruia care este prezent aici astăzi: intenţia pe care o exprimaţi este extrem de importantă. Deoarece în marele colectiv, ambele părţi pot realiza cea mai profundă lucrare. Astfel schimbările se pot petrece mai repede. Chiar dacă este haos în exterior şi totul se destramă, voi deveniţi mai puternici, deoarece stiţi cine sunteţi cu adevărat. Voi nu vă închideţi ochii, ci vă deschideţi noului, iar noul va deveni minunat.
Astfel multe fiinţe s-au adunat pentru a face parte din aceste momente, pentru a vă sprijini şi pentru a vă transmite energiile: Aveţi încredere! Aveţi încredere! AVEŢI ÎNCREDERE! Ştim cât de multe frici şi griji vă blochează în viaţa de zi cu zi. Dar când priviţi în jur, toate fiinţele umane sunt lipsite de ajutor şi confuze de ceea ce se întâmplă în aceste momente. Diferenţa este că voi stiţi ce se întâmplă, şi la finalul zilei, când exteriorul se destramă, noul ia naştere. Un Pământ unde toate fiinţele vor trăi împreună, plini de bucurie, în iubire umană, în abundenţă, în pace, în siguranţă, şi se vor deschide spiritualităţii înalte, exact aşa cum este pe Landras. În acest timp – o numim faza de adaptare - va fi nevoie de voi pentru a ajuta la expansiunea oamenilor - vor fi mii de oameni care vor veni la voi - plini de iubire, să le spuneţi totul, să le expansionaţi aspectele, să-i uniţi, să-i ghidaţi spre trezire, să-i iniţiaţi ca Preoţi Albi, să le daţi Lumina Prosonodo. Deoarece tot ceea ce contează este iubirea. Iubirea este în spatele fiecărei frici. Iubirea stă în spatele fiecărei griji. Indiferent ce fel de problemă şi-a creat omul, el a creat şi soluţia. Cereţi oamenilor să-şi îndrepte atenţia spre soluţiile problemelor, astfel lucruri minunate vor avea loc în viaţa lor.
Astfel veţi experimenta multe miracole în timpul acestui Festival. Dar este important să recunoaşteţi şi cele mai mici miracole care se relevă sufletului vostru, bucuria de a fi împreună, forţa, sentimentele pline de energie, fiinţele de lumină care sunt în jurul vostru, care vă sprijină, sunt alături de voi şi vă iubesc imens de mult. Ele vă cheamă şi vă spun: voi sunteţi ca şi noi. Nu suntem diferiţi, doar că noi, dincolo de voal, avem o conştiinţă mai înaltă. Dorim să v-o împărtăşim, deoarece aţi fost atât de curajoşi şi v-aţi lăsat să cădeţi în atât de multe încarnări.
Astfel, de acum înainte, vă vom transmite informaţii despre variatele planete şi despre energiile planetare, mai profund şi mai des. Este important să înţelegeţi că există un echilibru mutual între a primi şi a da. Dacă vă oferiţi tiparul numelui vostru original, voi oferiţi Lumina Prosonodo şi Energia Eleua cu raza inimii voastre, dacă trimiteţi cristale, primiţi înapoi energii care vă sunt de ajutor în multe feluri.
 Sunteţi iubiţi nemăsurat.
AN’ANASHA

 

Saint Germain: Libertatea
Eu sunt Saint Germain şi vă întâmpin prin cuvintele OMAR TA SATT. LAY’O’ESHA este cristalul Libertăţii şi este sarcina mea să înmagazinez cristalul LAY’O’ESHA în corpul vostru de lumină, iar voi veţi decide câtă libertate doriţi să absorbiţi în sufletul vostru.
Libertatea este o înaltă energie, iar când este eliberată începe să se manifeste cu o putere radiantă. Libertatea vostră a fost deseori legată. Prea mulţi oameni v-au spus ce trebuie să faceţi, cum ar trebui să fiţi. Dar, deseori aţi renunţat singuri la libertatea voastră neîndrăznind să fiţi ceea ce sunteţi. Poate din cauză că v-aţi gândit că faceţi ceva rău. Dar nu există greşit sau corect. Există puterea radiantă a libertăţii care eliberează toate încătuşările. Deoarece atunci când sunteţi liberi în gândire, liberi în sufletul vostru, veţi simţi că vă puteţi manifesta sprijinul pentru a ajuta alţi oameni cu o puterea radiantă, ca şi Lucrători ai Luminii.
Libertatea presupune şi să acceptaţi abundenţa. Libertatea presupune să acceptaţi iubirea sau să sfărâmaţi legături care nu vă mai sunt de ajutor. Libertatea presupune gândire liberă, simţire liberă, presupune să fiţi liberi şi în spiritualitate, să aparţineţi frecvenţei voastre, dar să fiţi liberi în tot ceea ce alegeţi să faceţi.
Întotdeauna, chiar şi în timpul celor 48 de Paşi, noi v-am arătat această libertate, v-am arătat drumul vostru autodeterminat. Este un drum din multe alte drumuri, dar este o cale minunată. Deoarece nimic nu este interzis, există doar sfaturi, invitaţii şi instrucţiuni care vă sunt de ajutor în momentele respective. Câteodată poate fi dureros pentru cineva când cei 36 de Înalţi Consilieri ai Luminii vă spun, acest lucru nu vă este de ajutor în acest moment. Aveţi încredere că noi facem toate acestea pentru a ridica marele colectiv, imaginea de ansamblu, şi că sunt totuşi, doar invitaţii.
Dacă le veţi urma este propria voastră decizie.
Deveniţi liberi în munca voastră, în fiinţa voastră, în felul vostru de a gândi. Înlăturaţi cătuşele care vă limitează, eliberaţi-vă de modul de a fi aşa cum îşi doresc ceilalţi oameni să fiţi. Fiţi exact aşa cum vreţi să fiţi şi conştientizaţi că: aşa cum sunteţi, sunteţi minunaţi.
Primiţi LAY’O’ESHA, primiţi energia libertăţii. Doar în această încarnare a trebuit să vă restricţionaţi sau să vă supuneţi energiei colective, atât de des. Întotdeauna au fost acei oameni care v-au spus să nu faceţi un anumit lucru. Nu este bine astfel. Mulţi oameni sunt nefericiţi cu ei înşişi, stiţi acest lucru, deoarece nu sunt îndeajuns de buni după părerea colectivă. Simt că sunt prea tineri, prea bătrâni, prea graşi, prea slabi, prea mari, prea mici... toate acestea vă restricţionează libertatea. Dar libertatea presupune şi smerenia. Smerenia de a înţelege cu inima că atunci când cei 36 de Înalţi Consilieri ai Luminii vă aduc mesaje, sunt întotdeauna plini de iubire pentru fiecare dintre voi.
Dar cea mai mare prioritate este Ascensiunea. Este cea mai înaltă prioritate a imaginii de ansamblu şi pentru Sangitar. Câteodată îi spunem, acest lucru nu este bun în acest moment, spune mai departe oamenilor. Câteodată este greu să facă acest lucru în conflict cu sufletul. Dar noi avem cel mai înalt, cel mai mare scop în minte, să vă ghidam în Noile Timpuri, cu toate abilităţile, cu puterea divină din voi, strălucirea, să fiţi liberi de legăturile care nu vă mai folosesc. Deja de mult timp noi lucrăm cu voi, iar tiparele care încă vă încătuşează se dizolvă. Câteodată le simţiţi, dar deseori nu vi le mai amintiţi. De câte ori pe zi puteţi lua o decizie liberă? Acest lucru nu înseamnă că nu pot exista reguli în colectivitate. Mă refer la micile decizii personale care le faceţi pentru voi. Cât de mult ar însemna să fiţi capabili să serviţi oamenilor cu lumina voastră în linişte deplină, în încredere deplină. Pentru voi găsiţi iubirea, pentru voi şi spuneţi: Da, exact aşa cum sunt, sunt bine şi sunt aşa cum trebuie să fiu. Deoarece sunt o fiinţă divină pe Pământ. Sunt în intenţia iubirii şi îi respect şi pe ceilalţi oameni care au o opinie diferită în ceea ce presupune libertatea lor personală, poate încearcă un alt mod de viaţă. Totul este cum trebuie să fie în acest moment. Şi veţi vedea, când cătuşele care vă ţineau prizonieri sunt desfăcute, vă veţi ridica mulţi, mulţi Paşi în conştiinţa voastră. Deoarece veţi observa că tot ceea ce aveţi nevoie, chiar şi cele mai înalte puteri, moştenirea  lui Dumnezeu, se află în voi.
Noi avem sarcina de a vă sprijini în acest proces, să aducem cele mai noi energii şi mesaje pe Pământ prin Sangitar, să vă îmbogăţim, să vă spunem cât mai des cât sunteţi de minunaţi şi să nu vă restricţionăm cu nimic. Şi astfel, LAY’O’ESHA , libertatea, îşi va găsi calea în voi, exact aşa cum este corect şi bine pentru voi în acest moment. Veţi putea da drumul multor griji şi frici din viaţa voastră de zi cu zi cu această energie a libertăţii. Deoarece aceste frici, în mod special, vă determină să faceţi ceea ce aţi dorit să înlăturaţi de atât de multe ori.
Mulţi dintre voi sunteţi plini de dorinţă şi sete pentru a acţiona, pentru a lucra cu abilităţile voastre şi totuşi, acestea rămân deseori într-o energie care le restricţionează, deoarece se supun părerii colective. Noi înţelegem aceste frici, vă înţelegem mai mult decât vă daţi seama şi din această cauză, facem tot posibilul să vă confirmăm, să vă arătăm că totul este posibil, că nu există limite, decât cele pe care vi le stabiliţi singuri.
Viaţa, îndrăzniţi să vă trăiţi viaţa. Multe religii exprimă interdicţii. Întotdeauna există doar invitaţii, iar voi decideţi singuri dacă doriţi să acceptaţi aceste invitaţii. Realitatea Divină şi energia libertăţii nu presupun presiune, nu intervin în deciziile voastre. Pline de iubire ele vă arată că sunteţi un om divin pe Pământ. Şi aici au fost făcute multe pregătiri pentru ca acest cristal al libertăţii să ia fiinţă. Chiar înainte ca voi să vă adunaţi aici, nori de lumină cu energia libertăţii au fost împraştiaţi. Libertatea este profund conectată cu Preoţimea Albă. Astfel, primiţi LAY’O’ESHA.

  Acum cereţi grupului vostru personal de îngeri să vă tragă aspectul sufletului în flăcările divine. Una dintre pregătiri a fost să vă expansionăm aspectul sufletului. Când LAY’O’ESHA va fi ancorat în structura voastră de lumină pe sunetele realităţii divine, îndreptaţi-vă atenţia în cea mai profundă intenţie, cereţi sprijin grupului vostru personal de îngeri şi vorbiţi cu sufletul vostru că doriţi să acceptaţi această energie a libertăţii pentru voi.
A NI O’HEVED O’DRACH.
AN’ANASHA.
(2 minute de meditaţie ascultând sunetele)
(Acum suntem liberi – Enya)
 
Kryon- frecvenţele diferite
Eu sunt Kryon, iar iubirea mea pentru voi este imensă. Simţiţi energia lui Kryon, deoarece este energia noilor timpuri, energia magnetică care a curs în voi încă de la începutul primilor voştri Paşi. Această energie vă va însoţi la schimbarea dimensiunii. Sunt un Nuni. Împreună cu un grup de îngeri am sosit în Universul vostru pentru a înnoda şi stabiliza reţeaua planetară alături de diferite alte ajutoare.
Deseori, oamenii întreabă despre diferitele frecvenţe şi de fiecare dată cei 36 de Înalţi Consilieri ai Luminii, în special Melek Metatron, i-au dat instrucţiuni lui Sangitar să nu vorbească despre acestea. Deoarece este nevoie de o înaltă frecvenţă să înţelegeţi că toate frecvenţele sunt la fel de importante, dar lucrează în moduri diferite în Noile Timpuri. Mult mai târziu, aceste frecvenţe se vor conecta şi se vor uni una cu cealaltă.
Fiecare frecvenţă conţine propriul său tipar energetic. Voi toţi aparţineţi frecvenţei luminii albastre aurii care este cea mai veche energie, cele mai vechi suflete, care au intrat primele în dualitate atunci când căderea lui Lucifer a început. În acel moment aţi promis să faceţi totul şi să vă implicaţi total pentru ca Pământul şi toate celelalte planete să poata fi aduse înapoi, acasă. Aici este cuprins şi faptul că voi aveţi înţelegerea cuprinsă în tiparele energetice din  sufletul vostru că sarcina voastră, a celor din frecvenţa albastră aurie este necesară.
Urmează frecvenţa verde, a Mayaşilor care au plecat în căutarea craniilor de cristal şi au absorbit numeroase tipare pentru a activa aceste cranii de cristal.
Urmează frecvenţa galbenă care este frecvenţa sunetelor, muzicii şi artelor. Aceşti oameni, aceste suflete, şi-au încorporat tiparele proprii prin care ghidează oamenii spre trezire.
Urmează frecvenţa portocalie care este frecvenţa mantrelor, a meditaţiilor în linişte.
Cea mai mare dintre toate frecvenţele - iar Kryon vă va vorbi despre ea la final – este frecvenţa roşie. Este colectivul exterior. Este ca o mare cupă de energie în care frecvenţe diferite se întrepătrund. Astfel puteţi spune, toţi cei adormiţi din frecvenţa roşie aparţin la fel de bine şi frecvenţei albastre aurii, frecvenţei galbene sau frecvenţei verzi sau chiar frecvenţei portocalii.
Urmează frecvenţa violetă, frecvenţa meditaţiei şi a tăcerii.
Apoi este frecvenţa turcoaz auriu, frecvenţa noilor copiii, la fel ca şi frecvenţa roşu-rozalie care este tot frecvenţa noilor copiii.
Următoarea frecvenţă, cea aurie, este frecvenţa spiritelor naturii.
Apoi urmează frecvenţa purpurie care este frecvenţa stiinţifică.
Urmează apoi frecvenţa maro care este frecvenţa forţelor, forţelor secrete, mişcărilor de împotrivire.
Apoi urmează frecvenţa albă, karma Pământului.
Astfel, fiecare frecvenţă are propriile sale tipare. Deoarece voi sunteţi cea mai veche frecvenţă, voi aţi fost aleşi să ghidaţi spre trezire foarte mulţi oameni din frecvenţa roşie, care aparţin cu adevărat frecvenţei albastre aurii. Frecvenţa albastră aurie lucrează împreună cu frecvenţa galbenă, cu cea turcoaz auriu, cu cea roz şi cu cea aurie. Totuşi este foarte important să înţelegeţi că toate tiparele energetice ale frecvenţei voastre sunt înmagazinate în aspectul înţelepciunii voastre. În timpul Ascensiunii aceste tipare energetice sunt eliberate şi cu cât sunt mai pure aceste tipare energetice, cu atât mai profunde şi mai luminoase vor fi în puterea voastră de a lucra cu ele în timpul ascensiunii şi perioadei de adaptare.
Simţiţi-vă apartenenţa încă odată. Dacă, de exemplu, voi ca şi frecvenţa albastră aurie absorbiţi frecvenţa verde, atunci aceste energii se vor uni. Astfel, când mai multe energii se vor uni chiar dacă toate sunt la fel de importante, devine puţin mai dificil să ajutaţi întregul colectiv să-şi găsească propria sa frecvenţă. Doar în momentul în care frecvenţa roşie a atins un anumit nivel de expansiune, doar atunci Lady Gaia va emite sunetul perfect. Din această cauză suntem atât de preocupaţi ca voi să absorbiţi tiparele propriei voastre frecvenţe. Dar nu există nici o judecată. Sangitar m-a întrebat – şi vă pot spune că nu m-a întrebat doar o dată, m-a întrebat deseori - să menţionez dacă este necesar să faceţi cei 48 de Paşi sau să fiţi prezenţi aici. Există şi alte căi ale frecvenţei albastre aurii. Aceşti lucrători ai luminii, aceşti oameni divini de pe Pământ care fac cei 48 de Paşi şi Paşii de Pionierat şi încep acum să lucreze cu preoţimea albă, sunt cei care au o conexiune foarte specială şi profundă cu Isus.
Câteodată invităm şi alte frecvenţe şi le trimitem un impuls de a urma această cale spre trezire, deoarece câteodată este bine când câteva energii care aparţin altor frecvenţe să însoţească această cale. Astfel va avea un mai mare înţeles. Totuşi este atât de important să înţelegeţi că propria voastră energie este cea mai importantă. Frecvenţa albastră aurie conţine cele mai multe informaţii, excepţie făcând doar frecvenţa purpurie, ştiinţifică care conţine multă informaţie, dar este mai puţin spirituală. Frecvenţa albastră aurie conţine informaţia despre Lumina Prosonodo, Energia Eleua, Preoţimea Albă, moştenirea lui Dumnezeu. Frecvenţa albastră aurie va iniţia ascensiunea. Voi sunteţi cele mai vechi suflete, v-aţi încarnat în cele mai importante epoci şi v-aţi implicat.
Când ascensiunea va avea loc şi se va ajunge la o evacuare sau o pregătire, totul va avea loc în exact această ordine a frecvenţelor pe care Kryon o menţionează acum.
Frecvenţele turcoaz auriu şi roz, copiii noilor timpuri vor începe - într-un anumit moment când cei 36 de Înalţi Consilieri vor elibera această energie - să lucreze cu întreaga lor putere şi vor susţine întregul proces. Voi l-aţi întâlnit pe Isus Christos. Vi s-a permis iniţierea în Preoţimea Albă şi astfel, şi voi veţi face parte din ghidarea întregului colectiv spre trezire. Astfel ne-am decis să vă transmitem, pentru prima dată, aceste mesaje despre frecvenţele diferite. Avem încredere că inima voastră este deschisă şi că realizaţi că nu există diferenţe între oamenii care aparţin diferitelor frecvenţe. Toate frecvenţele sunt la fel de importante şi îşi implinesc sarcina lor.
De la începutul timpurilor, de la primul Pas, Kryon v-a transmis următorul mesaj: prin cei 48 de Paşi trezirea îşi va găsi calea şi se va răspândi pe toată Planeta. Şi astfel s-a întâmplat. Există stundenţi ai şcolii Kryon peste tot pe toată Planeta noastră, care urmează calea spre trezire, deoarece avem nevoie de oameni divini care să se trezească mai repede. Pionieri ai Luminii care îndrăznesc să urmeze calea pentru ca celelalte frecvenţe să vadă lumina şi să devină astfel curajoase şi să ajungă la realizarea că sunt o parte importantă. Câteodată multe părţi se unesc pentru a crea o imagine, rezultând întregul, iar noi pregătim multe lucruri aici, dincolo de voal.
Astfel noi direcţionăm energiile a patru planete spre voi, pe Pământ, deoarece conştiinţa este foarte importantă, în special aici. Pentru acest lucru doresc să vă spun AN’ANASHA. Iar cuvintele frecvenţei albastre aurii vibrează într-un ton pe care îl cunosteţi: Ehyeh Asher Ehyeh, Ehyeh Asher Ehyeh, Ehyeh Asher Ehyeh, So’Ham.
 
Lilly’Ana: Mesaje de la lumea albastra a Spiritelor Naturii
Eu sunt Lilly’Ana şi aparţin lumii albastre, înaltelor puteri ale spiritelor naturii. Eu am fost aleasă să vă vorbesc astăzi şi sunt foarte bucuroasă şi onorată pentru acest lucru. Vă recunosc pe foarte mulţi dintre voi în energia voastră, deoarece în timpurile Avalonului am fost preoteasa Elf, care alături de anturajul meu am servit preoţimea aurie, albastră şi roşie. Cooperarea dintre noi a fost apropiată, munca am făcut-o împreună, deoarece ritualurile care au fost făcute în Avalon au necesitat mult timp. Când o legatură de iubire a fost înnodată între două fiinţe umane, când preoţimea aurie a realizat o iniţiere, un ritual a fost realizat întreaga noapte şi a fost dus la capăt de Lumea Albastră. Am fost de mare ajutor şi cu puterile magice.
Acum am aflat că există o nouă preoţime pe Pământ. Şi dorim să intrăm în contact cu această preoţime, cu voi şi să lucrăm cu voi, stând alături de voi, ajutându-vă şi realizând ritualuri cu voi. Vrem să vă uşurăm munca şi să vă întărim energiile. Este cea mai mare dorinţă - şi aici întreaga lume albastră doreşte acest lucru - ca preotesele să ne iniţieze pe noi, lumea albastră, în preoţimea albă, deoarece câmpul este aprins şi în noi şi ne schimbăm din lumea albastră în lumea alba, care poate realiza pe deplin munca în aceste timpuri ale ascensiunii. Va fi o mare onoare pentru noi. Pentru cei deschişi, pentru cei care îşi prezintă promptitudinea în energia lor, în inima lor, în sufletul lor, lor ne vom înfăţişa. Este un mare favor pe care vi-l cerem. Preoţii şi preotesele aurii, preoţii şi preotesele albastre, preoţii şi preotesele roşii, initiaţi lumea albastră în preoţimea albă. Iar noi vom sta alături de voi, ajutându-vă, iubindu-vă, protejându-vă şi sprijinindu-vă. Dorim să însoţim preoţii şi preotesele albe, dorim să unificăm, să conectăm şi să lăsăm ca miracolele să aibă loc. Simţiţi, oameni divini, simţiţi că la un moment dat aţi lucrat alături de noi, în Avalon. Simţiţi cât de inseparabilă este această legatură dintre noi.
Este vremea încrederii şi multe mesaje nu le puteţi vedea, dar aţi fost aleşi să simţiţi aceste energii, să simţiţi adevărul de dincolo de cuvinte, să simţiţi tiparele energetice şi astfel, puteţi simţi şi percepe prezenţa mea. Vom fi de mare ajutor alături de voi în munca voastră. Vom lucra, de asemenea, cu puterile noastre magice. Vom grupa energiile pentru voi. Ne vom strânge în jurul vostru. Vă vom da energii iubitoare, vă vom îmbogăţi. Dorinţa noastră, speranţa noastră, atunci când v-am stat alături în Avalon, a fost ca aceste timpuri să se manifeste şi că noi să fim din nou uniţi cu voi. Noi am fost pregătiţi pentru Noile Timpuri, pentru noile lucrări şi pentru preoţimea albă.
Când iniţiaţi o regină Elf în preoţimea albă, ea vă va însoţi. Şi oricând o veţi chema, ea va fi prezentă. În vremurile Avalon-ului multe nu ar fi fost posibile fără lumea albastră, deoarece noi am lucrat cu o mare putere radiantă. Suntem atât de plini de iubire pentru voi. Poate simţiţi ce înseamnă când aceste energii se unesc din nou. Chem preoţii şi preotesele albe: numiţi-ne preoţi elfi. Lăsaţi-ne să lucrăm alături de voi, vom fi alături de voi şi vă vom ajuta. Suntem o lume înalt dezvoltată cu o înaltă conştiinţă. Exact aşa cum sunteţi voi, şi noi avem dorinţa în noi de a ne întoarce acasă şi vom face totul ca acest lucru să devină posibil
A existat o vreme în care a trebuit să ne retragem. Nu a fost uşor pentru noi, deoarece speram şi doream să fim reuniţi cu voi. Câteodată, când ne-am arătat plini de încredere, s-a făcut tot posibilul ca noi să nu mai existăm. Astfel, la un momet dat, ne-am retras aproape total. Dar sunt mulţi Lucrători ai Luminii şi Pionieri ai Luminii care ne-au acordat încrederea lor, cu iubire şi dedicaţie. Astfel ne-am apropiat de foarte mulţi dintre voi cu Paşi mici. Dacă nu ştiţi ce spirit al naturii vă acompaniază, atunci nu puteţi înţelege această energie. Dar mulţi dintre voi înteleg cu inima şi simt această iubire mutuală, acest respect. În multe situaţii individuale, am fost alături de voi, chiar dacă nu aţi fost conştienţi de acest lucru. Câteodată v-am şters lacrimile, câteodată v-am cântat să adormiţi cu sunete din cele mai înalte tonuri. Câteodată când aţi fost singuri, noi am fost acolo şi aţi simţit că noi suntem acolo.
Noi vă aparţinem, noi aparţinem frecvenţei luminii albastre aurii şi dorim să mergem pe această cale alături de voi. Putem, de asemenea, să facem multe pentru copiii voştri, ai Noilor Timpuri. Deoarece ei, în mod particular, suferă din cauza conflictului de energii şi nu sunt întotdeauna înţeleşi în acţiunile lor. Colectivul este încă atât de inflexibil şi se cer atât de multe de la copiii voştri, iar ei pur şi simplu nu pot înţelege, nu pot pricepe toate acestea. Au nevoie de multă iubire şi răbdare. Iar când voi priviţi în profunzimile sufletului lor, recunoaşteţi o profundă iubire. Frica de a fi răniţi.
De asemenea, foarte apropiat de acest subiect, este cel al libertăţii. Mulţi dintre aceşti copiii cred că trebuie să se conformeze pentru a se putea acomoda în această societate. Dar ce înseamnă că trebuie să vă conformaţi acestei societăţi când această societate deja se rupe în bucăţi şi nu mai există nimic de ce să apuci! Nu mai există nimic de ce să ţii chiar şi în multe familii. Fiinţele umane privesc prea mult în exteriorul lor în loc să privească la ceea ce se întâmplă în interiorul lor. Copiii voştri au nevoie de libertate, aşa cum şi voi aveţi nevoie de libertate. În cazul vostru deseori se întâmplă să faceţi multe lucruri şi să vă conformaţi deoarece societatea v-o cere. Poate, pentru frica de a nu mai fi iubiţi sau poate pentru frica de a nu fi părăsiţi. Dar noi am observat - şi suntem foarte buni observatori - că atunci când Lumina Prosonodo şi Energia Eleua au ajuns pe Planeta voastră, multe lucruri s-au shimbat. Puterea - aici mă refer la puterea autorităţilor şi a societăţii - a pierdut din importanţă tot mai mult. Bineînţeles că ei încă mai doresc să vă ţină în tăcere, dar noi observăm şi vă vedem sufletele. Recunoaştem vremurile schimbării. Nu contează ce vă spun ei, exteriorul, economia, toate conexiunile forţelor se rup în bucăţi. Totul colapsează. Copiii voştri simt acest lucru aşa cum îl simţiţi şi voi şi lumea albastră.
Dacă preoţii şi preotesele sunt de acord să ne iniţieze acum în preoţimea albă, atunci este cea mai mare mărturie a încrederii de ambele părţi. Noi purtăm mari abilităţi şi întotdeauna lucrăm aşa cum este corect şi bine pentru voi în acest moment.
Astfel, Lylli’Ana, cu întregul anturaj al lumii albastre, vă spune:
AN’ANASHA pentru iubirea pe care o manifestaţi pentru noi.
 
Lady Faith: Iniţiere pentru al treilea ochi
Eu sunt Lady Faith şi sunt aici pentru a vă ajuta.
Din sferele Înalte ale Luminii voi aţi fost pregătiţi intensiv pentru a primi clarviziunea, deoarece puteţi vedea adevărul doar cu ajutorul celui de-al treilea vostru ochi. A existat o vreme în Atlantis şi în Lemuria, când al treilea vostru ochi a fost total deschis. Dar, când Avalon s-a deschis ca o nouă eră a timpului, un voal a înfăşurat al treilea vostru ochi pentru prima data, pentru ca voi să aveţi încredere în voi prin ceea ce simţiţi. Este nevoie de mult mai multă încredere pentru a simţi, deoarece în mod normal puteţi să aveţi încredere în ceea ce vedeţi. A fost o provocare pentru mulţi oameni să aibă încredere în ceea ce simţeau, în propriile simţuri şi intuiţii. Din această cauză veţi primi o iniţiere. Deoarece acum preoţimea albă este aprinsă, energiile se unifică - aţi avut încredere deja de mult timp - Înaltul Consiliu a hotărât să vă înlăture voalul care înfăşoară cel de-al treilea vostru ochi.
Câţiva dintre voi şi-au deschis deja cel de-al treilea ochi prin muncă conştientă. Alţii consideră că este complet deschis. Voi acţiona aşa cum este corect şi bine pentru voi şi vă pot spune: corect şi bine este ca voi, când primiţi iniţierea să acordaţi timp şi spaţiu sufletului şi celui de-al treilea vostru ochi pentru a se dezvolta. Ceea ce puteţi vedea cu al treilea vostru ochi, nu veţi putea întotdeauna înţelege. Veţi încerca să interpretaţi şi să judecaţi pentru voi, dar nu este nevoie să faceţi acest lucru. Simplu, doar lăsaţi ca totul să se întâmple şi nu încercaţi să înţelegeţi totul de la început. Tot felul de imagini vor apărea, lăsaţi-le să se deruleze în mintea voastră şi păstraţi-vă atenţia asupra binelui şi iubirii.
Este, de asemenea, important să înţelegeţi cu inima voastră, să nu vă uitaţi la corpul de lumină al unui om sau în aura sa, fără a cere voie. Veţi învăţa să vă folosiţi al treilea ochi aşa cum este corect şi bine pentru voi. Este o componenţă semnificativă, deoarece este, aşa cum s-a mai spus de câteva ori astăzi, de către înaltele spirite, foarte important să nu manipulaţi alţi oameni, şi astfel să interveniţi în liberul lor arbitru. Întotdeauna alegeţi-vă cuvintele cu grijă, alegeţi cuvinte pline de iubire, cuvinte de încurajare. La început, veţi percepe şi foarte multe culori, deoarece a privi cu al treilea ochi presupune mult exerciţiu. Înainte de festival, noi v-am curăţat al treilea ochi şi l-am eliberat de energiile colective.
Astfel iniţierea va avea loc astăzi. Pentru aceasta vă cer să vă aşezaţi palmele pe al treilea ochi, unde îl simţiţi. Veţi simţi presiune, poate şi puţină durere, dar toate vor dispărea. Centraţi-vă şi direcţionaţi-vă întreaga energie din aspectul abilităţii spre al treilea ochi. Atâta timp cât sunetele realităţii divine se vor auzi, Lady Faith va face această activare.
(3 minute de meditaţie ascultând sunetele)
 
Regele Arthur: eliberarea de un ciclu al încarnării
Prin cuvintele OMAR TA SATT vă întâmpin ca regele Arthur. Eu sunt lumina libertăţii, eu sunt lumina iubirii umane, sunt lumina care împreună cu voi, am lăsat moştenirea lui Dumnezeu în vremurile Avalon-ului.
Împreună, voi şi cu mine, am condus atât de mulţi oameni spre libertate. În acele vremuri nu era obişnuit să lăsăm oamenii care au pierdut o luptă să trăiască, să-i iertăm. Dar noi am făcut acest lucru. Chiar şi în acel moment, chiar dacă voalul era mult mai dens, am simţit şi am ştiut că ceva străluceşte în noi, care este mult mai puternic decât puterea învingătoare, puterea exerciţiului. Noi, cei de la masa rotundă şi anturajul am fost toţi de acord că cineva poate atinge mult mai multe prin iubire şi duioşie.
Am iertat de multe ori în încarnările mele. De multe ori, inima mea a fost plină de supărare şi durere. Dar întotdeauna v-am găsit pe voi, şi împreună am realizat ce înseamnă să ierţi din iubire, dintr-o iubire profundă. Prin acestea, mari lucruri au luat fiinţă. Prin acestea durerea s-a transformat. Prin acestea, noi am experimentat un alt fel de putere care acţionează mai înalt şi mai puternic. Am experimentat forţa divină. Iar când inima mea a fost atât de plină de supărare, deoarece am crezut că am pierdut ce mi-a fost mai drag, soţia mea Ambra, am ştiut în adâncul meu, că doar iertarea mă va duce într-o profundă stare de mântuire.
În aceste timpuri ale Avalon - ului, toată lumea, inclusiv eu, am purtat voaluri profunde ale uitării. Nu am înţeles, nu am ştiut de ce, deseori m-am simţit atât de singur, m-am îndoit de mine, deoarece mi-am simţit sensibilitatea. Cum aş putea fi un rege care conduce o întreagă lume. Câteodată am simţit că nu am nici o forţă. Am mers la medium şi am ascultat cuvintele din lumea spirituală pline de iubire, care m-au liniştit. Mi s-a spus: totul are un înţeles mai înalt. Va sosi timpul în care vei înţelege totul.
Astfel am urmat aceste cuvinte şi am învăţat iertarea într-un proces profund. Preoţii şi preotesele, cei de la Masa rotundă şi anturajul meu m-au acompaniat şi m-au sprijinit în acest proces. Cea mai înaltă experienţă care mi-a fost permis să o traiesc în acea viaţă a fost: când mi-am iertat soţia şi cel mai bun prieten al meu, m-am iertat pe mine. Şi acest lucru a eliberat un câmp care a fost atât de plin de putere şi a adus o atât de profundă pace. Astfel am fost iniţiat în preoţimea albă şi toate poverile, toate grijile, toate fricile au fost eliberate din mine. M-am simţit atât de liber. Cu acest sentiment al libertăţii m-am întors şi am fost încărcat de daruri. Mi s-a permis să traiesc cea mai profundă iubire umană, deoarece Ambra s-a decis în favoarea mea. Împreună cu voi, cu anturajul, cu cei de la Masa Rotundă, am sărbătorit.
Încă de atunci, chiar dacă nu era normal în acea perioadă, opinia femeilor a fost foarte importantă pentru mine. Le-am ascultat, am învăţat de la ele şi am organizat o sărbătoare a libertăţii. Am decis să acordăm această libertate, pe cât posibil, tuturor oamenilor. Am făcut o promisiune, împreună, să ne întâlnim din nou, să ne reîntâlnim aşa cum a fost odinioară, pentru a sărbători libertatea, iubirea umană. Nu am ştiut exact cum sau când, dar am ştiut că se va întâmpla. Împreună, noi am părăsit moştenirea lui Dumnezeu, puternica sabie Excalibur. Am ancorat-o în multe părţi de pe Pământ.
Sunt profund mişcat să vă reîntâlnesc astăzi, aici. Acum, printr-un ritual al celor mai înalte tonuri, vom lua un întreg ciclu al încarnărilor, care nu vă mai este de ajutor, afară din structura voastră, împreună pentru ca voi să fiţi liberi pentru ceea ce începe, pentru nou, pentru preoţime, pentru moştenirea lui Isus Christos, pentru moştenirea Avalonului. Lăsaţi-mă să vă spun, aşa cum am mai făcut-o odată, aşa vă voi spune şi astăzi: va sosi o vreme după ascensiune, pe care Înalţii Consilieri o numesc faza de adaptare. Împreună vom ajuta din nou mulţi oameni să devină liberi.
  Vă iubesc atât de mult.
Astfel vă cer să vă ridicaţi, în onoarea tuturor celor care încă mai dorm, care nu pot simţi încă această energie a libertăţii. Cu câteva respiraţii scurte, să trimiteţi tuturor oamenilor, indiferent de religie sau de culoarea pielii, sau de frecvenţa de care aparţin, să le trimiteţi cea mai profundă iubire: ELEXIER.
Multe, foarte multe fiinţe s-au adunat. Fiinţe care vă sunt apropiate, care vă protejează şi au grijă de voi. Fiinţe cu variate puteri şi cu autoritatea, dacă le permiteţi, să vă elibereze de un ciclu al încarnării care nu vă mai serveşte.
(3 minute de meditaţie ascultând sunetele)

 

Povestea Regelui Arthur

(notă: aceste informaţii au fost transmise prin mediumul Sangitar în noiembrie 2005 atunci când porţile dimensionale ale Avalonului au fost deschise)
De ce este Avalon o epocă atât de importantă? Avalon a fost o dimensiune a luptelor şi iubirii. Această dimensiune a fost marcată de războaie, lupte şi opresiune. Dar pe de altă parte, aici au fost prezenţi şi foarte mulţi Lucrători în Lumină. Au fost realizate mari ritualuri de înalte preotese şi înalţi preoţi.
A fost un pământ divizat şi mulţi oameni au fost expuşi la mari suferinţe. În aceste timpuri ale Avalonului, Regele Arthur, cavalerii mesei rotunde, înalţii preoţi şi preotese , dar şi Merlin au jucat un rol foarte important.
În acele vremuri în care oamenii din Avalon au fost lăsaţi singuri în bătălii, nesiguri şi deseori fără încredere, Arthur s-a născut. Merlin, o lumină înţeleaptă, a ştiut că un înger va veni pe Pământ pentru a opri luptele şi pentru a răspândi energia iubirii.
Dar, deoarece îngerul trimis va uita cine este în dualitate, au fost făcute pregătiri. Merlin a fost instruit să ancoreze o sabie specială într-o stâncă. Doar îngerul trimis va putea scoate această sabie din stâncă. Sabia a primit numele de Excalibur.
Arthur a crescut într-o familie săracă şi nu a fost conştient de sarcina sa. În tinereţe, Arthur a fost foarte atras de natură. Într-o zi, pe când se plimba, a găsit stânca în care a fost ancorată sabia Excalibur. Arthur auzise deja de această sabie deoarece mulţi oameni au încercat să tragă această sabie afară din stâncă. Înaltele autorităţi au decis că oricine reuşeşte să extragă sabia din stâncă va deveni noul rege.
Atunci când Arthur a scos sabia din stâncă, fiind atât de tânăr, s-au declanşat multe perturbări şi agitaţie în întreaga ţară. Arthur a reuşit să se afirme şi a fost încoronat ca rege. Merlin, care ştia cine este Arthur, a observat evenimentele. Arthur a devenit un rege minunat. Simţea cu inima şi şi-a stabilit ţelul de a aduce libertatea înapoi oamenilor. A căutat cei mai buni cavaleri şi a fondat Masa Rotundă. Au fost 12 cavaleri care aspirau către aceleaşi valori şi viziuni şi erau chiar dispuşi să-şi dea viaţa pentru ele. Au trimis atât de multă lumină şi iubire, iar oamenii i-au urmat. Chiar şi cei mai mari oponenţi au realizat , prin iubirea şi graţia prin care Regele Arthur îşi conducea oamenii, că el era un rege adevărat.
Arthur avea o inimă pură şi îşi iubea soţia, pe Ambra,  mai mult ca orice altceva. Ea i-a dat puterea de a-şi împlini sarcina. Dar Ambra s-a îndrăgostit de Lancelot, cavalerul cel mai de încredere şi cel mai bun al lui Arthur. Chiar dacă Ambra îşi iubea soţul, ea şi-a recunoscut relaţia cu Lancelot. Aproape a distrus inima lui Arthur. O scurtă perioadă, Arthur şi-a pierdut întreaga încredere şi nu şi-a mai putut conduce oamenii din cauza durerii. În profunda disperare, el şi-a aruncat sabia Excalibur, şi astfel întreaga sa putere, în marele lac al nesfârşitei ceţi. Regele Arthur s-a abandonat durerii sale şi suferinţei şi a pornit spre o regiune în care înaltele preotese şi înalţii preoţi îşi indeplineau sarcinile. Mulţi dintre voi cunosc aceasta regiune sub numele de Stonehenge.
Regele Arthur a trebuit să treacă prin multe încercări, dar una singură aproape l-a doborât. Acolo, regele  i-a cerut unui preot binecuvântare şi iertare. Înaltul preot Irian i-a acordat doar iertarea şi i-a refuzat binecuvântarea, ceea ce a reprezentat ceva teribil deoarece înalţii preoţi erau Avatarii de pe Pământ, iar cuvântul lor însemna aproape cât cuvântul lui Dumnezeu. Erau plini de iubire şi reprezentau lumina şi iubirea. Astfel, preoţii au avut grijă de Arthur, au realizat ritualuri şi s-au adunat pentru a se ruga pentru el. Dar s-au rugat şi pentru Ambra şi Lancelot. După o perioadă petrecută în Stonehenge, Regele Arthur şi-a deschis din nou inima şi a simţit trezirea divină din interior. S-a hotărât să-şi ierte soţia şi prietenul, deoarece se iertase pe el.
Ajuns înapoi acasă a găsit-o pe Ambra disperată, deoarece realizase deja de mult timp pe cine iubea cu adevărat. Astfel a avut loc o mare sărbătoare a împăcării, iar energia iubirii umane a putut fi ancorată în Avalon.
Prin această iertare realizată de Regele Arthur pentru soţia sa şi Lancelot - care a reprezentat ceva extraordinar în acea perioadă - oamenii şi-au deschis inimile.
Când Regele Arthur s-a reîntors în Univers, a devenit ceea ce a fost dintotdeauna - marele şi iubitorul -   Îngerul  Mihail.
 
Shan’Shija: Transmisia Energiei Eleua
Eu sunt Shan’Shija. Sunt Sinele Înalt al lui Isus Christos. Mă ridic şi vă privesc în cea mai profundă parte a sufletului vostru, deoarece ştiu cât de profund conectaţi sunteţi cu Isus şi Shan’Shija.
Este o legatură de iubire care a fost înnodată. Această legatură de iubire este cea care ne uneşte şi ne lasă să devenim unul. Când Shan’Shija va transmite mesajele, energia Eleua curge în cea mai pură şi veritabilă formă a luminii divine. Deoarece energia Eleua, unită cu Lumina Prosonodo, este cea mai înaltă energie care poate fi adusă pe Pământ şi pe alte planete.
Shan’Shija este alături de voi şi vă sopteşte: lăsaţi-vă iubiţi, iubiţi-vă pe voi. Primiţi cuvintele vindecătoare, energia vindecătoare. Şi deoarece cuvintele nu sunt îndeajuns, simţiţi energia Eleua, deschideţi-vă chakrele Alpha şi Omega, conectaţi-vă profund cu Lady Gaia. Cântecele stelare vă vor însoţi. Este un sentiment care vă pătrunde, că reîntoarcerea acasă este aproape şi astfel simţiţi esenţa preţioasă şi cât sunteţi de importanţi. Când Energia Eleua curge prin voi, veţi simţi efectul ei vindecător la toate nivelele, iubire profundă şi o bucurie dumnezeiască. În acelaşi timp, această energie este dată mai departe lui Lady Gaia prin chakra voastră Omega. Astfel se crează o coloană de lumină pentru a elibera energia lui Shan’Shija. Aşezaţi-vă mâinile pe inimă. În cea mai profundă parte a sufletului vostru, simţiţi că veniţi în contat cu cea mai înaltă energie. Puteţi pune totul deoparte, tot ceea ce vă împovărează în viaţa voastră de zi cu zi. Acestea sunt momentele care nu pot fi descrise în cuvinte. Când sunteţi atât de aproape de divinitate şi permiteţi, miracolele se întâmplă. Permiteţi să aibă loc schimbările care vă ajută.
Cu Energia Eleua curgând în voi, veţi simţi şi iubirea pentru voi. Veţi simţi că aţi ajuns, că v-aţi găsit locul. Veţi simţi soarele din inima voastră, lumina care arde în voi. Împreună cu încrederea, simţirea este un proces foarte important pentru voi, deoarece multe vă sunt transmise din exterior. În voi străluceşte ceva ce se ridică mai presus de toate celelalte: certitudinea că adevărul îşi găseşte calea.
Numiţi-vă numele original şi acordaţi lui Shan’Shija permisiunea ca tonurile şi tiparele numelui vostru original să fie aduse şi lui Lady Gaia.
Astfel începem cu transmisiunea Energiei Eleua,acum.
(3 minute de meditaţie ascultând sunetele)
 
Intrarea Îngerului Mihail
Eu sunt Îngerul Mihail. Vă aduc darurile din Realitatea Divină cu puterea şi forţa mea. Este timpul marilor schimbări.
Astfel cer ca preotesele şi preoţii aurii să se ridice. Voi aprinde moştenirea lui Dumnezeu în voi.
Acum le cer preoteselor şi preoţilor albaştri să se ridice. Voi aprinde moştenirea lui Dumnezeu, perlele de foc  Excalibur.
Cer acum preoteselor şi preoţilor roşii să se ridice. Aprind moştenirea lui Dumnezeu în sufletul vostru, forţa divină a lui Excalibur.
Acum vă cer vouă, preoţi şi preotese ale lui Christos, să vă ridicaţi. Ridicaţi-vă. Voi sunteţi noii preoţi şi preotese. Cu această iniţiere voi lucra în sufletul vostru dacă voi îmi permiteţi, deoarece preoţimea albă poartă cea mai mare putere şi forţă în aceste timpuri. Şi astfel, noi vom face miracole.
Sunt chemat.
Înainte de a părăsi corpul lui Sangitar vă voi spune ceva: am auzit tonurile care anunţă că o altă planetă a ascensionat. Astfel, şi noi ne vom întâlni curând.

 

An’Anasha

Contact

Telefon: 0744 274 582 
Email: info@scoalakryon.ro

 

We use cookies on our website. Some of them are essential for the operation of the site, while others help us to improve this site and the user experience (tracking cookies). You can decide for yourself whether you want to allow cookies or not. Please note that if you reject them, you may not be able to use all the functionalities of the site.