Noutăți

 

 

 

 

 
Ma’Ha’Lias:
·         Cuvinte despre Schimbarea Timpurilor
·         Tiparele care nu vă mai servesc sunt îndepărtate iar Energia Iubirii Magnetice este transmisă
Isus Christos:
·         Ajutaţi oamenii care luptă pentru Libertatea lor în iubire
 
Sunt Ma’Ha’Lias şi vă întâmpin pe fiecare dintre voi cu înalt vibraţionalele sunete OMAR TA SATT.
Înţeleptul Consiliu m-a rugat să vă aduc mesaje astăzi prin Sangitar. Este întotdeauna o plăcere pentru mine, dar şi o onoare să fiu alături de voi. În timpul mesajelor, energia mea curge în voi şi vă atinge în suflet. Când ne atingem, un câmp de o iubire susţinătoare şi putere i-a fiinţă.
În acelaşi timp a fost decis ca Kryon cu anturajul său să lase energia magnetică să curgă. În aceste timpuri pline de evenimente este foarte important să absorbiţi aceste valuri ale noilor timpuri magnetice deseori. Această energie este puternică, lucrează în sufletul vostru, în toate aspectele voastre, vă ridică, vă eliberează de tipare care nu vă mai servesc şi vă oferă posibilitatea de a vă structura din nou la nivel mental şi să vă ajustaţi energiilor. Aceste energii circulă foarte repede în aceste momente. Puteţi vedea aceasta prin marile schimbări care au loc acum pe Pământ.
Înainte de a continua să vă transmit mesaje vă cer: permiteţi-vă să fiţi atinşi în sufletul vostru. Energiile lui Ma’Ha’Lias, Kryon şi ale anturajului sosesc şi merg în profunzime. Este energia iubirii, Noilor Timpuri, care vă elibereaza de tipare care nu vă mai servesc. Astfel, deschideţi-vă uşa inimii, a sufletului, celulelor, plini de iubire şi simţiţi cât suntem de apropiaţi de voi, ca şi cum am fi în mijlocul încăperii alături de voi pentru a vă atinge. Bucuraţi-vă de aceste momente deoarece sunt momentele întânlirii unui colectiv de oameni conştienţi de divinitatea lor sau care sunt în procesul expansiunii spirituale a conştiinţei lor. Oameni care sunt pregătiţi şi îndeajuns de curajoşi pentru a soluţiona tiparele de la nivelul mental. Oameni care sunt pregătiţi să se implice prin gânduri pure şi noi atunci când schimbarea are loc. Mulţi oameni aşteaptă plini de răbdare, sfârşitul timpului. Ceea ce lumea spirituală vă transmite deseori, ce se va întâmpla în timpul ascensiunii, este: este ultima fază a ascensiunii. Dar schimbarea timpurilor a început acum mult timp, iar voi vă aflaţi în mijlocul ei. Dacă vă îndreptaţi atenţia asupra sfârşitului timpurilor uitaţi de ce vă aflaţi aici cu adevărat : pentru a servi şi a lucra cu lumina voastră.
Respiraţi energia magnetică a lui Kryon şi, în acelaşi timp lăsaţi-vă atinşi de energia lui Ma’Ha’Lias. Se întâmplă atât de multe, în prezent, pe planeta voastră. De când au fost deschise porţile din Lentos şi a fost eliberată Lumina Prosonodo, iar energia lui Shan’Shija a ajuns pe Pământ, oamenii simt o nerăbdare interioară pentru libertatea absolută. Ei se ridică şi îşi susţin dreptul lor la libertate. Priviţi ce se întâmplă în zonele de pe Pământ în care energia Eleua se răspândeşte. Priviţi spre Egipt. Priviţi cum milioane de oameni se ridică şi nu mai permit să fie asupriţi, deoarece timpul conducătorilor care doresc să stăpânească naţiuni întregi va colapsa acum şi un nou timp şi noi căi de urmat, vor lua fiinţă.
Şi voi trebuie să rezolvaţi tiparele din voi şi să începeţi din nou. Unde se află tiparele voastre care nu vă mai servesc? Ma’Ha’Lias vă cere din nou şi vă întreabă : “Unde sunt tiparele care vă interzic să păşiţi în exterior şi să faceţi ceea ce v-aţi născut să faceţi, pentru ce sunteţi aici? Ce vă reţine? Care frici, care griji? Ce vă reţine din a intra în acţiune?” Revoltaţi-vă în faţa tiparelor voastre exact aşa cum mulţi oameni se răscoală împotriva tiparelor inflexibile în exterior, în aceste timpuri. Acest sistem nu va mai continua pe Pământ. Este inflexibil şi are nevoie de timp pentru a se dizolva pentru totdeauna. Şi în voi se dezvoltă deseori tipare care nu vă mai servesc. Ma’Ha’Lias vorbeşte direct sufletului vostru, nu minţii voastre. Vă şopteşte: începeţi să simţiţi cât sunteţi de preţioşi. Toate tiparele au fost impuse în voi de alţi oameni. În spatele lor se află frica. Iesiţi din ele, intraţi pe poarta libertăţii şi deveniţi cine aţi fost întotdeauna – un om divin pe Pământ cu toate abilităţile sale.
Priviţi spre schimbările din exterior. Observaţi evenimentele şi întâmpinaţi schimbările din voi. Acum este timpul schimbării. Astfel Ma’Ha’Lias va sta alături de voi şi vă va ajuta, va îndepărta structurile cristaline pe care voi sunteţi pregătiţi să mi le daţi în deplină încredere. Sufletul vostru nu simte fricile, mintea este cea care vi le şopteşte. Intraţi profund în voi şi în intenţia voastră. Simţiţi ce se află în spatele acestui tipar, acestei frici şi griji. Simţiţi ce s-ar întâmpla dacă aţi intra în acţiune şi v-aţi arăta lumina. Doar un singur lucru rămâne: libertatea, iubirea şi schimbarea.
Milioane de oameni se răzvrătesc în faţa unui sistem. Astfel, acum este timpul să vă răzvrătiţi în faţa tiparelor gândurilor colective care încă vă mai cauzează atât de multă frică în viaţa de zi cu zi.
În timp ce voi sunteţi focalizaţi spre profunzimea din voi, noi vom lucra la doua nivele: la unul Ma’Ha’Lias va îndepărta tiparele care mi le veţi da, iar la celălalt nivel, Kryon va lăsa energia magnetică să curgă. Acolo unde sunt dizolvate tipare, poate apărea un sentiment de goliciune. Din această cauză am decis să trimitem imediat energia iubirii magnetice. Începem acum printr-o respiraţie profundă şi plină de iubire. Puteţi vedea cât sunt de subţiri voalurile, în special când Ma’Ha’Lias, care este atât de ataşat de oameni şi vă priveşte ca prieten, este atât de perceptibil în această încăpere. Vom începe să facem toate acestea pentru voi. Numiţi-vă numele originar şi simţiţi în voi, din nou dacă sunteţi pregătiţi să îmi înmânaţi aceste tipare care nu vă mai servesc. Aveţi încredere în mine, deoarece sunt mai aproape de voi decât vă puteţi imagina. Vă cunosc mai bine decât vă veţi putea voi cunoaşte vreodată. Vă iubesc mai mult decât veţi putea simţi vreodată. Voi încă vă aflaţi în dualitate chiar dacă colapseaza tot mai mult. Vom începe acum cu îndepărtarea structurilor şi curgerea energiei magnetice , în acelaşi timp.
(câteva momente de meditaţie ascultând sunetele)

https://www.youtube.com/watch?v=ZoEwR9_Sy_M
Energia Eleua a sosit pe Pământ şi schimbă şi cauzează atât de multe. În special acolo unde oamenii sunt asupriţi îşi găsesc calea de a se elibera. Celelalte structuri nu se mai pot menţine. Conducătorii care asupresc întregi naţiuni nu se vor mai putea menţine. Mulţi copii nu se mai pot adapta sistemului şcolar. Mulţi oameni sunt nefericiţi în slujbele lor. Simt că poartă o chemare în interior. Doctorii îşi vor schimba şi ei modul de gândire deoarece foarte mulţi oameni care vor vizita doctorii vor primi raspunsul că sunt sănătoşi cu toate că au simptome severe. Vindecătorii şi noii doctori vor fi căutaţi. Totul se va schimba. Priviţi spre ceea ce se întâmplă. Sunteţi implicaţi în evenimente, dar ascultaţi mesajul lumii spirituale şi aveţi posibilitatea de a lua o nouă decizie cu energia voastră. Unde vă aflaţi, ce doriţi şi cum aţi vrea să lucraţi? Mergeţi profund în voi şi întrebaţi-vă, întrebaţi-vă sufletul deoarece este cea mai vie parte din voi. Cum aţi vrea să lucraţi?
Când simţiţi şi mai profund în voi, când simţiţi energia magnetică, simţiţi ce ar mişca dacă ar fi să faceţi ceea ce v-ar place cu toate abilităţile voastre. Poate aveţi câteodată sentimentul că nu aveţi suficientă putere. Ma’Ha’Lias vă spune, este nevoie de dedicare şi curaj să permiteţi schimbări şi să mergeţi pe noul drum. După, porţile forţei se vor deschide. Noi observăm planeta cu foarte mare atenţie şi am putut vedea tot ceea ce a adus Energia Eleua şi ce va continua să cauzeze. Sunt schimbările importante. Mulţi oameni de pe Pământ simt totul foarte bine. Îşi urmeaza impulsul. Urmaţi-vă impulsul şi voi, şi nu permiteţi oamenilor să vă spuna ceva ce să vă rănească în sufletul vostru. Sunt cuvinte ca: “nu este posibil, nu poţi face asta, nu trebuie să faci asta, ce vor gândi şi spune oamenii?”. Toate acestea sunt cuvinte care nu vă ajută. Ca spirit liber, voi purtaţi decizia, dar şi responsabilitatea, în voi, să acţionaţi, să vă ascultaţi sufletul şi să staţi alături de oameni şi să-i ajutaţi pe drumul lor spre schimbare.
Noi, Arcturienii, Maris în special, stăm alături de voi şi vă ajutăm cu întreaga energie, cu întreaga noastră dedicare, cu bucurie, cu încredere şi înţelepciune. Ascultaţi cuvintele în realizarea a ceea ce se întâmplă. Astfel, lăsaţi-vă îmbrăţişaţi şi atinşi. Simţiţi profunda iubire care vă este adusă, deoarece este imensă.
An’Anasha
 
 
Sunt cine sunt. Sunt cine am fost întotdeauna. Sunt cine voi fi mereu. Sunt Isus. Vă vorbesc, dragii mei oameni. Vă înfăşor în energia mântuirii şi vă cer să-i ajutaţi pe oamenii care sunt atât de curajoşi pentru a se ridica şi a lupta pentru libertatea lor în iubire. Includeţi-i în rugăciunile voastre. Ca înalte canale, trimiteţi-le Cristalele Realităţii Divine şi Energia Eleua. Această regiune este înalt spirituală. Energia Eleua s-a ancorat acolo şi a luat fiinţă un mare colectiv cu Lumina Prosonodo atunci când Porţile din Lentos au fost deschise. Sprijiniţi acest proces cu iubirea voastră şi conştiinţa voastră spirituală. Acest eveniment va avea consecinţe pentru planeta voastră. Reprezintă începuturile. Sistemul nu va mai putea să se menţină şi va colapsa. Ceva complet nou va lua fiinţă.
Este aşa cum v-a spus Ma’Ha’Lias : nu vă îndreptaţi atenţia prea mult asupra ultimelor săptămâni sau luni ale Ascensiunii, ci îndreptaţi-vă atenţia şi priviţi evenimentele prezente. Schimbarea timpurilor are loc prin fiecare respiraţie.
Vă iubesc imens de mult, iar iubirea curge şi ne conectează în atât de multe nivele diferite. Oricând respiraţi, realizaţi că respiraţi energia mea în voi.
Astfel este. A NI O’HEVED O’DRACH.
An’Anasha.

Contact

Telefon: 0744 274 582 
Email: info@scoalakryon.ro

 

We use cookies on our website. Some of them are essential for the operation of the site, while others help us to improve this site and the user experience (tracking cookies). You can decide for yourself whether you want to allow cookies or not. Please note that if you reject them, you may not be able to use all the functionalities of the site.