Noutăți

 

 

 

 

 
El Morya:
·         Eliberarea de Energiile Colective
·         Ce înseamnă Disocierea?
Lady Faith:
·         Iniţierea Aspectului Abilităţii
Sunt fiinta de lumina El’Morya şi va întâmpin prin sunetele inalt vibraţionale OMAR TA SATT.
Astfel întâmpin fiecare persoana prin prezenta energiei mele şi, în timp ce El Morya transmite mesajele prin mediumul Sangitar, energia curge în sufletul vostru şi incepe sa lucreze acolo. Serveste ca o pregatire – deoarece El Morya va va da astăzi un dar – dacă sunteţi pregătiţi sa il acceptati. După cuvintele sustinatoare de forta şi iubire în care sunt mostenite dorinţa, liniştea şi nemiscarea, El Morya va va elibera de energiile colective care nu va mai servesc astăzi. Simţiţi ce înseamnă toate acestea când sunteţi liberi în munca şi în energia voastră, atunci când sunteţi foarte prezenti în voi fără a purta poverile energiilor colective.
Astfel, voi incepe prin cuvintele care sunt atat de pline de iubire pentru voi. Eu, El Morya, va pot intelege pe toti şi pot vedea divinitatea din voi. Pot privi în corpul vostru de lumina în timp ce va aduc energia şi va pot transmite cuvinte de întărire şi mesajul disocierii. Dar, ce înseamnă disociere? Pentru voi, în dualitate, este un cuvânt pe care îl puteţi intelege deoarece, în dualitate, acest cuvânt este foarte folosit pentru a exprima ca purtaţi ceva ce nu va aparţine. Dar cuvintele au limitari. În spatele lor se afla energia. Astfel, am dori sa folosim o alta secventa de sunete, un cuvânt diferit pentru disociere, dar il vom lasa astfel, deoarece astfel îl puteţi intelege.
Disocierea nu înseamnă ceea ce mulţi banuiesc, sa trasezi o granita şi sa spui: eu sunt aici iar tu esti acolo. Disocierea înseamnă mult mai mult. Ascultati cuvintele lui El Morya. Disocierea incepe în primul rand, cu voi, în sistemul vostru, în aspectele voastre, în sufletul vostru. Cate gânduri şi imagini purtaţi în mintea voastră care nu va ajuta? Cate gânduri purtaţi în minte care va fac să vă simţiţi mici şi apasati? Aici incepe disocierea. Dacă ati putea da acestor gânduri şi imagini mai puţina energie, forta sustinatoare a divinităţii voastre ar putea avea un efect mult mai puternic. Ati putea simti mult mai profund ce măreţie divina puternica aveţi. Din această cauză, disocierea incepe, în primul rand, cu voi. Asa cum am spus, nu reprezintă o granita prin care energiile se pot amesteca. Este un cuvânt folosit, un cuvânt pe care oamenii il pot intelege. Cuvintele au o mare putere în energia lor, exact asa ca şi imaginile şi sentimentele.
In dualitatea în care voi inca va aflati, se întâmpla ca nu doar cuvintele ci şi imaginile care se dezvolta în mintea voastră pot avea un efect de vindecare şi iubire pentru alti oameni. Şi cuvintele pot vindeca. Pot aduce iubirea şi pot deschide inima. În dualitate, cuvintele pot construi un pod intre oamenii care se regăsesc şi se inteleg. Pe de alta parte, în Realitatea divină, aceste cuvinte nu exista. Limbajul luminii, energiile, sunetele şi muzică există. Dar voi sunteţi în dualitate şi majoritatea oamenilor nu stiu ce puterea are un cuvânt. Exact asa cum un cuvânt poate conecta, poate construi un pod intre doi oameni, poate intreţine iubirea, poate deschide şi vindeca inima – cuvintele pot cauza şi durere. Pot rani şi ataca. Fiecare om ar trebui sa fie conştient de toate acestea, atata timp cât Realitatea divină nu este pe deplin prezenta în dualitate.
Multi oameni considera că există o vraja, un ritual care ii poate rani sau le poate provoca rau. Credeti-ma, fiecare cuvânt, fiecare gand şi fiecare imagine poarta propriile lor energii puternice. câţi oameni sunt care incalca granitele voastre, care va ranesc prin cuvinte, imagini , gânduri sau chiar fapte? în primul rand sunt oamenii asociati cu voi. Cât de multe greutati, cât de multe greutati energetice purtaţi pe umerii voştri care nici macar nu va aparţin? Apoi este marele colectiv. Sunteţi coplesiti cu cele mai negative stiri şi cu frica colectivă a oamenilor. Şi aceasta o luati asupra voastră. De aceea, inainte ca  El Morya sa continue sa vorbească, în primul rand, va vom elibera de energiile colective care nu mai aparţin de voi, pentru a simti diferenta apoi, când El Morya vi se va adresa. Veţi simţi ceea ce adevărata energie a iubirii doreşte să vă transmita fără energiile confuze ale colectivului care au ajuns sa se ataseze de voi natural.
Este foarte important sa înţelegeţi ca ceea ce simţiţi cel mai mult, cee ce ganditi şi cum actionati nu provine doar din voi. Adaugati apoi faptul ca fiecare om divin are propria limita a vulnerabilităţii şi durerii. Are de a face foarte mult cu originea ultimelor voastre încarnari din diferitele epoci. Un om care a fost ranit deseori în multe epoci va fi şi în aceasta epoca vulnerabil. Ca om divin din dualitate este foarte dificil să ştiţi, pe de o parte, ca nu exista nimic în afara iubirii, şi cu toate acestea să faceţi distinctia  ca energiile dualităţii se pot transforma doar când puterea sustinatoare este cea a cuvintelor, faptelor, gândurilor şi a iubirii.
Din această cauză El Morya va va lasa sa simţiţi foarte profund ce înseamnă sa fiţi eliberati de toate aceste energii care nu va mai folosesc. În exact acest moment veţi simţi cum pietre simbolice cad de pe umerii voştri, cum va simţiţi imediat liberi, cum gândurile şi sentimentele voastre se schimba iar flacara divinităţii din voi incepe sa devina perceptibila.
Astfel, respirati lumina iubirii în voi. Intrati în profunzime şi unificati-va toate chakrele. Dati lui El Morya permisiunea de a va elibera de energii, de poverile care nu va mai ajuta pentru a fi transformate imediat. Doar când veţi simţi aceasta diferenta veţi intelege ceea ce El Morya spune prin disociere. Cu permisiunea voastră şi prin sunetele Realităţii Divine noi va vom elibera de aceste poveri acum.
(câteva momente de meditaţie ascultand sunetele)

https://www.youtube.com/watch?v=BP-NtKo89Jw
Dacă, după aceasta eliberare, în unii dintre voi a aparut un sentiment de goliciune, înseamnă ca energiile colective au fost inlaturate. Acolo unde acum este gol, El Morya va umple aceste goluri cu cuvintele sustinatoare ale iubirii. Cu cele mai înalte energii va aduc în acelaşi timp în profunda disociere de care este nevoie pentru ca voi să vă priviti lumina divina, munca voastră şi măreţia cu iubire.
El Morya doreşte sa sublinieze din nou ca disocierea nu înseamnă sa stabiliti granite, bariere, ci să vă clarificati conştient în profunzimea sufletului vostru cât de des spuneţi “da” pe parcursul unei zile, când defapt doriti sa spuneţi “nu”. Cât de des permiteţi cuiva să vă atinga dureros prin cuvinte? cât de des permiteţi cuiva să vă facă să vă simţiţi mici şi sa se scufunde în energia voastră doar pentru propria lor satisfactie? Dilema sta în faptul ca foarte multa energie din Realitatea divină se combina cu energia dualităţii. Voi care sunteţi, în mod special, spirituali şi conştienţi, incercati sa trăiţi prin aceasta energie a Realităţii Divine în viaţa voastră de zi cu zi. Este bine şi corect, dar atat timp cât nu am auzit sunetul perfect  iar Ascensiunea nu s-a realizat inca  - şi atunci nu va mai trebui să vă preocupati cu disocierea – ar trebui să ştiţi ca, intr-adevăr, aveţi dreptul sa stati departe de energiile care nu va servesc, să vă indepartati de oamenii care va ranesc sau va ataca prin cuvintele lor şi sa spuneţi “nu” atunci când doriti sa spuneţi nu. Mulţi oameni spirituali, în special, nu indraznesc sa facă astfel deoarece au invatat ca iubirea necondiţionată este pretutindeni şi lucrează în fiecare. Este, intr-adevăr asa. Cum ar putea fi altfel? Lumina divina curge în fiecare om, indiferent cum se exprima. Toti sunt iubiti la fel de lumea spirituală. Ca lucrător al luminii va puteti proteja în orice moment de energiile pe care le simţiţi nebenefice pentru voi. Cât de des v-am chemat să vă iubiti, să vă acceptati şi să vă ascultati sufletul? Aici este inclus şi faptul ca atunci când sufletul va trimite un impuls, sa il ascultati. S-ar putea să vă aflati într-un loc în care sunt mulţi oameni şi sa simţiţi ca sufletul va spune ca acest loc nu va face bine, atunci nu ar fi corect sa spuneţi “da, dar totul este iubire necondiţionată, voi rămâne aici”. Aveţi dreptul sa plecati şi sa mergeti acolo unde sunt energii care va ajuta, deoarece voi culegeti forta şi curaj din aceste energii. Credeti-ma, veţi avea nevoie de aceasta forta şi curaj. Cu cât sunt mai mari energiile colective, cu atât mai confuz şi mai critic va deveni.
Deschideti acum o camera din profunzimea sufletului vostru. El Morya va va trimite energiile puternice ale acestei lumini. Când alegem cuvintele şi vi le aducem prin mediumul Sangitar, noi alegem cuvinte de iubire, cuvinte vindecătoare, sustinatoare, cuvinte care va fac să vă dezvoltati, care va aduc impreuna, care formeaza poduri – cuvinte care aduc oamenii impreuna. Prin fiecare cuvânt, noi trimitem energia iubirii necondiţionate. Nu folosim cuvinte care sa intervina în liberul arbitru, care manipuleaza sau creeaza frica. Energia lui El Morya va intareste sufletul. Va lasa sa simţiţi în profunzime. Câteodată este bine ca mulţi oameni devin disponibili ca şi lucrători ai luminii pentru a aduna energiile colective şi poverile – pentru a le transforma. Diferenta consta în modul în care faceti acestea – conştient sau dacă permiteţi să vă afecteze.
Mergeti inca puţin mai în profunzime şi conectaţi-va cu mine, El Morya, conştient. Ascultati cuvintele care sunt rostite: voi sunteţi flacara arzatoare de pe Pământ. Sunteţi un om divin. Sunteţi forma de iubire plina de lumina. Permiteţi-vă sa acceptati acest sentiment. Permiteţi-vă sa simţiţi sensibilitatea pe care o poarta fiinţele umane spirituale.
Intr-o epoca, unde nu existau inca cuvinte, exact la începutul epocii Lemuria, energiile iubirii absolute din voi toti, circulau în Orasul de Cristal. În timp, a luat fiinta un corp, o minte şi cuvintele. Deveniti conştienţi ca iubirea unificatoare este puterea sustinatoare. Când parasiti astăzi această încăpere va veţi simţi foarte liberi şi intariti în perceptia voastră. Astfel este şi astfel va fi. El Morya va inveleste în sunetele: A NI O’HEVED O’DRACH.
An’Anasha.
 
Sunt Lady Faith şi va întâmpin prin cuvintele OMAR TA SATT. Lumina mea straluceste în Realitatea divină. Energia pe care o port are un efect de aprindere în multe aspecte. Atunci când va aduc un mesaj este ca un fel de iniţiere şi, în acelaşi timp, fiecare cuvânt are efect vindecator.
El Morya, fiinta de foc, a realizat o munca magnifica, plina de lumina şi a transformat energiile colective. Acesta este momentul de claritate în care, fără nici o energie care nu va aparţine, Lady Faith doreşte sa lucreze – ca iniţiere, ca lumina efervescenta – în aspectul abilităţii voastre. Exista acolo linii energetice pe care le vad în fiecare dintre voi. Câteodată, aceste linii energetice sunt intrerupte. Ele sunt bijuteriile, perlele pe care le purtaţi în voi, abilităţile cu care puteti lucra. Voi aprinde aceste linii energetice cu permisiunea voastră. Are loc în profunzimea Sinelui vostru. Rugaţi-va grupul de îngeri sa puna aspectul abilităţii voastre din merkaba voastră în lumina divina. Prin numele vostru originar dati-mi mie permisiunea acum sa aprind liniile energetice – pentru ca toate bijuteriile voastre sa se aprinda pe deplin. Lady Faith va rosti cuvinte pe care nu le veţi intelege cu mintea. Repetati aceste cuvinte – prin fiecare cuvânt o linie energetica este aprinsa şi conectata cu următoarea. Rostiti:
ANESTRA, NORIS, SANDOS, ELAIJA, HIARAMA, SHI’SHIJA, ANESTROS.
Cand rostiti aceste cuvinte acum, Lady Faith va aprinde şi conecta liniile energetice.
Rostiti cuvintele Ehyeh Asher Ehyeh, Ehyeh Asher Ehyeh, Ehyeh Asher Ehyeh, So’ham, So’ham, So’ham.
Acum cereti grupului vostru personal de îngeri sa ancoreze aspectul abilităţii voastre în merkaba voastră din nou. Aceasta aprindere a bijuteriilor va ajuta să vă simţiţi abilităţile ca un intreg, poate va veţi simţi al treilea ochi sau o caldura în palmele voastre. Dar mai mult de atat, veţi simţi dorinţa de a lucra cu aceste abilităţi. Le veţi putea intelege fără minte.
Astfel, eu, Lady Faith, va spun A NI O’HEVED O’DRACH.
An’Anasha.

Contact

Telefon: 0744 274 582 
Email: info@scoalakryon.ro

 

We use cookies on our website. Some of them are essential for the operation of the site, while others help us to improve this site and the user experience (tracking cookies). You can decide for yourself whether you want to allow cookies or not. Please note that if you reject them, you may not be able to use all the functionalities of the site.