Noutăți

 

 

 

 

 
Ganesha:
·         Dizolvarea rezistenţei
Cu numele meu originar NAMA’NOSTRANOS va întâmpin prin cuvintele OMAR TA SATT. Dar pe planeta voastră sunt cunoscut sub numele de Ganesha.
Ganesha a fost chemat să aducă astăzi cuvintele şi energia prin mediumul Sangitar, fiecăruia dintre voi. Aceasta este o mare placere pentru mine. Ganesha este o fiinta de iubire. Ii cer mediumului Sangitar sa isi deschida ochii pentru ca energia lui Ganesha sa se poata raspandi şi mai mult în această încăpere. Din acest motiv este important să vă tineti ochii inchisi pentru a aduce energia lui Ganesha direct în sufletul vostru prin al treilea vostru ochi.
Ganesha doreşte să vă vorbească despre rezistenta. Ce înseamnă rezistenta? Rezistenta înseamnă un blocaj inconştient sau conştient în privinta unei curgeri energetice care doreşte sa se raspandeasca în voi. Ganesha doreşte să vă vorbesca despre aceasta pentru ca voi sa o puteti intelege mai bine la ce se refera lumea spirituală atunci când va vorbeşte despre rezistenta.
Sunteţi suflete vechi – în privinta numarului de încarnari realizate. În toate epocile importante voi v-ati încarnat de câteva ori. În toate epocile, voi v-ati dezvoltat spiritual. Vi s-au dat handicapuri conştiente pentru ca voi sa atingeti iluminarea. Este adevărat ca fiecare lumina divina a purtat aspectul trezirii în interior în fiecare încarnare, dar acest aspect a fost accesibil doar catorva Avatari de pe Pământ. În aceste epoci, cel mai inalt nivel pe care il puteati atinge a fost iluminarea. Pentru a atinge aceasta iluminare voi ati luat multe responsabilităţi asupra voastră. Multe dintre aceste epoci au fost caracterizate de limitari şi linii directoare pe care sa le urmati. Vi s-a spus exact ce trebuie să faceţi şi ce nu trebuie să faceţi pentru a atinge iluminarea. Dar, odata cu epoca Noilor Timpuri, Timpurile de Aur, aspectul vostru de trezire a fost activat. În Vremurile de Aur veţi experimenta ceva ce nu a fost posibil pana acum pe Pământ – o completa schimbare dimensională. Din această cauză a fost necesar sa activam aspectul trezirii şi sa mergem dincolo de starea de iluminare.
Vremurile de Aur sunt caracterizate de noua energie. Noile Timpuri cuprind libertate, iubire umană, abundenţa, sanatate, siguranţa, bucurie şi pace pentru voi. Toate acestea le puteti avea, dar rezistenta, în special blocajele inconştiente sau conştiente – şi multe mari lumini din univers le numesc structuri cristaline – sunt deseori ancorate în sufletul vostru. Rezistenta în fata bucuriei, profitarii de ceva personal fără a auzi restricţiile, fără a urma directii în privinta a ceea ce trebuie sau nu trebuie să faceţi, este foarte, foarte dificila pentru mulţi dintre voi. Prea des, inconştient va amintiti toate acele epoci pe care le-ati experimentat şi în care vi s-a spus ce sa nu faceti pentru a atinge iluminarea. Va voi oferi un exemplu : dacă ati lucrat ca inalta preoteasa în epoca Avalonului, vi s-a cerut sa uitati de iubirea umană. Dar în aceasta epoca a minunatei libertati , puteti şi ar şi trebui sa trăiţi iubirea umană ca preoteasa. Dar pentru mulţi este foarte dificil sa accepte inconştient acest adevăr.
Rezistenta nu înseamnă ceea ce mulţi par sa creada, ca nu acceptati lumea spirituală pentru voi. Ca Vremurile de Aur sunt caracterizate de trezire  este ceea ce colectivul fiintelor umane inalt spiritualizate, cum sunteţi voi numesc ca fiind ceva bun. Trezirea, cel mai inalt nivel al spiritualităţii. Aceasta înseamnă sa trăiţi iubirea umană, sa acceptati abundenţa pentru voi, sanatatea, siguranţa, bucuria şi pacea. În colectiv va ganditi ca toate acestea sunt foarte bune şi le şi aprobati şi prin fiecare mesaj voi simţiţi ca acesta este adevărul acestor timpuri. Dar când nu mai sunteţi în colectiv şi trebuie sa acceptati aceleasi atribute pentru voi, atunci intrati în rezistenta. Atunci va intrebati în atatea situatii ale vietii voastre de zi cu zi, de ce toate acestea nu funcţionează pentru mine, sa accept abundenţa, sanatatea, iubirea umană, bucuria, siguranţa şi pacea. De ce nu imi permit sa intru în libertate, fără bariere, fără limite, fără legaturi. Astfel, Ganesha va va repeta din nou: are de-a face cu faptul ca ati primit atatea interziceri în multe, multe epoci, în majoritatea încarnarilor voastre. Pentru aceasta epoca aceste interziceri au fost inca foarte importante , dar a fost un timp diferit şi o energie diferita. Ati trecut prin toate acestea, întotdeauna cu realizarea şi cunoaşterea interioara ca va exista o epoca în care toate se vor schimba.
Inca din timpurile Avalonului  şi Atlantidei, vi s-a spus de către lumea spirituală ca va exista o energie diferita la un moment dat care va merge dincolo de stadiul iluminarii. Acum stati aici, în această încăpere, în aceste timpuri, şi ascultati cuvintele lui Ganesha. Pentru mulţi oameni este mult mai uşor atunci când primesc reguli clare, dar Vremurile de Aur sunt caracterizate de libertate. În aceste timpuri oamenii divini de pe Pământ sunt indreptatiti sa traiasca în deplina lor putere şi divinitate în fiecare situatie a vietii lor. Dacă ati reusit să faceţi astfel, toate speranţele şi visele voastre, viziunile vi se vor manifesta în viaţa voastră de zi cu zi. Dacă va stabiliti limite, dacă inca doriti sa considerati ca interzicerile sunt importante, dacă considerati ca doar cel care trăieşte în meditaţie ore în sir şi este sarac este acceptat şi iubit de lumea spirituală – nu veţi gasi aceasta libertate. Totuşi, prin fiecare respiratie va aflati în aceasta libertate deoarece aceasta energie se manifesta din ce în ce mai mult.
Foarte des, lumea spirituală va transmite mesajul: rupeti lanţurile care va retin din a merge pe calea voastră. Nu exista alte limite decat cele pe care vi le stabiliti singuri. Mergeti dincolo de aceste limite şi realizaţi ceea ce este ascuns după aceste lanţuri. Exact viaţa care va este menita se afla dincolo de limitari.
Este dificil pentru fiecare dintre voi să vă acceptati în perfectiunea divina. Când marile lumini din univers va spun ca, în sufletul vostru, în corpul vostru de lumina , sunteţi perfecti, deoarece în voi se afla Inima Divina, pentru mulţi dintre voi este dificil de acceptat. Doar în aceasta încarnare, atat de mulţi oameni v-au spus ca este diferit, ca poate nu meritati sau nu sunteţi suficient de buni. Ascultati cuvintele lui Ganesha: fiecare om are sansa în aceste timpuri sa poarte lumina lor divina în exterior, sa se elibereze de lanţurile dualităţii, de energia colectivă care le arăta frica şi creeaza limite. Întotdeauna aveţi sansa sa priviti o situatie asa cum vi se prezinta în viaţa de zi cu zi cu divinitatea din voi şi sa nu intrati în energia colectivă. Bineânţeles ca suntem conştienţi ca nu va este usor în dualitate, şi totuşi nu va putem transmite alt mesaj în afara de acesta. Când un om are o problema sau este ingrijorat atunci isi da întreaga energie în exact acea situatie. Simte şi crede doar în acea problema sau grija. Atunci, aceasta energie a fricii şi grijilor se expansionează mai mult şi devine din ce în ce mai mare. Dacă ati privi spre solutii cu divinitatea voastră atunci ati sti ce este de facut. Prin fiecare problema pe care o creeati pentru voi, creeati şi o soluţie în acelaşi timp.
Câteodată, solutiile va sunt aduse pe o tava de aur, dar dacă privirea voastră este indreptata spre frica, spre grija sau spre problema prea mult, atunci devine dificil sa priviti spre tava aurie şi sa vedeti solutia, în special dacă solutia reprezintă ceva ce inca nu stiti, ceva nou, o schimbare. Sa acceptati o soluţie înseamnă sa fiţi curajosi. Mulţi oameni se simt atat de descurajati. Considera ca nu au forta pentru o decizie curajoasa. Va spun: voi sunteţi cele mai curajoase suflete. Voi ati fost cei care s-au încarnat în dualitate. Voi ati fost cei care ati luat totul asupra voastră pentru a aduce Pământul înapoi acasa. Ca mare lumina, voi ati luat o decizie conştienta să vă dati jos aripile energetice şi să începeti o lunga călătorie, în cea mai profunda dualitate. Este nevoie de atat de mult curaj să faceţi toate acestea. Din această cauză, îngerii va spun deseori: va onoram şi va respectam pentru ceea ce faceti. Deveniti conştienţi de acestea atunci când va simţiţi descurajati în deciziile vostre zilnice. Incredeti-va în forta care este în voi. Prin aceasta forta – când o veţi elibera – veţi privi doar spre solutii şi, la un moment dat nu veţi mai avea nevoie de solutii deoarece nu veţi mai manifesta probleme pentru voi.
Ganesha a fost aleasa deoarece doar energia mea lucrează foarte profund prin cuvintele şi ochii lui Sangitar. Acum voi dizolva rezistenta în mod conştient, dacă imi permiteţi şi voi lasa energia sa curga. Va cer: respirati lumina iubirii în voi.
Ce credeti, rezitenta voastră este profund în sufletul vostru? Ce anume nu va permiteţi sa acceptati? Este iubirea umană? Abundenţa? Sanatatea, bucuria sau pacea? Unde mai simţiţi inca limite care nu va permit să vă purtaţi lumina divina spre libertate? Unde anume nu va simţiţi suficient de curajosi pentru a lua o decizie în viaţa voastră, doar pentru ca presupune schimbare?
Acum, decideti conştient. Doriti ca aceasta rezistenta să vă fie dizolvata de Ganesha? Doriti sa acceptati iubirea umană, abundenţa, sanatatea, bucuria, siguranţa şi pacea? Doriti sa realizaţi pentru voi ca este nevoie de o mare toleranta pentru a nu va judeca, pentru a nu va intreba ce este corect în voi, ce spun alti oameni despre voi, ce ar trebui şi nu ar trebui să faceţi? Doriti sa decideti ca voi sunteţi cei care hotarasc pentru voi şi sa apreciati cât sunteţi de minunati? Dacă ati decis într-un fel sau altul cu o intenţie clara, Ganesha va indeparta aceste structuri acum. Ganesha este o energie foarte puternica, foarte iubitoare şi plina de lumina. Dacă sunteţi pregătiţi, energiile lui Ganesha vor curge în voi cu sunetele Realităţii Divine. Veţi simţi imediat.
(câteva momente de meditaţie ascultand sunetele)

https://www.youtube.com/watch?v=5zbQnKvwaBg
Vremurile de aur nu sunt pentru intelect, inspectii, interziceri sau limitari. Vremurile de Aur initiaza Ascensiunea. Energiile se deplaseaza în directia Realităţii Divine. Consecvent, Vremurile de Aur reprezintă vremurile increderii, tolerantei, iubirii, solidaritatii, simplitatii. Exact pentru acest motiv voi ati hotărât la un moment dat sa veniti pe aceasta planeta. Erati puri şi lumini pure şi v-ati asumat atatea în certitudinea ca Pământul, impreuna cu multe alte planete va fi tras înapoi în liniile divine, magnetice. Acum veţi experimenta acestea, în aceasta viaţa, în aceasta încarnare, cu acest corp. Când se va întâmpla, veţi intelege pe deplin ceea ce cei 36 de Înalţi Consilieri v-au transmis în fiecare Pas. Acolo unde este Realitatea divină, nu exista limitari, nu exista corect sau gresit. Veţi realiza ca sunteţi o fiinta umană divina, un avatar pe aceasta planeta. Astfel, noi vom lasa iubirea noastră necondiţionată, înalte tipare energetice sa curga spre voi prin mesaje, din ce în ce mai mult. Cuvintele se vor repeta deseori pentru ca şi ultimile structuri cristaline sa se poata dizolva în voi, iar voi va veţi trai viaţa ca avatar într-un asa mod cum considerati ca este bine pentru voi.
Chemaţi pe Ganesha în următoarele sapte zile. Cereti-mi, atunci când va retrageti seara pentru somn iar mintea voastră doarme, sa indepartez structurile cristaline şi rezistenta.
Astfel, a fost o mare bucurie să vă aduc astăzi acest dar. Astfel este, asa va fi şi imi iau ramas bun prin cuvintele A NI O’HEVED O’DRACH.
An’Anasha.

Contact

Telefon: 0744 274 582 
Email: info@scoalakryon.ro

 

We use cookies on our website. Some of them are essential for the operation of the site, while others help us to improve this site and the user experience (tracking cookies). You can decide for yourself whether you want to allow cookies or not. Please note that if you reject them, you may not be able to use all the functionalities of the site.