Kryon:
  • Miracolul din voi     
  • Schimbările prezente pe Pământ
  • Copiii
Eu sunt Kryon şi vă întâmpin prin cuvintele OMAR TA SATT. Dragii mei Lucrători ai Luminii, dragii mei Pionieri ai Luminii, un câmp a fost deschis pentru această seară, pentru momentul prezent. Este ceva ce noi nu putem planifica din partea noastră a voalului. În timp ce Kryon vă transmite mesajele, puternica energie a lui Merlin dar şi energia vindecătoare a lui Nathaniel, sosesc. Darurile vă sunt prezentate. Din nou este folosit un cuvânt care cuprinde un anumit sunet : miracolul. Miracolul care are loc în voi mai întâi, înainte de a se manifesta în exteriorul vostru. Dacă nu observaţi micile miracole care se întâmplă în voi , nu veţi putea observa nici marele miracol.
Kryon vă cere, intraţi în profunzimea divinitaţii din voi, în intenţia de a accepta aceste daruri care vă sunt transmise astăzi. Merlin va folosi această seara pentru a vă prezenta din nou statutul şi titlul celor care vor avea cea mai profundă intenţie de a primi aceste energii ca daruri. În acelaşi timp a fost deschis un mare câmp de vindecare. Nathaniel şi îngerii vindecării vor lucra în aceste nivele, oriunde este necesar. Când sunteţi în profunzimea sufletului vostru, expansionaţi-va în divinitatea voastră precum un soare, simţiţi-vă puterea divină şi nu veţi mai avea nici o întrebare deoarece sunteţi pregătiţi să acceptaţi pentru voi mesajele lui Kryon şi puternicele energii care s-au putut dezvolta aici, în momentul prezent, le puteţi înmagazina şi lua cu voi. Astfel va fi.
Marile schimbări care au loc sunt perceptibile pentru toţi oamenii. Kryon vă spune toate acestea din nou şi din nou, chiar dacă oamenii nu pot aprecia aceste schimbări, totuşi ei nu mai pot închide ochii în faţa atâtor schimbări care au loc pe întreg Pământul. Multe care au loc nici măcar nu sunt cunoscute. Sistemele de care oamenii ţin atât de mult, cad precum nişte ziduri. Exact aşa cum Kryon a prezis, aceste sisteme vor colapsa total în dualitate. Acest proces este necesar pentru ca Ascensiunea să poată avea loc. Este şi un miracol că voi aveţi conştiinţa de a înţelege toate acestea, fară frică, să staţi lângă oameni şi să-i ajutaţi în aceste momente prin pacea voastră perfectă . Indiferent cât  de mult timp vă va mai lua, schimbările sunt aâat de perceptibile încât oamenii se schimbă şi se deschid noilor energii ale Noilor Timpuri – se deschid vouă, Lucrătorilor în Lumină şi Pionierilor Luminii care aţi făcut calea atât de uşoara de-a lungul timpului. Simţiţi flacăra divină din voi şi realizaţi cine sunteţi: atotcuprinzători ca purtători ai luminii, ca mesageri ai lui Dumnezeu pe Pământ. În mod special într-o ţară atât de puternică, în Statele Unite ale Americii, mari schimbări în conştiinţa oamenilor au loc în prezent. Ar fi putut cineva, acum nu foarte mult timp, să-si închipuie că o persoană de culoare ar putea deveni Preşedinte al Americii? De ce este posibil acum? Deoarece conexiunile energiilor iubirii poartă înalta conştiinţă şi încurajează anumiţi oameni să aleagă o cale, să găsească curajul de a schimba ceva ce ar fi fost de neimaginat în alte timpuri. Este un mare progres, un pas în iubire, un pas în schimbările colective ale trezirii. Această schimbare va fi fundamentală în Noile Timpuri.
Recunoaşteţi energiile care curg. Conştientizaţi când un câmp de energii puternice vi se deschide vouă, acum deoarece este posibil. Simţiţi cum curg deja energiile acum. Simţiţi ceea ce vă cauzează. Pentru toţi cei dintre voi care doresc să fie atinsi de energiile vindecătoare , în interiorul vostru acordaţi permisiunea. Pentru toţi cei care sunt deschisi puternicei energii a lui Merlin, acordaţi permisiunea în interiorul vostru. A sosit timpul să realizaţi că nimic din dualitate nu mai este cum a fost odată. Nu permiteţi să fiţi prinzonieri datorită sentimentelor de frică şi panică, atunci când sistemul va colapsa. Mai bine folosiţi acest moment ca şansă, ca ceea ce reprezintă cu adevărat: intrarea în Noul Pamânt, intrarea în noua dimensiune. Cu cât  colapsează mai puternic sistemul, cu cât  colapseazâ mai puternic dualitatea, cu atât mai mult voi, ca Lucrători ai Luminii, ca Pionieri ai Luminii vă completaţi munca, vă folosiţi abilităţile şi vă începeţi menirea. Nimeni nu se mai lasă închis într-un tipar. Oamenii devin din ce în ce mai conştienţi că deciziile bazate pe sentiment sunt cele corecte. Tot mai mulţi oameni văd că energia colectivă a dualităţii nu le aduce nimic bun deoarece le stabileşte limite, îi constrânge şi le ia libertatea. Fiecare dintre voi şi fiecare om este nelimitat, plin de libertate şi de divinitate. Aceasta este înalta cunoaştere pe care o purtaţi în interiorul vostru. Dar, doar această cunoaştere nu este îndeajuns, sufletul vostru trebuie să absoarbă această cunoaştere, să o facă perceptibilă pentru voi pentru ca voi să simţiţi cât  sunteţi de puternici, ce abilităţi purtaţi în voi, că puteţi merge pe calea voastră fară frică, ca Lucrători ai Luminii.
Câţi dintre voi sunt nefericiţi în actualele lor slujbe? Câţi dintre voi sunt nefericiţi în actualele lor relaţii de familie? Nefericiţi chiar cu voi? Puteţi schimba toate acestea doar având încredere exact în ceea ce este prezent – câmpul înaltelor energii. În credeţi-vă în ceea ce cuprinde miracolul. Este nevoie de puterea curajului pentru a înfăptui aceste schimbări. Astfel, în special copiii acestor timpuri – iar Kryon nu vorbeşte aici de copiii Indigo sau de copiii de cristal, ci despre copiii născuţi în Noile Timpuri care au adus primul nivel al Corpului de Lumină cu ei, în conştiinţa lor. Ei nu permit să fie restricţionaţi, ei nu acceptă să fie forţaţi să meargă pe o cale. Ei sunt independenţi şi simt – chiar dacă nu înteleg toate acestea cu conştiinţa lor de suprafaţă, simt aceste schimbări ale Noilor Timpuri. Cum aţi fost voi crescuţi? Ce v-au dat părinţii voştri pentru calea vieţii voastre? cât  de important a fost pentru părinţii voştri să fiţi instruiţi într-o slujbă care să vă ofere siguranţă? Dar ce înseamnă în prezent siguranţa? Persoanele tinere nu se mai pot adapta acestor slujbe. Mulţi dintre ei au mari probleme în a se adapta la ceva ce încă se presupune a fi sigur în dualitate deoarece ei simt că nu este astfel. Ei doresc să aibă libertatea de a decide singuri. Ei vor să aleagă o cale care este diferită de calea pe care le-o impune societatea. Mulţi părinţi au încă frici existenţiale pentru copiii lor şi doresc ca tinerii să-si termine şcolile cu note mari şi să aibă slujbe bune. Dar vă spun, cu mulţi copii acest lucru nu mai este posibil. Ei sunt pregatiţi pentru ceea ce va veni. Ei au nevoie de ajutor, au nevoie de spiritualitate şi de libertate. Multe persoane tinere vor să meargă pe propria lor cale. Ce spuneţi când copiii voştri vin la voi şi vă spun: Cred că vreau să devin un magician. Ce ar fi impotrivă? Ce îi conduce pe părinţi să se impună în faţa copiilor în felul în care ar trebui să se comporte, să-si folosească mintea pentru a-şi găsi siguranţa, o cale sigură care nu are cum să fie sigură.
Dar noi ştim că este foarte dificil pentru mulţi părinţi deoarece ei isi iubesc copiii şi le doresc doar ceea ce este mai bine. Dar ceea ce este cel mai bine în aceste timpuri este să vă lăsaţi copiii să aleagă pentru ei şi să-i sprijiniţi dacă si-au ales o ocupaţie pe care apoi o vor considera nepotrivită. Această siguranţă de care oamenii se agaţă atât de mult, a încetat de mult să mai existe. Unica siguranţa care izvorăşte din Realitatea divină , care este plină de adevăr este: Timpurile se vor schimba iar legile dualităţii nu vor mai putea dăinui. Deseori, în special tinerii se refugiază într-o conştiinţă mai profundă. Ei isi doresc să scape de dualitate şi nu ştiu cum să facă acest lucru. Din această cauză foarte mulţi tineri apelează la droguri care reprezintă pentru ei o cale de a scăpa de dualitate. Cât  de bine ar fi să creeaţi câmpul spiritualităţii pentru aceşti tineri care simt o conştiinţă atât de profundă şi o dorinţă atât de mare de schimbare, şi să le confirmaţi visele şi viziunile. Oamenii suferă de frici existenţiale, dar agăţarea de siguranţe aparente creează exact opusul dorit. Detaşarea, curajul de a urma o cale care vă este menită va deschide un câmp de posibiliţăţi nesperate care sunt pregătite pentru voi , exact cum aceste miracole şi aceste daruri sunt pregătite pentru voi în această seară. Doar voi sunteţi cei care decideţi să le luaţi sau nu. Este foarte important pentru Înalţii Consilieri să vă spună din nou şi din nou cât  sunteţi de minunaţi, cât  de multe puteţi manifesta, care abilităţi le aveţi. În drăzniţi să le luaţi. Înţelegeţi că nu există limite. Când înţelegeţi acestea, sunteţi liberi şi în această libertate toate miracolele care au avut loc în voi se pot manifesta în exterior. Pentru voi acestea înseamnă – ascultaţi mesajul lui Kryon : traiţi iubirea umană. Simţiţi binecuvântarea, trăiţi sănătos, în bucurie, în pace, în echilibru. Faceţi toate lucrurile pe care doriţi să le faceţi pentru a face dreptate în ceea ce aţi ales, să lucraţi cu abilităţile voastre şi să-i ajutaţi pe ceilalţi oameni. Folosiţi acest câmp al libertăţii voastre personale realizând: totul este posibil. Energiile puternice ale lui Merlin s-au adunat şi s-au expansionat aici la fel ca şi energiile vindecătoare. Dacă sunteţi pregatiţi şi dacă permiteţi, toate acestea vă vor fi aduse din Realitatea Divină, cu sunetele Realităţii Divine. Conştientizaţi că Merlin va acorda titlul de Merlin din nou. Cei dintre voi care aveţi abilitatea de clarsimţire, simţiţi o vibraţie a înaltelor energii şi astfel Kryon vă cere : Ridicaţi-vă pentru a absorbi aceste daruri.
(3 minute de meditaţie ascultând sunetele)
Bucuraţi-vă de energiile pe care vi le aducem. Simţiţi impulsurile pe care sufletul vostru , Merkaba voastră vi le aduce. Voi, înaintasii, voi, faruri de lumină, Lucrători ai Luminii şi Pionieri ai Luminii aveţi o atât de mare conştiinţă şi aţi absorbit atât de înalte energii încât v-aţi expansionat foarte mult. Ascultaţi mesajele lui Kryon. Când ploile torenţiale vor acoperi deşerturile, când oamenii se vor mişca prin apă aparent nepuţinciosi şi nu există la orizont nici un teren uscat, voi veţi simboliza marile nave care vor veni să-i salveze de la înec. Astfel, voi sunteţi ca şi nave de binecuvântare. Oricât ar fi valurile de înalte, ele nu vă vor atinge, iar voi îi veţi căuta pe cei care au nevoie de voi. Astfel este cu aceste mesaje ale Noilor Timpuri, mesajele iubirii şi a tiparelor înalt energizate.
Energiile lui Merlin, îngerii vindecători şi energia lui Kryon îşi iau rămas bun prin cuvintele:A ni o’heved o’drach.
Astfel să fie.
AN’ANASHA.

Contact

Telefon: 0744 274 582 
Email: info@scoalakryon.ro

 

We use cookies on our website. Some of them are essential for the operation of the site, while others help us to improve this site and the user experience (tracking cookies). You can decide for yourself whether you want to allow cookies or not. Please note that if you reject them, you may not be able to use all the functionalities of the site.