Maris:
  • Ascensiunea
  • Spiritualitatea
  • Îndoielile şi Deciziile
  • Intenţia
  • Viaţa după Ascensiune
Eu sunt Maris. Eu sunt Arcturianul care este atât de conectat cu voi. În tâmpin familia luminii albastre aurii şi toţi lucrătorii luminii, prin cuvintele: OMAR TA SATT.
Maris vă va transmite din nou mesajele sale prin medium. Sunt câteva mesaje care vă sunt adresate vouă, în mod personal. Maris este prietenul şi însoţitorul vostru în noua dimensiune. Atât de mulţi oameni se tot întreabă: cum va fi când planetele vor intra în noua dimensiune? După cum ştiţi deja aici nu este vorba doar despre planeta voastră, ci multe alte planete vor fi aduse înapoi la liniile divine, împreună. Cum va fi? Ce vă aşteaptă? În primul rând, Maris doreşte să vă spună că există foarte, foarte mulţi Arcturieni pe Pamânt care au venit pentru a se implica în acest proces.
Arcturienii sunt înalte fiinţe de lumină şi au experimentat deja Ascensiunea pe planeta lor. Folosesc cuvântul Ascensiune deoarece vă este atât de familiar vouă, dar ceea ce spunem noi este: o mare dezvoltare a conştiinţei a avut loc pe planeta noastră. Astfel va fi şi cu voi. Arcturienii lucrează la reţeaua planetară, la crustele pământului şi la echilibrarea noilor dimensiuni pe Pământ. Cum va fi? Cum vă imaginaţi? Ce consideraţi că vă aşteaptă? Vă gândiţi că poate vă veţi trezi într-o dimineaţa şi Ascensiunea a avut deja loc? În ziua de astăzi foarte mulţi oameni declară multe lucruri diferite. Le rostesc deoarece nu ştiu mai bine. Unii spun că Ascensiunea a avut deja loc de mult timp, alţii spun că se va întâmpla în secunde – că pur şi simplu vă veţi trezi dimineaţa şi veţi observa că Ascensiunea a avut deja loc. Dar Maris vă va spune : nimic din toate acestea nu este adevărat. Ascensiunea planetară a început să lucreze odata cu vremurile de aur. Chiar şi în vremurile Lemuriei multe fiinte de lumina au acceptat ca planetele să fie aduse înapoi acasă. Cu toate acestea, nu avem prea mult timp pentru a vă relata toate acestea. Vremurile de Aur au fost decisive pentru frecvenţa respiraţiei din câmpul gândurilor divine. Prin naşterea lui Isus, multe lucruri s-au putut iîntâmpla. Vremurile de aur erau în inimile voastre – chiar şi în acea încarnare din perioada lui Isus.
Dar Maris doreşte să revină la încarnarea în care vă aflaţi astăzi. Este menţionată ultima fază a Ascensiunii, şi faptul că Ascensiunea este realizată prin câteva valuri, etape. Acest lucru înseamnă că energia unei planete şi energia, ca întreg, chiar şi a oamenilor, a fost ridicată. Tot timpul, continuu, când respiraţi voi inhalaţi şi noua energie magnetică care vă este adusă prin porţile dimensiunilor. Prin inhalare, această energie poate fi transferată lui Lady Gaia. Energia este ridicată, dar inhalarea energiei magnetice poate fi realizată doar dacă inima voastră este deschisă şi pregătită. Dezvoltarea spirituală este foarte, foarte importantă în aceasta fază a ascensiunii. Maris v-a mai menţionat deja acest lucru, dar consider că este important să-l mai spun din nou: Când marile fiinţe ale luminii vă vorbesc şi vă prezintă faptul că iubirea din inima voastră este cea care vă expansionează, care vă dă formă şi vă ridică în energie – acest lucru este adevărat.
Dar, spiritualitatea este de o semnificativă importantă pentru toate stadiile din sufletul vostru şi din Corpul vostru de Lumină. În special acum, în aceste momente, energia din aceasta încăpere se ridică. Abandonaţi-vă în aceste momente şi absorbiţi energia lui Maris. Faceţi acest lucru cât  mai conştient. Respiraţi energia iubirii lui Maris în voi şi priviţi expansiunea. Maris vorbeşte despre dezvoltarea spirituală cu un anumit motiv. Pe voi, pe cei care vă dezvoltaţi spiritual, vă strig pe nume . Pe voi vă chem să lucram împreună la ultima etapa a Ascensiunii. Maris nu doreşte să vorbească prea mult despre momentele Ascensiunii dar, doreşte să vă spună vouă, celor care sunteţi dezvoltaţi spiritual că va fi astfel: Când Ascensiunea va avea loc, va fi ca şi cum v-aţi fi eliberat dintr-un coşmar. Cu siguranţă cunoaşteţi aceste vise din dualitate pe care le aveţi cateodată, care vă urmaresc şi vă treziţi transpiraţi şi descoperiţi cu uşurare că a fost doar un vis. Astfel va fi cu mulţi care s-au dezvoltat spiritual. Ei vor coopera cu noutatea, cu respiraţia prana. Veţi coopera şi veţi simţi Realitatea Divină foarte clar. Veţi simţi imediat întreaga iubire care este înmagazinată în voi şi pe care nu aţi putut să o simţiţi complet pană acum. Va curge peste voi şi în jurul vostru. Vă veţi simţi total eliberaţi, ca după un vis şi veţi spune : Acum văd, totul a fost doar un vis. Sunt aici şi acum  ştiu că toate îndoielile pe care le-am avut vreodată nu au însemnat  nimic.
Aceste îndoieli, prietenele voastre, acesta este un subiect foarte important pentru voi. Ascultaţi bine ceea ce Maris vă spune: dacă aţi crezut vreodată, chiar şi pentru un moment, ca există o mare fiinţa de lumină, dacă aţi crezut vreodată, chiar şi pentru un moment, că există un înger păzitor, atunci, de ce va îndoiţi? Dacă aţi fi plini de intenţie, nu v-aţi mai îndoi deloc. Aceste îndoieli vă trag înapoi. Ar trebui să mergeţi înainte şi aceste îndoieli, aceste întrebări pe care vi le puneţi cum este: Cine sunt eu? Ar trebui să aibă o semnificaţie şi o importanţă minoră pentru voi. Pionierii luminii care sunt printre voi, ei ştiu cine sunt, s-au recunoscut deja. Voi toţi sunteţi parte din Câmpul Gândurilor Divine. Voi toţi sunteţi mari lumini în corpuri umane, dar chiar şi Pionierii Luminii nu găsesc întotdeauna uşor ceea ce sunt cu adevărat. În doielile vă copleşesc iar voi vă întrebaţi: Sunt destulă lumina? Chiar sunt o mare fiinţa de lumina? Chiar sunt plin de mareţie? De ce nu îmi pot simţi abilităţile? Puneţi atât de multe întrebări şi priviţi totul dintr-un punct de vedere mult prea îngust care nici nu există în Realitatea Divină. Voi construiţi o închisoare în jurul vostru şi nu vă permiteţi să deschideţi uşa şi să păsiţi în libertate. Libertatea presupune ca voi să vă eliberaţi de aceste îndoieli, presupune ca voi, chiar dacă vă trăiţi zilele în dualitate, când nu prea mai reusiţi să realizaţi cine sunteţi, să aveţi certitudinea în voi că: Sunteţi mult mai mult decat doar un om. Sunteţi mari lumini în corpuri umane. Trăiţi pe o planetă minunată. Experimentaţi o ridicare a conştiinţei care nu a mai avut loc astfel niciodată. Sunteţi toate acestea şi contribuiţi la realizarea a toate acestea. Fiecare îndoială vă previne să nu mai faceti următorul pas, un pas spre direcţia înaltei spiritualităţi.Gândiţi-vă un moment: Dacă v-aţi ocupa cu înalta spiritualitate cu aceeaşi intenţie cu care va ocupaţi, de obicei, cu propriile voastre îndoieli, ce s-ar schimba în viaţa voastră? Maris vă întelege interesele, grijile, fricile, deoarece voi trăiţi în dualitate. Ştiu toate acestea. Dar ştiu că nu vă ajută să vă scufundaţi în toate acestea. Ce posibilitaţi aveţi, ce argumente pro şi contra aveţi în decizia voastră? Vă pot dezvălui: pe planeta noastră, unde trăim, unde Arcturienii sunt la ei acasă, nu există decizie. Viaţa noastră este mai uşoara decât a voastră.
În Realitatea Divină nu există “ a decide”. O decizie pe care voi trebuie să o luaţi în dualitate întotdeauna are ca şi consecinţă faptul că sunteţi pro sau contra ceva. Acest lucru nu există pe planeta noastră. Ceea ce există la noi este intenţia. Cu cât  este mai clară intenţia din lumina noastră cu atât mai clar arătăm ceea ce dorim , ceea ce vrem şi ceea ce primim. Cu cât  mergem mai adânc în intenţie cu atât strălucesc mai mult luminile noastre. Acesta este modul nostru  de a lua deciziile. Nu trebuie să decidem niciodată împotriva a ceva. Noi, dacă mă pot exprima astfel în limbajul uman, decidem pentru profunda intenţie. Intenţiile profunde lasă lumina noastră să strălucească astfel încât să poată fi vazută de Elohimi.
La voi, în dualitate, este puţin diferit în această privinţă. Aveţi sentimentul că atunci când aţi luat o decizie pentru ceva trebuie să faceţi şi o comparaţie. Dar vă spun: şi la voi funcţionează intenţia. Nu este necesar să decideţi pentru sau împotriva a ceva. Când intraţi în profunzimea sufletului vostru şi vă declaraţi intenţia , decizia se va lua singură. Ce posibilităţi mai rămân pentru voi atunci când luaţi decizia pentru spiritualitate? Împotriva cărei lumi decideţi astfel? Sfatul meu este: Intraţi în intenţie şi arătaţi lumii spirituale şi sufletului vostru, arătaţi Corpului vostru de Lumină cât  este de adâncă, foarte adâncă intenţia voastră să vă mişcaţi şi să fiţi implicaţi în ridicarea conştiinţei care are loc pe întreaga planetă.
Pentru cei care s-au dezvoltat spiritual, care poartă iubirea în inima lor, care au ajuns la o anumită expansionare şi a căror celule s-au schimbat, pentru ei va fi minunat după Ascensiune. Pentru mulţi oameni care luptă împotrivă, care se întorc şi spun: Nu, asemenea lucruri nu există, mintea îmi spune altceva, nu cred aşa ceva – pentru ei va exista un altfel de trezire. Voi sunteţi înalt dezvoltaţi, altfel nu v-aţi fi aflat aici. Ne dorim foarte mult să vă însoţim pe calea voastră. Este foarte important pentru noi ca toate planetele să-si ridice conştiinţa, să facă saltul în noua conştiinţă, în acelaşi timp. Acest lucru va cauza câteva schimbări în univers.
Întrebarea voastră care este pusă deseori, şi la care Maris vă răspunde cu plăcere este: Va exista o uniune între Arcturieni şi rasa umană? Da, va fi astfel, dacă voi vă doriţi şi dacă îşi doresc astfel şi Arcturienii. Nu doar Arcturienii, ci şi alte fiinţe se vor uni cu voi. Maris v-a menţionat recent la minunatul festival, că voi, în judecata voastră, când intraţi într-o relaţie pe termen lung sunteţi foarte ataşaţi de exterior. La Arcturieni este diferit. Noi căutăm cele mai frumoase şi puternice culori. Suntem atrasi de anumite sunete, arome şi culori. Voi, pe de altă parte, încă aveţi multe judecăţi în dualitate despre cum ar trebui să fie o relaţie durabilă. Sunteţi modelaţi de tiparele în care aţi crescut şi de ceea ce aţi învăţat în dualitate.  Dar, credeţi-mă, toate acestea se vor schimba. Ce aţi spune astăzi, în judecata voastră, dacă o femeie de 90 de ani s-ar uni cu un tânăr de 20 de ani sau invers? Veţi căuta alte lucruri atunci când veţi intra într-o relaţie. Aceasta este uniunea sufletelor.
Noi, Arcturienii, trăim pe o planeta care este plină de adevăr şi de Realitatea Divină. Planeta noastră este de o frumuseţe uimitoare în culori şi vibraţii. Dar şi planeta voastră este minunată. Aveţi atât de multe lucruri. Aveţi apa, oceane, păduri, plante. De asemenea, multe, multe fiinţe vor dori să rămână pe planeta voastră după Ascensiune. Aveţi corpuri incredibil de frumoase chiar dacă voi vedeţi acest lucru puţin diferit. Aveţi atât de multe care sunt atât de minunate şi de care nu sunteţi tot timpul conştienţi. Maris doreşte să vă spună din nou: nu se pune întrebarea cum vă dezvoltaţi spiritual, ci dacă vă dezvoltaţi spiritual. Nu se pune întrebarea dacă va fi o Ascensiune planetară, va fi astfel. Dacă alegeţi această oportunitate acum şi mergeţi cu această energie, în noua conştiinţa, atunci veţi experimenta lucruri minunate. Mai mult decât vă puteţi imagina, voi vă veţi simţi binecuvântaţi. Maris ştie cât  de multe lucruri vă împovărează, ce frici aveţi. Oricum v-aţi imagina propria voastră ascensiune, Maris vă poate promite un singur lucru : Ascensiunea planetară va avea loc.
Promisiunea mea pentru voi este: Dacă voi doriţi, Înalţii Consilieri ai Luminii, toate marile fiinţe ale luminii, Arcturienii , Maris, toţi vom fi alături de voi. Nu intraţi în energia colectivă a dualităţii în care oamenii se întorc şi spun: Nu cred aşa ceva. Fiţi siguri că voi sunteţi arhitecţii noului Pământ. Fiţi siguri că voi sunteţi lumina, purtătorii luminii, purtătorii torţei, mesagerii, Pionierii Luminii. Voi sunteţi mari lumini în corpuri umane. Deoarece eu şi ceilalţi Arcturieni avem misiunea noastră pe Pământ, noi nu vom mai părăsi Pământul. Vom fi alături de voi, exact aşa cum este Maris foarte aproape de unii dintre voi în acest moment.
Respiraţi energia lui Maris în voi, încă odată. Simţiţi profunda iubire care ne uneşte. Doresc să exprim cu toată claritatea cât  este de important, chiar ca şi Pionieri ai Luminii, să vă dezvoltaţi întotdeauna, pas cu pas. Noi vă recunoaştem după intenţia voastră. Noi căutăm cele mai profunde intenţii. Există Pionieri ai Luminii, Lucrători ai Luminii care au ajuns la un anumit nivel de energie şi spiritualitate şi spun: este îndeajuns. Acum am făcut destul. Acum mă voi întoarce spre alte lucruri. Nu deveniţi unii dintre ei. Intraţi în spiritualitate şi nu vă ataşaţi, deoarece fiecare ataşare este un obstacol pentru voi. Cu fiecare pas voi intraţi în eliberare, afară în libertate. Va veni o vreme în care nu va conta pe ce planetă vă aflaţi pentru a vă simţi acasă. Doresc să mai menţionez din nou pentru toată lumea faptul că nu va fi nevoie să vă lăsaţi corpul fizic în urmă. Reprogramarea celulelor voastre cu energie magnetică a început deja. Nu există deviere sau compromis. Pământul va Ascensiona când energia va fi suficient de înaltă.
Acum este momentul ca Maris să plece din nou, chiar dacă este greu pentru mine. Mi-ar plăcea să vă transmit atât de multe mesaje prin medium. Dar vom rămâne conectaţi. Voi vorbi prin medium din nou. Sunteţi iubiţi nemăsurat.
AN’ANASHA.  

Contact

Telefon: 0744 274 582 
Email: info@scoalakryon.ro

 

We use cookies on our website. Some of them are essential for the operation of the site, while others help us to improve this site and the user experience (tracking cookies). You can decide for yourself whether you want to allow cookies or not. Please note that if you reject them, you may not be able to use all the functionalities of the site.