Noutăți

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Partea a 4-a
Sangitar: explicații și răspunsuri
Dragii mei, urmează a 3-a inițiere și este cea mai intensă inițiere de astăzi – o inițiere a energiei Weiadeene în Merkaba voastră. Poate că ar trebui să vorbesc puțin despre Merkaba pentru ca toată lumea să înțeleagă mai bine.
Ce se întâmplă atunci când există o inițiere sau când Merkaba primește o energie? Știți cu toții că atunci când ați fost creați în Univers ați venit cu 18 aspecte pe această Planetă și 3 aspecte au rămas în Univers. Bineînțeles că sunteți conectați și cu aceste 3 aspecte din Univers iar motivul pentru care ele au rămas acolo este pentru a se crea o conexiune permanentă deoarece nu toți sunt atât de spirituali pentru a cere energie de la o anumită ființă și de aceea am putea spune că acestea vă asigură conexiunea cu energia din Univers. Cele 18 aspecte formează Merkaba care repezintă un câmp din voi care este peste tot dar dacă ne uităm la corpul de lumină și la aspecte, este interesant să știți că atunci când un Suflet se naște, când un copil părăsește pântecul mamei, cele 18 aspecte sunt pliate și atunci când inspirați aerul pentru prima dată, când vă începeți viața pe această Planetă, aceste aspecte se depliază și, cu timpul, cum v-am povestit mereu, aceste aspecte preiau energii și circulă în diferite direcții și au nevoie de o conecxiune pentru ca această energie să se poată dezvolta Cele 18 aspecte nu sunt niciodată într-un rând sau într-un cerc, doar la naștere și în procesul morții. Când are loc procesul morții, aspectele se așează exact așa cum au fost la începutul vieții, ele se pliază și Îngerii Sewaja poartă aceste aspecte, adică Sufletul vostru, din trupul vostru înapoi în Univers.
Este un proces energetic important. Merkaba este ceea ce vă menține în viață, este esența tuturor energiilor din voi. Deseori se menționează ”uniți-vă cu energia aurie din voi, simțiți forța creatoare din voi” și bineînțeles că există multe metafore și cuvinte, expresii ale lumii divine pentru ca omul, atunci când intră interior să-și poată imagina ceva cât mai ușor și expresia cea mai folosită este flacăra, lumina divină din noi care se expansionează ca un soare. De fapt vă uniți cu energiile originare ale Merkabei în care este stocat tot ceea ce ați experimentat vreodată. În această Merkaba se află tot ceea ce ați adus din toate încarnările, toate amprentele energetice, toate tiparele pe care le-ați primit atunci când ați fost creați ca lumini în Univers. Ați fost pe mai multe Planete unde ați primit diferite tipare energetice. Merkaba este construită în multe straturi energetice. Există multe linii energetice și multe fațete pe care Merkaba le poartă. În funcție de cât de mult sunteți conectați cu propriul vostru Sine sau cu puterea voastră divină, vă puteți imagina că această Merkaba se deschide ca o floare și este pregătită să primească energie. Când o Merkaba se deschide, când se expansionează tot mai mult, este un semn al intenției profunde pe care omul o poartă. Lumea divină are nevoie de ceva clar ce să le arate că intenția voastră este profundă iar această intenție poate fi observată bine în Merkaba voastră.
În stratul cel mai de jos se află floarea Merkabei unde sunt ancorate energiile care poartă întregul vostru potențial și aceasta se deschide atunci când toate abilitățile voastre sunt deschise. În acest caz ați putea călători cu Merkaba voastră. Călătoria cu Merkaba nu este atât de grea dar necesită mai multe componente pentru a fi posibilă. În această floare a Merkabei se află întreaga înțelepciune și totul este stocat acolo, tot ce ați preluat. Unirea cu Merkaba este un proces de mare ajutor dar mulți nu aleg această conexiune deoarece în acest proces apar simptomele corpului de lumină. Atunci când Merkaba voastră se deschide și vibrează, de obicei apare amețeala, pot apărea durerile de cap și un dezechilibru fizic. De aceea subiectul Merkabei nu este atât de atrăgător dar când vă aflați în chakra unificată, Merkaba se deschide. Când vi se spune în transmisii că vălul vi se ridică, nu se ridică de pe cel de-al 3-lea Ochi sau de pe chakra inimii ci se referă la vălul Merkabei deoarece acolo se află tot ce aveți nevoie. Când Kryon vă spune că tot ce aveți nevoie se află în voi, atunci se referă la Merkaba voastră.
Bineînțeles că Merkaba nu este un anumit punct în voi ci Merkaba se înmănunchiază și se multiplică cu timpul, adică în multe încarnări și mai ales în aceasta când se preia multă energie, mai ales în zona inimii și a emoțiilor, Merkaba se multiplică deci aveți mai multe elemente conectate în sistemul vostru. Potențialul vostru se arată atunci când anumite aspecte se conectează cu Merkaba, deci se conectează între ele și mereu există o mică floare unde se conectează mai multe aspecte. Când toate aspectele voastre sunt conectate, voi folosi termenul pe care lumea spirituală îl menționează, se formează Merkaba primordială. Am trecut prin foarte multe încarnări, enorm de multe energii dar există în noi o energie primordială care este pregătită să vadă lumina din noi, acea lumină care nu poate fi distrusă. Energia primordială este mereu cu noi indiferent unde mergem sau dacă părăsim această Planetă. Fiecare informație pe care voi ați preluat-o vreodată se află stocată în această energie primordială. Cu timpul, de-a lungul încarnărilor, din Merkaba primordială s-au format mai multe Merkabe care sunt vizibile în sistemul vostru pentru ca aspectele să se poată conecta și uni cu o anumită Merkaba.,
Astăzi, cu energia weiadeeană a Maeștrilor, ANO’A’DAAM va realiza o inițiere în această Merkaba primordială, în această energie primordială din voi. Veți simți foarte profund această inițiere, va fi foarte intensă. A existat o inițiere în floarea Merkabei dar această inițiere este diferită. Inițierea de acum este în energia primordială care poartă toată înțelepciunea și energiile de care aveți nevoie pentru a vă trăi, simți, vedea și experimenta potențialul vostru creator.
Este foarte important să fiți împământați foarte bine și după această inițiere avem nevoie de o pauză de cel puțin 20 de minute deoarece deja știu că energiile vor vibra foarte puternic în voi. Dacă simțiți că vibrați prea tare, spuneți în interiorul vostru: ”Stop!” Și se va opri. Fiecare va prelua prin această inițiere atât de multă energie cât este bine și potrivit pentru propria persoană.
Voi răspunde acum la cîteva întrebări deoarece după transmisie nu voi mai putea face acest lucru.
Dragă Sangitar, cum îți putem mulțumi pentru că putem experimenta toate acestea, tot ceea ce voi ne facilitați?
Sunt foarte recunoscătoare că sunteți alături de noi. A fost foarte important pentru noi, din punct de vedere emoțional, ca cei care sunt de mult timp cu noi să aibă încredere că Festivalul online va funcționa. Într-adevăr funcționează. Sunt plină de smerenie pentru că sunteți alături de mine. Mai degrabă este chiar invers, eu nu știu cum să vă mulțumesc.
Omar ta satt dragă Sangitar, cum pot susține pe cineva a cărui Suflet nu este pregătit pentru vindecare? Se poate face ceva?
Da, o întrebare foarte bună. Sufletul este mereu pregătit și dispus să primească Cristale. Cristalele, esențele au o energie foarte intensă, merg direct în Suflet și au un efect instant. Poate sună puțin cam simplu dar puteți să vă rugați.
Omar ta satt dragă Sangitar, dragă Heiko, particip pentru prima dată și sunt foarte afectată în sensul pozitiv de intensitatea energiilor. Am trei copii mici și aș vrea să știu ce efect va avea asupra copiilor ceea ce se petrece în interiorul meu.
Nu știu ce vârstă au copii dar, de obicei când oamenii conștienți care știu că există mai mult decât ceea ce vedem cu ochii fizici sau ceea ce ne spune mintea, sunt oamenii care au copii ai Noilor Timpuri și acești copii se dezvoltă destul de repede, au o conștiință foarte înaltă. Uneori sunt copii care gândesc diferit, sunt copiii de Cristal. Fiecare energie pe care cineva o preia, în special iubirea este cea care curge și spre oamenii cu care ne întâlnim. Când oamenii poartă multă iubire în interior, cei din jurul lor primesc această iubire, aceasta se revarsă asupra lor.
Dragă Sangitar, AnAnasha pentru un Festival atât de superb. Ce înseamnă înmănunchierea energiilor?
Mi se pare cunoscută întrebarea. Pot spune cum procedez eu și cred că fiecare om o face în propriul mod. Eu încep cu Antakarana, mă focalizez pe ceea ce îmi doresc, las energia să curgă prin Antakarana, prin zona cefei, a brațelor până în palme. Este important să fiți 100% focalizați, într-o intenție foarte profundă. Veți simți cum energia curge. De mare ajutor aici este bagheta magică – nu este important să o achiziționați de la noi, puteți să luați chiar și un băț din pădure. Înmagazinați această energie în ceva ce nu sunteți voi, în ceva neutru. Când înmănunchiați energiile doare, cel puțin pe mine mă doare și trebuie să mențineți această înmănunchiere iar dacă vă doare este destul de dificil. Este mult mai ușor să o stocați într-o baghetă. Cea mai înaltă energie va fi în vârful ei care acționează cel mai intens.
Lumina Nyoonică are o inteligență proprie. Poate vindeca o prersoană cu probleme psihice?
Da, cu siguranță. Pentru medicii din ziua de azi este foarte greu să ajute oamenii cu probleme psihice care s-au îndepărtat de propiul lor sine. Cred că esența Nyoonică are un efect foarte benefic și este bine să știți că nu fiecare boală fizică sau fiecare handicap este ceva negativ deoarece, de exemplu, ființele naturii se pot dezvolta mai departe și, după un lung proces, pot deveni oameni. Când o ființă a naturii devine om, atunci acel om, în prima încarnare se naște cu sindromul Down deoarece nu se poate ține prea bine în trupul fizic. Oamenii cu această boală sunt foarte iubitori, la fel ca ființele naturii.
Ne poți spune care este diferența între spiritul creator și puterea creatoare?
Puterea creatoare este acea energie care este creată atunci când energiiile se unesc, abilitățile voastre, potențialul din voi, comorile din voi se unesc și se formează o forță luminoasă. Spiritul creator înseamnă că în mintea voastră pătrunde Spiritul Mistic Vindecător.
Copiii noștri vor realiza ascensiunea?
Bineînțeles că da.
Ne oprim aici. Vă doresc multă bucurie și putere în această inițiere. Dacă simțiți ceva intens în picioare nu spuneți imediat stop, așteptați puțin.
 
Transmisie ANO’A’DAAM
Sunt ANO’A’DAAM. Sunt un purtător al energiei Maeștrilor Weiadeeni și am fost ales să realizez cu voi o inițiere profundă în Merkaba voastră. Pentru mine este o onoare, o bucurie să vă ating Merkaba cu puterea energiei Weiadeene pentru a circula mai înalt și pentru ca energia primordială a potențialului vostru să se deschidă. Este un proces înalt energetic care are loc și cuvintele nu pot exprima, nu pot descrie ce înseamnă pentru Merkaba voastră atunci când energia Maeștrilor Weiadeeni este ancorată acolo.
Prin această inițiere, ancorarea energiei în Merkaba voastră va fi eternă. Atunci când voi vă conectați cu aspectele voastre, cu abilitățile voastre, cu puterea voastră, cu lumina voastră creatoare, atunci când sunteți în chakra unificată, atunci veți putea percepe energia Weiadeeană în Merkaba voastră și veți simți că veți avea mai multă forță, mai multă putere, vă veți putea expansiona mai mult pentru a vă dezolta minunatul vostru potențial pe care îl purtați în interior. Deoarece am venit din alt Univers, știm că a sosit timpul pentru ca forța creatoare a oamenilor să se dezvolte, să se deschidă și potențialul vostru să fie manifestat. Tot ce ați uitat pentru a intra în această încarnare, din iubire pentru tot ceea ce este, voi v-ați redus multe abilități și ați uitat astfel ce potențial imens se află în voi.
Multe inițieri au fost deja realizate și Merkaba multor oameni din această comunitate pulsează și este expansionată, multe abilități sunt expansionate mult. Putem vedea multă forță și totuși, acum, a sosit timpul ca acest potențial să fie eliberat pentru a se dezvolta cu tot ceea ce presupune. Sunt multe energii care sunt conectate aici: Sabia Excalibur, magia, misticismul, călătoria cu Merkaba, vindecarea, puterea Luminii Prosonodo, AnaAnaraa, câmpul mental care se unește cu Spiritul Mistic Vindecător, toate acestea sunt posibile – totul este posibil.
Noi am venit pentru a vă susține dar este important să știți că pentru fiecare dintre voi va fi așa cum este bine și potrivit. Noi nu manipulăm, nu acționăm împotriva liberului arbitru. Merkaba voastră, Sufletul vostru va ști cât de multă energie poate prelua. Așa că abandonați-vă într-o deplină încredere că tot ceea ce se va întâmpla este pentru binele vostru suprem. Iubirea este cu voi, la fel și gândul divin și multe ființe luminoase, Îngerii, toate aceste energii, toate aceste ființe, în această clipă, printr-o respirație sunt alături de voi. Respirați și abandonați-vă în profunzimea din voi.
Mereu, atunci când simțiți tăcerea, liniștea, siguranța, pacea, conștientizați că printr-o singură respirație v-ați unificat chakrele. Sunteți deschiși pentru tot ceea ce va urma. În timp ce vă chemați ajutoarele interioare, le întâmpinați și le simțiți energia vie, noi, foarte profund, vă vom împământa la toate nivelele.
Rugați-vă acum ajutoarele interioare, să conecteze energiile voastre și rămâneți focalizați asupra Merkabei voastre. Simțiți-vă Merkaba. Conștientizați că voi sunteți Merkaba. Ajutoarele voastre interioare vor conduce înapoi multe dintre aspectele voastre în energia primordială a Merkabei voastre.
Eu, ANO’A’DAAM, voi începe acum să intensific vibrația Merkabei voastre.
O voi intensifica încă puțin.
Dacă este bine pentru voi, eu voi intensifica și mai mult Merkaba voastră. Focalizați-vă, respirați liniștiți deoarece acum, eu, cu sunetele Realității Divine, voi revărsa asupra voastră energia Maeștrilor Weiadeeni și o voi ancora.
Această inițiere în forța primordială a Merkabei voastre înseamnă viață, sănătate, bucurie, siguranță, iubire, pace. Acum focalizați-vă în continuare asupra Merkabei voastre. Energia Weiadeeană a Maeștrilor a fost ancorată. Chemați-vă aspectele pentru a fi unificate și, în aceste clipe, în timp ce se întâmplă astfel, acordați-vă timp și observați ce se întâmplă deoarece este posibil ca acum să aveți o viziune interioară plină de o profundă înțelepciune.
Împreună cu Gândul lui Dumnezeu vă spun : A ni o’heved o’drach – Sunteți iubiți incomensurabil.
An’Anasha.

Contact

Telefon: 0744 274 582 
Email: info@scoalakryon.ro

 

We use cookies on our website. Some of them are essential for the operation of the site, while others help us to improve this site and the user experience (tracking cookies). You can decide for yourself whether you want to allow cookies or not. Please note that if you reject them, you may not be able to use all the functionalities of the site.