Noutăți

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Partea a 2-a
Sabine Sangitar - explicații
Vreau să vorbesc mai multe despre Quin’Taas care va fi Noua Lume în care vom trăi. Mulți se întreabă și este firesc de altfel, cum ne-o putem imagina? Ne vom trezi într-o dimineață și va fi o Nouă Lume, o Planetă diferită sau cum altfel?
Trebuie să știți că Quin’Taas a existat dintotdeauna deci nu a apărut prin această transformare ci a existat dintotdeauna. Când Planetele au căzut din liniile magnetice divine, ele s-au îndepărtat atât de mult încât dualitatea a apărut. Gândurile divine și conexiunea cu Dumnezeu au fost mereu prezente dar oamenii, în urma nenumăratelor Cicluri ale încarnărilor, au uitat că există Dumnezeu, divinitate, Îngeri sau Dumnezeul interior și au pierdut aceste conexiuni. Atunci când Planeta noastră a căzut atât de departe de liniile magnetice divine, Planeta nu a fost afectată în totalitate – au existat și multe părți destul de extinse care sunt libere de dualitate. Așa este câmpul Quin’Taas care reprezintă un tipar, o rețea energetică. Vi-l puteți imagina ca pe o rețea în care energiile curg. Dacă Quin’Taas se deschide pe deplin, o energie complet nouă se va așeza în jurul Planetei.
În această perioadă de tranziție avem noile energii pentru a le manifesta, avem viziuni și forță interioară. Cu o intenție profundă și cu o certitudine foarte profundă să ne imaginăm cum ar putea să arate o astfel de Lume Nouă. Dacă vă puteți imagina că mulți oameni poartă asemenea certitudini, cu ajutorul multelor energii care ne stau acum la dispoziție, Lumea Nouă se va putea manifesta.
Această mare transformare ne-a arătat că este posibil ceva ce noi nu am fi crezut. Am așteptat un astfel de eveniment dar, ca să fim sinceri, nu ne-am putut închipui acum 6 luni că va exista o pandemie, că întregul glob va fi afectat, că oamenii vor trebui să stea în casele lor, să poarte măști – nu ne-am putut imagina așa ceva dar totuși s-a întâmplat. La fel va fi și cu Quin’Taas. Chiar dacă acum, pe partea umbrelor este multă violență, pe partea luminoasă a energiei se nasc în prezent energii care ne arată cum ar fi o Lume Nouă. Poate că ar fi bine să privim toate acestea. Toate demonstrațiile care au apărut și care sunt împotriva rasismului – desigur că este păcat dacă există violență dar există și oameni care ies în stradă fără a fi violenți și care sunt acolo pentru alții sau pentru a nu li se mai dicta cum funcționează totul, cum să privească lumea. Oamenii simt că nu mai doresc ca anumite lucruri să fie prezente în viața lor și ies pe stradă și participă la demonstrații.
Cum ne-am putea imagina că Quin’Taas poate să apară într-o lume în care există rasism, în care oamenii sunt marginalizați doar pentru că au o altă culoare a pielii, în care oamenii mor de foame, trăiesc pe străzi pentru că nu au o locuință a lor... Unii oameni creează legi care îmi impun mie ce să fac  - o astfel de lume nu poate fi una nouă. O lume nouă mi-o imaginez ca fiind una în care fiecare om decide pentru sine, mulți oameni cu multe viziuni, o lume a păcii, o lume a libertății, o lume în care oamenii nu încearcă să subjuge planeta, oameni care conștientizează că fiecare om trăiește, are un Suflet și nimeni nu ar trebui să fie chinuit – fie om sau animal. Asta este lumea în care aș vrea să trăiesc. Să nu existe sărac sau bogat, să existe comunități deoarece fiecare om are nevoie de o comunitate. Ar fi frumos ca fiecare să poată să fie exact așa cum este, să nu fie impus nimănui modul în care să-și experimenteze propria sexualitate. Sunt oameni în dualitate cărora nu le mai place viața, nu găsesc motive pentru a continua să trăiască, oameni care au atât de multe probleme încât nu mai pot vedea frumusețea vieții...
Mi-aș dori o lume în care să putem merge în natură și să vorbim cu ființele naturii, să ne jucăm cu zânele și să nu mai existe îndoieli în privința faptului că există cu mult mai mult decât ceea ce putem vedea. O astfel de lume îmi imaginez eu. Mulți oameni au o viziune asemănătoare și în această perioadă de tranziție, această lume va începe. Nu este ceva ușor și nu se va întâmpla peste noapte. Noi suntem o comunitate care ascultă mesajele lumii spirituale de mult timp și suntem convinși că această Lume Nouă va exista. Există oameni care spun altceva. Înainte de evenimentul cu marea transformare globală, acești oameni întrebau mereu când va sosi marea transformare, cât va mai dura... Așa cum unii vor să subjuge planeta pentru propriul lor interes, așa doresc alții să subjuge spiritualitatea, vor să oblige energiile, pe Lady Shyenna pentru propria satisfacție. Totul are nevoie de timp în dualitate. În Univers nu există timp, există cicluri. Când vorbesc cu lumea spirituală mi se spune mereu curând și eu întreb ce înseamnă curând dar pentru lumea spirituală nu este important acest aspect.
Îmi imaginez cât de greu a fost pentru oamenii care aveau încredere. Anul 2012 a trecut și nu au văzut transformarea pe care au așteptat-o. Anii au trecut și părea că nu se întâmplă nimic dar nu este adevărat. Nu a fost ceva vizibil dar s-au întâmplat foarte multe. Înainte să se întâmple toate acestea, Kryon a spus că în New York va fi o schimbare imensă și ați putut vedea că așa este.
Este o perioadă incredibilă, avem atât de multe posibilități. Lumina Nyoonică, chiar dacă este dincolo de înțelegerea minții noastre, este ceva minunat ce se petrece pe Planeta noastră. Vreau să rămâneți cât mai prezenți în voi și să aveți încredere că lumea divină știe mereu care mesaje sunt potrivite. Putem să fim bucuroși că nu a existat o transformare globală mai dificilă.
În această perioadă de tranziție putem decide pentru noi Noua Lume și primim energiile necesare pentru crearea acesteia. Este important să conștientizați că Quin’Taas este peste tot, este și în voi. Când călătorim energetic se deschide acest câmp, Quin’Taas, din interiorul nostru și acest câmp este deschis cu ajutorul unei chei aurii. Există păzitori în jurul câmpului Quin’Taas. Aspectele voastre călătoresc în acest câmp și dacă vă deschideți Ochiul interior puteți vedea acest câmp și așa cum vă imaginați că este, așa va fi. O viziune pe care o experimentăm și o vedem cu Ochiul interior este reală. Aceste viziuni pe care le vedeți atunci când călătoriți vă vor ajuta foarte mult.
Transmisie Sai’Ba’Emh
Sunt Sai’Ba’Emh. Cu iubirea mea, cu lumina mea, cu energia Nyoonică din mine că întâmpin prin sunetele OMAR TA SATT. Am pregătit un nou dar pentru voi. Noi vă iubim, vă onorăm și vă respectăm. Prin deschiderea voastră, prin disponibilitatea și încrederea voastră, foarte multe devin posibile. De aceea am vrea să vă oferim energii pe care le puteți folosi în aceste zile. Vom călători la Quin’Taas deoarece acolo energia este expansionată. Mai mult, este ca și cum v-ați întoarce acasă, vă puteți simți starea originară, în Quin’Taas veți conștientiza mult mai pe deplin cine sunteți cu adevărat, că sunteți mai mult decât doar oameni. Aspectele voastre au preluat multă energie și veți putea simți că și Quin’Taas s-a schimbat prin energia Nyoonică.
Ascultați-mi cuvintele și urmați-mă. Vibrați în energia lui Sai’Ba’Emh și abandonați-vă în profunzimea din voi. Prin fiecare respirație simțiți lumina din voi, frumusețea, înțelepciunea, perfecțiunea, deoarece sunteți una cu lumina voastră creatoare. Printr-o respirație și o profundă atenție, vă unificați chakrele. Intenția din voi este profundă. Simțiți căldura, simțiți soarele care se expansionează în voi tot mai mult cu fiecare respirație pe care o realizați. Lumina din voi strălucește tot mai intens. În timp ce vă chemați Grupul personal de Îngeri, energiile vii din voi, îi întâmpinați, noi vă vom împământa la toate nivelele.
Cereți acum Îngerului Auriu din voi să conecteze câteva dintre aspectele voastre printre care cel al abilităților, al Sufletului și al Reînnoirii dar și altele, așa cum este bine pentru voi. Prin câteva respirații profunde, Sai’Ba’Emh vă va purta în câmpul Quin’Taas. Deschideți-vă Ochiul Interior, priviți frumusețea acestei Noi Lumi, simțiți cum vântul vă atinge, soarele strălucește și sunteți fericiți că sunteți în această Lume Nouă.
Simțiți lumina Nyoonică, simțiți iubirea lui Isus și pacea profundă care vă însoțește. Am pregătit ceva pentru voi. Urmați urmele iubirii care vă conduc spre o încăpere. Acolo se află o ușă aurie, vă simțiți atrași de aceste energii. Într-o profundă intenție vă rostiți numele originar. Cu multă atenție conștientă față de energiile prezente aici, pășiți în această încăpere atunci când ușa se deschide pentru voi. Pășiți și priviți în jurul vostru, sunt multe ființe care s-au adunat. O ființă vine spre voi. Vă întindeți mâinile cu palmele orientate în sus și simțiți căldura și iubirea pe care această ființă le emană. Simțiți cum energia pulsează. Această ființă vă oferă două sfere pline cu lumina Nyoonică. Le țineți în palmele voastre. Energia, lumina devine tot mai strălucitoare și este ca și cum această lumină vă atinge aspectele.
Ascultați cuvintele lui Sai’Ba’Emh. Aceste sfere de lumină circulă în aceste zile în aspectele voastre. În palmele voastre se află foarte multă putere și energie vindecătoare și de ori câte ori doriți, puteți atinge părți ale trupului vostru cu palmele și veți simți că în acele clipe tot ceea ce vă apasă va dispărea. Este un cadou prețios. Simțiți căldura ființelor care s-au adunat și conștientizați că sunteți unii dintre aceste ființe, ele sunt frații voștri luminoși. Vă luați rămas bun, Sai’Ba’Emh vă aduce înapoi dar este important să respirați profund de câteva ori.
Aspectele voastre au preluat lumina și aceasta se răspândește acum în întregul vostru sistem. Cea mai mare putere a energiilor se află în Antakarana, în palmele voastre. Folosiți această putere pentru a vă atinge pe voi. Rămâneți câteva momente în această energie împreună cu Sai’Ba’Emh. Aș vrea să știți, să simțiți că sunteți iubiți incomensurabil.
An’Anasha.

Contact

Telefon: 0744 274 582 
Email: info@scoalakryon.ro

 

We use cookies on our website. Some of them are essential for the operation of the site, while others help us to improve this site and the user experience (tracking cookies). You can decide for yourself whether you want to allow cookies or not. Please note that if you reject them, you may not be able to use all the functionalities of the site.