Fiecare lumină a fost creată pentru prima dată în Univers și poartă 21 de aspecte. Dacă o lumină intră în dualitate, ajunge pe Pământ cu 18 din Aspectele ei. Trei Aspecte sunt lăsate în Univers și asigură păstrarea conexiunii cu tot ceea ce este chiar dacă sufletul uită cine este și se înfășoară într-un voal al dualității. În plus, cele 3 Aspecte încarcă cele 18 Aspecte cu energie din Realitatea Divină.
1.     Aspectul fizic
2.     Aspectul feminin
3.     Aspectul masculin
4.     Aspectul suflet
5.     Aspectul original
6.     Aspectul Christic
7.     Aspectul constientizarii
8.     Aspectul Inger
9.     Aspectul Sewaja
10.   Aspectul intelepciunii
11.   Aspectul iluminarii
12.   Aspectul Sinelui Inalt
13.   Aspectul abilitatii
14.   Aspectul trezirii
15.   Aspectul omnipotentei
16.   Aspectul reinnoirii
17.   Aspectul munca (manifestare)
18.   Aspectul conexiunii
Cele 3 Aspecte din Univers:
19.   Aspectul originii
20.   Aspectul Luminii
21.   Aspectul Sewaja
 
OMAR TA SATT dragi Lucrători ai Luminii,
Doresc să vă prezint informatii legate de Arcturianul Ma’Ha’Lias care se prezinta a fi un doctor al aspectelor şi ne-a transmis anumite mesaje într-un festival Kryon.
In primul rand este important să ştiţi ca Ma’Ha’Lias este mult mai mult decat un doctor al aspectelor. El se prezinta a fi un doctor al aspectelor deoarece cunoaşterea noastră despre aspecte este foarte importanta în acest moment. Înalţii Consilieri ai Luminii au hotărât sa ne transmita aceasta cunoaştere. După cum poate stiti deja, noi ne nastem cu 18 aspecte, iar 3 aspecte raman în Univers. În aceste vremuri este important să vă uniti aspectele intre ele pentru a putea trai toate abilităţile şi scopul vostru în viaţa de zi cu zi, cu bucurie.
Multe dintre aspecte sunt deja trezite (active)in momentul în care va naşteţi. Doar puţine aspecte sunt codate şi trebuie sa fie activate de către voi. Cel mai mult, aceste aspecte, se activeaza prin munca spirituală şi expansiune energetica. Cu cât un om se dezvolta mai mult spiritual cu atât mai active devin aspectele. Partea cea mai dificila o reprezintă faptul ca aspectele trebuie sa fie conectate permanent pentru ca voi sa puteti sa lucrati asa cum mulţi dintre voi isi doresc.
Voi purtaţi inima divina în interiorul vostru, întreaga forta şi abundenţa, tot ce aveţi nevoie este ancorat în voi.Multi dintre voi simt acest lucru atunci când , de exemplu, lucrează cu aspectul abilităţii. Eu vorbesc cu Înalţii Consilieri ai Luminii foarte mult şi le transmit, din aceasta parte a voalului, dificultatile cu care se confrunta oamenii. După mai multe conversatii, a devenit clar pentru mine ca este foarte important ca oamenii sa cunoasca informatiile despre aspecte pentru a capata o intelegere mai profunda. Când privesc în corpurile de lumina, cel mai adesea observ ca aspectul abilităţii are foarte multa energie şi se deplaseaza în toate directiile. Acest lucru este pozitiv dar, dacă acest aspect nu gaseste conexiunea cu aspectul sufletului şi cu aspectul fizic pot aparea simptome ale corpului fizic şi îndoieli în privinta abilităţilor voastre atat de minunate, deoarece sufletul vostru nu poate simti indeajuns. În acel moment, mintea preia controlul şi va spune ca ar fi mai bine sa aveţi îndoieli.
Din păcate, chiar aspectului sufletesc şi celui fizic li se acorda o atentie mult prea mica. Nu exista un raspuns despre cum poate cineva să-şi conecteze toate aspectele cât mai repede şi pentru totdeauna. Consider ca nici nu ar fi tocmai bine. Fiecare tip de spiritualitate conţine munca de trezire, dar aceasta munca ar trebui sa cauzeze multa bucurie şi fericire. Cu cât invitati mai mult aceasta energie a bucuriei cu atât mai uşor vi se vor conecta aspectele.
Deocamdata voi incheia acest subiect cu un channeling din partea lui Ma’Ha’Lias.
Va trimit multa Pradna şi Elexier,
A voastră,
Sabine Sangitar.

Ma’Ha’Lias
OMAR TA SATT dragii mei frati şi surori ai luminii.
Toti ati venit pe Pământ cu o lumina perfecta. Sunteţi iubiti nemăsurat. Mulţi oameni nu isi simt perfectiunea şi considera ca ceva este în neregula cu ei sau ca nu sunt buni lucrători ai luminii. Voua va spun: fiecare om poarta aceeaşi Inima divina în el. Tot ceea ce aveţi nevoie pentru a va recunoaşte, pentru a sti cine sunteţi cu adevărat, purtaţi în interiorul vostru.
Noi va oferim posibilităţile şi compania plina de iubire pentru a grabi acest proces. Când toate aspectele voastre sunt conectate permanent, noi numim acest proces : sunetul perfect. În acel moment aspectele voastre vibreaza în acelaşi ritm cu respiraţia lui Dumnezeu. La Festivalul iubirii v-am spus ca din punctul meu de vedere este foarte usor să vă conectaţi aspectele permanent. Pentru acest lucru aveţi nevoie de o expansiune de cel puţin 88% a energiei în corpul vostru de lumina, aspecte trezite şi active, lipsa îndoielilor în voi şi abilitatea de a va unifica toate chakrele.
Medium-ul Sangitar mi-a spus ca cea mai mare dificultate, pentru voi, este îndoială. M-a rugat să vă vorbesc despre îndoieli.
Îndoielile cu privire la Sinele vostru vă răpesc libertatea de a fi așa cum este cel mai bine pentru voi.
Îndoielile duc la oboseala aspectelor voastre.
Îndoielile vă răpesc abundenţa la care aveţi dreptul.
Îndoielile vă paralizează abilităţile.
Îndoielile vă fac să simţiţi dualitatea şi mai puternic.
Îndoielile vă permit accesul la originea voastră cu foarte mare dificultate.
 
Încrederea vă face să experimentați cea mai mare libertate.
Încrederea face ca aspectele voastre să se conecteze.
În încredere veți experimenta abundenţa la toate nivelele.
În încredere abilităţile voastre devin mai puternice cu fiecare respiratie.
În încredere experimentați înţelepciunea.
În încredere simţiţi cine sunteţi cu adevărat şi va simţiţi perfectiunea.
Dacă imi permiteţi va voi transmite mai multe mesaje deoarece voi sunteţi cel mai minunat lucru pe care il poarta aceasta planeta – fiecare dintre voi.
Cu acest mesaj îmi iau rămas bun,
AN’ANASHA
 
Doresc să vă mai mentionez astăzi că:
Chiar sunteţi atat de minunati. Puteti avea încredere deplina în Ma’Ha’Lias!
Ma’Ha’Lias a vorbit din nou despre aspecte în channeling-ul public din Mai, şi astfel devine tot mai clar cât de important este acest subiect pentru oameni. Este important pentru voi să ştiţi ca 16 dintre aspectele voastre poarta energia Realităţii Divine şi ca în aceste 16 aspecte nu exista energie a dualităţii. În celelalte doua situatia sta puţin diferit. În aspectul fizic exista ancorată energia Realităţii Divine dar şi tipare din energia dualităţii. Acelaşi lucru exista şi în aspectul sufletesc! De aceea, câteodată, simţiţi îndoială şi frica în sufletul vostru. Ma’Ha’Lias a spus ca, în aspectul sufletesc,  99% este reprezentata de energia Realităţii Divine şi doar 1% de energia dualităţii. Problema este ca mulţi oameni isi indreapta atentia spre acest 1% şi, de aceea, doar câteodată simt toate energiile minunate şi frumoase din sufletul lor. Aceste tipare ale dualităţii sunt întotdeauna la suprafaţă aspectului şi, din acest motiv, sunt atat de perceptibile. Dacă prea multa energie este indreptata spre aceste tipare ale dualităţii, atunci sufletul vostru directioneaza aceasta energie spre aspectul vostru fizic. Acolo, energia este transformata şi apar simptomele corpului de lumina.
Dacă as putea să vă arat ceea ce vad când privesc în corpurile vostre de lumina! cât de frumosi sunteţi şi cât de puternic straluciti în culori atat de minunate! Nu ati mai acorda deloc atentie spre acest 1% iar tiparele s-ar dizolva imediat. Nu are nimic de-a face cu analiza proprie mai ales când vine vorba de scopul puternic pe care il aveţi ca şi lucrător al luminii. În următoarea perioada, sarcina noastră va fi sa conectam aspectele puţin cate puţin.
Un lucrător al luminii mi-a spus ca isi poate simti abilităţile foarte clar câteodată, dar imediat totul dispare. Exact acest lucru se poate întâmpla atunci când aspectul abilităţii nu este conectat permanent cu aspectul sufletesc. Mulţi dintre voi sunteţi atat de conştienţi de voi şi stiu ca va veţi conecta toate aspectele! Mie imi place sa lucrez în mod sistematic cu aspectele. Stiti ca eu am primit pregatire sistematica şi astfel consider ca trebuie sa lucrez şi cu aspectele. Nu cred ca se vor conecta toate intre ele în acest mod, dar unul poate sa le priveasca pe toate şi sa se raporteze la ele într-un mod mult mai profund.
Sursa divina poarta 27 de aspecte şi a nascut 21 de aspecte (linii energetice) în exterior pentru a forma o Merkaba. Prin aceasta Merkaba a fost posibila aparitia şi expansiunea vietii. Prin respiraţia lui Dumnezeu, aceasta viaţa este sustinuta şi fiecare lumina care este creeată poarta 21 de aspecte în interior. Fiecare mare fiinta de lumina este complet conectata cu aspectele sale. Prin decizia noastră de a intra în dualitate, noi am lasat trei dintre aspectele noastre în Univers, dar suntem conectaţi profund cu aceste aspecte. În fiecare încarnare ati purtat aceleasi aspecte, diferenta a fost ca în fiecare epoca  un anumit aspect a avut o importanta fundamentala. În aceasta încarnare toate aspectele au aceeaşi importanta deoarece o mare schimbare va avea loc. Ascensiunea.
Când toate aspectele voastre sunt conectate, sunetul perfect va fi generat în voi şi toata cunoaşterea, toate tiparele energetice pe care le-ati primit (daruri din lumea spirituală) vor fi eliberate. Merkaba voastră va vibra în ritmul Merkabei lui Dumnezeu !!! La fel va fi şi pentru Lady Gaia, şi ea isi va conecta aspectele şi va emite sunetul perfect.
Lucrati cât mai mult posibil cu aspectele voastre. Înalţii Consilieri ai Luminii mi-au cerut sa creez o Profesie a Noilor Timpuri impreuna cu ei. Astfel fiecare dintre voi va putea fi un doctor al aspectelor. Va dura totuşi ceva timp deoarece stiti cât de limitat este timpul meu, dar pana atunci va voi oferi multa informatie !
De ce avem nevoie de aspectul nostru fizic? când v-ati încarnat în Lemuria pentru prima data, aspectul luminii voastre a devenit mai dens din cauza energiei. De-a lungul a mii de ani aspectul luminii voastre s-a transformat într-un aspect fizic tot mai mult. Energia dualităţii a fost atat de densa incat un mic corp a început sa se formeze . Acest lucru nu s-a întâmplat spontan, iar fizicalitatea s-a schimbat de-a lungul timpului. Aspectul luminii s-a adaptat la energiile Pământului. Când ati parasit Planeta pentru a va intoarce acasa, aspectul fizic s-a transformat iar aspectul luminii s-a unificat şi conectat cu toate celelalte aspecte. Aspectul fizic ne va insoti şi va rămâne alaturi de noi chiar şi după Ascensiune. Prin Ascensiune, Merkaba voastră se va schimba şi va vibra în ritmul divin. Acest lucru înseamnă ca aveţi posibilitatea de a rămâne în corpul vostru fără a imbatrani pentru foarte mult timp. Boala asa cum o ştim noi nu va mai exista !! Marile fiinte de lumina au un aspect al luminii în locul celui fizic şi prin acesta ei absorb energiile de care au nevoie. Energii precum Thalmos şi , bineânţeles, respiraţia lui Dumnezeu.
Lumea spirituală ne spune tot mai des ca vom experimenta Ascensiunea în corpul nostru fizic. Bineânţeles ca atunci vom fi în Realitatea divină, dar Pământul – şi omul –vor avea nevoie de ani de adaptare. Va puteti imagina totul astfel: planeta este ridicata şi adusa înapoi la liniile divine. Din această cauză va vibra foarte puternic. Doar când aceasta vibraţie se va adapta la respiraţia lui Dumnezeu , doar atunci faza ascensiunii va lua sfarsit. Va dura pana când aspectul vostru fizic se va alchimiza. Acest lucru va fi posibil doar pentru ca vom fi în Realitatea divină! Dar este important să ştiţi ca suntem foarte indepartati de aceste linii divine fata de alte planete. Vor avea loc dezvoltari care ne vor permite sa vibram inalt, atat de inalt cât este corect pentru noi în aceasta faza. Odata ce ati călătorit pe Venus veţi sti ce înseamnă sa priviti numeroase forme de viaţa, cu sau fără corp. Noi tinem mult la dualitate iar unii nu-si pot imagina cât de frumos va fi  fără dualitate chiar şi cu un corp! Totul se va schimba, şi ceea ce stiti ca e realitate acum nu va mai exista mai tarziu.
A voastră, Sabine Sangitar
 
 

Contact

Telefon: 0744 274 582 
Email: info@scoalakryon.ro

 

We use cookies on our website. Some of them are essential for the operation of the site, while others help us to improve this site and the user experience (tracking cookies). You can decide for yourself whether you want to allow cookies or not. Please note that if you reject them, you may not be able to use all the functionalities of the site.