Omar ta satt dragă Familie,
Sunt foarte bucuroasă că sunteți aici și citiți aceste rânduri. De mai mult de 18 ani lucrez ca medium al Noilor Timpuri și multe au putut să apară în toți acești ani. Cu ajutorul celor 36 de Înalți Consilieri ai Luminii, Școala Kryon a luat ființă.
Un nou Ciclu temporal a început și multe schimbări ne așteaptă. Misiunea mea este să-i ghidez cu întreaga mea sinceritate ca medium al Noilor Timpuri, pe oamenii care rezonează cu aceste informații. Pentru mine nimic nu este de la sine înțeles și fiecare persoană îmi atinge Sufletul.
Vă doresc multă bucurie și vitalitate,
Sabine - Sangitar
Eu sunt Maestrul Lao Tse. Am onoarea şi este o atât de mare bucurie pentru mine să vă transmit mesaje prin medium, acum, în acest moment. Eu sunt un maestru întelept. Sunt un maestru care serveşte lumina şi fiinţele umane. Deoarece şi eu am trait în dualitate, iubesc oamenii imens de mult. Sunt o mare fiinţă şi încă am amintiri despre dualitate, despre o dualitate mult mai densă decât cea pe care o experimentaţi voi acum. M-am eliberat de ea şi ştiu de cât  de mult curaj şi încredere sunt necesare pentru a merge pe această cale.O nouă cale, calea Pionierilor Luminii. Sunt atât de aproape de voi, şi, deoarece fac parte din cei 36 de Înalţi Consilieri ai Luminii, vă urmăresc fiecare Pas. De fiecare dată când corpul vostru de lumină se expansionează, sunt plin de bucurie şi respect pentru voi. Şi eu vă întâmpin prin cuvintele OMAR TA SATT.
Este mai mult decât doar o simplă întâmpinare, deoarece aceste cuvinte ne unesc şi creează o unitate, deoarece nimic nu a fost niciodată separat. Prin voalul uitarii, voi aţi perceput multe lucruri ca fiind separate. Cu cât  încearcă mai mult mintea voastră să recunoască faptul că există o unitate care ne conectează pe toţi, cu atât mai puţin veţi simţi această unitate. De aceea limbajul Elohim, îmbinat cu această întâmpinare OMAT TA SATT, este o unificare în sufletul vostru pe care o puteţi simţi. Noi suntem o familie, Familia Luminii Albastre Aurii, iar voi sunteţi adevăraţii îngeri de pe Pământ, în corpuri umane. Aşa cum sunteţi aici, adunaţi în acest grup, această lumină se extinde atât de imens de mult, încât toate fiinţele de lumină s-au grăbit să vină să părţicipe la acest eveniment iar, o stea tetraedru poate lua fiinţă, o stea care vă va conecta unii cu alţii şi mai profund.
De fiecare dată când sunteţi împreună, voi vă apropiaţi sufletele şi inimile tot mai mult. În voi şi în jurul vostru se dezvoltă o energie atât de minunată  -  aceasta este sărbătoarea bucuriei.
Dar atât cât  sunt de asociat cu voi , sunt, de asemenea şi cu Lady Gaia. Imensa mea iubire este la fel de importantă şi pentru Lady Gaia.Astfel, o întâmpin şi pe Lady Gaia prin cuvintele OMAR TA SATT.
Atât de multe fiinţe spirituale s-au adunat pentru a fi aici prezente alături de voi, să vă susţină, să vă aducă respect, să lucreze la corpul vostru de lumină, dacă le permiteţi, şi să vă conecteze unii cu altii chiar şi mai profund.  Ele se află aici pentru a produce curajul şi forţa, pentru ca voi să acceptaţi toate darurile. Şi Lady Gaia este prezentă. Lady Gaia menţine legătura cu conştiinţa sa. Şi ea părţicipă la fel de mult în această sărbătoare a bucuriei. Şi Lady Gaia are o conştiinţa la fel ca voi. Exact ca şi voi, Lady Gaia s-a hotărât la un moment dat, să ofere planeta Pământ, ca posibilitate şi platformă, pentru ca îngeri atât de mari ca voi, să se poată experimenta ca oameni. Şi ea a intrat în dualitate şi s-a înfăşurat în voalul uitării. Exact ca şi voi, Lady Gaia se expansionează. Pas cu Pas, ea se află pe drumul spre Trezire. Puteţi vedea peste tot ce efecte sunt. Aşa cum ştiţi, este foarte greu pentru ea când trebuie să rănească oameni în procesele ei de transformare şi purificare. Lady Gaia s-a expansionat deja atât de mult. Spre surprinderea noastră – da, aţi auzit bine, şi noi am fost surprinsi – ea a cerut ca toate porţile dimensionale să fie deschise. Acest fapt are o mare semnificaţie şi importanţă. Când Lady Gaia se va trezi, va avea loc ascensiunea şi nimic nu va putea împiedica acest lucru.
Când Lady Gaia va deveni Lady Gaia trezită, exact ca şi voi şi poate mulţi alţi oameni, va avea nevoie de mulţi ani de adaptare şi aliniere la noile energii ale noii dimensiuni. În această fază, în aceşti ani de adaptare şi ajustare, cu toţii, şi în special voi, Pionierii Luminii, şi mulţi, mulţi alţi oameni, vor participa pentru ca aceşti ani ai adaptării să fie realizaţi. Credeţi-mă, toate aceste noi profesii care vin spre voi, servesc timpului present, iar voi veţi folosi aceste profesii şi în anii de adaptare care vor urma.
O profesie va fi : vindecătorul noului pământ. Sunt mulţi dintre voi, care realizează o foarte bună vindecare a pământului. Dar noua profesie va fi puţin diferită. Veţi primi instrucţiuni în noii Paşi de Pionierat, despre cum să intraţi în diferite nivele ale lui Lady Gaia cu anumite cristale. Şi Lady Gaia are o inima divină şi, cu aceste Cristale, împreună cu Mesagerii Iubirii, veţi putea intra până în inima divină a lui Lady Gaia. Puteţi empatiza cu fiecare strat, să adunaţi informaţii şi să o ajutaţi pe Lady Gaia în trezirea sa. În prezent, este important pentru noii vindecători ai pământului să înalţe mari perne de lumină în anumite ţări, să construiască poduri de lumină, să facă înalte munci energetice. Toate acestea sunt foarte importante pentru Lady Gaia. Când vor urma anii de adaptare şi Lady Gaia va fi trezită, multe se vor schimba pentru voi. Nu veţi mai putea construi case oriunde doriţi voi, deoarece veţi observa că  alte fiinţe traiesc printre voi şi astfel, aşa cum este deja obişnuit în anumite ţări, voi veţi construi doar în anumite locuri pentru a nu deranja spiritele naturii şi elfii. Veţi avea o relaţie complet diferită cu animalele deoarece veţi învăţa să comunicaţi cu ele. Veţi înţelege că nu există legi şi nici fiinţe mai înalte. Veţi înţelege şi că realizarea unei clădiri, materialele şi forma lor vor fi complet schimbate. Noii arhitecţi, împreună cu noii vindecători ai pământului vor da Mamei Pământ o nouă înfăţişare pentru ca toţi oamenii să se simtă bine în această nouă energie.
V-am menţionat odată că va fi raiul pe Pământ, fără a vă manipula sau a interveni în liberul vostru arbitru, deoarece este decizia voastră. Acest rai pe Pământ poate începe doar prin anumiţi oameni, care sunt pregătiţi să urmeze această cale. De aceea va fi necesar, aşa cum vi s-a spus deja, să absorbiţi toate aceste informaţii cu inima deschisă şi să fiţi pregătiţi să urmaţi aceste noi căi ale Pionierilor de Lumină. Vă spun: dacă urmaţi aceste noi căi, va fi foarte uşor pentru voi. Sunteţi încă obişnuiţi să realizaţi ceva cu mult efort . Dar acest lucru se va schimba deoarece voi veţi fi majoritari. Astfel nu veţi fi doar Pionieri ai Luminii, ci şi cei care le arată altora calea. Veţi fi ajutorul, pentru mulţi oameni.
Deseori am fost întrebaţi, care este povestea din spatele cercurilor din lanurile de cereale, iar Maestrul Lao Tse doreşte să vă vorbească despre acest lucru. Pe de o parte vreau să vă spun că, într-adevăr sunt şi oameni, care produc ei, aceste cercuri din lanurile de cereale. Sunt curiosi şi doar vor să încerce şi ei. Nu au intenţii dăunătoare. Doar fac acest lucru. Noi recunoaştem toate acestea, ca ceea ce sunt : un semn din lanul de cereale realizat de om. Dar adevăratele cercuri din lanurile de cereale, nu sunt realizate de oameni. Cele mai multe sunt realizate de Arcturieni, care au fost de acord să creeze aceste semne cu cea mai mare viteză. Chiar este foarte simplu pentru oamenii voştri de ştiinţă să deosebească aceste semne între ele, cele făcute de mâna omului, faţă de celelalte, creeate de Arcturieni. Diferenţa stă în faptul că Arcturienii nu produc pagube, nu distrug şi nu strică cerealele. Tulpinile se apleacă iar cerealele continuă să crească. Aceste cercuri din lanurile de cereale, se creează cu cea mai mare viteză şi cu o mare caldură. Arcturienii pot creea aceste semne în câteva secunde. Ei creează aceste semne în anumite moduri şi forme, cu energii variate. Deseori sunt creeate în locurile cele mai energizate de pe Pământ.
Unul dintre motive este foarte simplu, pentru mulţi oameni prea simplu, deoarece sunt obişnuiţi şi le place să complice lucrurile. Explicaţia este foarte simplă : Vrem să vă arătăm că noi existăm.
V-am lăsat atât de multe, chiar şi Melek Metatron v-a lasat o moştenire. Arcturienii au adus multă tehnologie. La un moment dat chiar ne-am arătat cu o navă de energie. Dar consecinţa a fost, că aceste fiinţe – şi voi folosi o expresie foarte umană – au fost răpite şi s-a pretins că nu s-a întâmplat nimic. Există aceste forţe, care se află în poziţii atât de înalte. Ei încearcă totul, chiar totul, să ţină la distanţă de voi, realitatea divină. Ei nu vor, ca voi să ştiţi că noi existăm. Prin aceste cercuri din lanurile de cereale, este creeată posibilitatea pentru oameni de a vedea : PRIVIŢI AICI şi VEDEŢI CĂ NOI EXISTĂM.
Vrem să vă oferim curaj şi speranţă. Vrem să vă arătăm că dorinţa voastră, acel dor pe care îl simţiţi atât de acut, credinţa şi speranţa voastră, cuprind realitatea divină. De asemenea ne asigurăm că nici o putere din lume nu va putea îndepărta aceste cercuri din lanurile de cereale, prin felul în care le realizăm. De asemenea, exact acei oameni de ştiinţă încearcă să decredibilizeze importanţa acestor cercuri din lanurile de cereale, spunându-vă că sunt realizate de mâna omului. Ei chiar antrenează oameni în a creea aceste semne în lanurile de cereale pentru a putea să vă spună : priviti, este mâna omului până la urmă. Dar nu oamenii au creeat adevăratele cercuri din lanurile de cereale.
Fiecare cerc din lanurile de cereale este creeat în aşa fel încât dacă mergeţi din interiorul, din centrul cercului, absorbiţi anumite vibraţii iar în urechile voastre se va forma un sunet, un fel de muzică. Sunt sunetele din înalta Realitate Divină. Dacă aţi ghida oamenii în exact acest mod într-un astfel de cerc, ei se vor trezi – atât de multă energie se poate absorbi acolo – atât timp cât  au mai avut înainte o anumită conştiinţă şi o anumită expansiune. Astfel, cercurile din lanurile de cereale vor avea o semnificaţie importantă în următoarea perioadă de timp, deoarece Arcturienilor li s-a dat misiunea de a creea noi cercuri pe Mama Pământ. Astfel vom contracara ceea ce mulţi oameni vor, ca voi să credeţi, deoarece atât de multe semne nu pot fi creeate de oameni. Creearea unui cerc în lanurile de cereale este întotdeauna însoţită de o mare căldură. De aceea este o aventură riscantă pentru oameni, să se afle într-un nou cerc creeat, deoarece mari transformări, pot avea loc instantaneu.
Există şi un alt fel de cercuri în culturile de cereale. Sunt cercuri creeate de Lady Gaia. Astfel Lady Gaia şi locuitorii ei, realizează astfel de cercuri, pentru a contacta Arcturienii.
Când vă aflaţi într-un cerc – şi veţi avea această posibilitate, deoarece vor fi nenumărate cercuri creeate astfel şi aproape de voi – mergeţi de-a lungul cercului din interior, nu din exterior, din interior şi absorbiţi vibraţiile şi sunetele. Vedeţi ce se va întâmpla . Arcturienii vor fi prezenţi alături de voi.
Maestrul Lao Tse este atât de fericit să vă vadă aici şi să fie alături de voi. Mă puteţi crede : voi fi prezent aici tot timpul.
Dar acum vă spun AN’ANASHA.
image1

Pietre energizate

View more
image2

Cristalele de Lumină

View more
image3

Profesiile Noilor Timpuri

View more
image6

Pașii Sol'A'Vana

View more
image7

Cei 36 de Pași ai Trezirii

View more
image8

Pașii Sa'Maa'Tah

View more

Contact

Telefon: 0744 274 582 
Email: info@scoalakryon.ro

 

We use cookies on our website. Some of them are essential for the operation of the site, while others help us to improve this site and the user experience (tracking cookies). You can decide for yourself whether you want to allow cookies or not. Please note that if you reject them, you may not be able to use all the functionalities of the site.