Omar ta satt dragă Familie,
Sunt foarte bucuroasă că sunteți aici și citiți aceste rânduri. De mai mult de 18 ani lucrez ca medium al Noilor Timpuri și multe au putut să apară în toți acești ani. Cu ajutorul celor 36 de Înalți Consilieri ai Luminii, Școala Kryon a luat ființă.
Un nou Ciclu temporal a început și multe schimbări ne așteaptă. Misiunea mea este să-i ghidez cu întreaga mea sinceritate ca medium al Noilor Timpuri, pe oamenii care rezonează cu aceste informații. Pentru mine nimic nu este de la sine înțeles și fiecare persoană îmi atinge Sufletul.
Vă doresc multă bucurie și vitalitate,
Sabine - Sangitar
Eu sunt Adonai Ashtar Sheran. Cu aceeaşi imensă iubire vă întâmpin, OMAR TA SATT.
Adonai Ashtar Sheran este custodele Ordinului şi Purtătorul Păcii în Univers. Cu mari nave de energie noi călătorim prin Univers, dar, în prezent, întreaga noastră atenţie este îndreptată spre porţile dintre dimensiuni care deja sunt întredeschise. Noi timpuri vor urma, chiar dacă este încă greu de înţeles pentru câţiva dintre voi, deoarece sunt implicate atât de multe schimbări. Multor oameni le este dificil să permită ca schimbările să aibă loc şi să realizeze că acest lucru este un pas atât de important care, până la urmă, cuprinde tot ceea ce vă doriţi atât de mult. Planeta Pământ se va naşte în Noile Timpuri cu structuri noi şi tot ce presupune acest proces. Dar şi voi sunteţi parte din acest proces, da, voi. Este important să inţelegeţi că aceste schimbări sunt necesare, pentru ca viaţa în corpul uman să fie posibilă în noua dimensiune.
Voi, deja aţi făcut atât de multe pentru acest proces şi, chiar şi în afara acestor încăperi, atât de mulţi oameni si-au dezvoltat energiile, s-au expansionat, iar intenţiile lor sunt clare şi concrete. Dar nu este suficient pentru a experimenta schimbarea dimensională în corpul fizic. Este necesar ca celulele umane să se schimbe, ca structura lor să fie creeată din nou pentru ca viaţa pe planeta Pământ în noua dimensiune să fie posibilă. Câţiva dintre voi îşi concentrează atenţia pe ceea ce voi ştiţi cu toţii : tehnologia. Oamenii voştri de ştiinţă nu vor să lase vechile structuri. Pe de o parte sunt pregătiţi să cerceteze lucruri noi, dar îşi găsesc singuri limitări. Ei nu îşi pot imagina că există posibilitatea de a transforma toată energia electrica în energie magnetică. Pentru ca Pământul să se poată menţine în noua dimensiune şi pentru ca noua planeta Pământ, cu vechea structură aşa cum o ştiţi, cu toată frumuseţea şi rasele sale umane, să poată continua ---este nevoie ca toată energia electrică să dispară.
Ştiu că oamenii voştri de ştiinţă fac foarte multe descoperiri în explorarea energiei atomice, dar, totuşi nu progresează. Când un nucleu este desfăcut – şi despre acest lucru vreau să menţionez că în afara hidrogenului , un nucleu conţine protoni şi neutroni – prin această desfacere, este eliberată o cantitate enormă de energie. Dar, prin acest proces este creeat şi ceva dăunător, despre care nu doresc să vă vorbesc acum. Este important să înţelegeţi că prin această desfacere, protonii sunt cei care determină numerele ordinale. În dimensiunea noastră, care este  îmbinată cu dimensiunea voastră, are loc o fuziune. Prin această uniune este eliberată o atât de puternică energie încât ne permite să călătorim şi să ne deplasăm sub liniile câmpului magnetic cu o viteză mai mare decât viteza luminii. Liniile câmpului magnetic sunt formate din îmbinarea celor mai înalte energii şi permit navelor noastre să se deplaseze dincolo de spaţiu şi timp în univers. Noi controlăm aceste nave prin puterea gândurilor. Este posibil pentru noi să conducem navele doar prin transferul de gânduri pure.
În univers, acolo unde Ashtar Sheran şi mulţi alţii se deplasează în nave de energie, nu există timp. De aceea atât de frecvent se spune că, în univers, nu există timp, şi, totuşi este şi cazul în care, când Ashtar Sheran merge, cu nava sa de energie  pe anumite planete unde masa din jurul lor este mai densă, aceasta navă este blocată într-o zonă a timpului. Când Ashtar Sheran trece prin aceste blocaje cu nava sa de energie timpul există şi astfel, se poate spune că există timp pe fiecare planetă din univers, sau cel puţin un ritm temporal. Depăsirea timpului are loc în momentul în care ne deplasăm cu navele de energie sub liniile câmpului magnetic.
În noua energie, când Pământul va realiza schimbarea dimensională, noi îi vom informa pe oamenii voştri de ştiinţă cum să creeze o îmbinare fără a produce raze dăunătoare. Va fi noua radiaţie magnetică.
Este important să înţelegeţi că şi multe lucruri, aşa cum le cunoaşteţi voi, nu vor exista în Noile Timpuri. Tehnologia se va schimbă complet. De asemenea, veţi fi învăţaţi să călătoriţi cu Merkaba voastră prin puterea gândului. Chiar dacă toate acestea par atât de străine, consideraţi şi că celulele voastre vor realiza o uniune, care va face posibil ca toate sinapsele din creierul vostru să se conecteze. Prin acest proces voi veţi dezvolta o putere imensă şi veţi putea mişca materia prin intermediul gândurilor. Ştim cât  este de important să fie construită reţeaua de iubire pentru a ghida planeta Pământ în direcţia câmpurilor magnetice. Sunt necesare multe pregătiri pentru acest proces şi, astfel, avem nevoie de mulţi cercetători şi ingineri dintre voi care vor să aleagă această nouă cale. Noi le vom transmite toate aceste schimbări ştiinţifice prin medium, chiar dacă ştim că nu este cel mai plăcut mod de a petrece timpul pentru ea. Pregătiţi-vă deoarece mulţi dintre voi sunt exact acei ingineri şi cercetători de care avem nevoie.
Înţelegeţi că Mama Pământ, în conştiinţa sa, a făcut cunoscut faptul că va ascensiona. Lady Gaia este încă preocupată cu expansionarea sa şi creşterea energiei sale , dar când va ajunge la statusul de Ascensionată şi va vibra în energia  999, atunci, totul se va schimba, pentru că Lady Gaia nu va mai permite ca dualitatea să existe pe această planetă. Aţi auzit ceea ce sună de neconceput pentru mulţi dintre voi, şi ceea ce a creeat atât de multă rezistenţă în mulţi oameni, că aveţi posibilitatea – spun posibilitatea pentru că este o decizie pe care fiecare dintre voi trebuie să o facă -  să rămâneţi în corpul vostru pentru 900 de ani. Aceşti ani vor fi în sănătate perfectă, în abundenţă şi iubire umană. Un nou spirit se va naşte iar voi veţi realiza cu cât  de multă bucurie vă veţi mişca în acest corp uman.
Voi, ca Pionieri ai Luminii, sunteţi prima generaţie. Când Ashtar Sheran vorbeşte despre prima generaţie, vorbeşte despre o fereastră temporală de 900 de ani. Acest lucru înseamnă că voi sunteţi arhitecţii, creatorii Noului Pământ. Generaţiile viitoare care se vor naşte în această dimensiune a ascensionării se vor naşte în corpuri diferite. Multe organe nu vor mai exista deoarece nu vor mai fi necesare. Astfel vă puteţi imagina ce se întâmplă când Mama Pământ trece în noua dimensiune. V-am mai spus : nimic nereal nu poate persista şi nimic din ceea ce este adevărat nu poate fi distrus.
După Ascensiune nu va mai fi posibil să realizaţi substante toxice deoarece planeta voastră, Lady Gaia, nu va mai fi pregătită să absoarbă aceste substanţe. Pregătirile pe care noi le realizăm sunt foarte simple şi, totuşi, foarte greu de înţeles pentru voi deoarece sunteţi încă orientaţi atât de mult pe electricitate.
Acum destul de mult timp v-am transmis că energia electrică nu va mai exista şi că va sosi noua energie magnetică. Acest lucru nu vă afectează doar pe voi, oamenii, ci întreaga voastră planetă. De aceea s-a mai spus, că multe structuri vechi vor colapsa. De aceea trebuie ca cercetătorii şi inginerii  care sunt pregătiţi să părţicipe, să intre în intenţia de a fi implicaţi în dezvoltările noii tehnologii.
Acest eveniment, care vă este menţionat mereu, acest eveniment care se apropie, nu trebuie să vă cauzeze frică nici un moment. Vreau să vă atrag din nou atenţia că acest eveniment este cea mai frumoasă experienţă şi cel mai mare dar pentru voi. Este necesar să vă restructuraţi celulele şi, pentru mulţi dintre voi, acest proces a avut deja loc. Deseori noi realizăm – şi luăm acest lucru foarte serios – că oamenii suferă de simptomele dezvoltării corpului de lumină. În ţelegem că nu este un sentiment plăcut pentru voi, dar voi faceţi parte din ceea ce are loc şi aţi acceptat acest lucru. Aţi luat decizia şi o puteţi lua din nou, în orice moment. Astfel, acceptaţi simptomele corpului de lumină şi ceea ce reprezintă : ca un mare dar şi un semn că v-aţi expansionat deja foarte mult în conştiinţa voastră.
Ashtar Sheran este autorizat să echilibreze energiile şi este deseori rugat de voi să aducă în echilibru energiile feminine şi masculine, şi cele două emisfere ale creierului. Oricând îmi trimiteţi chiar şi numai un gând, eu mă concentrez asupra voastră şi vă trimit această energie a echilibrului. Mă pot manifesta mult mai mult în grupuri aşa de mari precum cel de aici în care există energii atât de puternice şi iubitoare. Ashtar Sheran vă va da acum posibilitatea de a absorbi energia sa, pentru a creea un echilibru special. Vă voi echilibra ambele emisfere cerebrale şi vă voi încărca cu energie magnetică.
Astfel, intraţi în profunzimile sufletului vostru, din nou.
Stabiliţi un contact cu celulele voastre.
După ce aţi realizat acest contact, îndreptaţi-vă atenţia pe cel de-al treilea vostru ochi.
Noi vă vom activa acum Antacarana şi o vom conecta cu Tubul vostru Pranic.
Acum, în intenţia iubirii, cereţi conectarea a cât  mai multor sinapse ale creierului vostru, în timp ce Ashtar Sheran va intra în Al Treilea vostru ochi atât cât  îi permiteţi, cu o rază directă.
Acum, Ashtar Sheran va realiza echilibrarea emisferelor voastre cerebrale.
Această absobţie a energiei magnetice va elibera pe mulţi dintre voi de problemele şi durerile fizice . Veţi primi noi informaţii valoroase despre cum va arăta tehnologia în noua energie.
Acum, vă spun AN’ANASHA.
image1

Pietre energizate

View more
image2

Cristalele de Lumină

View more
image3

Profesiile Noilor Timpuri

View more
image6

Pașii Sol'A'Vana

View more
image7

Cei 36 de Pași ai Trezirii

View more
image8

Pașii Sa'Maa'Tah

View more

Contact

Telefon: 0744 274 582 
Email: info@scoalakryon.ro

 

We use cookies on our website. Some of them are essential for the operation of the site, while others help us to improve this site and the user experience (tracking cookies). You can decide for yourself whether you want to allow cookies or not. Please note that if you reject them, you may not be able to use all the functionalities of the site.