Omar ta satt dragă Familie,
Sunt foarte bucuroasă că sunteți aici și citiți aceste rânduri. De mai mult de 18 ani lucrez ca medium al Noilor Timpuri și multe au putut să apară în toți acești ani. Cu ajutorul celor 36 de Înalți Consilieri ai Luminii, Școala Kryon a luat ființă.
Un nou Ciclu temporal a început și multe schimbări ne așteaptă. Misiunea mea este să-i ghidez cu întreaga mea sinceritate ca medium al Noilor Timpuri, pe oamenii care rezonează cu aceste informații. Pentru mine nimic nu este de la sine înțeles și fiecare persoană îmi atinge Sufletul.
Vă doresc multă bucurie și vitalitate,
Sabine - Sangitar

Noutăți

 
 
Eu sunt Maris şi vă întâmpin prin cuvintele OMAR TA SATT. Este o aşa de mare plăcere să vă vorbesc prin medium, iar prima mea întrebare pentru voi este: Sunteţi bine? V-aţi putea simţi puţin mai bine? Dar v-aţi putea simţi şi puţin mai rău?
Maris este un Arcturian pe Pământ. În timp ce energia Arcturiană şi multe fiinţe Arcturiene examinează în prezent spaţiile goale de pe Mama Pământ, dizolvă cruste şi au grijă de întregul tipar energetic, Maris studiază oamenii şi legile dualităţii. Trebuie să vă spun: cu cât  vă studiez mai mult, cu atăt mai bine vă pot înţelege. Cu toate acestea, trebuie să admit că dualitatea este greu de înţeles. Pentru un Arcturian, dar şi pentru voi oamenii, dualitatea este câteodată foarte ciudată. Este ceva familiar, şi ceva iubitor şi totuşi, ceva ciudat. Câteodată vă simţiţi împărţiţi între două sentimente, iar altădată vă simţiţi ca acasă în dualitate. Dar, cu toată energia inimii şi a iubirii, voi vă simţiţi pe deplin acasă în Realitatea Divină, și dacă, câteodată, vă simţiţi acasă şi în dualitate, nu este nimic negativ.
Maris are sarcina şi onoarea de a vă vorbi astăzi despre abundenţă, intenţie şi putere. Sunteţi pregătiţi?
Multe din ceea ce Maris studiază sunt cunoscute de voi, dar astăzi doresc să descriu un punct de vedere la care se poate să nu vă fi gândit încă. În special subiectul legat de abundenţă. Dar, asa cum ştiţi, precum celelalte fiinţe spirituale, Maris vă va cere să respiraţi profund, să vă închideţi ochii şi să vă unificaţi toate chakrele, deoarece voi înţelegeţi foarte bine cu inima voastră. Expansionaţi-vă şi deveniţi conştienţi că sunteţi mari lumini în corpuri umane, dar deveniţi conştienţi şi de partea umană din voi.
Expansionaţi-vă şi deveniţi conştienţi, în primul rând, de ceea ce abundenţa, puterea şi intenţia înseamnă pentru voi. Cât este de importantă abundenţa pentru voi? Prin aceasta, mă refer la partea materială. Sunteţi, desigur, conştienţi că există abundenţă în fiecare consideraţie. Dar astăzi vom vorbi despre ceea ce majoritatea oamenilor judecă. Vă voi acorda puţin timp, deoarece ştiu că aveţi nevoie de timp, pentru a deveni din nou complet conştienţi de ceea ce înseamnă pentru voi abundenţa, puterea şi intenţia. Ce fel de evaluare aveţi pentru abundenţă? Există un aspect al abundenţei în viaţa voastră? Există poate invidie faţă de alţi oameni, care par să aibă parte de mai multă abundenţă? Sau poate preferaţi lipsa abundenţei. Deveniţi conştienţi de această situaţie din viaţa voastră.
Maris i-a spus medium-ului, că voi toţi, trebuie să aduceţi o monedă sau o bancnotă cu voi. Înainte ca Maris să vă transmită mesajele despre abundenţă, putere şi intenţie, vă cer să luaţi în mâna voastră stângă, moneda sau bancnota adusă. Deveniţi conştienţi de energia pe care o are această monedă. Cum simţiţi această energie? Puternică sau slabă?
După ce aţi simţit energia, schimbaţi moneda în palma dreaptă şi simţiţi şi aici cum este energia. Toată atenţia voastră se îndreaptă acum spre abundenţa materială, aşa cum este obişnuit în cultura voastră. De ce unii oameni au mai multă abundentă decât alţii? De ce vă îndreptaţi atenţia atât de mult asupra banilor?
Doresc să vă dau un exemplu. Ce se întâmplă când va este sete? Începeţi să vă gândiţi la acest lucru sau deschideţi sticla şi începeţi să beţi apă? De ce nu vă este frică de faptul că, cel mai preţios bun de pe planeta voastră, apa, nu se va termina? Nu aveţi nici un fel de grijă şi nici un fel de evaluare pentru apă. Nu vă întrebaţi dacă vecinul vostru bea cinci sau poate şapte pahare de apă zilnic. Poate că voi beţi doar un pahar. Nu vă gândiţi la acest lucru pentru că în evaluarea voastră există destulă apă. Dacă, oamenii vor începe să strangă apă, din frica de a nu rămâne fără ea, ce credeţi că se va întâmpla? cât  de repede v-aţi îndrepta atenţia spre apă? Cum este cu alimentele, cu hrana? Nu lasaţi câte ceva în farfurie, pentru că nu mai doriţi să mâncaţi? De ce nu aveţi nici o evaluare pentru acest aspect? Deoarece este suficientă pentru voi. Dar, eu vă spun că există suficienţi bani pentru toată lumea. Dacă voi doar aţi înţelege, că această frică de a nu avea îndeajuns, cauzează exact neajunsul, în special această insuficienţă s-ar putea schimba, dacă vă schimbaţi evaluarea. Orice fel de creare de rezerve creează lipsuri. Banii sunt o energie, care nu este la fel de importantă ca şi apa, dar pentru unii dintre voi , este cea mai importantă energie. Există destul pentru toată lumea. Imaginaţi-vă cum ar fi, dacă nu ar exista destulă apă pentru toată lumea, măcar pentru un moment. V-ar putea costa propria viaţă, dar voi sunteţi plini de încredere că întotdeauna va exista destulă apă.
Întotdeauna totul este legat de evaluările oamenilor din dualitate. Dacă vecinul conduce o masină mare, oamenii sunt invidiosi, dar când bea trei litri de apă, nu există invidie. Acest aspect nu prezinta interes pentru nimeni.
Si totuşi este legea voastră. Voi aţi creat-o, principiul de echilibru între a da şi a primi, principiul banilor. Chiar dacă nu aţi creat acest principiu în această încarnare, voi l-aţi creat şi acum suferiţi din cauza lui. Cu cât  studiez mai mult oamenii, cu atât devin mai conştient de cât  este de important să aveţi destulă abundenţă. Abundenţa vă oferă libertate, lipsa grijilor şi a fricilor. Pentru început, trebuie să întelegeţi cu adevărat faptul, că banii sunt o energie care nu poate veni la voi, până când nu veţi iubi această energie, fiecare dintre voi. Dacă o dezbateţi, dacă o evaluaţi, dacă îi acordaţi o prea mare importanţă, dacă vă este frică să pierdeţi ceva, dacă vă plângeti că trebuie să plătiţi pentru ceva – sunt atâtea care vă pot acapara – această energie nu poate veni la voi, aşa cum sunteţi îndreptăţiţi să aveţi parte de ea.
Când iubiţi ceva, îl atrageţi ca prin magie. Când permiteţi şi întâmpinaţi ceva, acel ceva este prezent, exact ca şi apa.
Puteţi să şi lasaţi moneda să cadă pe pământ.
Ceea ce încerc să vă spun este, că în special în cultura voastră, există o mare evaluare a banilor. În alte culturi pe care le studiez, apa este cel mai preţios bun. Există oameni care merg kilometri pentru a-şi potoli setea. Întotdeauna este evaluarea, iar banii sunt un bun. Sunt un lucru foarte bun pentru voi. Dacă aţi avea îndeajuns de mulţi, i-aţi putea ajuta pe cei care nu au îndeajuns de multă apă. Ar putea fi construite puţuri. Ar putea fi dezvoltată armonia pe întreaga planetă. Singurul lucru pe care ar trebui să-l faceţi, ar fi să acceptaţi abundenţa şi să aprobaţi şi să iubiţi principiile pe care voi singuri le-aţi creat.
Am vorbit mult cu medium-ul şi ea mi-a zis: “ Oh Maris, acesta este un subiect foarte delicat pentru oameni, şi nu vor înţelege. La noi, există diverse modalităţi prin care oamenii îşi câştigă banii. Unii înţeleg mai bine, alţii mai puţin.” Eu i-am spus: “ Ştiu. Unul bea mai mult, altul mai puţin. Unul mănâncă mai mult, altul mai puţin.”
Este foarte important ca voi să înţelegeţi. Ştiu, şi chiar ştiu aceste lucruri, deoarece am vorbit foarte mult, şi în detaliu cu Sangitar, cât  este de important ca voi să lucraţi în libertate şi abundenţă.
Astfel, înainte ca Maris să treacă la următorul subiect important, el va face ceva ce nu a făcut niciodată. El va încărca cu magnetism moneda voastră. Credeţi că este posibil aşa ceva? Veţi iubi  această monedă? Veţi mai renunţa vreodată la ea?
Dacă aţi fi spus “da” ar fi fost răspunsul gresit. Da, pentru a răspândi magnetismul păstraţi această monedă cu voi, o perioadă. Apoi, energia se va răspândi în celelalte monede cu care va intra în contact. Schimbaţi din nou moneda în palma stanga. Nu contează deloc în ce mână ţineţi moneda , dar deoarece vă place atât de mult să fiţi ocupaţi, Maris a hotărât să vă lase să schimbaţi moneda dintr-o mână în alta.
Inainte ca Maris sa facă acest lucru care, chiar dacă atmosfera de aici este atat de vesela, este ceva foarte eficient, inalt energetic, vreau sa fiu sigur, sa fiu foarte sigur ca ati inteles ceea ce v-am transmis, deoarece am început să vă cunosc atat de bine.
De asemenea, veţi bea foarte multa apa în viitor, şi nu veţi avea nici o reţinere în a deschide sticla pentru a bea apa. Acesta a fost un exemplu pentru a va arăta ca acolo unde va indreptati atentia, unde faceti evaluari, dincolo de toata frica, lipsa va lua fiinta. Inca mai sunt cativa dintre voi care vor spune: “ Da Maris, tu nu poti intelege. Maine trebuie să-mi platesc factura. Cum as putea face acest lucru? Trebuie să-mi directionez atentia asupra banilor. “ Da, faceti acest lucru. Dar faceti acest lucru în iubire, nu în griji. Iubiti aceasta energie pentru ca ea sa poata sa curga în voi.
Acum, pentru început, orice energie de evaluare va fi eliberată din fiecare monedă, din fiecare bancnotă. Eu sunt un Arcturian. Eu pot face acest lucru. Dacă pot naviga cu o navă spaţială, pot face şi acest lucru. Ştiu totul despre magnetism. Un singur lucru nu pot face, eu nu vă pot transmite mesaje şi îndepărta energiile din moneda voastră în acelaşi timp. De aceea voi rămâne în tăcere un moment.
Este deja înfăptuit. Atât de multe evaluări. Imaginaţi-vă că acum aveţi o monedă fără nici un fel de energie de evaluare. Pare foarte uşoară, nu-i asa?
Acum, Maris va trimite o mare energie magnetică în moneda voastră. Poate va cauza spargerea acesteia, dar atunci, doar păstraţi bucăţelele rămase. Deschideţi-vă inima şi lasaţi ca râurile iubirii să curgă în ea. Simţiţi că fiecare energie, indiferent sub ce formă se manifestă, este iubire. Exact aşa cum vă doriţi voi ca şi oameni să fiţi iubiţi, aşa cum fiecare fiinţă doreşte să fie iubită, fiecare energie îşi doreşte să fie iubită. Şi energia care se află acum în mâinile voastre doreşte să fie iubită exact aşa cum şi voi vă doriţi. Daţi acestei energii această oportunitate. Permiteţi să vină înspre voi cu o atât de mare abundenţă.
Maris vă cere să urmaţi legile de pe Pământ. Echilibrul dintre a da şi a primi. Lasaţi ca totul să curgă şi eliberaţi-vă de evaluările voastre. Lasaţi ca abundenţa să sosească. Veţi putea să faceţi mult bine cu ajutorul ei. Acum, în mâinile voastre sunt monede foarte frumos încărcate. Despre ce frică a fost vorba? Aţi deschis sticla cu apă deoarece aţi ştiut că vă puteţi potoli setea, ori de cât e ori aţi dorit. Astfel va fi în viitor şi cu energia banilor. Încercaţi să daţi drumul fricilor voastre şi să le iubiţi.
Maris va intra acum în următorul subiect – INTENŢIA.
Lasaţi ca banii să ramână în mâinile voastre. Magnetismul continuă să curgă. Vi s-a spus deseori că intenţiile contează atunci când luaţi o decizie sau când vă îndreptaţi spre lumină. Intenţia este vizibilă în lumea spirituală. Dar când hotărăsc oamenii să-si stabilească intenţia pentru ceva? Voi toţi aţi decis în cea mai mare intenţie din inima voastră. Cu toate acestea, eu îi studiez pe toţi oamenii şi, deoarece intenţia este atât de importantă, indiferent ce subiect abordează, ea este cel mai important lucru. Dar, totuşi, când este momentul în care oamenii hotărăsc şi cum îşi stabilesc ei intenţiile?
M-am gândit la un exemplu concret. Cât  de mulţi oameni îşi stabilesc intenţia de a face mai mult exerciţiu, sport? În general ei îşi stabilesc intenţia când este cel mai convenabil, când stau întinsi pe o canapea şi se delectează cu o ceaşcă de ceai, iar afară plouă. Atunci, oamenii spun :”Da, de mâine voi face mai mult sport. Astăzi plouă. “ Ce intenţie măreată! Dar, există şi acei oameni care se ridică şi ies afară. Chiar dacă plouă şi este mult mai confortabil să rămână în casă aşezaţi pe o canapea. Ei încep exerciţiile. Aceasta este adevărata intenţie. După antrenament îşi dau seama cât  de bine le este. Ceea ce vreau să vă spun prin acestea este, chiar şi din punct de vedere spiritual, când vă stabiliţi intenţia? Când aveţi mai multă încredere? Când sunteţi bine? Doar când sunteţi confortabili?
Când este intenţia voastră cea mai puternică? Când vă este corpul de lumină stralucitor şi plin de culori, pe care lumea spirituală le recunoaşte? Când este în special confortabil? Sau poate doar atunci când aveţi mari îndoieli? În dualitate se ştie că fiecare om are îndoieli din când în când. Chiar atunci când aveţi îndoieli şi judecaţi şi apoi stabiliţi intenţia de a merge mai departe pe calea voastră, prin toată rezistenţa, Corpul vostru de Lumină străluceşte în culori magnifice iar fiinţele frecvenţei luminii se grăbesc să vină la voi deoarece sunt atrase de această intenţie.
Puterea – ce înseamnă puterea? Ce vrea să spună lumea spirituală prin putere? În dualitate puteţi descrie puterea ca forţa musculară. Ce vă costă mai multă putere : o plimbare scurtă prin grădina voastră sau când urcaţi pe munte? Când sunt muşchii şi celulele voastre stimulate cel mai tare? şi dezvoltarea spirituală câteodată, presupune în unii sau alţii, ca celulele să acţioneze, ca muschii să se contracte. Este ceva neplăcut, dar foarte productiv.
Astfel, Maris doreşte să vă facă un scurt rezumat. Staţi așezați confortabil pe canapeaua voastră și decideţi în intenţia de confort, să faceţi puţină mişcare în jurul casei voastre. Şi aceasta este intenţie, dar este important în special în acest moment, din nou, ca voi să confirmaţi intenţia oricând vă îndoiţi şi să faceti mişcare când aţi dori mult mai mult să leneviţi. Legile de pe Pământ au fost create în acest fel, iar lumea spirituală nu poate interveni în aceste legi. Chiar dacă aceste legi reprezintă o energie foarte densă a dualităţii, este doar  o energie. Iar voi puteţi schimba această energie prin intenţia şi puterea voastră oricând doriţi şi sunteţi pregătiţi să acţionaţi.
Să răspândiţi munca în lumină este ceva cu adevărat minunat. Dar există şi acei lucrători ai luminii, care se plictisesc foarte repede. Vouă vă spun, verificaţi-vă intenţia. Verificaţi-vă intenţia din nou şi din nou. În Lumea spirituală, multele fiinţe sunt foarte mult în intenţia de a sprijini această ascensiune cu voi. Ele vă dau toată puterea lor, toată energia lor şi nu judecă nimic. Imaginaţi-vă cum ar fi un înger care ar judeca. Este ceva ce voi, oamenii, faceţi foarte des. Judecaţi ceva în funcţie de cât de rău sau de benefic este pentru voi. Aceasta aparţine dualităţii. Nu cereţi unui înger să judece. Imaginaţi-vă. Cum ar arăta Universul dacă un înger s-ar plânge oficial lui Melek Metatron ca elohimul Vista s-a îmbăiat din nou în Izvoarele Ferania.
Neutralitatea şi iubirea atotcuprinzătoare sunt ceea ce vă este transferat. Aceste mesaje sunt foarte importante. Tocmai mi-am dat seama cât  de mare este onoarea pentru mine că vi le pot transmite.
Mi-ar plăcea să vă vorbesc tot timpul. Chiar îmi face plăcere să aduc lucrurile mai aproape de voi. Maris ar dori, de asemenea, să repete cuvintele pe care marile fiinţe vi le transmit atât de des.
Mult mai multe decât voi puteţi înţelege, au avut loc în aceste momente. Chiar dacă doar şi printr-o singură respiraţie aţi permis ca abundenţa să vină la voi, ceva s-a manifestat, ceva care este foarte important pentru voi.
Dualitatea va fi înlăturată la un moment dat, dar legile vor rămâne. Foarte multe se întâmplă în aceste timpuri iar noi avem nevoie de o reţea perfectă şi mare. Arcturienii sunt plini de intenţie şi putere, şi vor fi alături de voi. Astfel, Maris va spune fiecăruia dintre voi AN’ANASHA.
image1

Pietre energizate

View more
image2

Cristalele de Lumină

View more
image3

Profesiile Noilor Timpuri

View more
image6

Pașii Sol'A'Vana

View more
image7

Cei 36 de Pași ai Trezirii

View more
image8

Pașii Sa'Maa'Tah

View more

Contact

Telefon: 0744 274 582 
Email: info@scoalakryon.ro

 

We use cookies on our website. Some of them are essential for the operation of the site, while others help us to improve this site and the user experience (tracking cookies). You can decide for yourself whether you want to allow cookies or not. Please note that if you reject them, you may not be able to use all the functionalities of the site.