Omar ta satt dragă Familie,
Sunt foarte bucuroasă că sunteți aici și citiți aceste rânduri. De mai mult de 18 ani lucrez ca medium al Noilor Timpuri și multe au putut să apară în toți acești ani. Cu ajutorul celor 36 de Înalți Consilieri ai Luminii, Școala Kryon a luat ființă.
Un nou Ciclu temporal a început și multe schimbări ne așteaptă. Misiunea mea este să-i ghidez cu întreaga mea sinceritate ca medium al Noilor Timpuri, pe oamenii care rezonează cu aceste informații. Pentru mine nimic nu este de la sine înțeles și fiecare persoană îmi atinge Sufletul.
Vă doresc multă bucurie și vitalitate,
Sabine - Sangitar

Noutăți

 

 

 

 

 
 
Sunt Ma’Ha’Lias. Sunt un Arcturian. Sunt o inalta lumina şi va întâmpin prin cuvintele OMAR TA SATT.
Este o mare bucurie pentru mine să vă vorbesc pentru prima data astăzi, prin medium. Este şi o mare provocare , în acelaşi timp. Adun tiparele energetice pe care le aduc cu mine şi le ancorez în sufletul vostru pentru voi în cuvinte umane, în imagini şi metafore pentru ca voi sa înţelegeţi tot ceea ce Ma’Ha’Lias doreşte să vă facă familiar.
Pentru mine este o provocare şi chiar dacă totul este destul de simplu, este şi foarte complicat. Maris v-a studiat foarte mult şi asa cum v-a spus deja, felul în care voi vorbiti despre fiinţele spirituale este asemanator cu felul în care noi vorbim despre oameni. Inainte ca Ma’Ha’Lias să vă transmita mesajele sale prin mediumul Sangitar este foarte important sa înţelegeţi ca ceea ce va aduc sunt tiparele energetice şi inregistrarile energetice care sunt deschise. Prin fiecare cuvânt, prin fiecare metafora şi prin fiecare imagine, directionez energia spre aspectele voastre.
Traiesc într-un grup pe planeta Arcturus iar sarcina mea pe aceasta planeta este de a vindeca. Multe fiinte care vin pe planeta noastră imi cer sa le incarc aspectele cu energie, sa le expansionez şi sa le reconectez. Sa se reincarce pentru a-şi putea continua călătoria.
Multi dintre voi se gândesc ca totul pe celelalte planete din univers este complet diferit. Dar nu exista diferente atat de mari. Marea diferenta consta în faptul ca noi, indiferent ce fiinta suntem de dincolo de voal, indiferent pe ce planeta suntem nu purtam nici un fel de îndoială în noi. Acest lucru face totul mai uşor şi totuşi, un lucru din univers ne uneste pe toti, lumina divina şi flacara divina din noi. Când am început sa studiez oamenii am realizat un lucru, voi toti sunteţi conectaţi cu noi, cu aceasta flacara divina, ca totul este unu iar când se aud mesajele, acest lucru este adresat. Ceea ce ne conecteaza şi mai profund este dorinţa din noi toti de a fi mai aproape de Câmpul Gândurilor Divine, de Dumnezeu. Purtam la fel de mult aceasta dorinţa în noi ca orice fiinta a luminii, şi, poate , dorinţa noastră este mai expansionata deoarece nu avem tipare energetice care sa blocheze aceasta dorinţa.
Cand locuiam pe planeta Arcturus s-a auzit chemarea universului divin, a Consiliului Inteleptilor, şi au fost chemaţi Artucrienii care doreau sa intre în dualitate pe planeta unde traiau oamenii şi Lady Gaia pentru a ajuta la aducerea acasa a planetei. Mulţi Arturieni au fost foarte bucurosi şi plini de curiozitate şi s-au oferit imediat în numar mare. Eu nu am facut astfel. M-am gandit: “ De ce sa plec? Este frumos aici. De ce sa intru în dualitate şi să încep o lunga călătorie când am sarcini atat de diverse pe planeta mea?”. Inaltul Consiliu a venit la mine şi mi-a vorbit în cele mai înalte sunete ale vibraţiei şi în cele mai frunoase culori: “Ma’Ha’Lias de ce nu te-ai oferit ca voluntar? Este nevoie de tine pe Pământ deoarece nimeni nu stie mai bine ca tine cum sa unifice aspectele, sa le expansioneze şi sa le conecteze. Lady Gaia are nevoie de tine şi din acest motiv iti cerem sa mergi şi tu. Incepe lunga călătorie şi fa-ne noua tuturor acest serviciu.” Astfel am decis sa fac astfel şi m-am alaturat grupului de Arcturieni şi am venit pe Pământ.
Chiar dacă suntem înalte fiinte ale luminii şi suntem conştienţi cine suntem şi suntem plini de lumina şi iubire, este totuşi o provocare şi pentru noi să începem o lunga călătorie spre o planeta care este în dualitate. Normal, trebuie sa ne adaptam circumstantelor şi astfel a fost creeat un corp, un invelis, un invelis aparent. Timpul, asa cum il stiti a devenit deodata important. Mi-a luat mult ca sa ma obisnuiesc. Intre timp noi servim planetei, lui Lady Gaia cu toata iubirea. Observam şi masuram vibraţiile planetei. Incercam sa realizam câmpul chakrelor unificate, sa unificam chakrele Pământului, incercand sa echilibram vibraţiile lui Lady Gaia. Multe dintre aspectele lui Lady Gaia sunt deja trezite, şi imediat ce se întâmpla astfel, sarcina mea este sa calatoresc spre anumite locuri în care energia este mai inalta, sa aleg punctul de intersectie, sa verific dacă este o expansiune energetica a unui aspect şi sa transform din nou aceasta energie. Mulţi Arcturieni sunt implicaţi. Sarcina mea este la leg aspectele şi, când Lady Gaia permite sa le şi conectez. Am facut aceste lucruri pana acum, mi-a facut placere, şi inca le fac.
Inaltul Consiliu a venit din nou la mine. M-a chemat cu cele mai înalte sunete, cu cele mai frumoase culori şi m-a intrebat dacă sunt pregătit sa leg şi sa expansionez aspectele şi pentru oameni. Asa cum sunt eu, nu am raspuns imediat pozitiv, mai intai m-am consultat cu cativa Arcturieni şi cu cativa prieteni din lumea spirituală. Decisiv în hotararea mea a fost Kryon. Am început sa cautam un nume uman pentru mine. Ne-am consultat cu Îngerul Gabriel, cu Lao Tse şi astfel am putut deja sa-i transmit dinainte mediumului: “sunt Ma’Ha’Lias, doctorul aspectelor”. Poate deja puteti ghici cine a avut aceasta idee. A fost Lao Tse, şi acum sunt pentru voi, doctorul aspectelor.
Mediumul m-a intrebat dacă este dificil pentru mine sa fiu la dispozitia atator oameni şi sa lucrez la aspectele lor. I-am raspuns “ nu, este foarte usor. Am nevoie doar de consimtamantul, intenţia, anumite energii, de lipsa îndoielii din voi, de lumina divina din voi care trebuie sa fie expansionata, voi sa fiţi în câmpul chakrelor unificate, mintea lasata deoparte, bine impământati, expansionati intr-o anumită directie – şi totul este pregătit.”
După ce am studiat şi eu oamenii am observat în special un lucru. Dati mintii voastre mult prea multa atentie. Dacă ati vedea ceea ce eu vad, ati zambi. Purtaţi în voi ceva atat de intelept, atat de plin de energie: intuitia, inima divina, sufletul. Când vorbesc acum în imagini, doar imaginati-va ca marele câmp al intelepciunii, tot ceea ce voi sunteţi, Dumnezeu, Dumnezeul din voi, va da instrucţiuni. Micuta minte va spune:”Stiu eu mai bine! Stiu eu mai bine! Nu va functiona, nu va functiona!”. Acesta este un mare subiect de discutie printre noi Arcturienii. Atata timp cât mintea voastră are atata influenta asupra spiritului vostru, asupra spiritului vostru pur, nu este atat de usor pentru mine ca doctor al aspectelor. Bineânţeles ca imi puteti cere să vă imping mintea deoparte, dar ar fi foarte intruziv. Astfel, şi voi trebuie să faceţi ceva pentru ca doctorul aspectelor sa poata lucra.
Va spun, foarte des auziti mesajul care va spune să vă puneţi mintea deoparte. Doar faceti astfel, lăsaţi-o deoparte! Mintea voastră nu poate cuprinde ceea ce se întâmpla şi credeti-ma nici noi, Arcturienii, nu ştim totul despre Univers. Dintr-o anumită frecvenţa energetica sunt multe lucruri pe care nici noi nu le intelegem, dar vedem şi simtim acestea complet calmi. Ne ocupam cu energia prezenta. Avem tehnologie foarte avansata. Suntem foarte multumiti. Traim în pace şi avem diferiti prieteni în Univers şi va numaram şi pe voi printre prietenii nostri.
Aspectele voastre sunt Merkaba voastră. Sunt sufletul vostru. Nu-i refuzati sufletului vostru unificarea, deoarece prin aceste aspecte tot ceea ce aveţi în voi este eliberat, şi stiu cât de mulţi dintre voi isi doresc sa calatoreasca cu Merkaba, sa manifeste energia, sa poata vindeca chiar şi mai profund – şi toate acestea sunt posibile când aspectele sunt conectate unele cu celelalte. Normal ca lui Ma’Ha’Lias nu i se permite sa unifice simplu toate aspectele, dar ceea ce pot face este sa las aspectele sa vibreze şi sa conectez aspectele care sunt conectate dar isi tot pierd conexiunea, şi sa o fac permanenta.
Voi, dragii mei prieteni, veţi auzi mult mai multe de la mine în următoarea perioada şi va voi insoti pana când Ascensiunea va fi realizata şi atunci von sarbatori impreuna un mare festival pe planeta Arcturus. Mulţi dintre voi asteapta cu nerăbdare Ascensiunea. Când va privesc observ aceasta nerăbdare în unii dintre voi. Credeti-ma, în acest moment ar fi mult prea repede, deoarece Lady Gaia este inca prea confuza. Are nevoie de o perioada de timp, iar când Ascensiunea se va realiza va fi perfect. Acum am deschis tiparele energetice. Prin fiecare cuvânt pe care vi l-am adus prin mediumul Sangitar, tiparele energetice s-au ancorat în aspectele voastre. Voi directiona energia focului spre aspectele voastre, spre voi toti şi pentru fiecare dintre voi.
Voi lucra mult mai intens cu cativa dintre voi şi, prin cativa Paşi de Pionierat voi aduce noi tehnologii  prin mediumul Sangitar. Doresc să-mi iau ramas bun de la voi într-un mod foarte familiar voua, în limbajul vostru, asa cum voi înţelegeţi. Sper ca am trecut testul şi ca Sangitar va permite ca mesajele mele sa continue sa curga prin ea  şi sper ca şi voi veţi fi bucurosi sa continuati să-mi absorbiţi mesajele. Astfel, imi i-au ramas bun prin cuvintele An’Anasha, dragii mei prieteni ai luminii.
Ma’Ha’Lias. 
image1

Pietre energizate

View more
image2

Cristalele de Lumină

View more
image3

Profesiile Noilor Timpuri

View more
image6

Pașii Sol'A'Vana

View more
image7

Cei 36 de Pași ai Trezirii

View more
image8

Pașii Sa'Maa'Tah

View more

Contact

Telefon: 0744 274 582 
Email: info@scoalakryon.ro

 

We use cookies on our website. Some of them are essential for the operation of the site, while others help us to improve this site and the user experience (tracking cookies). You can decide for yourself whether you want to allow cookies or not. Please note that if you reject them, you may not be able to use all the functionalities of the site.