Omar ta satt dragă Familie,
Sunt foarte bucuroasă că sunteți aici și citiți aceste rânduri. De mai mult de 18 ani lucrez ca medium al Noilor Timpuri și multe au putut să apară în toți acești ani. Cu ajutorul celor 36 de Înalți Consilieri ai Luminii, Școala Kryon a luat ființă.
Un nou Ciclu temporal a început și multe schimbări ne așteaptă. Misiunea mea este să-i ghidez cu întreaga mea sinceritate ca medium al Noilor Timpuri, pe oamenii care rezonează cu aceste informații. Pentru mine nimic nu este de la sine înțeles și fiecare persoană îmi atinge Sufletul.
Vă doresc multă bucurie și vitalitate,
Sabine - Sangitar

Noutăți

 

 

 

 

 
 
Sunt Maris şi va întâmpin prin cuvintele OMAR TA SATT. Este o mare bucurie pentru mine dar şi o onoare sa fiu ales pentru a va transmite voua mesaje prin mediumul Sangitar.
Noi, Arcturienii, suntem înalte lumini cu înalte conştiinţe şi am intrat în dualitate pentru a fi alaturi de Lady Gaia şi de voi şi sa participam, sa ne implicam în intrarea pământului în noua era. Nu ati mai auzit nimic din partea mea deja de mult timp. Motivul este dat de diversele schimbări ale planetei despre care ati auzit ca mesaje. Arcturienii au călătorit deja în multe părţi ale planetei pentru a o elibera şi mai mult pe Lady Gaia de structurile sale. Va pot spune acum cum s-a schimbat axa pământului , cum axa celesta a ajuns intr-o vibraţie de schimbare cu axa pământului dar nu cred ca are o atat de mare semnificatie. Mult mai important şi semnificativ pentru voi să ştiţi este faptul ca noi facem multe masuratori în interiorul Pământului. Acolo unde Lady Gaia elibereaza energie, noi legam aceasta energie eliberata la reţeaua iubirii. Noi realizam masuratori pe toata planeta. Putem vedea ca Lady Gaia vibreaza inalt în energia sa şi trece printr-un proces acompaniat de înalte energii şi vibraţii. Ati auzit deja mesajul ca este necesar ca la voi, oamenii, noua aspecte sa fie conectate pentru ca ascensiunea sa se poata realiza. Lady Gaia unifica 19 aspecte, în total şi, oricand un aspect devine activ , când energia este eliberata şi vibreaza, noi, Arcturienii, călătorim unde este nevoie pentru a primi energia şi pentru a o conecta cu reţeaua de iubire. În aceasta perioada au loc tot felul de schimbări pe planeta voastră iar noi, Arcturienii, am hotărât sa nu parasim aceasta dualitate pana când ascensiunea va fi realizata.
Noi nu suntem atat de diferiti fata de voi şi, în timp ce ne aflăm în dualitate, eu continui sa studiez oamenii. Tot mai mult realizez cât suntem de egali. Diferenta dintre noi este ca, eu, ca Arcturian, am acces la 19 Aspecte ale Sinelui meu şi nu am nici macar o îndoială despre ceea ce se întâmpla. Dar, ca şi voi, servesc oamenilor şi Câmpului Gândurilor Divine. Foarte importanta în aceste timpuri este şi respiraţia lui Dumnezeu, ritmul, vibraţia care se adapteaza reţelei planetare, câmpului magnetic care a fost ridicat. Se întâmpla multe prin aceasta vibraţie şi mai mult decat va puteti imagina, Merkaba voastră este conectata cu respiraţia lui Dumnezeu în aceasta vibraţie.
Am fost atat de fericiti ca Înalţii Consilieri ne-au ales sa luam parte la acest Festival deoarece chiar ne dorim sa fim foarte aproape de voi fiindca sunteţi în inima noastră, iar iubirea pe care o simt este foarte personala. Va însoţesc pe cativa dintre voi tot timpul. Mulţi incearca sa stabileasca un contact cu mine iar eu le trimit o anumită vibraţie care se ancoreaza direct în aspectul sufletului.
Lady Gaia este foarte confuza. În conştiinţa sa, Lady Gaia nu poate fi controlata. Astfel, noi avem o mare sarcina de a tine sub control aceste confuzii. Pentru voi este diferit. Voi aveţi o minte prin intermediul careia puteti regla anumite lucruri. Lady Gaia nu o are şi este dependenta de ajutor. Este un câmp extins de energie cu foarte multe vibraţii şi rotatii energetice care se misca. Ceea ce este important este faptul ca întreaga inima a pământului din interiorul planetei incepe sa devina tot mai calda. Şi aceasta reprezintă o mare dificultate pentru Lady Gaia. Pentru Lady Gaia înseamnă foarte mult când voi deveniti disponibili ca şi canale şi ii trimiteti energie. Pentru ea este ca şi când lumea spirituală va inunda cu energie. Sunt momente în care puteţi simţi totul atat de clar, puteţi simţi când o fiinta spirituală lucrează cu voi şi va aduce energie. Câteodată chiar aceste momente sunt atat de sfinte deoarece în aceste momente voi stiti cine sunteţi şi nu purtaţi nici un fel de îndoială. Aceasta munca energetica a lumii spirituale v-a ridicat şi aceasta cale pe care voi ati ales-o – apropo, o cale minunata – v-a ghidat spre trezire. Fireste ca sunt multe cai spre trezire, dar cu ajutorul lumii spirituale, cu energiile şi aceasta iubire este mult mai uşor  şi la fel este şi pentru Lady Gaia. Cu cât aveţi mai multa simpatie, respect şi stima pentru Lady Gaia, pentru ceea ce este şi pentru ceea ce face, cu atât mai calma poate deveni în vibraţiile sale, iar acest lucru este foarte important. Vibraţiile necontrolate pot insemna ca planeta Pământ sa se miste prea mult în axa sa. Lady Gaia poarta în ea un suflet exact asa ca şi voi. Noi, Arcturienii suntem foarte, foarte conectaţi cu acest suflet. Noi il numim Marele Suflet şi ii oferim lui Lady Gaia nu doar cunoaşterea noastră energetica, tehnologia ci şi imensa noastră iubire.
Astăzi veţi cunoaste un Arcturian pentru prima data, pe Ma’Ha’Lias care trăieşte pe planeta Arcturus. Când noi ne-am oferit ca voluntari pentru a ajuta Pământului, Ma’Ha’Lias nu se afla printre voluntari. Ma’Ha’Lias este o fiinta foarte inalta şi a fost nevoie de el deoarece poate face atat de multe pentru Lady Gaia prin aspectele sale. Inaltul Consiliu a hotărât ca Ma’Ha’Lias sa fie la dispozitia voastră din acest moment. Este o nonoare şi pentru el să vă vorbească prin medium.   A realizat ca fiecare om este perfect în sufletul sau. Noi chiar iubim oamenii foarte mult. Suntem atat de mandri de voi deoarece ştim ce durere purtaţi, cât de confuzi sunteţi, ce va sperie, dar şi ce va face fericiti, ce va da speranta şi ce va face să vă dezvoltati. Tot ceea ce voi simţiţi, tot ceea ce sunteţi, tot ceea ce purtaţi în interior, şi Lady Gaia poarta în ea. Ea este o parte din voi şi sufletul vostru. Inca doresc să vă spun ca Arcturienii – este expresia voastră şi o voi folosi pentru ca voi o înţelegeţi atat de bine – s-au indragostit de planeta voastră. Aceasta planeta este atat de plina de frumusete şi, imediat ce va vibra în vibraţia corecta a Câmpului Gândurilor Divine, aceasta frunmusete va inflori pe deplin. Puteti fi mandri de planeta voastră şi puteti fi mandri ca planeta voastră are o conştiinţa atat de inalta. Defapt, Lady Gaia poarta o foarte, foarte inalta conştiinţa. Fiecare planeta din Univers poarta o conştiinţa . Lady Gaia este ceva foarte special. Ea poarta o foarte frumoasa, foarte blanda, foarte iubitoare dar şi copilareasca energie, şi când un aspect al lui Lady Gaia se trezeste noi suntem foarte fericiti şi trimitem acest mesaj Inaltului Consiliu în univers şi de fiecare data când se întâmpla astfel, Dumnezeu toarna respiraţia sa în intregul univers, expansionand tot ceea ce este. Când se întâmpla asa, este creeată viaţa, iar când viaţa este creeată înseamnă şi ca viaţa vine pe Pământ şi se incarneaza aici. Astfel, mulţi copii de cristal se incarneaza în aceste momente şi se vor arăta în momentul Ascensiunii, şi prin felul lor copilaresc şi prin înţelepciunea lor ei vor fi cei mai conectaţi cu conştiinţa lui Lady Gaia.
Este atat de placut sa fiu cu voi şi mulţi Arcturieni s-au adunat pentru a lua parte la acest eveniment. Au insistat, deoarece aceste doua zile sunt speciale şi aceste festivale ale iubirii sunt în special luminoase energetic şi pline de adevăr. Este atat de frumos să vă vad, cât sunteţi de bucurosi şi cum va expansionati, în acelaşi timp în toate directiile şi deja pot vedea ca la unii oameni câteva aspecte s-au conectat deja. Câteodată se întâmpla ca mintea voastră sa doresca sa inteleaga ceea ce se întâmpla, dar credeti-ma, eu ca Arcturian va pot asigura ca mintea voastră niciodată nu va avea înţelepciunea pe care o are sufletul vostru.
Sangitar a ales un cantec care sa se auda în timp ce voi veţi deveni disponibili ca şi canale pentru a-i trimite energie lui Lady Gaia.
Intrati profund în intenţie şi realizaţi cât de mult va iubeste Lady Gaia şi ca este plina de AN’ANASHA pentru voi.
(câteva momente de meditaţie ascultand sunetele)

https://www.youtube.com/watch?v=I7Yn_E6SmQ8
Astfel, i-ati facut un serviciu lui Lady Gaia şi mulţi Arcturieni au luat aceasta energie pentru a o raspandi. Noi nu masuram doar interiorul Pământului, noi călătorim şi în librariile de cristal. Pentru voi, aceste librarii de cristal nu sunt inca vizibile, decat pentru foarte puţini. În aceste librarii de cristal noi va intalnim din nou. Multe Cristale sunt ancorate şi acolo şi reprezintă energia celei mai înalte divinităţi. Nimic în afara celei mai înalte energii divine nu va fi adus în nici o librarie de cristal. Acestea vor deveni foarte importante pentru voi în viitorul apropiat şi chiar dacă mintea voastră nu va permite , ele vor fi incadrate de un câmp energetic care se va arăta în culori pentru ca voi să-l recunoaşteti.
Este foarte important pentru mine să vă spun ca, cu cât studiez mai mult oamenii cu atât mai multa iubire curge intre noi. Simt o mare admiratie pentru voi, pentru ca faceti toate acestea pentru pământ şi pentru oameni. Realizaţi un mare serviciu exact asa ca şi noi. Diferenta dintre noi este ca noi ştim ce facem tot timpul şi nu purtam un voal al uitarii. Întotdeauna ne recunoaştem ca lumini divine şi când ne asumam un corp pe Pământ, care, fiindca veni vorba, este foarte greu de purtat, foarte constricţiv, limitat, va admiram ca puteti trai în el. Puteti fi siguri ca atunci când corpul vostru devine mai luminos – şi va fi astfel la un moment dat – atunci veţi vedea cu cât de multa lumina şi lejeritate ve veţi putea misca. Atunci nu veţi mai merge pas cu pas, va veţi deplasa dintr-o saritura în alta pe planeta voastră.
Am mai observat că există mari diferente fizice intre oameni şi am mai invatat ca oamenii sunt foarte subiectivi în ceea ce priveste corpul lor. Ei fac multe pentru a arăta frumos. Dar, ati fi surprinsi, deoarece ceea ce voi considerati a fi frumos, este puţin ciudat pentru noi. Noi ii iubim pe cei corpolenti. Ei se misca într-un mod foarte frumos. La voi sunt şi foarte multe judecati, judecati subiective în ceea ce priveste varsta. Faceti mari diferente. Acest lucru este şi mai ciudat sa il vedem. Pe planeta noastră cu cât o lumina este mai batrana cu atât este mai frumoasa , iar noi apreciem aceasta lumina în aceasta frumusete. Am observat ca imbatranirea este o problema pentru mulţi dintre voi , dar bineânţeles, stiti ca Kryon  - apropo, este o fiinta foarte glumeata dacă reusiti sa o cunoasteti mai bine – v-a spus să începeti să vă numarati anii în sens invers. Exista atat de multe părţicularitati printre oameni şi noi suntem foarte des uimiti şi, exact asa cum voi vorbiti despre noi în grupuri, asa vorbim şi noi despre voi tot în grupuri. Când povestim – mulţi Arcturieni nu si-au asumat un corp deoarece sunt în navele spatiale – şi le spunem ce am vazut şi cum sunteţi, ochii lor, defapt, marele lor ochi incepe sa capete un tic nervos. Dar astfel este şi în univers. Veţi experimenta la un moment dat, cât de multe rase sunt pe diferite planete şi fiecare rasa are propria sa părţicularitate. Veţi vedea când veţi călători pe Venus. Exista o mare bogatie de rase iar noi devenim prieteni cu toate fiinţele. Noi suntem oameni foarte prietenosi şi ne place sa impartasim foarte mult. Noi impartasim tehnologia noastră. Noi chiar impartasim totul şi primim în schimb lucruri minunate.
Astfel, a fost o mare bucurie pentru mine, Maris, sa fiu din nou printre voi şi voi fi prezent când Ma’Ha’Lias va va vorbi. Dragii mei prieteni, va spun:
An’Anasha.  
image1

Pietre energizate

View more
image2

Cristalele de Lumină

View more
image3

Profesiile Noilor Timpuri

View more
image6

Pașii Sol'A'Vana

View more
image7

Cei 36 de Pași ai Trezirii

View more
image8

Pașii Sa'Maa'Tah

View more

Contact

Telefon: 0744 274 582 
Email: info@scoalakryon.ro

 

We use cookies on our website. Some of them are essential for the operation of the site, while others help us to improve this site and the user experience (tracking cookies). You can decide for yourself whether you want to allow cookies or not. Please note that if you reject them, you may not be able to use all the functionalities of the site.