Omar ta satt dragă Familie,
Sunt foarte bucuroasă că sunteți aici și citiți aceste rânduri. De mai mult de 18 ani lucrez ca medium al Noilor Timpuri și multe au putut să apară în toți acești ani. Cu ajutorul celor 36 de Înalți Consilieri ai Luminii, Școala Kryon a luat ființă.
Un nou Ciclu temporal a început și multe schimbări ne așteaptă. Misiunea mea este să-i ghidez cu întreaga mea sinceritate ca medium al Noilor Timpuri, pe oamenii care rezonează cu aceste informații. Pentru mine nimic nu este de la sine înțeles și fiecare persoană îmi atinge Sufletul.
Vă doresc multă bucurie și vitalitate,
Sabine - Sangitar

Noutăți

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
Eu sunt maestrul Lao’Tse. Cu cea mai profundă bucurie a luminii mele, este o onoare pentru mine să vă salut prin cuvintele OMAR TA SATT.
Sangitar m-a încurajat să-mi prezint mesajele concret, punctual. Dar ceea ce Sangitar nu ia în considerare este faptul că dincolo de voal nu există nici un punct, totul este o curgere de energie fără oprire sau nemişcare. Vă întâmpin cu un mare respect şi onoare pentru curajul vostru de a fi în dualitate, pe Pământ în aceste timpuri. Cu siguranţă nu este uşor pentru voi.
Este anul 2012 şi multe schimbări vor avea loc în acest an. Multe aşteptări ale oamenilor sunt legate de acest an. Anul 2012 este anul schimbării – este corect, dar dacă se va ajunge la schimbarea dimensională nici măcar noi nu vă putem spune. În mod normal, fereastra temporală se va închide odata cu anul 2012, ceea ce înseamnă că Dumnezeu va inhala. Dar Sursa Divină, cu siguranţă ne va da un răgaz dacă va fi nevoie de mai mult timp pentru a realiza schimbarea dimensională. Cu toate acestea este important să realizaţi că multe, foarte multe s-au schimbat deja din 2007 în timpul vostru liniar şi că aceste schimbări vor atinge, cu siguranţă un apogeu în anul 2012, exact aşa cum puteţi deja să observaţi în exterior, dar şi profund în interiorul vostru. Totul din exterior se sparge, totul se sfărâmă, Lady Gaia se eliberează din ce în ce mai des, chiar şi structurile de care oamenii se agaţă cu disperare, nu mai pot rezista. Bineînţeles că toate acestea provoacă mari frici în mulţi oameni. Chiar şi cuvântul Ascensiune provoacă frică în mulţi oameni. Credeţi-mă, cea mai mare schimbare conectată cu efortul este această perioadă din dualitate când voalurile sunt atât de subţiri şi atât de multă energie curge din Realitatea Divină pe Pământ. Acum, cu SOL’A’VANA devine mult mai greu pentru mulţi oameni să înţeleagă ce se întâmplă, deoarece majoritatea oamenilor încearcă să înţeleagă totul cu intelectul. Dar intelectul nu poate înţelege, doar inima şi sufletul vostru pot înţelege ceea ce se întâmplă. Chiar şi voi, câteodată încercaţi să înţelegeţi cu intelectul vostru şi din această cauză este atât de important să vă îndreptaţi atenţia spre ceea ce simţiţi. Deoarece simţirea este una dintre cele mai importante energii, vom primi astăzi picături de binecuvântare cu SOL’A’VANA din Câmpul Gândurilor Divine, încă odată.
Înainte, doresc să vă spun că fiecare om conectează ceva cu anul 2012, fiecare om cunoaşte cuvântul energie, chiar dacă este sau nu în sensul spiritual. Fiecare om a auzit despre energie, dar mulţi oameni nu ştiu despre puterea şi forţa energiei. Această putere este subestimată. Exista multe lucruri pe care nici măcar doctorii nu le mai înţeleg în aceste timpuri, deoarece multe boli sunt psihice. Ce este psihicul? Psihicul este o parte a sufletului vostru. Ce este sufletul? Sufletul este energie. Totul este energie. Imediat ce aţi înţeles că totul este energie şi deveniţi conştienţi de forţa cu care poate lucra energia, atunci ajungeţi la un punct, un punct din dualitate în care realizaţi că nu există alt moment mai bun decât cel prezent pentru a vă lăsa deoparte intelectul şi pentru a avea încredere în aceste schimbări care sunt cu mult înaintea voastră.
Înainte ca Lao’Tse să vă ofere mai multe informaţii despre anul 2012 doresc să vă prezint acest dar de care să vă bucuraţi, de picăturile de binecuvântare din Sursa Divină cu SOL’A’VANA. Aşezaţi-vă mâinile pe inimă şi ascultaţi sunetele din Realitatea Divină. Simţiţi energia care este aici, în această încăpere. Este un Festival al Păcii, sunt zile pline de pace. SOL’A’VANA  a sosit şi deja vă pot spune că niciodată până acum, la nici un alt Festival nu s-au mai întâmplat atât de multe miracole ca la acesta. Cel mai mare dar energetic este încă înaintea voastră. Astfel, să ne bucurăm acum de SOL’A’VANA.
(câteva momente de meditaţie ascultând sunetele)

https://www.youtube.com/watch?v=u5FyRZbqfeM
Puteţi observa marile schimbări care au loc deja în exterior. Deseori oamenii puternici care consideră că au puterea în mâinile lor, nu vă spun adevărul atunci când vă anunţă că poartă războaie din cauza materiilor prime. Adevărul este că adevărata lor preocupare este apa. Dar este important şi pentru voi, ca schimbările care au loc în voi să ridice întrebări în mulţi dintre voi. Unii spun: Realizez atât de multe lucruri spirituale deja de atât de mult timp şi, fizic mă simt mai rău ca niciodată. Credeţi-mă, aceasta este cea mai mare iluzie. Celulele voastre primesc energia Realităţii Divine, curg împreună cu energiile Realităţii Divine şi se reînnoiesc pentru sănătate. O mare tensiune poate fi simţită în oameni. Mulţi oameni se comportă agresiv faţă de oamenii spirituali. Nu lăsaţi să fiţi influenţaţi, deoarece ei nu ştiu ce fac.
De asemenea voi simţiţi că multe energii ale diferitelor planete curg în voi. Câteodată sunteţi obosiţi, dar toate acestea fac parte din proces. Mulţi se tem încă de ascensiune. Vă spun: nu trebuie să vă fie frică, în nici un fel. Voi veţi experimenta fizic cum Pământul devine Paradis.
Simţiţi în interiorul vostru ce înseamnă ca în sfârşit atributele, toate abilităţile să poată fi trăite. Dreptate, iubire, bucurie, sănătate, abundenţă, siguranţă şi pace. Când oamenii se conectează de la inimă la inimă. Cum va fi când cea mai înaltă conştiinţă va sosi? Va fi minunat. Aceste zile ale marelui colectiv contribuie la răspândirea luminii în lume şi la aşternerea direcţiilor pentru ceea ce va veni. În acest moment voi încă nu puteţi deloc să înţelegeţi ce înseamnă faptul că SOL’A’VANA  a venit, deoarece SOL’A’VANA  este o energie care vă calmează şi care nu cauzează nici un proces în voi . Ea calmează întregul vostru sistem, în special aspectul psihic. Nici acest aspect nu se simte bine datorită iradiaţiilor masive care curg pe Pământ.
Noi, în Realitatea Divină suntem atât de bucuroşi, iar atenţia noastră este alături de voi. Arătaţi-vă intenţia deoarece noi aceasta o putem vedea, aveţi încredere şi lăsaţi-vă deoparte toate îndoielile. Chiar dacă, poate, este vreun mesaj pe care nu îl înţelegeţi sau nu realizaţi marea conexiune, nu înseamnă că nu este adevărat. Câteodată mesajele sunt aduse pe Pământ într-un anumit moment şi cu o anumită energie. Aşa cum vă este vouă de ajutor. Multe vor deveni mai uşoare pentru voi deoarece oamenii vor realiza tot mai mult în acest an 2012 că există mai mult, că totul va colapsa şi că ceva va rămâne care le va permite să devina umili. Atunci vor fi pregătiţi să se deschidă spiritualităţii. Indiferent de calea pe care o vor alege ei vor realiza că cel mai important, cel mai frumos şi cel mai înalt lucru de care un om poate să ţină este Iubirea Divină.
În a doua parte a anului 2012 vor avea loc mai multe furtuni solare. Clima se va schimba deasemenea tot mai mult. Veţi vedea multe fenomene cu SOL’A’VANA. Deasemenea vor apărea mai multe eliberări din partea lui Lady Gaia. Cu toate acestea, deja se poate observa că va exista mai multă pace. Voi purtaţi o parte din ea în voi. Prin fiecare pas pe care îl faceţi, voi răspândiţi pacea. Acestea sunt valuri şi chiar dacă nu mai puteţi înţelege câteodată unde anume aţi aşternut Paşii păcii şi iubirii, ei vor fi prezenţi mereu.
Marea schimbare dimensională a lui Eris se apropie. Va cauza valuri în reţeaua planetară din nou. Veţi absorbi aceste vibraţii şi le veţi şi simţi. Sunt energii bune, energii luminoase, dar totuşi sunt energii puternice. Când se întâmplă toate acestea, respiraţi SOL’A’VANA  în voi, împământaţi-vă bine  şi bucuraţi-vă că încă o planetă a realizat Ascensiunea.
În 2012  în special, multe relaţii interumane vor fi analizate. Câteodată se va ajunge la separări. Încercaţi să vă separaţi cu iubire. O mare preocupare a lui Lao’Tse este: aveţi grijă de copii...AVEŢI GRIJĂ DE COPII. Copiii voştri sunt îngeri pe Pământ, sunt plini de înţelepciune. Ascultaţi-le cuvintele. Priviţi-i şi observaţi cum reuşesc să trăiască în prezent, nu în trecut şi nici în viitor. Ei trăiesc în prezent. Când se joacă, ei se joacă. Urmaţi-le exemplul, trăiţi în prezent, în momentul prezent. Încercaţi să înţelegeţi cu inima voastră mesajele care vă sunt aduse. Simţiţi în sufletul vostru, iubirea care o avem pentru voi. Dincolo de voal noi facem totul pentru a vă sprijini. În prezent, încă există dezechilibru în dualitate pe Pământ. Săraci şi bogaţi. Oameni care mor de foame. Dar toate acestea se vor schimba. Va fi o lume mai bună.
Aţi trăit în atât de multe încarnări, în diferite epoci. Întotdeauna a fost important ca energia Pământului să se extindă atât de mult încât Dumnezeu să continue să respire. În această încarnare este foarte important ca oamenii să se expansioneze, să audă în interiorul lor sunetul perfect şi, doar atunci, va putea şi Lady Gaia să audă în ea sunetul perfect. Astfel, există sunetul perfect în voi, sunetul perfect în Lady Gaia şi sunetul perfect al reţelei planetare. Toate aceste sunete se vor unifica şi vor forma un sunet perfect care va arăta că are loc schimbarea dimensională. În momentul când se va întâmpla astfel, toate tiparele energetice din voi care sunt, poate încă închise, se vor deschide. În acest moment voi veţi realiza ce înseamnă să experimentaţi toate acestea.
Iubirea mea pentru voi este foarte profundă şi sunt foarte bucuros că SOL’A’VANA  s-a născut pe Pământ, în voi. Astfel este.
Voi continua să rămân aici cu energia mea. Sunt atât de profund conectat cu voi şi vă spun fiecăruia dintre voi: AN’ANASHA.
image1

Pietre energizate

View more
image2

Cristalele de Lumină

View more
image3

Profesiile Noilor Timpuri

View more
image6

Pașii Sol'A'Vana

View more
image7

Cei 36 de Pași ai Trezirii

View more
image8

Pașii Sa'Maa'Tah

View more

Contact

Telefon: 0744 274 582 
Email: info@scoalakryon.ro

 

We use cookies on our website. Some of them are essential for the operation of the site, while others help us to improve this site and the user experience (tracking cookies). You can decide for yourself whether you want to allow cookies or not. Please note that if you reject them, you may not be able to use all the functionalities of the site.