Omar ta satt dragă Familie,
Sunt foarte bucuroasă că sunteți aici și citiți aceste rânduri. De mai mult de 18 ani lucrez ca medium al Noilor Timpuri și multe au putut să apară în toți acești ani. Cu ajutorul celor 36 de Înalți Consilieri ai Luminii, Școala Kryon a luat ființă.
Un nou Ciclu temporal a început și multe schimbări ne așteaptă. Misiunea mea este să-i ghidez cu întreaga mea sinceritate ca medium al Noilor Timpuri, pe oamenii care rezonează cu aceste informații. Pentru mine nimic nu este de la sine înțeles și fiecare persoană îmi atinge Sufletul.
Vă doresc multă bucurie și vitalitate,
Sabine - Sangitar
 
Sunt Maris Arcturianul și prietenul vostru de lumină. Este o mare bucurie pentru mine ca, aici și acum, să fiu alături de voi și să vă aduc mesajele mele prin Sangitar. Pentru mine este o mare onoare și vă întâmpin pe fiecare dintre voi prin sunetele care vă sunt atât de familiare OMAR TA SATT. Am multe lucruri să vă transmit și Sangitar m-a rugat înainte să aleg cuvinte umane, cuvinte care să fie pe înțelesul vostru. Într-o profundă intenție voi încerca să îndeplinesc dorința lui Sangitar.
Ați ajuns în Noul Ciclu. Energia s-a schimbat și fiecare dintre voi poate simți acest lucru deja de ceva vreme. Și noi, arcturienii care ne aflăm pe planeta voastră vedem foarte multe din ceea ce voi, poate nu puteți vedea. Doresc să încep cu felul în care se simte Lady Shyenna, cum este conștiința planetei voastre și ce se petrece în rețeaua planetară. Încă suntem foarte ocupați ca energiile Realității Divine de la Poarta Lemuriei să fie adunate și unificate în anumite puncte din rețea, acolo unde este cea mai mare nevoie. Datorită acestei energii divine care este emanată, apare o energie de frecare foarte intensă cu energiile dualității. Au apărut astfel transformări foarte intense pe planeta voastră și încă așteptăm transformări mai intense, mai mari. Lady Shyenna este trează și noi, arcturienii, putem auzi sunetele ei.
Acum este important ca aceste energii noi să fie implementate acolo unde într-adevăr este foarte mare nevoie pentru a fi un echilibru. În Noul Ciclu și în perioada de acomodare trebuie să existe un echilibru astfel încât mulți oameni din așa numita frecvență roșie să aibă o conștiință mai profundă despre ceea ce se întâmplă acum. Voi primiți mesajul de mai mult timp că în aceste zile ați intrat în Noul Ciclu dar eu știu că mulți dintre voi își doresc foarte mult să știe ce înseamnă acest lucru cu adevărat, ce se va întâmpla în continuare, la ce să vă așteptați. În primul rând vreau să știți că tot ce se petrece acum este posibil datorită aprinderii Cristalului Mona‘Oha. Acest lucru a fost realizat de voi, frecvența albastră aurie, puteți fi mândri de acest lucru, vă puteți bucura și puteți sărbători!  Astfel, noile energii din Noul Ciclu pot sosi. Un Nou Ciclu ia naștere, acest lucru era limpede dar, că energiile din acest Nou Ciclu pot veni, se pot alimenta și se poate instaura Perioada de Adaptare, toate acestea sunt posibile din cauza aprinderii Cristalului Mona’Oha. Ați ascultat deseori prin Sangitar mesajul despre cât de importantă este frecvența albastră aurie cu tiparele ei energetice. Nu sunt judecate celelalte frecvențe dar voi sunteți frecvența albastră aurie și aprinderea Cristalului Mona’Oha a avut loc datorită vouă și astfel, este posibilă unificarea tuturor frecvențelor, ele ”își dau mâna” ca să folosesc cuvinte umane. Nu mai există separare între frecvențe decât cu o singură excepție : frecvența roșie. Noul Ciclu este alimentat și energia de bază care asigură alimentarea acestuia este dată de Chakra Edinaa din noul sistem al chakrelor. Cu ajutorul acestei chakre veți putea simți mai profund sunetele TORA’AN’TARIA.
Aceasta este o profundă schimbare. În dualitate, așa cum am observat deja, va fi nevoie de o perioadă de timp până când această alimentare este realizată dar vreau să vă spun că perioada de acomodare se află la început. Va fi pentru voi, din toate încarnările pe care le-ați avut, cea mai frumoasă și mai intensă perioadă. În această perioadă de acomodare se vor petrece multe, se vor transforma multe și multe se vor întoarce înapoi la forma lor originară. Cu toate acestea, pe această palnetă puteți trăi și acționa, vă puteți bucura pentru ceea ce urmează, o nouă lume, pentru voi o lume mai bună. Toate pregătirile au fost realizate pentru această nouă lume dar depinde de voi cu ce profunzime a intenției, cu ce dor imens doriți să fiți părtași la noua lume care ia naștere în toate diferitele ei fațete. Este decizia voastră. Noi vom fi alături de voi, vă vom susține și vă vom transmite mesajele noastre prin Sangitar.
În primul rând, este foarte important ca voi să conștientizați că Noul Ciclu a început fără ca voi să trebuiască să părăsiți planeta. Multe transformări au loc în voi dar și pe planeta voastră. Această siguranță topește orice îndoială. Studiez oamenii de ceva vreme și, în continuare mă bucur mult de acest lucru. Poate unii dintre voi au avut așteptări și au rămas dezamăgiți dar eu vă spun: încă nu s-au întâmplat, se vor întâmpla deoarece Noul Ciclu care este alimentat va aduce transformarea. Nu mai există cale de întoarcere înapoi. Treptat, treptat se va schimba clima – deja puteți observa acest lucru . Puterile se ridică și încearcă să suprime lumina, este ceva firesc dar lumina este mereu mai puternică și lumina va ajunge pe întreaga voastră planetă. Conflictele care au loc în prezent pot conduce spre transformări mai profunde dar să fiți conștienți că sunteți pregătiți pentru orice. Puterile care vor să vă domine, oamenii care vă spun cum să trăiți, instituțiile așa cum le cunoașteți voi se vor prăbuși, popoarele se vor amesteca și nici acolo nu va mai exista nici o separare. Toate acestea vor dura, nu se va întâmpla într-o zi. Este foarte important să înțelegeți și să purtați în voi conștiința că fiecare om, indiferent de religia sa, de culoarea pielii, poartă lumina divină în interior și exact așa cum și voi vă doriți, și ei doresc o viață mai bună și pacea.
Mulți își pun întrebarea cum va fi în continuare în cazul copiilor. Mulți copii, multe suflete care ajung acum pe această planetă și copiii care locuiesc deja pe această planetă vor fi într-o stare de trezire și vor comunica mai ales prin intermediul imaginilor. Cuvintele nu le pot simți atât de puternic dar pot desena ceea ce se află în sufletul lor și ceea ce Îngerul Auriu din ei le spune. Acordați atenție desenelor copiilor voștri și veți recunoaște cât de multă înțelepciune poartă. Copii se vor uni în grupuri și vor fi prezenți atunci când se formează noul Pământ.
Mulți se întreabă ce se va întâmpla în continuare cu animalele. Animalele nu vor mai fi folosite ca și hrană pentru voi. În timpul perioadei de acomodare, carnea lor va dezvolta o enzimă care nu va mai putea fi asimilată de corpul vostru. Poate va mai dura puțin dar așa se va întâmpla. Veți observa  mai ales acum cu noul sistem al chakrelor și cu sunetele TORA’AN’TARIA că energia care ne hrănește și care ajunge atât de intens pe Solvana vă va schimba și pe voi, vă va schimba comportamentul. Nu veți mai suporta multe alimente. Acest lucru se va întâmpla în mod automat. De asemenea este important în acest nou timp iar acest proces se va petrece repede, faptul că oamenii conștienți, așa ca și voi, vor acționa din câmpul auriu al chakrelor unificate, grijile și fricile care vă apasă atât de mult vor fi dizolvate și, din ce în ce mai intens și mai profund veți simți libertatea de a merge pe calea voastră. Impulsurile vor fi atât de puternice încât nu vă veți mai putea împotrivi. Este ceva bine deoarece pentru voi va lua astfel naștere o viață mai bună.
Vorbim deseori de saltul în timp deoarece timpul dual se va dizolva tot mai mult. Acest mesaj l-am adus de ceva timp dar acum începe în timpul vostru. Este ceva cu totul nou. Foarte repede veți observa că timpul, orele, minutele vor avea tot mai puțină însemnătate. Veți gândi mai mult în cicluri și veți acționa și în viața voastră de zi cu zi în acest mod. Nu va mai dura mult până se va întâmpla astfel deoarece veți simți foarte repede că ceea ce vă propuneți într-o anumită perioadă de timp nu mai este realizabil. De asemenea, ceea ce se întâmplă acum foarte intens sunt visele din Realitatea Divină. E nevoie de timp. Știți că în Univers nu există timpul liniar așa ca și în dualitate dar există cicluri de timp și aceste cicluri de timp le aducem către voi ca și vise din Realitatea Divină care se vor petrece noaptea. La unii dintre voi poate în timpul zilei. Se poate să înceapă ca o viziune, apoi ca un vis într-o stare de semiconștiență. În aceste vise din Realitatea Divină veți unifica toate aspectele între ele și veți acționa foarte intens și veți avea cele mai frumoase trăiri. Când un ciclu din Realitatea Divină se încheie veți realiza că nu au trecut mai mult de 2 sau 3 minute.
Am vorbit de aparițiile luminoase deseori și la mulți dintre voi le este dor de ele, vă este dor să vedeți aceste apariții luminoase cu ochii fizici sau cu ochiul interior. Nu vă pot numi o perioadă exactă, un moment anume dar vă pot spune că nu va mai dura mult. Din ce în ce mai des veți vedea tetraedrele stelare și, cu siguranță în acest Ciclu fiecare energie din Realitatea Divină pe care o preluați se va manifesta imediat și se va ancora mai profund ca niciodată ca tipare energetice.
Deseori v-am spus că voi sunteți farurile de lumină, sunteți purtătorii făcliilor, emanați lumina și atrageți oamenii precum un magnet, oamenii care au nevoie și vă cer sprijinul. Această susținere nu v-o pot explica dar vă pot spune ce se află în spatele acestei cereri: acești oameni doresc să fie atinși de lumina și iubirea voastră. O inițiere pentru marea conștiință în care exact acest om poate merge spre iluminare și își poate pune deoparte îndoiala. Uneori acest lucru se poate petrece printr-o discuție sau chiar printr-o privire sau gest. În acest spațiu am observat că unii oameni, nu sunt mulți, au îndoieli și s-au așezat pe locurile lor. Am observat că aceste îndoieli s-au dizolvat și exact acești oameni sunt acum foarte deschiși și folosesc energia pentru vindecare, pentru iubire, pentru expansionare și conștientizare. Cât va dura această perioadă nu vă pot spune cu exactitate dar vă putem spune că vă puteți bucura de ea deoarece va fi cea mai frumoasă perioadă pentru voi. În scurt timp, și nu va dura mult, veți observa că pe măsură ce trec anii, oamenii vor deveni tot mai tineri, tot mai agili. Această diferență între tineri și bătrâni nu va mai exista în Noul Ciclu. Toți oamenii mai în vârstă dintre voi pot fi foarte bucuroși deoarece la voi se vor petrece foarte multe. Este necesară o inimă deschisă și dorința de a ieși din energia colectivă a dualității deoarece noi, arcturienii observăm foarte intens că majoritatea oamenilor, chiar și celor înalt spirituali le este greu să se desprindă de gândurile colective. Bineînțeles că v-au fost prezentate multe lucruri imposibile, oamenii vă prezintă în detaliu că multe lucruri nu pot fi posibile, dar acești oameni nu știu că a început un Nou Ciclu și în acest Nou Ciclu totul este posibil. Doar această cunoaștere, din păcate, nu este suficientă, trebuie să existe intenția într-un mare colectiv – din acest motiv suntem atât de bucuroși că în acest spațiu s-au adunat mulți oameni care simt cu adevărat că totul este posibil.
Să fie creată o nouă lume nu este atât de ușor dar este posibil. Vă pot spune despre alte planete cum ar fi Landras, că sunt în continuare ocupați cu manifestarea noii energii, să trăiască, să construiască în perioada de acomodare, să creeze viața pe Landras. Tot ce ați trăit vreodată, și acest lucru este cert, nu ați căzut pe această planetă pentru a nu face nimic și pentru a vă dizolva în nimic. Voi sunteți cu adevărat, fiecare dintre voi, chiar și cei care nu se află aici acum, toți ați venit pe Pământ ca lumini divine. Esența voastră este energie și iubire, esența voastră este energie – chiar și medicii, oamenii de știință vor confirma acest lucru, esența este energie. Corpul vostru este compus în cea mai mare parte din apă iar apa poate fi energizată. Învelișul corporal pe care vă focalizați atât de mult iar Sangitar mi-a spus și îi voi face această bucurie să vă spun – este important atunci când aveți simptome fizice să mergeți la medic, astfel i-am îndeplinit dorința lui Sangitar,  dar vreau să vă spun și că pot exista vindecări spontane pe care nimeni nu le poate explica, nici un medic, nici un om de știință nu vă pot explica vindecările spontane care au existat dintotdeauna, nu doar în acest Nou Ciclu dar acum vor avea loc mult mai des.
Mulți dintre voi se află într-o stare de trezire, foarte mulți dintre voi realizează minunații Pași, cei ai Pionierilor, Pașii Sol’A’Vana și vă pot spune că aceste tipare energetice vă sunt de mare folos. Nu pot vorbi acum mai multe despre acest subiect deoarece Sangitar scoate un sunet, un bârâit J
Acest bârâit înseamnă, mi-a fost explicat, că nu vrea să fiți manipulați sau influențați să faceți anumiți Pași, impulsul trebuie să vină din inima voastră. Dar am voie să vă spun că sunt minunați. Nu este o influențare, este o realitate deoarece provin din cea mai înaltă lumină a Universului, lumina celor 36 de Înalți Consilieri ai Luminii.
Mulți dintre voi își doresc să meargă pe o navă spațială, să facă odată înconjurul Solvanei. Vă pot spune că astăzi va vorbi și Ashtar și, cu siguranță vă va invita să realizați o călătorie cu nava lui dar știu că v-ar place mai mult să o vedeți și să urcați în ea cu picioarele fizice. Și acest lucru va fi posibil pentru unii în perioada de acomodare. Mulți arcturieni se întorc acum pe planeta lor, o lungă perioadă de timp au fost prezenți aici și au ajutat, au realizat pregătiri și se bucură foarte mult să ajungă pe planeta lor. Un grup mare a arcturienilor va rămâne aici pentru a vă fi de ajutor în implementarea noilor energii care sunt ancorate profund deja într-o mare măsură și vor fi eliberate. Este ca o aprindere. Dacă este eliberată prima tehnologie nouă, vor urma pe rând și toate celelalte. Poate este dincolo de mintea voastră dar mulți dintre voi pot simți cu inima și eu, prietenul vostru Maris sunt alături de voi și sper că m-am exprimat clar prin limbajul vostru uman. Sunt o înaltă ființă luminoasă și mă bucur să fiu cu voi deoarece iubesc, iubesc mult această planetă și vă iubesc pe voi atât de imens de profund.
Spun AN’ANASHA pentru iubirea voastră, pentru prietenia voastră , pentru lumina și înțelegerea voastră și voi rămâne aici cu voi. Din acest motiv nu-mi iau rămas bun de la voi ci vă dăruiesc un auriu AN’ANASHA.
image1

Pietre energizate

View more
image2

Cristalele de Lumină

View more
image3

Profesiile Noilor Timpuri

View more
image6

Pașii Sol'A'Vana

View more
image7

Cei 36 de Pași ai Trezirii

View more
image8

Pașii Sa'Maa'Tah

View more

Contact

Telefon: 0744 274 582 
Email: info@scoalakryon.ro

 

We use cookies on our website. Some of them are essential for the operation of the site, while others help us to improve this site and the user experience (tracking cookies). You can decide for yourself whether you want to allow cookies or not. Please note that if you reject them, you may not be able to use all the functionalities of the site.