Omar ta satt dragă Familie,
Sunt foarte bucuroasă că sunteți aici și citiți aceste rânduri. De mai mult de 18 ani lucrez ca medium al Noilor Timpuri și multe au putut să apară în toți acești ani. Cu ajutorul celor 36 de Înalți Consilieri ai Luminii, Școala Kryon a luat ființă.
Un nou Ciclu temporal a început și multe schimbări ne așteaptă. Misiunea mea este să-i ghidez cu întreaga mea sinceritate ca medium al Noilor Timpuri, pe oamenii care rezonează cu aceste informații. Pentru mine nimic nu este de la sine înțeles și fiecare persoană îmi atinge Sufletul.
Vă doresc multă bucurie și vitalitate,
Sabine - Sangitar

Noutăți

 
 
Sunt Eshka, sunt o ființă de lumină înaltă și luminoasă și vă întâpin pe toți cei prezenți cu sunetele înalt vibraționale OMAR TA SATT. Am fost aleasă să vă aduc mai aproape vindecarea și vechea cunoaștere. Este o mare bucurie să vă aduc aceste mesaje prin Sangitar deoarece vindecarea este o temă în dualitate care interesează aproape pe fiecare om și vindecarea este ceva ce deseori nu este bine înțeleasă.
Atât de mulți oameni își doresc vindecarea dar nu știu ce înseamnă cu adevărat deoarece voi sunteți vindecarea, voi sunteți lumina divină, energia, dar aveți un corp și acest trup deseori poartă simptome mai ușoare sau mai dificile și creează deseori probleme multor oameni. Mult timp oamenii au crezut că vindecarea este un proces prin care introduceți în interiorul corpului ceva chimic pentru ca simptomele să dispară. Este ușor atunci când un om are dureri și ia ceva chimic și încet durerea dispare. Dar este o gândire greșită și o iluzie să credeți că astfel s-a creat vindecarea. Exact în această încarnare conștiința oamenilor s-a expansionat foarte mult și mulți oameni sunt dispuși să caute alte căi de vindecare în afara proceselor chimice. Dar nu este suficient să luați ceva homeopatic sau din plante și să credeți că astfel are loc vindecarea. Și aici sunt tratate deseori doar simptomele iar vindecare începe în zona mentală mereu. Planul mental este neglijat deseori și cele mai multe energii iau naștere prin gândurile voastre sau cele colective care rămân în sfera mentală. Exact aceste gânduri pline de griji și frici produc simptome în corpul fizic.
Astfel este foarte important să conștientizați și să simțiți cât de important este în această a treia perioadă, să fiți atenți la gânduri deoarece ele sunt foarte importante pentru sănătatea voastră. Dacă purtați gânduri negative atunci celulele voastre preiau aceste gânduri și celulele au o memorie pe care o dau mai departe. Gânduri ale sănătății, ale păcii mai ales. Celulele preiau și aceste gânduri și le dau mai departe.
În voi găsiți tot ceea ce aveți nevoie. Corpul uman poartă multe energii ale vindecării în sine dar, de multe ori ele sunt nefolosite deoarece oamenii nu-și fac timp să-și asculte bioritmul, nu-și fac timp să-și activeze forțele lor vindecătoare. Nu este ceva nou dar în această perioadă a treia este ceva foarte important. Tot ceea ce ține de vindecare, în cea de-a treia perioadă se va transforma pe deplin deoarece celulele voastre sunt programate să preia noua energie și tot ceea ce aveți nevoie găsiți în voi sau în natură. Uneori vă așezați în fața unei imagini încărcate cu energie vindecătoare și, dacă ați vedea cum celulele voastre încep să se bucure, să strălucească, să se orienteze spre sănătate, atunci ați ști cât de importante sunt aceste forme de vindecare care vă susțin, atingerile pline de iubire prin intermediul mâinilor.
Majoritatea dintre voi care sunteți aici, eu pot vedea că aveți capacități vindecătoare. Aveți abilitatea de a focaliza energii și a transmite vindecare. Nu este important să știți ce faceți ci mult mai importantă este atingerea plină de iubire, atenția de-a lungul liniilor energetice pentru ca vindecarea să curgă. Este important, de asemenea, ca omul să fie deschis pentru astfel de atingeri, pentru astfel de forme de vindecare. Celulele din corpul vostru sunt vii și își doresc astfel de metode noi de vindecare pentru a se expansiona către sănătatea completă. Toate energiile care vă stau la dispoziție sunt mult mai folositoare decât orice proces chimic. Dacă intrați cu atenția în corpul vostru puteți simți că ceva s-a schimbat și că sănătatea este oricând disponibilă. Mereu contează atitudinea omului.
În această perioadă, mai ales în această încarnare, o temă importantă este nutriția, alimentația pentru sănătatea aspectului trupesc. Din păcate oamenii aleg alimente care nu le fac bine, alimentele care conțin zahăr conduc la simptomele corporale. Alimentația conduce spre sănătate dacă este proaspătă și dacă este din regiunea din care sunteți. Toate aceste aspecte înseamnă ceva. Trebuie să conștientizați că alimentația este importantă prin ceea ce preluați și alimentația înseamnă energie. Deci întrebați-vă ce fel de energie preluați? Ceva ce nu vă face bine sau ceva ce vă ajută? Vreau să vă spun că, a merge în Realitatea Divină, pe planeta Sirius este foarte folositor pentru reprogramarea celulelor. Acolo se poate petrece multă vindecare. Există multe metode pe care le-am adus pe Pământ și care există de mult timp pe Pământ dar oamenii au uitat, pur și simplu au uitat pentru că au prea multe griji în viața cotidiană, au sentimentul că nu au timp să se ocupe de așa ceva dar ține de a treia perioadă să vă gândiți la toate acestea, la tot ceea ce vă transmite Eshka și la metodele energetice pe care le-ați învățat, care vă sunt folositoare și pe care le puteți folosi pentru oamenii  care vă caută. Aceasta este vindecarea pe toate planurile: ne uităm la cauză nu doar la simptome. Simptomele se pot schimba dar cauza care se află în spatele simptomului este mult mai importantă. Simptomele își vor găsi mereu calea pentru a vă arăta că ceva nu este echilibrat.
În alte timpuri, în alte încarnări, știința despre vindecare era foarte simplă. Oamenii intrau într-o transă profundă, intrau în vibrațiile energiilor, se lăsau ghidați și în natură găseau vindecarea. Astfel, voi realiza o călătorie împreună cu voi. Vă voi conduce acolo unde vindecarea poate fi simțită. În același timp, cu fiecare cuvânt pe care îl rostesc pentru voi prin Sangitar, va avea loc vindecarea de sine deoarece energia luminoasă înseamnă mereu vindecare  pe planul sentimental. Mai ales rănile emoționale profunde care poate încă sunt în voi, deseori conduc la simptome. Toate acestea, cu această călătorie, împreună cu voi, le vom prelucra dacă sunteți pregătiți și dornici. Vă chem să vă relaxați și să respirați într-un ritm așa cum este bine și potrivit pentru voi. Respirația înseamnă viață și ritmul respirației este foarte important deoarece vă arată cum puteți merge în profunzime pentru a vă abandona, prin fiecare respirație din ce în ce mai profund.
Creați o legătură cu Lady Shyenna. Simțiți profunda împământare, puterea și centrele voastre energetice.
Activați-vă Ochiul interior și chemați-vă grupul personal de Îngeri. Rugați-vă grupul personal de Îngeri să vă susțină acum când Eshka va merge cu voi într-o călătorie. Simțiți vibrația în corpul vostru. Conștientizați-vă energia, gândiți-vă la vindecare, la sănătate, la orientarea energetică. Respirați profund de trei ori.
Vă aflați acum într-o poiană plină cu flori. Aceste flori luminează, poartă diverse culori și este aproape ca și cum ar vorbi cu voi. Ele vă transmit să vă întindeți pe spate în mijlocul florilor și să respirați aromele. Sunteți foarte relaxați, sunteți culcați pe această pajiște cu flori și prin fiecare respirație pe care o faceți simțiți că nu sunt doar flori ci aproape că sunt ființe vii pline de energie. Ele încep să vă atingă blând. Din ce în ce mai profund simțiți relaxarea.
Acum vă ridicați și mergeți împreună cu energiile care vă conduc într-o pădure. Este ca și cum spiritele copacilor vă cheamă. Este o energie foarte mistică. Puteți vedea copaci diverși în fața voastră. Unul dintre ei vă atrage în mod deosebit. Vă îndreptați spre acest copac cu multă atenție și cu o intenție profundă. Îi cereți permisiunea de a-l îmbrățișa. Când primiți permisiunea, îmbrățișați acest copac și permiteți ca vindecarea să curgă în voi, vindecarea pe toate planurile deoarece puterea copacului este imensă.
Permiteți energiei să curgă.
Acum vă luați rămas bun de la copac și spuneți An’Anasha. Mergeți mai adânc în pădure și simțiți că energiile devin tot mai mistice cu fiecare pas pe care îl faceți. Culorile se schimbă și acum deja vă simțiți cu mult mai liberi. Într-o parte a pădurii găsiți mușchi moale pe care vă așezați. În această perioadă, Cristalele Realității Divine sunt expansionate și încărcate cu o energie minunată foarte vindecătoare. Ființele de lumină vor veni acum la voi și vor revărsa asupra voastră Cristalele care, în momentul prezent sunt potrivite și bune și vor acționa cu o forță de strălucire deosebită. Respirați în voi aceste Cristale care vă sunt aduse.
Mulțumiți acum acestor ființe de lumină, spuneți An’Anasha și urmați mai departe cuvintele și energiile lui Eshka care vă conduce la ieșirea din pădurea mistică, înapoi către pajiștea cu flori. Poate doriți din nou să simțiți mirosul florilor, să preluați energiile prin arome. Respirați profund din nou.
Plini de energie vă întoarceți aici. Simțiți profunda împământare la toate nivelele. Rostiți cuvinte pline de iubire către celulele voastre. Rostiți cuvinte pline de recunoștință, cuvintele vieții, ale sănătății.
Și dacă sunteți într-o intenție profundă veți simți cât de recunoscător este aspectul vostru fizic pentru ce ați făcut. În noile timpuri, celulele voastre se vor pregăti din ce în ce mai mult spre desăvârșire. Vor exista tot mai multe transformări pe care mintea nu le va putea înțelege: procesele energetice cât și metodele vindecării. Dar și aici este necesară o deschidere pentru a avea încredere că aceasta este noua epocă, noul timp. Mișcarea corpului în ritmul muzicii este mereu o echilibrare a energiilor. Gândurile pline de iubire aduc vindecare. Abilitatea multor vindecători se expansionează și există multe metode pentru a acționa pe toate planurile. Fiți atenți la energiile pe care le preluați ca și alimente, luați doar ceea ce este cel mai bun pentru coprul vostru și simțiți în voi copilul interior care este plin de înțelepciune și cu fața către viață. Bucurați-vă de transformările mari care vor avea loc. Vă aflați în mijlocul lor.
Și pentru mine a fost o mare onoare să revărs energia vindecării asupra voastră. Vă stimez și vă onorez și îmi iau rămas bun de la voi cu un auriu An’Anasha. 
image1

Pietre energizate

View more
image2

Cristalele de Lumină

View more
image3

Profesiile Noilor Timpuri

View more
image6

Pașii Sol'A'Vana

View more
image7

Cei 36 de Pași ai Trezirii

View more
image8

Pașii Sa'Maa'Tah

View more

Contact

Telefon: 0744 274 582 
Email: info@scoalakryon.ro

 

We use cookies on our website. Some of them are essential for the operation of the site, while others help us to improve this site and the user experience (tracking cookies). You can decide for yourself whether you want to allow cookies or not. Please note that if you reject them, you may not be able to use all the functionalities of the site.