Noutăți

 

 

 

 

 
Sunt cine sunt, cine am fost mereu și voi fi mereu. Sunt Isus, prietenul vostru, cel care vă însoțește. Iubiții mei copii umani, nu este nevoie să vă întâmpin, deoarece am fost în aceste zile prezent, am fost aici alături de voi cu întreaga mea iubire.
Ați preluat aceste energii minunate în aceste zile. În atât de mulți oameni au avut loc miracole, în mulți oameni a existat o transformare, procese de trezire au avut loc, foarte multe au fost transformate și iubirea s-a expansionat mult, la fel de mult precum soarele pe întreaga Planetă. Această unificare a multor oameni pe întreaga Planetă are un mare efect.
Poate că nu sunteți conștienți, dar ceea ce voi ați realizat în aceste zile este foarte măreț, este luminos și oamenii din întuneric vor recunoaște această lumina, o vor vedea, poate chiar din depărtate, dar va străluci prin întuneric. Pașii și urmele iubirii le vor arăta Calea acestor oameni.
Iubiții mei copii umani, știu pentru că vă cunosc atât de bine, cât de des, în viața de zi cu zi vă îngrijorați. Deseori nu vă simțiți susținuți, vă simțiți singuri. Dar eu vă spun: sunt aici, sunt aici alături de voi mereu și cu fiecare respirație pe care o realizați. Nu contează ce se întâmplă în dualitate, eu sunt alături de voi, vă însoțesc, vă susțin, vă ghidez, vă ocrotesc, îmi așez palmele pe capul vostru.
Acolo, în lumea gălăgioasă în care vă aflați, veți respira în tăcere o singură data și mă veți simți foarte profund și  îmi veți putea oferi toate fricile voastre, toate grijile voastre. Nu trebuie să purtați aceste greutăți, mi le puteți da mie. Iubirea pe care o simt pentru voi este necondiționată și de aceea, nu vă întrebați niciodată dacă faceți suficient de buni, dacă meritați, deoarece vă iubesc exact așa cum sunteți. Sunt Isus, prietenul vostru care vă însoțește, sunt Isus Christos, Fiul lui Dumnezeu și cum ar putea Fiul lui Dumnezeu să uite vreodată vreun om, cum ar putea Fiul lui Dumnezeu să se îndepărteze vreodată de vreun om?
Ceea ce vreau să vă rog este să mă chemați, să-mi arătați o intenție profundă și să-mi spuneți: Isus, vino la mine, am nevoie de tine! Atunci eu vă voi ține de mâini, vă voi îmbrățișa și voi fi alături de voi. Pot prelua tot ceea ce vă este greu, ce vă apasă, dacă îmi permiteți. Urmați urmele iubirii, urmați urmele iubirii. Indiferent ce v-a pregătit dualitatea, pașii iubirii vă vor purta dacă deveniți conștienți, nu trebuie să vă fie frică. Priviți dualitatea, este ceea ce este, un vis cumplit și priviți Realitatea Divină, este ceea ce este, viața adevărată, așa cum a fost gândită pentru voi.
Arătați-vă lumina, aveți încredere să rostiți cuvinte iubitoare, nu vă ascundeți, deoarece, exact așa cum sunteți adunați acum, exact de așa ceva este necesar în dualitate pentru a arăta ce este Realitatea Divină și se întâmplă când atât de mulți oameni se adună, se unesc și poartă în sine gândul lui Dumnezeu. Voi auziți de la multe ființe luminoase cât de mult vă respectă și vă onorează. Nu ascultați oamenii care vă povestesc opusul, ascultați adevărul, lumina din voi.
Noaptea, în timp ce dormiți, deseori sunt foarte aproape de voi, vă ating și voi puteți simți că sunteți cu mult mai mult decât doar oameni, deoarece o atingere din partea Fiului lui Dumnezeu dizolvă foarte multe și, de fiecare data eu aduc Lumina Prosonodo care vă conduce spre mântuire.
Au fost zile intense, mesaje intense, multe daruri v-au fost aduse. Dar, toate acestea pot avea loc pentru că voi sunteți pregătiți, pentru că sunteți deschiși și trăiți încrederea.
Astfel, împreună vom încheia aceste zile prin cuvintele Ehyeh Asher Ehyeh, Ehyeh Asher Ehyeh, Ehyeh Asher Ehyeh, So’ham, A ni o’heved o’drach. Sunteți iubiți incomensurabil. Sunteți iubirea, iubirea vieții mele.
An’Anasha
 
Sunt Elohim Vista și cu toată iubirea mea, cu lumina mea, cu înțelepciunea mea, întâmpin colectivul, întâmpin pe fiecare dintre voi cu sunetele OMAR TA SATT.
Este o mare onoare să fiu ales să vă transmit mesaje despre Merkaba prin Sangitar, deoarece mesajele despre Merkaba pătrund prin fiecare cuvânt în straturile energiei din voi, dacă permiteți. Merkaba din voi este centrul corpului vostru de lumină, centrul corpului vostru energetic, centrul ființei voastre, centrul divinității din voi. Cum ar putea să fie altfel, dacă chiar Sursa Divină este purtată de o Merkaba? Tot ceea ce este în voi este conectat cu Merkaba voastră și totuși, există multe câmpuri energetice în voi care circulă singure, dar mereu există o conexiune cu Merkaba voastră. În voi este Sufletul vostru, nucleul vostru divin, înțelepciunea care este emanată de Sufletul vostru, lumina, divinitatea care vă încălzesc, care vă arată cine sunteți cu adevărat.
Purtați 18 aspecte în voi. Aceste aspecte poartă și formează Merkaba voastră. În Merkaba totul este ancorat, tot ceea ce ați trăi în fiecare încarnare, în fiecare Ciclu temporal. Exact așa se află aceste ancorări în Sufletul vostru. Se poate spune astfel că Sufletul este Merkaba voastră sau că Merkaba este pătrunsă de energia Sufletului, energia voastră.
Este important să conștientizați că tot ceea ce se află în voi este conectat. Nu există nimic ce să nu fie conectat, dar Merkaba este lăcașul și conștiința energiei. În Merkaba voastră se află o floare, așa este în limbajul omenesc. Această floare vă menține în viață, este o esență a energiei divine din voi și în funcție de cum se expansionează cineva, în funcție de cum evoluează când preia multă energie, când conștientizează că energiile sunt vii, așa se deschide floarea Merkabei mai mult.
Merkaba respiră exact așa cum Dumnezeu respiră. Circulația Merkabei este respirația energetică din voi. Mulți oameni nu sunt conștienți că energiile au nevoie de un anumit echilibru. Energia preluată, atunci când se expansionează, circulă și este ancorată. De obicei se întâmplă prin aspectele voastre, dar energia mereu este ancorată floarea Merkabei voastre. Trupul de lumină, câmpul energetic al unei ființe divine, când este privit, este ceva foarte complex și, deseori, prin cuvinte omenești foarte greu de descris. Ceea ce se adaugă este aspectul fizic, trupul vostru care s-a format la un moment dat în dualitate.
Aș putea să vă povestesc multe din diverse încarnări. Au existat timpuri când puteați reînnoi acest trup prin dans, prin meditație profundă și vârsta nu avea o mare importanță. Ar fi multe de povestit, dar voi vă aflați aici și acum, în această epocă și de aceea este important să vorbim despre aceste timpuri și despre aspectul fizic în conexiune cu Merkaba.
Oamenii sunt de părere că aspectul fizic îmbătrânește, deoarece trec anii și omul devine mai bătrân, organele se epuizează și inima voastră bate până moarte aspectul fizic. Dar cum este în Realitatea Divină? Cum este în trupul energetic, în trupul de lumină? Când vă privim, putem spune că nici o energie din voi nu ar îmbătrâni, nici o energie din voi nu s-ar epuiza, nici o energie din voi nu este suspusă unui proces care s-ar numi îmbătrânire așa cum o descrieți voi în dualitate. Fiecare energie care circulă în voi este mereu la fel de tânără, fiecare energie care circulă în voi se poate expansiona și înălța, dar niciodată nu îmbătrânește. Este un aspect important atunci când Quin’Taas se va deschide și de aceea vorbim despre acestea.
Aspectul fizic îmbătrânește, fie că voi considerați că este posibil sau nu. Este ceva ce în multe încarnări v-a fost ancorat ca un tipar al credinței și celulele voastre au fost dispuse să preia acest tipar al credinței. Dacă acest tipar ar dispărea, dacă nu v-ați povesti acest lucru de-a lungul încarnărilor, aspectul vostru fizic ar îmbătrâni mai puțin, mai lent și organele nu s-ar epuiza.
V-am spus că atunci când Noile Timpuri vor începe, când Quin’Taas se va deschide, că va exista sănătate, starea originară va fi restabilită și cu toții veți avea o viață mai lungă. Este un proces care poate că va dura o vreme după deschiderea lui Quin’Taas, deoarece aspectul fizic și celulele se vor reorienta spre viață. Gândurile colective despre vârstă, despre fragilitate, despre moarte se vor opri în Quin’Taas, înțelegerea de bază despre toate acestea va fi total diferită față de cum este în dualitate în prezent.
Ați ascultat multe despre unificare în aceste zile și acum imaginați-vă cum ar fi ca o întreagă Planetă să se unească? Acest tipar: în fiecare an îmbătrânesc, corpul meu este mai fragil și voi muri – ce forță este emanată aici! De aceea Kryon, acum mulți ani din timpul vostru a spus să nu mai numărați anii, să-i numărați în sens invers, deveniți mai tineri și nu mai în vârstă, dar noi am observat că în dualitate judecata în privința vârstei este ceva foarte puternic și este aproape imposibil să vă sustrageți acestui proces. Vă rog să intrați profund în voi, să aveți încredere în ceea ce se va întâmpla în Noua Lume, că aspectul fizic nu a fost creat pentru a muri, pentru a se îmbolnăvi, el a fost creat ca un înveliș și ca o susținere și importantă este energia care vă menține în viață, nu trupul, ci energia.
În această energie se află Merkaba. Când o energie dispare sau nu mai este prezentă astfel încât aspectele să se stingă, trupul este părăsit. Ține de energia vieții. Merkaba este un organ energetic, este mult mai importantă decât organele fizice și de aceea este bine și benefic să vă ocupați de energiile voastre și de energiile care sunt ancorate în aspectele voastre și răspândite în voi și care se află în Merkaba voastră ca Elexier al vieții. Cu cât circulă Merkaba voastră mai repede, cu cât se adaptează mai mult la Respirația lui Dumnezeu și cu atât mai multă energie a vieții se află în Merkaba voastră.
Într-o altă epocă, acest lucru s-a realizat prin Limgaam. Dacă aveți încredere că acest lucru este posibil, dacă aveți încredere că tot ceea ce lumea divină vă spune că este posibil, dacă vă eliberați de gândurile dualității, celulele voastre se vor reorienta pentru a susține acest lucru. Am decis ca aici și acum, să umplem floarea Merkabei voastre cu energia vieții. Se poate doar atunci când mulți sunt uniți, când mulți au încredere că acest lucru este posibil. Așa că vă întreb, vă întreb pe fiecare dintre voi: Aveți încredere în aceste cuvinte? Aveți încredere că este posibil ca energia vieții să fie transmisă?
Absorbiți în voi respirația vieții, Sol’A’Vana, o respirați foarte profund în voi. Vă uniți cu lumina divină din voi și deveniți tăcuți, sunteți prezenți în voi. Vă unificați chakrele și vă simțiți Sufletul. Vă întreb din nou: aveți încredere că este posibil ca energia vieții să vă fie transmisă? O energie a vieții care vă întinerește. Energia vieții care, și în aspectul fizic va avea o mare influență. Dacă sunteți pregătiți să aveți încredere, noi, prin sunetele din Realitatea Divină, vom transmite Elexirul vieții în Merkaba voastră, în floarea vieții.
(...)
Ce înseamnă încrederea? Încrederea este un atribut divin. Doar prin încredere veți putea trăi toate acestea care sunt pregătite pentru voi în Quin’Taas. Vă chem din nou să eliberați tiparele energetice din dualitate, să credeți în nou, în transformare, în ceea ce este posibil. Nu rămâneți în vechile tipare, nu vă este benefic. Dacă aveți încredere că Isus Christos, Fiul lui Dumnezeu și-a dat viața și a înviat, atunci aveți încredere că în voi foarte multe se transformă spre starea originară, spre sănătate, abundență, iubire umană, protecție și pace interioară.
Cu fiecare îndoială arătați Sufletului vostru că mintea, împreună cu acea îndoială a fost victorioasă asupra vieții. De aceea încercați cât puteți de des să aveți încredere, chiar și mintea încearcă să nu vă permită, dualitatea se arată în multe fațete, dar adevărul îl veți simți mereu atunci când simțiți divinitatea din voi și marele întreg. Prin transmisia energiei vieții multe simptome vor dispărea și mulți care sunt pregătiți vor simți cum Merkaba va fi disponibilă foarte curând pentru a călători împreună cu trupul fizic. Aveți încredere, Mona’Oha.
Sunteți iubiți incomensurabil.
An’Anasha
 
Sunt Seraphis Bey și vă întâmpin prin sunetele OMAR TA SATT. Întâmpin colectivul care s-a adunat pentru a fi aici, pentru a trăi miracole, pentru a prelua energie, pentru a se expansiona, pentru a asculta mesajele.
Seraphis Bey a fost ales să vă aducă mesaje despre abundență. Voi știți că Sangitar este că călătoare prin stele și deseori discută cu noi pentru a ne explica ce este important pentru oameni în dualitate și ce se întâmplă. A fost un proces foarte important, deoarece abundența este o energie care în Univers există mereu. Abundența este o energie care în Univers leagă multe. Prin aceasta evoulează și deseori abundența în Univers are o altă semnificație decât în dualitate. În dualitate, deseori abundența, ca energie este primită foarte greu de oameni, deoarece apar judecăți. O abundență în iubire, o abundență în bucurie, o abundență în expansiune și abundența materială, pentru toate acestea, la oameni există judecăți, la foarte mulți oameni. Totuși se întâmplă ca, în alte Cicluri temporale, oamenii au depus un jurământ de sărăcie sau de castitate, de a renunța la iubirea umană. Au fost realizate multe jurăminte, nu era permis să vorbiți și multe din acestea încă le purtați în voi. În această încarnare acum, abundența este judecată mult de către oameni și pare ceva negativ, dar omul are dreptul să primească orice fel de abundență, așa cum îi este adusă.
Nu mă refer doar la abundența financiară, ci și la abundența în iubire, în bucurie, în expansiune, în iubirea umană. Abundența este o energie la fel ca oricare alta, poate fi adusă unui om și se conectează acolo dacă este binevenită. Întrebarea este: spuneți bun venit abundenței în viața voastră? Sau purtați tipare ale credinței în voi și devine imposibil astfel să acceptați abundența.
Deseori observăm că oamenii nu se simt bine atunci când primesc abundența, chiar și abundența bucuriei, mulți oameni nu și-o permit. De asemenea, abundența iubirii este greu de acceptat. Chiar există oameni care se poticnesc atunci când preiau energii divine, iubirea absolută, cred că nu o merită. Astfel, abundența este o mare problemă pentru oamenii din dualitate. Este important să înțelegeți că noi, în Univers, creăm foarte multă prosperitate și ne dorim foarte mult să v-o aducem. Ați fi dispuși să iubiți aceste energii și să le primiți?
Urmați cuvintele lui Seraphis Bey și respirați profund de câteva ori. Intrați profund în liniștea din voi, în divinitatea din voi. Unificați-vă chakrele și expansionați-vă precum un soare. Deschideți-vă acum Ochiul interior și observați viața voastră din prezent. Unde opriți abundența? Vă ofer timpul necesar pentru a observa situațiile unde nu primiți prosperitatea pentru voi sau poate că nu vă simțiți bine. Observați aceste situații fără a le judeca.
Observați acum unde v-ați dori mai multă prosperitate în viața voastră și cum s-ar transforma viața voastră dacă ați accepta abundența, dacă ați iubi cu adevărat abundența.
Activați-vă acum Raza Inimii și așezați pe vârful ei Cristalul Runa. Seraphis Bey vă întreabă: sunteți pregătiți să primiți abundența în viața voastră? Să iubiți abundența care vă este adusă? Dacă acceptați, vom realiza o inițiere, energia abundenței va fi ancorată în Raza Inimii. Se întâmplă prin sunetele din Realitatea Divină.
(…)
Dacă v-ați aflat într-o intenție profundă de a accepta cu iubire energia abundenței, a prosperității, atunci Raza Inimii strălucește și puteți simți acest lucru. Acum permiteți Razei Inimii voastre să vibreze în voi cu Cristalul Runa, în sensul invers al acelor de ceasornic, în forma unui 8 culcat.
Abundența este o energie la fel de vie ca orice altă energie care circulă în voi. Toate aceste energii se expansionează atunci când vă apropiați de ele cu intenție profundă, iubire, atenție conștientă. Așa este în cazul abundenței. Folosiți această energie, folosiți Raza Inimii și aduceți-o oricând doriți în situațiile în care, pentru voi, această energie este deosebit de importantă, nu vă sfiiți să primiți energia abundenței așa cum v-a fost adusă. Este ceva minunat și vă puteți da voie să primiți această energie. Alimentați abundența bucuriei, a siguranței, a iubirii, folosiți această energie pentru viața de zi cu zi.
Eu, Seraphis Bey îmi iau rămas bun prin cuvintele: sunteți iubiți incomensurabil.
An’Anasha
 
Sunt Îngerul Mihail, prin sunetele OMAR TA SATT întâmpin colectivul, v[ întâmpin pe fiecare dintre voi.
Îngerul Mihail este purtătorul energiei Sabiei Excalibur. Acestea sunt sunetele pe care voi le cunoașteți în dualitate, dar sunetele din Realitatea Divină sunt Shoon’A’Naar. Shoon’A’Naar este moștenirea lui Dumnezeu și este plină de multă putere și forță în această perioadă, multă strălucire și lumină, deoarece fiecare moștenire a lui Dumnezeu începe acum, în această perioadă, să circule foarte înalt ca energie și putere de acțiune. De abia acum este permis ca aceste instrumente să fie folosite pe deplin, cu o mare putere de strălucire, așa cum este Shoon’A’Naar, Sabia Excalibur.
Fiecare om o poartă sine, așa cum fiecare om poartă moștenirea lui Dumnezei în sine, dar pentru mulți oameni această energie nu este activată, nu este folosită, deși toți oamenii care au sosit aici, ați acționat cu Sabia Excalibur în diverse încarnări. În fiecare Ciclu temporal ați folosit această moștenire a lui Dumnezeu. Deseori Magii dintre voi au fost cei care cu Sabia Excalibur au împuternicit manifestarea. La fel au fost preotesele și preoții, au fost vindecătorii, au fost și luptătorii luminii.
În Ciclurile temporale anterioare, sabia Excalibur a fost alimentată cu puterea masculină și astfel era posibil să acționați cu ea. Noi am adăugat energia feminină. Acum, în aceste timpuri a avut loc o mare fuziune și ambele energii circulă în Sabia Excalibur. Lumina Nyoonică, energia Maeștrilor Weiadeeni sunt adăugate. Se formează una dintre cele mai puternice energii pe care o puteți purta în voi și, pe această Planetă, devine vizibilă ca Moștenirea lui Dumnezeu.
Shoon’A’Naar are multe abilități diferite, poate fi folosită în multe moduri. Nu există nimic ce nu poate fi transformat atunci când timpul este potrivit. Mulți dintre voi vor deschide Quin’Taas astfel. Multă forță, multă putere care circulă în Shoon’A’Naar. La un moment dat, nu putem spune când, așa va fi întreaga moștenire a lui Dumnezeu, se va ancora în Excalibur. Vă puteți imagina ce forță va fi când întreaga Moștenire a lui Dumnezeu, gândurile pure ale lui Dumnezeu se vor înmănunchea și se vor contopi într-o singură energie.
Este o mare unificare și astfel, va deveni Gândul lui Dumnezeu, forța lui Dumnezeu. Acum este bine și benefic să vă ocupați cu această energie, deoarece acum, în această perioadă de tranziție, puteți realiza atât de multe, dar este nevoie de activarea ei în voi pentru a putea folosi acest instrument în acest fel. În această unificare pot vedea că la majoritatea oamenilor Shoon’A’Naar este deja activat, dar vă spun și vouă: activați Shoon’A’Naar de mai multe ori, acționați cât mai des posibil cu această energie.
Quin’Taas are nevoie de această energie. Acum, în această clipă, dincolo de spațiu și timp, eu, Îngerul Mihail, împreună cu multe lumini, Moștenirea lui Dumnezeu, ShonAn Shoon’A’Naar o voi aprinde în voi. Acest lucru se întâmplă în sunetele Realității Divine. În tot acest timp noi vă vom împământa la toate nivelele.
(...)
Acestea sunt miracole. Conștientizați acest lucru. Aceste daruri vor conduce la miracole, sunt miracole care v-au fost aduse cu multă iubire. Deschideți-vă Ochiul Interior. Poate că este posibil să vedeți Shoon’A’Naar. Poartă într-adevăr forma unei săbii.
Poate puteți simți această forță. Respirați într-un ritm cu Shoon’A’Naar. Cu fiecare respirație pe care o faceți, această conexiune devine mai puternică.
Acum formați-vă intenția de a vă uni chakrele. Chemați-vă Grupul personal de Îngeri, ajutoarele interioare, Ambasadorul Iubirii și Îngerul Păzitor.
Simțiți această energie vie, simțiți viața, simțiți curajul, simțiți blândețea.
Rugați-l pe Îngerul Auriu să unifice cât mai multe aspecte este bine și potrivit pentru voi în acest moment. Rostiți-vă numele originar.
Noi acum vom deschide câmpul din Avalon pentru voi. Cu câteva respirații, câteva aspecte ale voastre vor intra în acest câmp. Shoon’A’Naar, Ambasadorul Iubirii și Îngerul Păzitor vă însoțesc.
Vedeți Shoon’A’Naar cu vârful în sus. Așezați pe vârful ei Cristalul Lay’O’Esha.
În perioada Avalonului, mulți preoți și preotese, vindecători, magi au renunțat la iubirea umană. Mulți dintre voi ați jurat că nu veți trăi niciodată iubirea umană iar alții au jurat să iubească un singur om. Este posibil ca toate aceste jurăminte să vă afecteze în această viață, de aceea vă întreb: sunteți pregătiți să lăsați în urmă aceste jurăminte și promisiuni care nu vă mai sunt folositoare în această perioadă?
Dacă sunteți pregătiți, lăsați Shoon’A’Naar să se rotească în sensul invers al acelor de ceasornic sub forma unui 8 culcat și spuneți: sunt pregătit să eliberez. Când simțiți că jurămintele, promisiunile s-au dizolvat, atunci, împreună cu Ambasadorul Iubirii și Îngerul Păzitor întoarceți-vă din Avalon și respirați profund de câteva ori. Rotiți acum Shoon’A’Naar cu vârful în jos. Priviți din nou această energie, Moștenirea lui Dumnezeu.
Puteți realiza foarte multe. Ar fi important, de ajutor și benefic să repetați acest proces pentru ca promisiunile și jurămintele să se dizolve pe deplin. Mulțumiți ajutoarelor voastre interioare și simțiți din nou acel sentiment al libertății.
Îngerul Mihail vă aduce un auriu An’Anasha.
An’Anasha
 
Cu sunetele din Realitatea Divină, vă întâmpin iubiții mei copii umani, OMAR TA SATT. Sunt Melek Metatron.
Prin fiecare cuvânt, energiile vă sunt aduse, tiparele energetice sunt ancorate, sunteți învăluiți cu iubire, siguranță, atenție conștientă. Deja ați preluat multe energii și, cu siguranță puteți simți că ceva s-a transformat în voi. Atunci când energiile v[ sunt aduse cu o mare putere a radianței, întregul vostru corp de lumină este expansionat și circulă în ritmul respirației lui Dumnezeu. Această circulație în ritmul Respirației lui Dumnezeu înseamnă echilibru interior pe care voi îl simțiți. Echilibrul creează pacea. Fiecare cuvânt poartă o energie, fiecare cuvânt este pătruns de iubirea pe care noi o simțim pentru voi, iubiții noștri copii umani.
Folosiți această zi, în acest mare colectiv a unificării, pentru a vă deschide chiar și mai mult. Simțiți mai profund, deoarece sunt clipe pline de misticism, sunt clipe pline de magie, sunt clipele care fac ca totul să strălucească. Marea colectivitate, unificarea poartă multă forță și putere și în exterior. Energiile își găsesc calea și sunt ancorate acolo unde este cea mai mare nevoie de ele.
Și astfel, aici și acum, peste voi sunt revărsate picăturile de binecuvântare din Sursa Divină, picăturile de binecuvântare ale unificării. Bucurați-vă de această clipă intensă, deoarece și această clipă este plină de misticism și magie. Această clipă poate transforma totul în voi. Permiteți, permiteți...
(...)
 
Iubiții mei copii umani, sunt Shakti și vă întâmpin prin sunetele Realității Divine, OMAR TA SATT.
Energiile se expansionează dincolo de spațiu și timp. Voi conștientizați ce sunteți cu adevărat. Shakti rostește cuvintele iubirii. Vă vorbesc dragii mei copii umani. Plină de blândețe, de iubire, mă îndrept spre voi și sunt alături de voi. În atât de multe vieți pe care deja le-ați trăit, a fost nevoie de energia acțiunii, a puterii. Deseori a trebuit să experimentați acea luptă luminoasă, a trebuit o trăiți, dar în această viață blândețea ar trebui să vă ghideze prin viața voastră, prin toate aspectele ei, deoarece energia blândeții, atunci când deveniți tăcuți, puteți simți ce înseamnă pentru voi această energie.
Dacă există războaie pe Planetă, dacă oamenii se luptă între ei, dacă popoarele sunt dezbinate, atunci blândețea este cea care aduce pacea. Niciodată nu poate fi lupta cea care să aducă pacea. Pacea, iubirea, iubirea de sine, siguranța, toate le creați prin blândețe. Aceste energii conțin o imensă forță, dar o forță care nu este gălăgioasă, este tăcută. Nu apare în prim-plan. Blândețea este deseori subestimată tocmai pentru că este tăcută și nu gălăgioasă, dar voi puteți atinge atât de multe și în voi înșivă prin blândețe, puteți ajunge la pacea interioară, la relaxare, bucurie, iubire de sine și frumusețe.
Când oamenii sunt blânzi, probabil că au ajuns la propriul sine și știu că nu trebuie să fie gălăgioși pentru a fi ascultați. Cum este în cazul vostru? Cât de multă blândețe purtați în voi? Cât de des sunteți în tăcere? Cât de des sunteți prezenți în voi?
În anturajul vostru, în viața de zi cu zi, atunci când oamenii se războiesc, cu forța voastră blândă puteți crea pace. Fiecare energie intensă, la fel ca Sabia Excalibur, s-a contopit cu energia feminină blândă, deoarece chiar în aceste timpuri este atât de importantă. Un om blând nu judecă, un om blând este foarte înțelept și trăiește această înțelepciune, deseori în tăcere. Dar noi vedem, noi vă vedem. Fiți blânzi cu voi înșivă, nu încercați să vă luptați cu voi, fiți în pace cu voi, nu fiți atât de severi cu voi ci deschideți-vă pentru bucurie. Simțiți energia pe care Shakti v-o aduce, simțiți cum vă liniștește și cum vă șoptește: iubiții mei copii umani, totul este bine.
Simțiți în planul vostru emoțional energia lui Shakti. În timpul zilei ați preluat multe energii minunate. Foarte multe s-au întâmplat în voi, ați acționat mult pentru alți oameni. Această transformare din voi vă deschide pentru ceva nou, deschide un miracol din voi. Shakti, cu o inițiere profundă vă va aduce multă energie, atât cât este bine și potrivit pentru voi în acest moment. După ce această transmisie se încheie, Miracolul din voi se poate deschide, vă poate dărui siguranță, iubire, înțelepciune și conștientizare.
Și astfel, acum, prin sunetele din Realitatea Divină, primiți acum această inițiere cu fluxurile energiei lui Shakti.
(...)
Iubiții mei copii umani. Această energie care, sub forma unei inițieri v-a fost adusă, este foarte intensă, dar și foarte blândă. Acordați acestei energii timp pentru a se desfășura, dar să știți că miracolul se va deschide. Toate energiile pe care le-ați preluat în această zi au fost ancorate în voi. Dacă ați putea vedea pentru o clipă cum străluciți, cât de frumoși sunteți, cât de minunați sunteți!
Astfel, noi vă spunem: sunteți cei mai buni pe care Sol’A’Vana îi poartă.
An’Anasha 
 
Sunt Sherin. Sunt ființa înțeleaptă din Semințele Stelare, sunt protectoarea Planetei An’Arina. Pentru mine este o mare bucurie să vă întâmpin prin sunetele din Realitatea Divină, OMAR TA SATT, să vă invit cu câteva dintre aspectele voastre să călătoriți spre o Planetă plină de viață, plină de bucurie. Acolo sunt multe pregătite pentru voi.
Pentru voi este foarte incitant să întâlniți locuitorii unei alte Planete, să vă conectați, să discutați și, poate că acolo, în acea hologramă în care vă vom conduce, veți putea prelua multe pentru voi, deoarece acești locuitori au trecut printr-o mare transformare. Transformarea timpurilor. Această Planetă a fost adusă înapoi în liniile magnetice divine. Aici este important să deveniți conștienți că este cu adevărat posibil ca voi, cu câteva aspecte să călătoriți pe altă Planetă. Universul este plin de viață, sunt multe Planete locuite, totul este viu, totul este interconectat.
Respirați lumina iubirii în interiorul vostru. Cu această iubire dați-vă voie să fiți conduși în profunzimea din voi. În timp ce voi, cu o intenție profundă, vă unificați chakrele, noi vă vom împământa la toate nivelele.
Simțiți o energie caldă, ocrotitoare. Lumina divină din voi se expansionează și vă chemați ajutoarele voastre interioare. Ajutoarele voastre interioare sunt energii vii din voi care vă susțin, care vă iubesc, care vă onorează. Rugați-l pe Îngerul Auriu din voi să unifice cât mai multe dintre aspectele voastre, atât cât este posibil pentru voi în acest moment.
Respirați de trei ori profund. Eu voi conduce aspectele voastre într-o altă dimensiune. Simțiți schimbarea energiei. Vedeți An’Arina. Cu tot ceea ce sunteți, absorbiți această energie. Este o energie curată, clară și plină de bucurie. Am pregătit pentru voi o hologramă. Atunci când veți păși în această hologramă, Planeta Markoos se va deschide pentru voi și veți vedea multe ființe. Poate doriți să vă conectați cu acestea. Și ele sunt deschise pentru aceasta. Conștientizați că este Realitatea Divină și rostiți-vă numele originar.
Vă conducem acum în această hologramă și acolo veți avea timp să priviți peste tot. Aveți încredere și bucurați-vă. Aceste ființe sunt meritoase și le veți cunoaște acum.
(…)
Acum a sosit timpul de a vă lua rămas bun de la aceste ființe. Poate le puteți dărui un cadou, un Cristal.
Știu că nu este ușor să vă luați rămas bun, dar retrageți-vă acum. Sherin va aduce înapoi aspectele voastre. Respirați din nou, de 3 ori în mod profund.
Indiferent ce ați văzut, ce ați comunicat, este un mare dar care trebuie onorat. Mulțumiți ajutoarelor voastre interioare. Sherin poartă un An’Anasha auriu spre voi.
An’Anasha
 
Sunt Shiva și prin sunetele din Realitatea Divină vă întâmpin, OMAR TA SATT. Shiva a fost ales pentru a vorbi cu voi despre transformările din aceste timpuri. Ați aflat foarte multe despre transformări în multe mesaje, deoarece este foarte important, reprezintă parte din ceea ce trebuie să se întâmple pentru ca marea transformare să aibă loc.
Ați recepționat multe mesaje. Ce înseamnă când Lady Shyenna eliberează transformări, ce înseamnă pentru oameni? Deseori durere, suferință și pierderi. Dar aceste transformări sunt necesare.
Astăzi, aici și acum, Shiva dorește să vă vorbească ce înseamnă transformările din exterior pentru fiecare om, deoarece nu este doar transformarea din exterior, ci și voi sunteți afectați de acest principiu al energiei. Percepeți ce se întâmplă în exterior, la fel și invers, ceea ce percepeți în interior se va arăta în exterior, acolo va fi perceptibil.
Transformările de pe Planeta voastră sunt deosebit de intense acum și simțiți acest lucru în interiorul vostru. Pe de o parte simțiți atributul divin care este de o mare însemnătate, cel al compasiunii. Aveți multă compasiune pentru toți acei oameni afectați direct din diverse regiuni, continente, țări. Efectul este mare, dar ceea ce percepeți este nesiguranța și, uneori pentru oameni este ca și cum ar fi intimidați, nesiguri. Deseori intimidarea colectivului transformă. Noi am observat că mulți oameni din acest proces gigantic al transformării, uneori se simt rupți în două, se decid mai greu, se simt nesiguri, intimidați, simt îndoieli și, mai ales se simt foarte epuizați.
Mulți oameni se întreabă de ce este altfel. Faceți multe din punct de vedere spiritual, pentru oameni, pentru voi și vă întrebați: ”intru în profunzime, în tăcere, preiau aceste mesaje și, cu toate acestea, mă simt epuizat”. Este un proces normal, dar este important să înțelegeți cu adevărat acest proces. Epuizarea unui om se datorează colectivului care transformă. Imaginați-vă cum simt oamenii care se află într-o imensă transformare și trăiesc chiar acolo unde transformarea are loc. Bineînțeles că acești oameni au frici, sunt obosiți, epuizați, se simt intimidați, toate acestea le puteți percepe, dar voi deseori credeți că are de-a face cu voi. Credeți că voi creați acea epuizare sau intimidare sau incertitudine, îndoială.
De obicei este ceea ce voi ați preluat ca energie colectivă a transformării, deoarece voi sunteți o parte a acestei transformări. Nimic nu este separat. Nimic nu se petrece separat pentru voi, oamenii din dualitate. Așa este, fiecare om simte în sine și se întreabă și încearcă să înțeleagă ce se întâmplă. Dar voi sunteți mulți, sunteți cu toții interconectați. Fiecare ființă de pe această Planetă, fiecare om, fiecare animal, fiecare copac, fiecare ființă a naturii, fiecare energie vie este o parte din voi și voi sunteți o parte a acestei energii.
De aceea aceste timpuri sunt atât de dificile pentru oameni. Întrebarea ar fi: Ce puteți face? Ce puteți face cu adevărat? Vă spun: în aceste timpuri Shon’A’Naar, Sabia Excalibur este foarte folositoare pentru a tăia energii, pentru ca dualitatea să fie îndepărtată. Energia Ana’Anaraa este de o imensă însemnătate pentru tot ceea ce ajunge din exterior pe primul strat al Sufletului vostru, când simțiți frica, nesiguranța, îndoielile, chemați mereu Ana’Anaraa. Această energie este o binecuvântare pentru această perioadă, la fel ca Lumina Prosonodo. Împământarea la toate nivelele, echilibrarea energiilor, a lăsa în urma voastră tipare energetice, toate acestea vă ajută să gestionați mai bine toate transformările și să treceți dincolo, să vă simțiți ușori, plini de încredere. Și în voi există transformări și deseori se întâmplă chiar fără să le chemați în mod conștient. Energiile sunt vii și știu ce au de făcut.
Uneori , o energie a transformării ia naștere în voi și voi nici măcar nu sunteți pregătiți pentru ea. Uneori se întâmplă să vă aflați într-o stare în care nu conștientizați ce s-a întâmplat cu voi. Noi înțelegem că oamenii poartă frici. Aveți încredere în cuvintele lui Shiva: este cel mai bine, de cel mai mare ajutor ce se poate întâmpla în această perioadă. Fiecare transformare care are loc în voi, pe care voi o puteți lăsa în urma voastră, este o binecuvântare, deoarece câmpul vostru energetic devine puternic și energia luminoasă și puternică curge. Nu este așa cum își imaginează mulți oameni: începe o transformare în voi, se finalizează, energia se disipează și mulți sunt de părere că acesta a fost procesul, dar nu este așa. Mereu atunci când lăsați ceva în urma voastră ca transformare, atunci când lăsați în urma voastră ceva care nu vă mai folosește, ceva care vă apăsa de mult timp în mod conștient sau inconștient, atunci când această energie se încheie, începe un nou proces iar acest proces este că voi primiți o energie care vă face bine, energia Eloia, energia fericirii  sau o energie vindecătoare.
De aceea este atât de important să nu vă împotriviți transformării, să o acceptați, să conștientizați profund că va urma ceva foarte important pentru voi. În încarnarea de acum, imaginați-vă cât de multe tipare ale credințelor ați absorbit, credințe care nu vă sunt benefice. Simțiți cât de multe energii colective ați preluat care nu vă sunt benefice, cât de multe cuvinte v-au fost adresate care nu vă sunt benefice, cu câți oameni v-ați conectat și nu v-au fost benefici. Pentru a dizolva și elibera toate aceste tipare energetice este nevoie de timp pentru că fiecare energie are nevoie de timp și spațiu pentru a atinge ceea ce este benefic pentru voi.
Nu este o perioadă ușoară pentru voi, știm acest lucru și deși majoritatea dintre voi sunt atât de bine pregătiți, au preluat multe energii, au primit mult ajutor din partea noastră și prin forța proprie, prin propriile abilități, chiar și acești oameni se simt uneori epuizați și lipsiți de energie. Puteți fi siguri că este un semn că sunteți o parte a tot ceea ce este viu. Exact în această perioadă vi se arată, nu este vorba despre o anumită persoană, nu este vorba despre o singură persoană, cu toții sunteți o parte a ceva mai măreț. Cu toții sunteți copiii lui Dumnezeu și fiecare copil al lui Dumnezeu este conectat cu celălalt copil al lui Dumnezeu. Așa trebuie să fie, aceasta este starea originară.
Și noi, în Univers suntem copiii lui Dumnezeu, și noi suntem conectați între noi. Nu există unul sau celălalt, există noi, Universul, viața și însăși viața este energie. Și această energie este conectată cu fiecare dintre voi, cu fiecare om, cu fiecare ființă de lumină. Viața nu decide, această energie nu spune eu sunt conectată cu unii oameni și cu alții nu. De aceea este atât de important să înțelegeți că sunteți conectați cu toții și așa este bine. Pentru asta ați fost creați, este ceea ce Dumnezeu și-a dorit.
Bineînțeles că fiecare om, fiecare ființă, din punct de vedere individual, poartă un Suflet cu multe amintiri, multe tipare energetice și ancorări. Noi vă vedem pe fiecare dintre voi, dar este important în aceste timpuri să înțelegeți că sunteți interconectați, să înțelegeți că o transformare, nu contează unde are loc, pe ce continent, cât de departe ar fi, are de-a face cu voi. Vă afectează, poate nu direct așa cum este pentru oamenii care trăiesc acolo, dar vă atinge pentru că sunteți o paret din aceasta și simțiți și preluați o parte din această energie.
În aceste timpuri este foarte important să lăsați în urma voastră energiile colective care nu vă sunt benefice, să vă purificați cu Ana’Anaraa sau cu un ritual pe care vi l-am adus. Deseori o purificare nu înseamnă că nu vreți să preluați ceva pentru a face ceva benefic sau pentru a simți ceva, ci o purificare înseamnă că o energie pleacă și creează spațiu pentru ceva nou care va lua naștere. Dacă mai mulți oameni fac acest lucru, ia naștere o forță care a fost menționată în aceste zile. Împreună cu Sabia Excalibur, această forță devine de sute de ori mai puternică. Puteți mișca foarte multe, deoarece voi purtați energia, voi sunteți cei care s-au încarnat pentru ca Planeta să fie adusă înapoi Acasă.
Amintiți-vă ce ați luat asupra voastră. Amintiți-vă de asemenea cât de des ați fost susținuți în perioadele dificile, cât de des oamenii au fost prezenți când nu erați bine, cât de des lumea divină a fost prezentă pentru voi când nu erați atât de bine.
Începeți să iubiți oamenii, să-i iubiți cu adevărat, să-i respectați, să-i stimați, să-i onorați. Când faceți acest lucru, vă iubiți și pe voi și atunci sunteți pe deplin prezenți în voi, ați ajuns Acasă. Sunteți o mare Familie a oamenilor. Împreună, toate transformările care vor urma, le veți prelua și veți trece prin ele cu capul sus. Știți cine sunteți, oameni divini în această lume și o mare Familie a oamenilor.
Shiva își ia rămas bun prin cuvintele A ni o’heved o’drach. Așa este. Noi vă iubim incomensurabil.
An’Anasha
 
Sunt Kryon, sunt prietenul vostru care vă însoțește. Vă întâmpin prin sunetele OMAR TA SATT.
Kryon este o lumină magnetică. Așa am fost eu creat într-un Univers magnetic. Am părăsit acest Univers pentru a acționa pentru voi, pentru Planeta voastră. Am fuzionat cu multe lumini. Sunt ceea ce sunt, sunt Kryon și energia mea a iubirii magnetice este intensă, plină de strălucire. Această iubire magnetică, acum, în aceste timpuri pe care voi le trăiți pe Planeta voastră, este necesară. Întreaga Planetă are nevoie de energia magnetică a iubirii. Lady Shyenna are nevoie de ea, fiecare om, fiecare ființă are nevoie de ea. Energia magnetică a iubirii înseamnă, de asemenea, că acel dor profund pe care voi îl simțiți este împuternicit pentru ca voi să evoluați, conștiința voastră să se înalțe, să puteți percepe mai bine Realitatea Divină și să înțelegeți ce înseamnă să fiți mai mult decât doar oameni.
Energia iubirii magnetice vă aduce mai aproape de Realitatea Divină. Intrați mai profund în câmpurile din Quin’Taas, în câmpurile din Sa’Maa’Tah și astfel intrați mai profund în Moștenirea lui Dumnezeu, în gândul lui Dumnezeu, în iubirea lui Dumnezeu.
Voi vă aflați într-o perioadă de tranziție. Multe ființe au vorbit multe despre aceasta și, cu toate acestea, voi simțiți că această perioadă de tranziție este cu mult mai greu de parcurs decât mulți dintre voi v-ați fi imaginat vreodată. O perioadă de tranziție înseamnă o perioadă din timpul liniar care vă arată că ceva nou se naște, ceva ce nu ați mai trăit niciodată. În același timp este o parte a energiei originare care este restabilită, deoarece niciodată nu a existat un plan pentru ca Planeta să se îndepărteze atât de mult de liniile magnetice divine.
Perioada de tranziție pentru oameni este aproape insuportabilă, ei simt ca și cum s-ar afla în fața unui zid și nu pot trece mai departe. Se întreabă de ce este astfel, ce înseamnă, de ce nu poate să treacă mai repede, de ce nu pot trece mai ușor, dar este o parte din ceea ce se întâmplă pe Planeta voastră. Este nevoie de aceste transformări pentru această tranziție, dar este nevoie de timp pentru ca aceste transformări să fie de folos.
Este vorba de a elibera ceva, întreaga Planetă trebuie să se debaraseze de tiparele vechi. Și voi la fel. Nu este vorba despre un singur om, este vorba despre toți oamenii, despre conștiința Planetei, despre fiecare ființă și fiecare resimte această perioadă de tranziție în felul său, dar faptul că știți că este o perioadă de tranziție și că se va încheia, pentru voi, este o mare susținere.
Mereu vor exista oameni care vor merge primii prin această perioadă de tranziție și foarte mulți dintre voi sunteți aleși pentru a face acest lucru. Este nevoie de mult curaj, de rezistență, de încredere, este nevoie de multă iubire, înțelegere, atenție, grijă, recunoștință. Cu cât mai mult trăiește fiecare om atributele divine, cu atât mai ușor îi va fi să treacă prin această perioadă de tranziție.
Dacă mulți oameni se adună pentru a realiza ceva împreună, se formează o mare forță care este eliberată, o putere imensă ia naștere atunci când mulți se adună, când mulți se unesc. Astfel perioada de tranziție nu va fi doar mai ușoară ci se va încheia cu mult mai repede. Atât de des suntem întrebați: Când se va termina perioada de tranziție? Când se va deschide marele câmp divin Quin’Taas? Când se va restabili starea originară? Când va dispărea dualitatea? Depinde voi. De aceea este atât de important ca mulți oameni să se unească pentru ca, cu multă forță să acționeze, să nu judece ci să se focalizeze asupra a ceea ce este important.
Importante sunt atributele divine, moștenirea lui Dumnezeu, lumina, ceea ce este adevărat și frumos, viața care pulsează în voi, intenția care vibrează în voi, intenția mai multor oameni care se unesc și pășesc pe această cale. Există multe căi și oameni care se unesc, care văd lumina și care acționează pentru întreg și cu toții sunt acei oameni care vor trece mai ușor prin această perioadă de tranziție și vor descoperi ceva ce nu poate fi descris prin cuvinte, deoarece starea originară este foarte greu de descris prin cuvinte.
Dualitatea este mai ușor de descris prin cuvinte omenești, Realitatea Divină pentru a fi descrisă, este nevoie de oameni care simt, cuvintele nu sunt suficiente pentru a descrie ceea ce este originar. Foarte mulți oameni de pe această Planetă sunt prinși în dualitate și văd și înțeleg multe situații ale transformării ca și cum așa ar trebui să fie, sunt plini de griji și nu știu cum să se comporte. Acea ruptură din interior a acestor oameni, este deosebit de intensă. De aceea este atât de important să existe oameni care, dincolo de cuvinte să fie pregătiți să simtă, deoarece adevărul poate fi simțit mai mult decât descris.
Niciodată nu ați fost creați pentru a simți suferința, pentru a simți durerea, pentru a vă lupta, pentru a purta griji și frici, nu ați fost creați pentru acestea. Starea originară arată că fluxul vieții este total diferit, plin de fericire, iubire umană, siguranță, abundență, bucurie, sănătate. Încă este greu de imaginat în aceste timpuri, pentru foarte mulți oameni și poate și pentru voi, de aceea este cu atât mai important să preluați cuvintele Realității Divine cu energiile lor, să ascultați cuvintele, deoarece ele sunt expresia adevărului și perfecțiunii.
Noi putem vedea întregul, toți oamenii, toate ființele, Planeta, conștiința Planetei, o vedem pe Lady Shyenna, vă vedem pe voi. Știm cât de multe ați făcut deja, exact acum, în această clipă pentru a vă afla aici și a asculta cuvintele lui Kryon. Vă chem să rămâneți în continuare în încredere. Fiți alături de oameni, oamenii care vă sunt benefici, oameni care au același scop, oameni care rostesc cuvinte iubitoare, oameni care au ochi luminoși, oameni a căror Suflet vă atinge. Sunt oamenii care se unesc și care realizează ceva măreț, deoarece trebuie să știți că fiecare energie care vă este adusă în aceste timpuri este cu mult mai puternică decât a fost vreodată.
Atunci când Kryon rostește aceste cuvinte, ele înseamnă ceva profund. Cuvintele noastre au o însemnătate profundă și mulți dintre voi o pot simți. Fiecare energie este cu mult mai puternică, iar atunci când se unește cu mulți oameni, se naște o strălucire dincolo de minte. Cu această strălucire, voi, oamenii puteți atinge, puteți conduce oamenii în trezire, puteți trimite oamenilor compasiune, puteți realiza vindecări, puteți realiza atât de multe dacă aveți încredere în cuvintele lui Kryon, dacă înțelegeți cu adevărat, dacă simțiți foarte profund în voi că va exista o lume nouă, că aceste transformări sunt necesare, chiar dacă sunt atât de dureroase. Aceste transformări sunt necesare.
V-am transmis acest mesaj foarte des iar acum sunteți exact în mijlocul evenimentelor, dar fiți siguri că noi suntem aici pentru voi, cu fiecare respirație pe care o realizați. Iubirea ce o simțim pentru voi curge, se revarsă. Isus, Fiul lui Dumnezeu este foarte de aproape de voi, de oameni. Toate acestea le puteți simți dacă nu sunteți captivi în dualitate, dacă aceasta nu vă acaparează, dacă înțelegeți că este doar o perioadă.
Trebuie să vă spun că această perioadă se va intensifica. De aceea căutați pacea în voi și aduceți pacea și în exterior. Dacă, în viața de zi cu zi, purtați griji sau frici, chemați-ne, chemați-l pe Kryon și vom revărsa asupra voastră energia iubirii magnetice care va pătrunde profund în straturile Sufletului vostru și impulsurile Sufletului vostru vor deveni perceptibile. Prin înțelepciunea voastră veți ști atunci care este cel mai potrivit Pas, vă veți simți puternici, sănătoși, plini de bucuria vieții, deoarece și în aceste timpuri ale transformării puteți simți bucuria vieții. Este important să o simțiți.
Imaginați-vă dacă mii de oameni s-ar uni și ar simți bucurie, fericire, ce s-ar întâmpla? Este o cu totul altă imagine, altă energie decât dacă sunteți alături de oameni care trăiesc într-o continuă frică, care judecă, care, în plan uman, în dualitate, vor să aibă mereu dreptate, care țin partea cuiva. Toate acestea înseamnă lupte, vă fac mici, înguști, limitați. Dacă sunteți toleranți și conștientizați, vă simți puternici și această energie puternică o puteți folosi în interiorul vostru. Aveți anumite abilități, vedeți și simțiți anumite lucruri, sunteți deschiși, vă expansionați. Dualitatea o întâlniți zi de zi , dar voi veți zâmbi și veți spune: port în minte puterea creatoare, port lumina în mine, sunt pregătit pentru fiecare transformare, sunt deschis, sunt tolerant.
Atunci veți vedea cum, dintr-o dată, totul se transformă, deoarece dualitatea se agață de oamenii mici, limitați, caută oameni pe care să-i acapareze. Nu vă lăsați acaparați de nimeni, deveniți liberi deoarece sunteți liberi, sunteți ființe divine. Sunteți liberi și în această libertate dețineți puterea manifestării, puterea de a conștientiza, purtați cunoașterea și înțelepciunea și astfel veți trece mai ușor prin această perioadă de tranziție.
Înainte ca Kryon să-și ia rămas bun de la voi, revărs asupra voastră energia iubirii magnetice. Bucurați-vă de aceste clipe și simțiți cât de multă putere vă aduce această energie, cum Sufletul vostru iubește această energie și, în același timp, dorul vostru de a evolua devine mai intens și vă deschideți mai mult. Așa să fie.
An’Anasha
 
Sunt Melek Metatron, sunt lumina, sunt iubirea, sunt în aceste clipe, acum, foarte aproape de voi. Iubiții mei copii umani, prin sunetele OMAR TA SATT, vă invit să intrați în această energie care, de dincolo de spațiu și timp, vă este adusă.
Sunteți cu mult mai mult decât doar oameni. Elexirul vieții din voi este energia care vă menține în viață. Așa este atunci când energia se revarsă asupra voastră, nu doar lumina voastră se expansionează, nu doar conștiința voastră se înalță, ci și energia vieții, deoarece exact aceasta este atât de importantă în aceste timpuri, ca energia vieții să fie împuternicită cu bucurie, cu ocrotire, cu iubire, cu lumină și pace. Tiparul de bază al acestor zile este unificarea. Voi sunteți uniți, voi v-ați adunat și focalizarea voastră deja s-a orientat spre lumină și iubire. Dacă fiecare om și-ar deschide inima și ar deveni la fel de sensibil ca voi, ar putea percepe această energie și v-ați putea imagina ce ar însemna dacă mii de oameni ar realiza acest lucru într-o clipă cu aceeași energie, același sentiment, astfel s-ar naște putere, forță în voi înșivă, dar și pentru toate ființele și planeta voastră. Nu subestimați această forță unită.
Atunci când mulți oameni fac același lucru în aceeași clipă, efectul este unul special. Deseori, în inconștient se poate produce vindecarea pentru cineva, chiar pentru mulți și chiar și pentru voi. Folosiți aceste zile, folosiți-le pentru a prelua totul, tot ceea ce noi vă aducem. Încercați să puneți deoparte îndoielile, aveți încredere că totul este bine așa cum este, deoarece exact atunci se intensifică energia din voi și miracolul se deschide. Exact acum, în această perioadă, miracolele din voi se deschid mult mai repede. Conștiința crește, lumina se expansionează și noi vă îmbrățișăm cu iubirea noastră, cu energia noastră vă susținem, suntem alături de voi. Vrem ca voi să simțiți că nu sunteți singuri. Veniți aici, veniți la mine și voi revărsa asupra voastră toată iubirea mea, toată lumina mea, vă voi îmbrățișa cu multă căldură, vă voi atinge Sufletul și vă voi ajuta să conștientizați ce înseamnă atunci când Melek Metatron spune: Sunteți cu mult mai mult decât doar oameni.
În această perioadă, pe Planeta voastră este foarte greu pentru voi și pentru toți oamenii. De aceea bucurați-vă de aceste zile și dați voie miracolelor să se întâmple, permiteți și primiți aceste cadouri fără dar și poate, deoarece meritați toate acestea, sunteți vrednici. Sunteți importanți, cu toții sunteți importanți și împreună putem atinge foarte multe. Cu multă compasiune pentru acei oameni care încă dorm plini de frici și nu știu, sunt lipsiți de orientare, se simt fără susținere, haideți să facem ceva pentru acești oameni. Tocmai de aceea tiparul energetic de acum este unificarea.
Noi iubim fiecare ființă, iubim Planeta, vă iubim pe voi, vă iubim chiar și cu îndoielile voastre, cu rănile voastre, vă iubim exact așa cum sunteți, deoarece așa cum sunteți, sunteți exact cum trebuie, nu trebuie să fiți altfel, nu trebuie să pretindeți că sunteți diferiți, nu trebuie să purtați măști, deoarece noi vedem totul, vedem puritatea din Sufletul vostru, deschiderea, iubirea, intenția și ceea ce voi faceți. Sunteți unii dintre noi. Cu toții suntem o Familie.
Vom revărsa asupra voastră picăturile de binecuvântare ale unificării și astfel veți putea simți mai profund, mai intim ce înseamnă când mulți oameni cu aceeași orientare, realizează ceva împreună. Atunci când fiecare face ceva pentru întreg, fiecare va fi răsplătit mai mult ca niciodată. Intenția noastră este de a vă împuternici, intenția noastră este de a vă lua toate fricile, toate grijile, de a vă purta, de a fi alături de voi, de a vă susține, dar mai ales de a vă iubi, onora, deoarece aveți nevoie de curaj în aceste timpuri pentru a evolua, pentru a înțelege ce se întâmplă pe această Planetă, ce se întâmplă cu oamenii.
Este nevoie de curaj pentru a înțelege că transformarea este deja atât de avansată, schimbările ajung în profunzime și totul se modifică. Aproape fiecare om trebuie să lase ceva în urma sa, ceva ce poate însemna mult pentru el, pentru ca ceva nou să apară, ceva nou ce este atât de minunat. Cu toate acestea nu este înțeles cum se întâmplă, ce va urma și totuși sunteți aici, deoarece simțiți adevărul din spatele fiecărui cuvânt, deoarece simțiți că evoluția trebuie să aibă loc. Există cu mult mai mult decât oamenii cred sau își imaginează că există.
Este o transformare mare, foarte mare. Nu puteți merge înapoi. Există doar acum și ceea ce se întâmplă. Dacă aveți o mare încredere, pentru voi va fi foarte ușor. Noi și atât de mulți oameni de pe Planetă, folosim atributele divine, compasiunea pentru toți acei oameni care suferă atât de mult, iubirea, curajul, recunoștința, dorul de pace. Toate acestea sunt trăite. Și voi le trăiți și de aceea, bucurați-vă acum de picăturile de binecuvântare ale unificării. Simțiți această energie.
(...)
Milioane de lumini s-au adunat pentru a vă susține. Absorbiți aceste cadouri, înseamnă atât de mult! Fiecare cuvânt, fiecare energie este purtată de iubire. Dumnezeu este iubire, este iubirea universală care nu cere nimic, care nu judecă, este iubirea care este. Această iubire este perceptibilă pentru voi. Sunt atât de mulți care s-au adunat și, totuși, noi vedem fiecare corp de lumină, vedem strălucirea, energia cum curge, cum își caută drumul și vă luminează din interior, vă înalță și astfel voi veți ști cu adevărat că sunteți cu mult mai mult decât doar oameni. Toate acestea, tot ceea ce este cu adevărat important, se află deja în voi. Unele câmpuri luminează și circulă, energiile ne arată cum, cu fiecare dintre ele putem realiza ceva eficient, ceva care pentru voi, în aceste clipe înseamnă tot ce este mai bun.
Și astfel, aceste zile, haideți să le începem prin cuvintele Ehyeh Asher Ehyeh, Ehyeh Asher Ehyeh, Ehyeh Asher Ehyeh,  So’ham. 
An’Anasha.
 

 

Contact

Telefon: 0744 274 582 
Email: info@scoalakryon.ro

 

We use cookies on our website. Some of them are essential for the operation of the site, while others help us to improve this site and the user experience (tracking cookies). You can decide for yourself whether you want to allow cookies or not. Please note that if you reject them, you may not be able to use all the functionalities of the site.