Noutăți

 

 

 

 

 
Omar ta satt dragilor! Sper că sunteți bine cu toții. Astăzi voi oferi o canalizare publică și voi răspunde la întrebările voastre.
Așadar, întrebările scrise de voi pe internet vor fi citite la microfon ca să le auziți iar eu voi încerca să ofer răspunsuri.
Î: Cum acționează mai exact intenția?
R: Cred că este important ca mai întâi să înțelegi sau chiar să simți ce este intenția cu adevărat. Intenția nu este mereu legată de o cale spirituală sau de faptul că repeți în mod constant o afirmație sau că parcurgi un Pas. Intenția se formează în Sufletul tău, atunci când intri profund în interiorul tău. Intenția personală apare atunci când îți dorești ceva cu adevărat și o simți foarte profund în interiorul tău și acest sentiment îl poți compara cu alte intenții din viața ta. Pur și simplu simți că este ceva benefic pentru tine și vrei acel ceva. Dar există și o altă formă de intenție mult mai înaltă care te conectează cu propriul Sine și se întâmplă atunci când gândurile și focalizarea ta sunt asupra imaginii de ansamblu, când ești pe deplin prezent în propriul Sine, în Sufletul tău, când meditezi și simți Îngerii sau ființele luminoase în jurul tău. Aceste energii sunt conectate cu intenția ta și în acest caz nu mai este despre ceea ce tu dorești, în mod personal, ci despre faptul că lumina este prezentă în conștiința ta și apare un sentiment foarte puternic al siguranței și profundei păci.
Î: Lumina Nyoonică a sosit și Sol’A’Vana este adusă înapoi în liniile magnetice divine. Lumina Nyoonică are grijă și ca Yoah’Toh să se înalțe, să-și amintească de iubirea divină și să accepte din nou legătura de iubire? An’Anasha.
R: Da, răspunsul este foarte clar și nu este nevoie de alte explicații.
Î: Ce rol va avea Shambala în Noile Timpuri?
R: La fel ca până acum. Marea schimbare care a sosit acum și care va continua va aduce Noile Timpuri dar acest întreg proces de transformare care are loc la nivel global se va finaliza doar atunci când o anumită expansiune a luminii se va realiza. Prin această perioadă de adaptare mulți oameni nu mai știu cum să se comporte sau sunt confuzi și se întâmplă astfel din cauza luminii Nyoonice pe care mulți o simt în mod direct și o percep în mod conștient. Puteți observa că această lumină Nyoonică acționează mult pe Planeta noastră dar acest lucru nu înseamnă că totul din Univers este restructurat. Shambala face parte din energiile din Univers care vor rămâne la fel.
Î: Energiile din prezent mă fac să mă simt mereu amețită și somnoroasă. Pierd energie? Pot face ceva pentru a avea suficientă energie? Poate din cauza numelui meu original, Ana Noheea,  transform atât de multe?
R: Nu :) Dar consider că întrebarea este foarte bună pentru o canalizare publică. Îți pot spune cu siguranță că nu pierzi nici un fel de energie ci chiar absorbi foarte multă energie. Dacă absorbi energii colective care nu sunt benefice pentru tine, dacă orice fel de energii negative se atașează de corpul tău de lumină sau sunt foarte aproape de acesta, se poate să apară confuzie mentală dar ceea ce descrii tu și ceea ce îmi spune numele tău originar este chiar opusul. Consumi foarte multă energie și îți poți imagina că energia curge nu doar prin corpul tău de lumină, ci și prin aura ta, prin meridianele, prin întregul tău sistem de chakre, prin Antakarana ta și prin aspectul tău fizic. Aspectul fizic este legat de dualitate. Bineînțeles că pentru celule contează dacă absorbi mai multă energie și, la început, simptomele corpului de lumină se pot caracteriza prin amețeală sau probleme de echilibru, prin oboseală sau insomnie, durerile de spate sunt și acestea simptome și toate acestea sunt semne (bineînțeles dacă nu reprezintă probleme medicale), sunt semne ale absorbției intense de energie iar absorbția intensă de energie este mereu un semn al profundelor intenții. Oamenii cu intenții profunde absorb în mod firesc mai multă energie. Acest proces se întâmplă pur și simplu din cauza faptului că universul are aceste legi și lumina și energia se conectează mereu acolo unde conștiința este pregătită. Roata ta spirituală adună energia în calicele ei și oferă această energie sistemului tău atunci când ești pregătită, când te afli într-o înaltă conștiință sau te focalizezi asupra luminii.
Î: Cum este trezirea?
R: Trezirea este un proces individual, personal. Fiecare experimentează trezirea în propriul mod personal. Nu se poate spune că dacă simți un anumit sentiment, dacă ai o anumită inspirație, atunci te trezești. Pentru o trezire totală este nevoie de mai multe treziri: cea de la nivelul fizic, cea de la nivelul mental, apoi de la nivelul emoțional și cel spiritual. Trezirea la toate aceste nivele creează o anumită expansiune a luminii, o anumită expansiune energetică. Vă puteți trezi oricând, deveniți una cu tot ceea ce este într-o clipă, într-o singură respirație în care pur și simplu conștientizați ce înseamnă să fiți aici, pe această Planetă, că sunteți mai mult decât doar oameni, că există ceva în voi ce strălucește cu mult mai intens și mai puternic decât învelișul vostru fizic.
Î: Omar ta satt dragă Sangitar, dragă Heiko și echipa Shimaa! Aș vrea să întreb despre copiii Noilor Timpuri, dacă ei vor ascensiona automat.
R: Da.
Î: Omar ta satt! Energiile Festivalului și ale seminarului care se vor organiza online, vor fi la fel de puternice ca până acum?
R: Am mai fost întrebată acest lucru deoarece mereu am spus în trecut că nu voi face un Festival online. Au avut loc multe schimbări energetice care face posibilă organizarea festivalului cu forța și energia cu care v-ați obișnuit, așa că nu veți simți nici o diferență. Pentru mine, pregătirea pentru acest Festival este una dintre cele mai dificile și epuizante pregătiri pe care am experimentat-o vreodată deși fiecare pregătire pentru un Festival necesită mult timp. Pentru acest Festival este puțin mai diferit deoarece atunci când 1100 de oameni sunt prezenți fizic și Heiko realizează meditațiile, cântecele se aud, cele mai puternice 100 de conștiințe, corpuri de lumină, cei care aleg să rămână focalizați formează o interfață minunată. Și astfel cele mai înalte energii sunt distribuite tuturor oamenilor în timpul Festivalului așa că a fost mereu foarte, foarte important pentru mine ca oamenii să fie prezenți pentru că nu mi-am imaginat că ar funcționa altfel. Mi s-a spus că timpurile s-au schimbat și o mare schimbare va fi experimentată iar energiile vor circula mult mai intens. Va fi astfel posibil ca acest colectiv care va participa la Festival să aleagă cele 100 de conștiințe înalte pentru ca toți să poată primi cele mai înalte energii. Ceea ce se întâmplă la fața locului este ceva foarte dificil de explicat prin cuvinte. Și aici la canalizarea publică sau în întâlnirile Pionierilor sau în serile Sol’A’Vana, bineînțeles că suntem obișnuiți să avem mereu oameni prezenți, fețe dragi nouă și vă puteți imagina cum ar fi să urcați pe scenă și să vedeți privirile, zâmbetele, bucuria revederii iar acum să urcați pe scenă și să vedeți încăperea goală. Voi totuși mă vedeți dar eu văd doar camera de filmat. Va fi dificil pentru mine să țin acest Festival online dar acest lucru nu are nimic de-a face cu energiile care vor fi transmise în mod potrivit fiecăruia dintre voi. Le veți simți.
Î: Dragă Sangitar, cum ne putem conecta cu lumina Nyoonică?
R: Cei care parcurg în prezent Pașii Pionierilor sau Pașii Sol’A’Vana știu cum să facă acest lucru. Pentru ceilalți încă este destul de dificil să se conecteze cu lumina Nyoonică deoarece este adusă în conștiința lor pentru prima dată. Vă puteți conecta cu Sai’Ba’Emh și Naburra care sunt două ființe înalte ce poartă multă lumină Nyoonică și dacă vă veți conecta cu aceste două ființe luminoase, veți simți și lumina Nyoonică.
Î: Cum putem să contribuim noi, Myriel, Maras etc. pentru a putea absorbi procesele energetice, pentru a le integra și, dacă este necesar, chiar pentru a le accelera?
R: Sunt foarte mulți cu numele de Maras, de Myriel, de Fabijenna ș.a.m.d. și totuși, fiecare lumină și fiecare persoană cu sămânța sa originară, este unică în amprenta ei energetică. De exemplu, dacă se adună 10-12 persoane cu numele originar Myriel, acestea au primit o amprentă specifică ce are un efect intens asupra lor și pe care îl au în comun dar, din nou, personalitatea și amprenta energetică sunt diferite. Însemnătatea numelui originar, pentru Myriel în general este spiritul mistic vindecător, pentru Maras, reprezentați ai Pământului și știți atunci când lucrați împreună care este puterea voastră. La spiritul mistic vindecător este acest misticism dar mult mai intens și mult mai important este spiritul vindecător. Spiritul mistic vindecător are acum un efect foarte intens și special în această fază deoarece este foarte important ca nivelul mental să nu fie în energia umbrelor ci în lumină, gândurile să fie orientate spre lumină. De exemplu o meditație cu multe peroane cu numele originar Myriel, ar însemna ca oamenii din această zonă a umbrelor să fie atrași mult mai mult spre lumină. Pentru cei cu numele Maris, ei au în comun faptul că sunt foarte intens conectați cu conștiința Pământului iar acest lucru înseamnă că au o energie foarte vindecătoare și echilibrantă și ar putea acționa foarte bine pentru Lady Shyenna dar și pentru mulți oameni.
Î: Omar ta satt dragă Sangitar, ce m-ar putea ajuta să-mi simt puterea interioară și să o folosesc pentru schimbarea dimensională.
R: Transmisia care urmează te va ajuta.
Î: Dragă Sangitar, se poate greși în Pașii Sa’Maa’Tah?
R: La fel ca în oricare alte procese energetice, și în Pașii Sa’Maa’Tah contează intenția. Lumina se conectează cu cea mai înaltă lumină sau cu cea mai înaltă conștiință și cu cât mai profundă este intenția ta, cu atât mai mult vei simți Ciclul Sa’Maa’Tah pe care îl parcurgi.
Î: Omar ta satt, întrebarea mea este dacă animalele vor ascensiona împreună cu oamenii lor. An Anasha!
R: La animale, la fel ca și la oameni, în fiecare ființă este ancorat un nucleu al Sufletului în care este scris momentul în care veți părăsi Pământul. Momentul când o anumită ființă vie părăsește Planeta nu poate fi influențat. Totul se află în aceste 12 straturi ale Sufletului vostru, tot ceea ce absorbiți ca energie și animalele care vin în jurul vostru vă aduc conștiința într-o lumină foarte înaltă încât, dacă sunteți împământați bine, nu este nici un motiv pentru care să părăsiți Planeta. Bineînțeles că mai sunt și cazurile în care se spune că cineva a fost într-o profundă intenție și a făcut atât de multe dar totuși a murit, în acest caz nucleul Sufletului a fost astfel programat. Așa cum mi-a spus Kuthumi, animalele noastre de companie vin la noi cu un anumit scop. Energiile se vor conecta și tot ceea ce este important pentru voi va fi implicat în acest cerc al înaltelor energii.
Î: S-a întâmplat ceva energetic în acest sfârșit de săptămână sau în ultimele zile?
R: În fiecare zi se întâmplă ceva. Lumina Nyoonică curge tot mai mult, au avut loc fuziuni pe Planeta noastră. Cel mai bun sfat pe care vi-l pot oferi este să vă împământați cât mai bine la toate nivelele.
 
Transmisie Sai’Ba’Emh
Sunt Sai’Ba’Emh și prin sunetele OMAR TA SATT vă întâmpin, întâmpin colectivul. Privesc colectivul dar vă privesc și pe fiecare dintre voi cu întreaga mea iubire, cu lumina mea care este fuzionată cu energia Nyoonică. Veți putea simți această energie, această iubire prin fiecare cuvânt, dacă vă deschideți.
Se întâmplă. Au loc multe schimbări pe Planeta voastră iar voi sunteți implicați în acest proces. Chiar dacă poate nu sunteți conștienți de acest lucru, sunteți o parte din marea schimbare. Noi, Înaltele Lumini ale Universului suntem mereu alături de voi prin fiecare respirație pe care o realizați. Lăsăm să curgă peste voi cele mai luminoase energii dar avem nevoie de intenția voastră, cu cât este mai profundă intenția voastră, cu cât este mai deschisă inima voastră, cu atât mai intens putem noi acționa.
În special în aceste timpuri în care oamenilor nu le este atât de ușor, această formă de conexiune plină de iubire vă va liniști. Poate veți simți tot mai mult să rămâneți în contemplare, în tăcere, să vă acordați timp doar pentru voi deoarece atunci când vă priviți viața, viața voastră de zi cu zi, cât de des vă acordați timp doar pentru voi, doar să fiți prezenți în voi, să vă conectați cu ceea ce se întâmplă, cu ceea ce există în interiorul vostru, cu ceea ce puteți expansiona – conexiunea și înțelegerea de a vă înălța și mai mult conștiința, de a o face chiar și mai perceptibilă, necesită timp, liniște, contemplare.
Deseori ați auzit cuvintele: doar când vă iubiți pe voi înșivă puteți să iubiți și alți oameni. Vă întreb acum, cum este când sunteți pe deplin prezenți în voi, când simțiți profund în interiorul vostru iubirea față de propriul sine? Nu este doar iubire ci și atenție conștientă. Cât de atenți sunteți cu voi? Aveți încredere în voi? Înainte să căutați pacea în exteriorul vostru, întrebați-vă cât de multă pace există în interiorul vostru. Toate acestea sunt importante deoarece lumina Nyoonică expansionează exact aceste atribute în fiecare om. Atunci când sunteți într-o atenție conștientă, când vă acordați timp pentru a vă simți propriul Sine, descoperiți ce comori mărețe se află în voi.
Ce se întâmplă atunci când vă iubiți, când vă acceptați exact așa cum sunteți? Când faceți acest lucru, când se întâmplă astfel, ceva se schimbă, ceva uimitor se întâmplă deoarece veți simți că revărsați mai multă iubire asupra oamenilor care vă sunt dragi. Când vă iubiți pe voi înșivă, ceva apare în voi, simțiți că este important pentru voi să le fie bine și altor oameni și vă plasați pe un plan secund. Imediat simțiți că nu este atât de important ce simțiți atunci când vă așezați pe voi pe plan secund ci dorința de a oferi altor oameni iubire, compasiune, atenție conștientă dar și pace.
Acest proces are loc mai mult și mai intens atunci când vă iubiți exact așa cum sunteți. Conexiunea cu oamenii pe care îi iubiți va fi plină de pace. Astfel va avea loc un proces spiritual și mai înalt în care veți simți că toți oamenii, chiar și cei pe care nu îi cunoașteți, merită iubire, compasiune, atenție conștientă. Acesta este adevărul mai înalt, conștiința mai înaltă, pe care fiecare om o găsește în propriul sine atunci când intră în interior și rămâne în liniște. Oamenii vă spun atât de multe lucruri, uneori vă simțiți răniți sau neînțeleși dar fiecare energie pe care o transformați în lumină vă poartă și mai sus în propria voastră lumină.
În aceste timpuri în care trăiți, sunt timpuri minunate ale transformării iar transformarea începe mereu cu voi. Nu vă puteți aștepta ca toți oamenii să se transforme într-o clipă și să se îndrepte spre lumină. În primul rând voi, fiecare dintre voi aveți responsabilitatea de a vă îndrepta spre lumină, de a lăsa în urmă tot ceea ce nu vă mai este de folos. Este un proces energetic care are loc și uneori este nevoie de o singură clipă în care conștientizați imediat că vă puteți elibera și că totul este bine așa cum este. Dacă sunteți deschiși, dacă conștientizați că sunteți mai mult decât doar oameni, abilitățile voastre se trezesc și se expansionează, conexiunea cu lumea spirituală devine mai puternică și în fiecare clipă în care ne trimiteți gânduri pline de iubire, noi vi le trimitem înapoi înmiite.
Această conexiune pe care o puteți simți atât de intens în aceste timpuri, vă ajută să formați o profundă, o foarte profundă încredere, că suntem mereu alături de voi, că vă purtăm și vă însoțim prin momentele dificile, că fiecare problemă are o soluție și că tot ce aveți nevoie purtați în voi.
Când vă privim vedem perfecțiunea, vedem divinitatea din voi, vedem bunătatea și că sunteți unii dintre noi. Noi nu suntem îngrijorați de deficiențele aparente pe care voi le purtați. Focalizați-vă asupra a ceea ce este plin de putere și forță în voi, asupra binelui, iubirii, bucuriei, iubirii umane, sănătății, siguranței, abundenței, păcii. Nu vă lăsați cuprinși de umbre, nu permiteți gândurilor voastre să fie confuze. Rămâneți în liniște, ascultați-vă vocea interioară și ascultați cuvintele lumii spirituale care vă ating foarte profund Sufletul. Oricând ne cereți, oricând aveți gânduri pline de iubire, noi le  vom fortifica, expansiona și vă vom ajuta să conștientizați ceea ce sunteți cu adevărat, oameni divini, Oameni Divini.
Simțiți în aceste clipe, în aceste clipe ale prezentului, simțiți iubirea care vă este adusă, cuvintele vindecătoare, lumina Nyoonică, simțiți expansiunea, fiți cât mai prezenți în voi. Conștientizați în aceste timpuri, în aceste schimbări, în aceste schimbări mari care continuă să se expansioneze, conștientizați că fiecare gând, fiecare sentiment acționează în mod energetic pentru voi dar și pentru alți oameni. Decideți-vă în fiecare zi pentru ceea ce este nou, pentru lumină și iubire, alegeți în mod conștient recunoștința, alegeți atenția conștientă, curajul și libertatea. Astfel schimbarea care este adusă de lumina Nyoonică se va expansiona și mai mult pe această Planetă și dacă uneori nu veți înțelege aceste schimbări, chemați-ne și veți simți că nu sunteți singuri, noi suntem alături de voi, suntem mereu alături de voi.
Împământați-vă oricând puteți la toate nivelele și pregătiți-vă pentru următoarele schimbări care vor avea loc. În acest moment din timpul vostru, Planeta voastră trece prin cea mai mare schimbare care doar ce a început. Marea transformare se va termina când QuinTaas se va deschide iar voi veți întâmpina Noua Lume. Când privim Planeta vedem că mulți oameni sunt foarte conștienți, că mulți oameni și-au intensificat conștiința și că mulți oameni aleg să vadă lumina în viața lor, devin conștienți de ceea ce sunt cu adevărat.
Când această lumină se va expansiona mai mult, umbra nu vă va mai putea opri. Eliberați-vă de tot ceea ce vă împovărează în profunda încredere că Sufletul vostru știe ce este bine pentru voi. Ascultați impulsurile Sufletului vostru, simțiți-vă Sufletul și iubiți-vă exact așa cum sunteți deoarece așa cum sunteți, sunteți bine. Mențineți-vă focalizarea asupra perfecțiunii voastre. Intrați în profunda intenție și expansionați-vă abilitățile și fiți pregătiți pentru următorul Pas care urmează prin această schimbare deoarece conștiința Planetei acționează la fel ca voi prin fiecare respirație. Folosiți această perioadă de tranziție, folosiți-o pentru a deveni ceea ce sunteți cu adevărat, oameni divini treziți. Așa va fi.
Acum, la final, prin sunetele Realității Divine, vom face să curgă peste voi Picăturile de Binecuvântare ale seninătății și păcii. Vă aduc auria An’Anasha. Lăsați-mă să vă spun cuvintele A ni o’heved o’drach. Sunteți iubiți incomensurabil. An’Anasha
 

Contact

Telefon: 0744 274 582 
Email: info@scoalakryon.ro

 

We use cookies on our website. Some of them are essential for the operation of the site, while others help us to improve this site and the user experience (tracking cookies). You can decide for yourself whether you want to allow cookies or not. Please note that if you reject them, you may not be able to use all the functionalities of the site.