Noutăți

 

 

 

 

 
Sabine Sangitar - despre evenimentele din prezent
Dragi prieteni, sper că sunteți bine. Ne bucurăm că sunteți astăzi aici, cu noi și aș dori să vă spun câte ceva despre noua energie. Doresc să vorbesc mai multe despre această lumină nyoonică, despre energia nyoonică. Am explicat deja de mai multe ori că este o energie originară care curge acum în Planeta noastră aducând schimbare Planetei dar și oamenilor.
Este o perioadă foarte frumoasă, o perioadă foarte intensă, o perioadă a marilor schimbări și cred că fiecare dintre voi, care sunteți mai senzitivi, puteți simți cât de multă schimbare aduce Planetei și oamenilor, această lumină nyoonică, energie nyoonică.
Este important pentru mine ca, înainte să încep să vă vorbesc despre simptomele corpului de lumină, să vă spun că dacă aveți simptome care vă deranjează, să apelați la un medic. Deci, această lumină nyoonică, energie nyoonică care a început să curgă cu mai multă intensitate pe Planeta noastră de câteva zile și care, așa cum am mai spus, va aduce o schimbare imensă la final, este energia nyoonică originară care va aduce Planeta noastră înapoi în liniile magnetice divine, adică înapoi la starea ei originară. Fiind o energie atât de puternică dar și o energie originară, ea poartă foarte multe informații, și dacă m-aș exprima prin cuvinte copilărești, este o energie foarte înțeleaptă plină de foarte multe informații. Și când o astfel de energie strălucește pe o planetă, când o astfel de energie se manifestă pe o planetă și în conștiința planetară, mereu vor exista consecințe pentru oameni. Chiar dacă este un proces minunat și frumos, sunt foarte mulți oameni care suferă în prezent de simptomele corpului de lumină deoarece ei, poate simt această energie dar nu știu despre ce este vorba și se întreabă: Ce este aceasta? Ce se întâmplă cu mine? Și despre acestea aș dori să vorbesc mai multe.
Pentru toți este important să intre în această conștientizare pe care voi o și simțiți profund în interiorul vostru, că ceea ce ni se întâmplă acum este de bine, ceea ce se întâmplă cu Planeta noastră, ceea ce se întâmplă cu noi, oamenii, este ceva pozitiv. Vom fi purtați spre o vibrație mai înaltă, Planeta se va întoarce înapoi la starea ei originară și, astfel, multe se vor schimba. Bineînțeles, există și multă confuzie în această perioadă de tranziție și uneori chiar și disperare, deoarece simțiți aceste simptome ale corpului de lumină care se exprimă poate prin insomnie, prin confuzie, poate nu puteți gândi atât de clar, poate chiar și prin dezechilibre, prin sentimente de amețeală sau poate vă simțiți mult mai înfometați sau chiar nu vă este deloc foame, poate vă simțiți mintea atât de încețoșată încât nu puteți descrie ceva – este un sentiment de parcă nu ați fi prezenți în propriul corp. Poate ritmul somnului s-a schimbat, poate au apărut durerile de cap. Când apar astfel de energii puternice, poate vă amintiți cum a fost cu Shadees care deja este prezentă de ceva timp - cei care ați fost alături de noi de mult timp vă amintiți de durerile de spate dar toate sunt simptome ale corpului de lumină, în principiu nu reprezintă ceva de ce să vă temeți.
Acum legat de întrebarea cum de apar astfel de simptome ale corpului de lumină sau de ce este atât de dificil pentru corp, de ce energia nyoonică originară în loc să ne ajute și să ne susțină, ne cauzează alte probleme. Pe de o parte, așa cum am mai spus, este o energie originară – energia nyoonică, este o energie foarte intensă. Nu a mai existat nimic asemănător pe Planeta noastră, deci este ceva ce acționează foarte intens și bineînțeles că acționează și asupra voastră. Cum apar simptomele corpului de lumină? Dacă privim doar energia sau dacă privim puțin mai de aproape întregul proces atunci putem vedea că nu este doar corpul ci și Sufletul, emoțiile și gândurile. Deci corpul, mintea și sufletul vostru știu că trebuie să fie în armonie pentru a vă simți bine. Când asemenea energii intense sunt aduse pe Planeta noastră, sistemul devine cumva agitat și în aceste timpuri a apărut și acest virus Corona de care multor oameni le este frică și au pierdut multe, poate chiar și locurile de muncă și nu știu ce să facă în continuare. Toate acestea sunt legate de faptul că simțiți această energie intensă, emoțiile, deveniți chiar și mai emoționali și atunci când intrați în această energie a fricii, deveniți chiar și mai anxioși, și mai îngrijorați în legătură cu toate și, bineînțeles, fiecare gând pe care îl aveți este conectat la emoțiile voastre. Dacă vă aflați în aceste gânduri pline de frică și stați noaptea în pat – trebuie să folosesc o exprimare umană, bineînțeles că atunci când cineva își pierde locul de muncă sau trece printr-o situație dificilă, va sta seara culcat în pat și nu va putea adormi. Dacă se întâmplă o dată sau de două ori nu este o așa mare problemă, dar dacă oamenii sau voi purtați multe astfel de gânduri negative și dacă intrați prea profund în această energie a fricii, a grijii și pierderii, atunci pur și simplu va avea un efect foarte intens asupra emoțiilor voastre datorită acestei energii. Simțiți astfel sau știți cumva că ceva nu este bine și aveți o stare neplăcută. Nu știți cu exactitate care este motivul deoarece nu-l puteți conecta la nimic.
 Sufletul nostru este format din multe straturi și stratul din exterior este un strat curgător în care energiile se fixează. Dacă aceste energii negative preiau controlul, procesul emoțional devine prea violent și, din când în când, acestea vor curge în aspectul fizic și astfel se ajunge la simptomele corpului de lumină.
Mai avem și situația aceasta în care conștiința pământului trece printr-o mare schimbare pe care o experimentează pentru prima dată, și acesta este un proces în care fiecare conștiință vie trebuie să gestioneze fiecare transformare, fiecare schimbare. De aceea au loc aceste schimbări pe Planeta noastră pentru mulți, mulți oameni și da, ei nu știu cu adevărat cum să le gestioneze.
Vă pot spune doar atât, și o spun din profunzimea inimii mele: fiecare ființă umană de pe această Planetă ar trebui să înceapă să realizeze că este cu mult mai mult decât doar un om, că această schimbare care are loc este una frumoasă și fiecare persoană are acum oportunitatea, mai mult ca niciodată până acum, să intre în această energie, în această lumină. Ceea ce se află de cealaltă parte este foarte frumos și vă va determina pe mulți dintre voi să simțiți, când intrați acolo, multe momente de profundă pace interioară, claritate, bucurie, compasiune, recunoștință, multe emoții pozitive, multă iubire și recunoștință, de asemenea atenție conștientă, toate se vor simți mult mai profund și mult mai intens decât s-au simțit, ca de exemplu acum câteva luni. Și nu este important ce faceți, ce cale urmați, este important ca toți să folosească această oportunitate a acestei energii pentru a se schimba și pentru a-și ridica conștiința. Dar pentru aceasta este necesar să luați o decizie, să intrați în interiorul vostru și atunci când sunteți pe deplin prezenți în voi să decideți pentru această energie nouă și pentru această schimbare din aceste timpuri. Cred că în această seară se vor transmite multe prin transmisia lui Toth. Așa că, să începem.
Transmisie Toth
Sunt Toth, port lumina înțelepciunii, lumina iubirii spre voi. Prin sunetele OMAR TA SATT vă întâmpin, întâmpin colectivul care s-a adunat pentru a asculta mesajele, pentru a le absorbi profund, foarte profund în Suflet. Simțiți lumina, simțiți energia care se expansionează prin fiecare cuvânt pe care vi-l adresăm. Este iubire, doar iubire.
Planeta, conștiința Planetei, oamenii , întreaga viață de pe această Planetă se schimbă. Vă vonfruntați cu cea mai mare schimbare care a existat vreodată. Energia nyoonică originară luminează intens. A fost concentrată, fuzionată și este pregătită să se implice din ce în ce mai mult în procesul energetic care are loc în prezent pe Planeta voastră și în întregul Univers. Această schimbare poate aduce multă confuzie în mulți oameni dar ascultați cuvintele lui Toth și absorbiți-le profund în Sufletul vostru: sunt schimbări care aduc starea originară, binele, adevărul se manifestă, aveți oportunitatea de a intra într-o altă energie și de a vă modela viața pe această Planetă astfel încât să trăiți în pace, siguranță, bucurie, sănătate, în iubire umană și abundență. Acestea se vor întâmpla. Fiecare schimbare implică eliberarea. Mulți oameni se simt pierduți deoarece trebuie să se elibereze de ceva, de ceva vechi cu care sunt obișnuiți și familiarizați, dar vechiul se va destrăma și va continua să se destrame deoarece apare ceva nou. Noul nu este mereu vizibil și din acest motiv este atât de dificil pentru mulți oameni să se elibereze de vechi și să accepte ceva nou dar necunoscut încă. Este nevoie de multă încredere pentru a vă orienta spre partea luminoasă.
Mulți oameni de pe Planeta voastră sunt plini de frici și griji, încearcă să-și explice ceea ce se întâmplă, încearcă să găsească vinovații, încearcă să clasifice ceva, să clarifice dar ascultați cuvintele lui Toth: claritatea o găsiți în Sufletul vostru, în lumina, în strălucirea, în bucuria, compasiunea, în recunoștința că trăiți, că aveți oportunitatea de a vă schimba și de a lăsa ca starea originară să fie restabilită în voi, că sunteți mai mult decât doar oameni și că viața pe care ați cunoscut-o pe această planetă va fi așa cum a fost menită să fie. Oamenii modelați de dualitate poartă în ei sentimentul că o mare parte din ceea ce îi leagă, chiar dacă nu este ceva benefic pentru ei, este imposibil de eliberat dar ascultați cuvintele mele: eliberați-vă, încercați să nu mai controlați totul, încercați să nu mai înțelegeți totul ci abandonați-vă în fluxul energetic și conștientizați că noi suntem alături de voi deoarece acum a sosit timpul ca toți să se întoarcă spre interior lor și să se gândească la însemnătatea propriei vieți. Vor descoperi că acolo sunt foarte multe lucruri valoroase. Mulți oameni conștientizează acum toate acestea. Acesta este începutul înțelegerii că sunteți mai mult decât doar oameni, că aveți în voi potențialul care este atât de puternic și atât de strălucitor încât este dincolo de mintea voastră.
Acum este timpul să trăiți spiritualitatea din voi, să o aduceți în exterior plini de recunoștință și compasiune. Nu se pune sub semnul întrebării dacă sunteți spirituali, ați fost astfel de-a lungul multor încarnări pentru a fi aici în aceste timpuri și, cândva, am fost împreună în epoca Atlantidei. De aceea simțiți că aceste cuvinte pe care vi le aduc sunt profund ancorate în Sufletul vostru. Simțiți că ne-am mai întâlnit. Simțiți că timpurile Atlantidei nu au fost ușoare. S-au purtat multe lupte pentru lumină, conștiința era foarte înaltă dar energia din conștiința planetară nu a fost suficient expansionată pentru a avea loc o schimbare. Nu au fost nici ființele spirituale, nici mintea, nici nivelul mental cele care au înălțat energia într-o clipă ci oamenii care aveau inimile pline de iubire și încredere și care au îngenunchiat și s-au rugat. Așadar energia se intensifică mereu atunci când sunteți foarte profund prezenți în voi, oricând simțiți pacea. Este precum o rugăciune deoarece fiecare energie pe care o simțiți, fiecare energie plină de lumină, vă schimbă în conștiința voastră și vă susține.
Suntem o parte din energia luminoasă care vă susține. Suntem foarte aproape de voi și mai mult ca niciodată puteți simți că fiecare lumină a fost foarte aproape de voi atunci când ați chemat-o. Nu este o perioadă pentru luptă, nu este o perioadă pentru a vă agăța de diverse lucruri, este timpul libertății, a eliberării, a conștientizării că sunteți mai mult decât doar oamenii. De aceea, verificați cât mai des de-a lungul zilei: unde anume sunteți în luptă, ce anume nu puteți elibera, unde este schimbarea în mod special dificil de realizat, ce vă face energia să fie fermă, strînsă, grea? După ce verificați, detașați-vă de acestea și orientați-vă spre ceea ce vă face să vă simțiți liberi, ușori, bucuroși. Absorbiți fiecare energie a luminii în interiorul vostru și lăsați-vă susținuți de ele.
Energia care cuprinde Planeta este foarte intensă, are puterea de a vă purta în lumină, în iubire. Când sunteți atât de curajoși și renunțați la luptă, nu veți mai percepe sentimentul de confict interior, va fi un moment pentru voi în care veți simți foarte profund și veți conștientiza blândețea, delicatețea, compasiunea, toleranța, curajul de a alege pacea, iubirea pentru viață și când veți simți aceastea, QuinTaas se va expansiona, lumina se va expansiona pe întreaga Planetă și energiile vă vor purta mult mai repede prin perioada de tranziție și veți vedea steaua, așa cum ați mai văzut-o, veți vedea schimbarea cum se manifestă. Sunteți o parte din ea. Așa că nu permiteți oamenilor să vă sperie, nu vă lăsați să cădeți în partea întunecată, fiți înțelepți și conștientizați că fiecare gând, fiecare sentiment nu contează doar pentru voi ci și pentru ceilalți oameni, pentru fiecare ființă vie. Poate că deja ați putut observa acest lucru, poate ați observat această schimbare la animalele voastre. Aceste ființe vii absorb energia luminoasă nyoonică în aceste timpuri.
Când mergeți la o plimbare în pădure, când vă aflați în natură, veți simți mai mult ca niciodată că totul este viu, poate vi se vor arăta ființe. Bucurați-vă de aceste forme, de ceea ce vedeți, de ceea ce simțiți. Sprijiniți-vă de un copac și bucurați-vă de fiecare respirație deoarece, în această fază de tranziție veți avea nevoie de o profundă încredere. Veți găsi această profundă încredere în interiorul vostru, o găsiți în voi înșivă. Și când găsiți această încredere în voi înșivă, veți putea să vă iubiți pe voi mult mai mult și veți putea simți la fel și față de alți oameni. Veți simți fiecare energie, fiecare adevăr, fiecare cuvânt. Veți simți cât de mult vă iubim și cât de aproape suntem de voi în aceste timpuri. Vă iubim incomensurabil.
An’Anasha
      

Contact

Telefon: 0744 274 582 
Email: info@scoalakryon.ro

 

We use cookies on our website. Some of them are essential for the operation of the site, while others help us to improve this site and the user experience (tracking cookies). You can decide for yourself whether you want to allow cookies or not. Please note that if you reject them, you may not be able to use all the functionalities of the site.