Noutăți

 

 

 

 

 
Sabine Sangitar:
·         Despre evenimentele din prezent
Dragii mei, aș vrea să vă informez despre ce este nou, despre ultimele evenimente. Au avut loc procese spirituale foarte frumoase despre care aș vrea să vă vorbesc. Nu este ușor să descriu în cuvinte umane deoarece aceste evenimente sunt dincolo de mintea umană, așa că vă rog să mă scuzați dacă nu mă veți înțelege foarte bine dar chiar nu este ușor să vorbesc despre astfel de evenimente spirituale.
Acum câteva zile, în Univers a avut loc un proces înalt spiritual. Ne putem imagina în felul următor: două lumini sub formă de stea s-au unit și astfel a avut loc o mare explozie și, prin această explozie, lumea divină ne spune că a fost cea mai mare explozie de la începuturi, de la Big Bang, prin această explozie au fost create miliarde de lumini care au fost preluate de Semințele Stelare și, în același timp, miliarde de lumini din Universul magnetic au venit în acest univers și ne-au adus energia neon. Vă puteți imagina că aceste lumini vii preluate de Semințele Stelare, sunt acum împletite cu energia magnetică.
De ce s-a întâmplat aceasta? S-a întâmplat deoarece aceste lumini magnetice, aceste energii vii pot crea o nouă rețea planetară și această rețea planetară se așează încet și învelește Planeta pentru a o aduce înapoi la liniile magnetice divine. Este un eveniment uriaș care va avea multe consecințe. Este foarte interesant și ce se va întâmpla acum cu această Planetă. Această deschidere despre care am vorbit data trecută, deschiderea care a avut loc, această lumină, această energie s-a putut manifesta pe Planeta noastră și, prin urmare, și aici folosesc cuvinte foarte omenești, prin urmare nu mai putem vorbi despre lumină și întuneric, lumea spirituală le numește acum lumină și umbră iar diferența dintre umbră și întuneric înseamnă că multă energie luminoasă a Realității Divine a curs prin această deschidere așa că nu se mai pot manifesta prea multe în această zonă a umbrelor iar această substanță, lumina este atât de puternică, cum nu a mai fost niciodată și este foarte receptivă manifestării.
 Noi am absorbit multă energie prin munca noastră ca Pionieri și energia nouă din Pașii Sol’A’Vana am ancorat-o și în Planetă. Dualitatea nu a mai avut forța necesară pentru a ne împiedica să acționăm astfel. Viteza luminii nu mai este diminuată de această zonă a umbrelor și acest lucru înseamnă că circularea luminii și viteza de transmitere a luminii se manifestă mai repede și de aceea este atât de important să fim în acest câmp al luminii, ca gândurile noastre, emoțiile, profundele noastre intenții să fie orientate spre lumină mereu și mereu.
La suprafață poate că nu veți observa atât de multe, încă va părea că există lumină și întuneric dar nu va mai dura mult. Depinde de noi, oamenii, să înlăturăm această umbră și este important ca această umbră să nu mai poarte nici o substanță, este ceva foarte important de știut.
Apoi este foarte important să înțelegeți cum s-a întâmplat totul. Vă puteți imagina că mulți oameni sunt îngrijorați și se întreabă ce se întâmplă de fapt. S-a creat o mișcare în întreaga lume, ceva ce afectează întreaga noastră Planetă. Dar ce înseamnă de fapt sau ce va fi de acum sau ce se întâmplă acum? Este foarte important să înțelegeți că pentru lumea spirituală totul a avut loc într-o clipă, s-a întâmplat la nivel global, pe întreaga planetă și are de-a face cu compasiunea - oamenii se adună și energia iubirii se poate dezvolta. A fost nevoie de o singură clipă iar acest lacăt s-a desfăcut și toată această energie universală a început să curgă. Energia Quin’Taas este pregătită pentru a fi manifestată. Este dificil de exprimat în cuvinte umane dar se întâmplă ceva minunat cu Planeta noastră și sper că puteți simți acest lucru. Toți cei care ne priviți sunteți oameni conștienți, mulți sunteți senzitivi și cu siguranță ați putut simți că mulți oameni se schimbă și că, chiar dacă se întâmplă multe, chiar dacă există multă suferință și durere, se poate simți o mare pace. Oamenii deja se comportă în mod diferit.
 
Channeling Melek Metatron:
Sunt Melek Metatron, sunt lumina iubirii, sunt ceea ce sunt. Vă întâmpin prin sunetele OMAR TA SATT, întâmpin acest colectiv. Fiecare cuvânt este îmbibat cu energia iubirii, lumina care se expansionează vă atinge Sufletul.
În Univers s-au întâmplat atât de multe! Un val al energiilor s-a pus în mișcare. Milioane de lumini s-au așezat peste luminiile vii care au ales să-și folosească iubirea pentru a crea o nouă rețea planetară care să fie așezată în jurul Planetei. Aceasta va conduce Planeta înapoi la starea originară, în liniile divine magnetice. Dar Melek Metatron nu se adresează minții voastre prin cuvintele pe care le transmite, ci Sufletului. Deoarece energiile au sosit, toți cei care aud aceste cuvinte, absorb sunetele energetice, sunetele originare care au fost eliberate pentru ca toți oamenii să-și amintească de ce au venit pe această Planetă.
Vorbesc cu voi, de la începutul timpurilor vă aflați pe această Planetă pentru ca aici și acum să participați la această mare transformare a energiilor care au fost eliberate pentru a deschide Quin’Taas. Manifestarea luminii, a stării originare, a început. În fiecare clipă, când ni s-a permis, am adus fluxuri energetice ale Realității Divine pe această minunată Planetă și le-am lăsat să curgă. Purtați inima aurie și miracolele aurii. Purtați lumina Iubirii, sunteți conștienți în Sufletul vostru, în sentimentele voastre că acum a început marea transformare. Prin această manifestare a luminii totul este posibil. Atât de mulți oameni intră în acest flux al luminii deoarece aud și simt cu inima le bate, simt chemarea în Suflet și au un dor foarte mare. La mulți oameni apare conștientizarea pe care și voi o simțiți atât de profund: Sunteți cu mult mai mult decât doar oameni. Sunteți conștienți de divinitatea voastră în multe clipe din timpul vostru liniar și, în fiecare clipă în care ați decis să aveți încredere că existența voastră pe această Planetă are profunzime, un sens profund, ați știut printr-o singură respirație că acesta este adevărul, că aveți o misiune de împlinit și că nu întâmplător, exact pe această Planetă ați venit în atât de multe încarnări pentru a fi și a participa acum la cel mai mare proces spiritual care se manifestă: Quin’Taas, Noua Lume apare. Faceți parte din această lume care este plină de lumină, bucurie, siguranță, libertate, iubire umană, pace. Această pace o simțiți în interiorul vostru foarte profund deoarece acum, pacea sosește.
Există încă lumea umbrelor dar voi vă aflați de partea luminoasă a energiilor, vă aflați în fluxul iubirii și încrederii, aveți inima deschisă spre compasiune, purtați recunoștința, sunteți conștienți de puterea voastră creatoare. A intra în lumea umbrelor este aproape imposibil pentru voi deoarece dorul vostru vă ghidează spre iubire și lumină, spre deschidere și încredere în viață, în viața Realității Divine în care simțiți vitalitatea iubirii, în care știți că există mai mult pentru voi decât doar a fi om. Într-o singură clipă vă puteți conștientiza divinitatea, acea clipă în care nu doar înțelegeți ci și simțiți că sunteți mai mult decât doar oameni. Starea originară a vieții, starea originară a ființării, starea originară a puterii creatoare, starea originară a manifestării este prezentă în aceste cuvinte. Doar de voi depinde dacă decideți pentru această încredere, pentru această deschidere în fața luminii, a cântecelor Semințelor Stelare, a sunetelor originare care au fost eliberate, pentru Noul care mișcă liniile energetice în interior și în exterior.
Voi purtați decizia de a nu mai oferi lumii umbrelor oportunitatea de a vă atinge lumina. Fără umbre care ating lumina! Se întâmplă astfel dacă aveți încredere, dacă purtați în voi o intenție profundă, dacă nu vă lăsați păcăliți și, mai mult ca niciodată aveți încredere în cuvintele noastre care v-au adus aici. În foarte mulți ani din timpul liniar, lumina v-a purtat, v-a adus aici și v-a ajutat să simțiți că sunteți mai mult, mult mai mult decât doar oameni. Simțiți această deschidere și iubire în voi, această încredere, această credință copilărească în ceea ce este bun în oameni. Deveniți precum copiii în inima voastră și nu vă lăsați păcăliți de cuvintele din lumea umbrelor care vă alimentează mintea dar vă otrăvesc inima. Fiți precum iubirea deoarece voi sunteți iubire. Iubirea nu întreabă, nu impune condiții, iubirea ESTE. Cu cât simțiți mai mult această iubire, cu atât mai profund pot intra aceste energii în voi cu radianța lor plină de putere.
Pentru voi, în timpul liniar, fiecare zi este ca o foaie de hârtie nescrisă pe care voi o umpleți cu gândurile, cu sentimentele voastre, umpleți aceste foi cu cuvinte, cu iubire, încredere, compasiune, recunoștință. În toți oamenii energiile s-au transformat și această circulare a energiilor vă ajută să aveți acces tot mai profund la abilitățile voastre, la puterea de a manifesta. Puterea de a manifesta se expansionează în voi dar pentru aceasta aveți nevoie de o inimă deschisă, de smerenie și recunoștință. Simțiți, ascultați cântecele Semințelor Stelare, ele cântă pentru voi, pentru Planetă. Sunetele sunt aduse și se ancorează în voi și totul se întâmnplă acum, în această clipă, într-o singură clipă plină de misticism și magie când Lumea Divină, prin sunetele Realității Divine, revarsă asupra voastră aceste energii.
(...)
Intrați în valurile energiei luminoase, în clipa prezentă, dincolo de spațiu și timp. Lumina neon se conectează cu Shadees și curge în continuu în Planetă, în Sol’A’Vana. Stați departe de lumea umbrelor. Într-o zi vă veți trezi și veți vedea Quin’Taas și Sa’Maa’Tah. Pătrundeți tot mai profund în această energie luminoasă a Realității Divine, în Quin’Taas iar umbra nu va mai fi prezentă. Cu cât rămâneți mai mult în lumină în prezent, cu cât mai expansionată va fi lumina voastră divină în Quin’Taas. Aveți încredere în marea Manifestare care începe acum. Folosiți Cristalele So’A’Vana, Tora’An’Taria, Ana’Lotus, Elexier, Escha’Ta, Mona’Oha, Moha’Ra, An’Anasha.
Simțiți-vă precum copiii, Sufletul și purtați-vă lumina în lumina manifestării. Conștientizați ce putere energetică se află în această putere originară din voi și ascultați sunetele originare care au fost eliberate în Univers. Semințele Stelare aduc aceste sunete oamenilor pentru a le aminti că și ei au o misiune de împlinit. Nici o ființă vie de pe această Planetă nu este fără însemnătate. Conștientizați că această înțelepciune se află profund în Sufletul vostru și Sufletul știe adevărul iar adevărul își găsește calea mereu. Lumina Christică este cu voi. Totul este posibil prin voi, prin colectiv, prin aceste fluxuri energetice, prin compasiunea care se formează pe această Planetă, prin iubirea care se expansionează și care este mai puternică decât orice frică. Rămâneți în această conștientizare și manifestați ceea ce este bine, frumos și adevărat. Noi suntem alături de voi mai mult ca niciodată prin fiecare respirație pe care o realizați.
Melek Metatron își ia rămas bun prin cuvintele A ni o’heved o’drach, A ni o’heved o’drach, A ni o’heved o’drach etern, etern, etern.
An’Anasha

Contact

Telefon: 0744 274 582 
Email: info@scoalakryon.ro

 

We use cookies on our website. Some of them are essential for the operation of the site, while others help us to improve this site and the user experience (tracking cookies). You can decide for yourself whether you want to allow cookies or not. Please note that if you reject them, you may not be able to use all the functionalities of the site.