Noutăți

 

 

 

 

 
Sabine Sangitar:
·         Despre evenimentele din prezent
Doresc să încep prin a vă spune că este o transmisie publică la fel ca data trecută când foarte, foarte mulți oameni au participat online și au ascultat înregistrarea. Așa că este important pentru mine să subliniez faptul că va fi o canalizare pentru toți oamenii și nu numai pentru Pionieri sau cei care au parcurs cei 36 de Pași sau Pașii SOL'A'VANA. Din acest motiv informațiile sunt mult mai ușoare, mai generale decât cele pe care le voi detalia în următoarele întâlniri ale Pionierilor sau ale celor care parcurg Pașii SOL'A'VANA.
Sunt timpuri dificile și noi considerăm că în aceste timpuri se poate observa deja că oamenii intră tot mai mult în încredere, că se orientează spre lumină, că devin tot mai conștienți, că sunt plini de compasiune, atenție conștientă și recunoștință, și se lasă tot mai greu pradă fricii, panicii, întunericului. Bineînțeles că sunt și oameni cărora le este frică chiar dacă se află într-un proces luminos. Este important pentru mine să spun tuturor celor care sunt spirituali și privesc totul dintr-un alt punct de vedere, și voi puteți fi uneori înfricoșați și acest lucru nu are de-a face cu faptul că intrați în îndoieli sau că nu sunteți în lumină sau în energia compasiunii, este pur și simplu un proces profund uman care are loc în prezent și este în regulă să fiți puțin înfricoșați și apoi să vă schimbați perspectiva și să spuneți că totul este bine. Ni s-a transmis de ani de zile, cred că încă din 2009 am primit pentru prima dată informația, că se va ajunge la un colaps. Pentru noi este o bucurie că are loc un proces blând, putea să fie mult mai rău dar, bineînțeles că este doar începutul și vom vedea ce va urma, ce va decide Lady Shyenna în conștiința ei. Totul depinde și de modul în care vor proceda oamenii cu tot ceea ce are loc în întreaga lume.
Vreau să vă spun ceva frumos. Cred că deja mulți dintre voi știți sau ați auzit dar doresc să menționez din nou acest lucru deoarece m-a emoționat foarte profund. Papa a chemat astăzi întreaga lume să se roage, oamenii de pe întreaga Planetă. A spus că este foarte important ca, indiferent de religie, toți oamenii de pe Planetă să se roage. Amintiți-vă că în perioada Atlantidei a contat faptul că, câțiva oameni au căzut în genunchi și s-au rugat. Și secretarul general al ONU ne-a rugat să ne rugăm să nu mai fie război, să fie pace. Chiar dacă va dura, acesta este începutul și simțim profund că ceva se schimbă în direcția cea bună. Aș vrea să știți că nu sunt o persoană care să uite că oamenii își pierd în prezent serviciul, cunoscuții , poate bunicul sau bunica dar ce am putea simți altceva în afară de compasiune, o compasiune adevărată. Nu este ușor și compasiunea este exact ce este nevoie. Să știți că tot ce auzim ne emoționează și simțim o compasiune foarte profundă. Misiunea mea ca Sabine dar și ca Sangitar, în afară de profunda compasiune pentru toți oamenii, este și aceea de medium și am fost pregătită în atât de mulți ani în această încarnare. Pot să văd lucrurile dintr-o perspectivă mai înaltă, să văd ceea ce se dezvoltă în spatele acestor catastrofe și această misiune este și ea importantă. Văd de asemenea că face parte din misiunea mea să vă ajut să vedeți dincolo de destinele umane care, binînțeles că ne emoționează, ne afectează și pentru care avem cea mai profundă compasiune. Dacă priviți totul dintr-o perspectivă mai înaltă atunci veți vedea că este ceva ce cu toții am prevăzut dar nimeni nu a știut, nici lumea spirituală, cum se va întâmpla cu exactitate.
Acest colaps are loc acum și depinde de noi, de noi oamenii, de modul în care vom continua să evoluăm, de cum vom gestiona totul, de cum vom decide ce vom face și cum vom acționa, dacă nu ne vom lăsa copleșiți de frică sau alegem iubirea și privim spre lumină. Putem vedea că suntem în cele mai bune mâini posibile, suntem în mâinile ființelor de lumină pline de iubire care sunt alături de noi. Toată Planeta este în atenția lor și această transformare era așteptată, se știa că va avea loc. Este ceva frumos, este o transformare frumoasă și, pe lângă frica pe care oamenii o resimt, aș vrea să vă spun că este ceva ce simt și poate și voi simțiti pacea și faptul că percepem mai mult energiile luminoase, încrederea și ceea ce este pozitiv.   
Am spus și data trecută și voi spune și acum că îmi este foarte greu să vă dau sfaturi. Oamenii ne întreabă mereu ce este important acum, ce să comande de la noi. Nu vreau să fac acum o reclamă produselor noastre dar mi-am amintit de ceva ce cu siguranță mulți dintre voi au deja. Vă pot spune că în această perioadă este important și, așa cum lumea spirituală mi-a spus, energiile se schimbă mereu, dar lumea divină ne spune mereu să ne simțim Părinții cosmici și frecvența originară. Mulți dintre voi aveți aceste sfere de cristal care sunt încărcate cu energia părinților voștri cosmici. Le puteți folosi, poate că ați uitat de ele. De asemenea rugăciunile care au fost canalizate, dacă le aveți le puteți folosi. Piatra Faba’Jennas bănuiesc că o aveți foarte mulți, o puteți folosi deoarece a fost programată pentru aceste energii care sunt acum eliberate. Dacă simțiți acum aceste pietre energizate puteți percepe cât de mult s-a schimbat energia lor.
 
Channeling Sai’Ba’Emh:
Sunt Sai’Ba’Emh, lumina iubirii, aparțin Semințelor Stelare și cu această iubire, cu această lumină vă întâmpin prin sunetele OMAR TA SATT, dragii mei copii umani. Simțiți căldura energiilor care curg atunci când auziți cuvântul, energia care este cuprinsă în aceste sunete. Simțiți cum curge spre voi și vă atinge blând. Este un val al energiilor, un val al luminilor care ajunge la voi dacă sunteți deschiși și plini de încredere în aceste timpuri în care atât de mulți oameni experimentează situații dificile. Întâmpin, de asemenea, fiecare om care ascultă aceste sunete, aceste cuvinte, dar care se află încă în energia îndoielii.
Simțiți printr-o respirație pe care o realizați, ceea ce Sufletul vostru vă ajută să simțiți atunci când energia vă atinge. Această energie vă vorbește, vă ajută să simțiți că sunteți iubiți imens de mult, că sunteți unii dintre noi, sunteți unii dintre noi. Simțiți această energie, permiteți respirației voastre să devină mai profundă și simțiți prin fiecare inspirație pe care o realizați că pacea s-a expansionat în voi, Sufletul vostru recunoaște adevărul, Sufletul vostru simte adevărul, lumina, iubirea, unificarea atâtor energii. Simțiți libertatea din voi și într-o clipă, respirația devine din ce în ce mai profundă și voi conștientizați că suntem alături de voi, suntem alături de voi.
În această perioadă în care au loc evenimente energetice pe această Planetă, este benefic și de ajutor să intrați mai profund în momentul prezentului, să simțiți momentul prezent. Să folosiți și această perioadă a dualității care devine tot mai dificilă, să conștientizați că clipă de clipă, clipă de clipă, trăiți în momentul acum. Chiar dacă mintea încearcă să vă spună ceva diferit, nu vă va ajuta să priviți cu frică spre viitor, ceea ce mintea ar vrea să vă spună exact în această perioadă este că, cu cât sunteți mai pe deplin prezenți în voi, în profunzimea energiei voastre, a iubirii voastre, cu atât Sufletul vostru se simte mai expansionat și realizați că acesta este momentul, clipa prezentă este cea care contează, această încredere deplină plină de lumină și iubire, plină de cunoaștere și înțelepciune. Astfel această schimbare va trece mult mai repede prin întreaga sa fază. Energiile se vor putea expansiona într-o mare măsură și astfel și Quin’Taas se va putea deschide pe deplin. Noul va lua ființă și voi sunteți pregătiți, simțiți că nu mai există cale de întoarcere, există doar momentul acum, există iubirea, compasiunea, recunoștința, încrederea, siguranța, abundența, iubirea umană, există pace, bucurie, râsete, unitate, conexiunea cu toți oamenii, certitudinea că sunteți înalte lumini pe această Planetă care au venit cândva pentru a acționa și acum sunteți aici și ascultați cuvintele lui Sai’Ba’Emh. Voința și deschiderea voastră permit energiilor să se expansioneze în voi, simțiți această unificare iar corpul vostru permite aspectului vostru fizic să se odihnească. Simțiți că reînnoirea este aici, că totul este bine. Sunetul divin vibrează și cu cât vă veți simți mai profund propriul sine, cu cât veți simți mai profund încrederea din voi, cu atât mai profundă va fi cunoașterea, înțelepciunea, conștiența, reînnoirea.
Voi sunteți lumina. Purtați un corp uman dar sunteți sursa și cu cât simțiți mai profund această Sursă, cu atât mai mult se va expansiona lumina din voi și va fi transferată oamenilor pe care îi întâlniți. Sunteți mai mult decât doar oameni, sunteți cu mult mai mult decât doar oameni.
Darurile pe care le-am adus cu noi sunt Picăturile de Binecuvântare ale puterii creative, ale luminii, ale vindecării, iubirii și amintirii. Aceste Picături de Binecuvântare vor curge acum peste voi și vor atinge structurile din voi, Sufletul vostru, Merkaba voastră, lumina voastră, corpul vostru. Aceste Picături de Binecuvântare sunt foarte intense și se ancorează foarte profund în conștiința voastră și vor fi alimentate. Amintirea energetică va fi experimentată de mulți oameni prin aceste Picături de Binecuvântare. Bucurați-vă de ceea ce se întâmplă, permiteți ca totul să se întâmple rămânând într-o deplină MonaOha, într-o deplină încredere, în profunda certitudine că nu este o coincidență faptul că sunteți aici. Noi vă iubim incomensurabil. Lumina Christică din voi strălucește. Are loc o schimbare în exteriorul vostru dar și în interiorul vostru și prin fiecare energie care vă atinge, prin fiecare cuvânt care vă atinge Sufletul, intrați într-un contact mai profund cu abilitățile voastre, cu Merkaba voastră, cu toate energiile ancorate în voi. Cu aceste Picături de Binecuvântare amintirile se vor trezi. Permiteți să se întâmple.
(...)
Mulți oameni se întreabă în aceste timpuri: Ce pot face? Ce putem face? Ascultați cuvintele lui Sai’Ba’Emh, absorbiți-le, sunt cuvinte simple ale adevărului care vă sunt rostite: aveți posibilitatea în aceste timpuri de a decide prin fiecare respirație pe care o realizați fie să aveți încredere, fie să vă deschideți fluxurilor energetice dincolo de mintea voastră, pentru marea manifestare, pentru tot ceea ce are loc și chiar dacă mintea voastră nu poate să înțeleagă, vă puteți focaliza asupra adevărului, frumosului, binelui, asupra lucrurilor pozitive. Această încredere vă ajută să simțiți profunda conxiune cu înaltele lumini ale Universului. Această încredere vă ajută să simțiți mai profund iubirea față de propriul vostru Sine. Această încredere vă ajută să simțiți ce înseamnă cuvintele pe care vi le aducem atât de des: Sunteți mai mult decât doar oameni, voi sunteți purtătorii deciziilor, voi aveți forța și puterea în voi de a realiza ceea ce este cel mai bine pentru voi. Nu contează ce credințe aveți, ce culoare a pielii, ceea ce este important este atenția conștientă pentru a vă simți Sufletul, iubirea pe care o simțiți atunci când alegeți ceva și, atunci când simțiți iubire știți că decizia luată este cea corectă. Nu permiteți fricilor sau grijilor să intre în voi în aceste timpuri, simțiți mai bine că acesta este un proces energetic și că starea originară a oamenilor și a Planetei este restabilită. Acest proces este dificil pentru oameni dar încrederea pe care o simțiți tot mai profund este că adevărul își caută calea. Să simțiți acest adevăr în voi este aproape ca o trezire, ca o viziune interioară deoarece Sufletul vostru este răspunsul, Sufletul vostru reflectă adevărul de care v-a fost mereu dor. Nimic nu a fost pierdut, totul este salvat în voi și este pregătit să fie eliberat atunci când voi veți fi pregătiți.
Rămâneți în compasiune, recunoștință, rămâneți în aici și acum și îndreptați-vă spre toți acei oameni care au nevoie de voi, care au nevoie de compasiune, de sentimentul uniunii, că totul este una. Există aceste energii susținătoare iar voi le purtați în voi și le puteți aduce oamenilor. Așa că, încrederea voastră îi va ajuta și eu, plin de compasiune mă voi îndrepta spre ei și, la fel ca mine și voi puteți șopti fiecărui om : Sunteți iubiți incomensurabil.
An’Anasha

Contact

Telefon: 0744 274 582 
Email: info@scoalakryon.ro

 

We use cookies on our website. Some of them are essential for the operation of the site, while others help us to improve this site and the user experience (tracking cookies). You can decide for yourself whether you want to allow cookies or not. Please note that if you reject them, you may not be able to use all the functionalities of the site.