Noutăți

 

 

 

 

 
Sangitar:
  • Despre evenimentele din prezent: Ce este important acum? Cum ar trebui să acționăm? Responsabilitatea noastră față de oameni
Dragii mei,
V-am spus cândva că oricând va avea loc un colaps, oricând s-ar întâmpla ca situațiile spirituale să se înrăutățească – ceea ce se întâmplă în prezent – v-am spus că vom fi aici pentru voi și din acest motiv am ales să ne întâlnim în această seară.
Mai întâi doresc să discut cu voi câteva aspecte organizatorice pe care le consider de asemenea importante, deoarece am primit multe întrebări și doresc să le ofer răspunsuri aici. Majoritatea dintre voi ați primit astăzi un newsletter din partea noastră în care vă anunțam că Festivalul din această primăvară va fi amânat pentru primul sfârșit de săptămână din iulie. Au fost întrebări legate de motivul amânării Festivalului, de ce nu poate lumea spirituală să facă ceva în această privință. Lumea spirituală, din păcate, nu poate face nimic deoarece noi cei de aici, din dualitate, stabilim regulile și ni s-a interzis să adunăm 1000 de oameni în clădirea Kuko. Nu putem ține Festivalul nici online deoarece, așa cum v-am mai spus, avem nevoie de un anumit număr de oameni prezenți pentru ca energia să se formeze. Și eu și Heiko dorim să respectăm regulile care sunt acum în vigoare.
Sper că astăzi putem ajunge la cât mai mulți oameni. Vă voi vorbi despre evoluțiile spirituale, puțin despre evoluțiile umane, Heiko va realiza o meditație după care eu vă voi transmite o canalizare.
Lumea spirituală ne-a spus deseori și mulți dintre voi care deja sunteți de mulți ani alături de noi dar și cei care ne-au ascultat canalizările, ați auzit mereu și mereu că economia va colapsa, a fost prezis acest lucru, ni s-a transmis că va apărea un virus sau o boală care nu va putea fi ținută sub control și se va răspândi în întreaga lume și, ca rezultat, economia va colapsa, că totul se va întâmpla pe neașteptate. Acest mesaj a fost transmis de lumea spirituală.
S-a spus mereu și mereu că în funcție de cât de înaltă va fi conștientizarea luminii printre oameni și, bineînțeles, cât de mult se va expansiona în comunitățile spirituale, cu atât mai blânde vor fi transformările. Nu doar noi ci și întreaga lume este afectată. Nu este afectată doar o țară sau un anumit număr de oameni, este afectată întreaga lume. Din punct de vedere spiritual se întâmplă exact ceea ce ne-a fost transmis deseori ca mesaje. Totuși doresc să vorbesc puțin din punct de vedere uman. Poate că în conștiința multora se va putea schimba ceva și eu sper că vă pot aduce mai multă înțelegere. Mulți oameni poate că spun acum că nu e atât de rău, că nu se încadrează în grupul de risc sau că nu e nimic mai rău decât o gripă. Mult mai mulți oameni mor din cauza gripei și așa și este. Suntem norocoși că nu avem parte de o pandemie care să afecteze 50% din toți oamenii dar este ceva ce afectează întreaga lume și este ceva ce acționează foarte repede, acest virus se răspândește foarte repede și haotic și există aceste așa numite grupuri de risc formate din oamenii mai în vârstă care au probleme de sănătate dar și bebelușii născuți prematur a căror plămâni sunt încă vulnerabili.
Întrebarea este ce putem face acum. Cred că este foarte important să arătăm în aceste timpuri ce am învățat. Lumea spirituală ne-a spus deseori să fim alături de oamenii care nu sunt atât de conștienți de ei sau de cei care corespund grupelor de risc sau cei care sunt înfricoșați. Suntem alături de acești oameni cu conștiința noastră, atenția și compasiunea noastră. De asemenea am mai fost întrebați telefonic dacă noi suntem protejați deoarece lumea spirituală ne-a spus mereu că suntem protejați, că nimic nu ni se poate întâmpla. Este foarte important să știți că această protecție de la nivelul energetic este maleabilă, acest lucru înseamnă că noua conștiință din voi, cei care deja ați parcurs Pașii, sensul ei s-a reînnoit și da, nimic nu vi se poate întâmpla dar această infecție are loc la nivelul fizic, așa că toată lumea se poate infecta indiferent de cât de spiritual este. Deci întrebarea este ce se întîmplă dacă ne infectăm. Ca o conștiință luminoasă care a parcurs toți Pașii, tot ceea ce am ancorat este în interiorul meu așa că știu că la acest nivel suntem protejați, că nimic nu ni se poate întâmpla dar suntem responsabili deoarece chiar și cu o astfel de conștiință la nivelul fizic, chiar dacă nu ni se întâmplă nimic rău, putem transmite acest virus mai departe așa că nu e bine să ne gândim că noi suntem protejați și nu mai este nevoie să fim atenți. Este foarte important pentru mine ca oamenii să înțeleagă că această protecție, această protecție energetică se bazează pe un nivel mai înalt și conștiința luminoasă pe care am absorbit-o ne-a reprogramat deja celulele dar totuși putem fi infectați și astfel să devenim purtători și să-i infectăm pe alții. De aceea este foarte important în aceste timpuri să fiți atenți la toți cei care se încadrează în aceste grupuri de risc.
Acest virus ne spune că nu există limite așa cum și lumea spirituală ne-a spus că atunci când intrăm în Noua Lume, totul va colapsa și la fel și granițele. Nu se poate să construim o Nouă Lume, să intrăm în Quin’Taas și să spunem că, de exemplu albanezii nu au voie să vină acolo cu noi. Quin’Taas se va expansiona, se va crea Noua Lume. După ce vom trece prin acest haos, vom intra în Noua Lume, sunt sigură. Bineînțeles că va dura puțin până când totul va fi restructurat și cred că acest virus ne-a arătat și că exact acest control pe care oamenii îl folosesc în dualitate, că aceste limite nu există în Realitatea Divină.Bineînțeles că e o provocare și nu doar pentru noi deoarece nu putem organiza Festivalul ci pentru toți oamenii. Diferența este că noi ne-am pregătit de mult timp și s-a transmis deseori să ne menținem focalizarea, să ne menținem gândurile asupra luminii și nu asupra luptei. Manifestați Noua Lume așa cum o doriți să fie. Panica și frica nu sunt benefice. Se poate observa în mediul online cum oamenii se ajută unii pe alții.
La întrebarea dacă urmează și alte schimbări, de la lumea spirituală am aflat că în New York va fi o mare criză și că vor avea loc și alte transformări. Dar acum suntem la începutul acestei provocări, deja de 2-3 săptămâni s-au schimbat foarte multe așa că vă puteți imagina cât de multe se vor schimba în următoarele săptămâni. Este important să rămâneți în încredere, este important să vă acordați timp pentru a repeta Pașii, să intrați profund în intenție, să vă întrebați care este motivul pentru care ați parcurs Pașii sau de ce sunteți spirituali sau ce anume v-a determinat să parcurgeți această Cale. Și acum consider că este mai important ca niciodată să intrați cât mai profund în intenție, să fiți siguri că doriți să fiți prezenți atunci când Noua Lume ia ființă. Și da, puteți face un pas în spate în momente ca acestea și să vă spuneți că nu este atât de important ce se întâmplă cu propria persoană ci mai degrabă să priviți spre cei care au nevoie de voi, să vă păstrați focalizarea asupra a ceea ce este frumos – oamenii care răspândesc iubirea. Și cu cât iubirea se va răspândi mai repede cu atât mai repede vom trece prin acest haos. Va urma o perioadă intermediară deoarece va fi nevoie de timp până când totul va fi din nou structurat.
De asemenea nu vă ajută să intrați în frica mediatizată atât de mult sau în teorii ale conspirației care circulă, mai important decât acestea este să intrați în interiorul vostru și să vă amintiți cuvintele lui Kryon, a celor 36 de Înalți Consilieri care ne-au spus că va urma o perioadă mai grea. Noi, eu și Heiko, vom fi aici pentru voi, este foarte important pentru noi să știți că nu sunteți singuri, vă vom contacta, vă vom aduce mesaje. Așa că am decis ca o dată sau de două ori pe lună, încă nu știm sigur dar cu siguranță vom anunța, vom reintroduce canalizarea publică bineînțeles fără oameni prezenți fizic, vom realiza doar canalizarea și Heiko va face cu voi o meditație. Vă voi aduce informații de la lumea spirituală despre evenimentele care au loc. Ne dorim să simțiți că vă puteți baza pe noi 100%.
Cei care mă cunoașteți știți că îmi este foarte greu să vă transmit anumite mesaje dar trebuie să vă spun că ne așteaptă timpuri mai dificile și mă simt responsabilă să vă spun că acesta este doar începutul. Nu se știe cât va dura această perioadă de tranziție, nu vă pot oferi mai multe informații despre acest lucru acum dar ceea ce știu este că, cu cât oamenii acționează într-un număr mai mare pentru binele altora, cu cât se dezvoltă mai mult această empatie pentru alți oameni, pentru Planeta noastră, pentru ființele de pe ea, cu atât mai repede va trece această perioadă dificilă. Consider că este minunat să vedem că mulți oameni merg să facă cumpărăturile pentru persoanele în vârstă din orașele în care regulile de izolare sunt foarte stricte, cum sunt strecurate pe sub uși mesaje: ”Nu sunteți singuri, noi suntem aici!”. Este o perioadă în care putem vedea că oamenii acționează împreună și dintr-un punct de vedere spiritual sau energetic consider că este cel mai potrivit lucru pe care îl putem face și ceva ce ar trebui să fie o prioritate pentru noi.
Am mai fost întrebată deseori la telefon care dintre produsele Școlii sunt importante acum. Este foarte important pentru mine să știți că nu este nevoie să achiziționați nimic, amintiți-vă cuvintele lumii spirituale: tot ceea ce aveți nevoie este în interiorul vostru. Toate aceste produse sunt doar ajutoare și nu sunt absolut necesare. Vă pot promite că dacă ceva va fi absolut necesar, dacă lumea spirituală mi-ar spune că tot ce este nevoie pentru a elibera toate amintirile și abilitățile în Merkaba, este o anumită esență, cu toții ați primi-o de la mine în mod gratuit. Pe lângă Pași, ceea ce consider că ar ajuta foarte mult în aceste timpuri sunt Ciclurile SaMaa’Tah. Ultimul Ciclu va apărea în curând, era preconizat să fie finalizat pentru Festivalul din aprilie dar vom încerca să-l finalizăm cât mai repede. Este foarte interesant în acest ultim Ciclu din Pașii Sa’Maa’Tah faptul că încă nu era în actualitate această criză și energiile de bază care au fost transmise în acest Ciclu sunt recunoștința și compasiunea.
Este important să vă împământați foarte bine și bineînțeles că pot apărea simptome ale corpului de lumină precum amețelile, s-ar putea să experimentați foarte multe vise lucide în care, poate, Sufletul vostru dorește să vă transmită ceva anume, multe abilități se vor deschide acum mai repede și mai intens, Merkaba va circula din ce în ce mai înalt, bioritmul vostru se va schimba, reînnoirea celulară se va accelera. Aceste procese prin care treceți se pot simți uneori ca fiind ciudate dar sunt benefice și vă arată că exact energiile de care a fost nevoie să fie ancorate sunt acum eliberate.
În aceste timpuri ceva se activează în voi, ceva ce activează întreaga energie a vindecării așa că să nu fiți surprinși dacă experimentați anumite situații cum ar fi faptul că Niha’Naras absoarbe acum energiile cu rapiditate și este pregătită să le și elibereze foarte repede. Manifestarea va deveni acum mult mai ușoară. Spiritul mistic vindecător este de asemenea foarte important așa că orientați-vă gândurile spre ceea ce este pozitiv, spre iubire, spre compasiune. Rămâneți în iubire și nu vă lăsați pradă fricilor sau panicii.
Vă voi aduce informații noi de fiecare dată când le voi primi și eu, când ceva se va schimba sau se va realinia vă voi transmite sub forma unei canalizări publice.
 
Kryon:
  • Schimbarea are loc
  • Evoluția evenimentelor și ce va apărea
  • Compasiune și sprijin pentru toate ființele vii de pe Planetă
  • O chemare
Sunt Kryon, lumina magnetică a conștiinței iubirii care vă întâmpină acum cu minunatele sunete OMAR TA SATT. Fiecare conștiință care este în iubire, care se află în profunda intenție a propriului Suflet, în profunda intenție Mona’Oha în cuvintele și mesajele lui Kryon, vor simți că acestea au sosit, că acestea s-au întâmplat, tot ceea ce v-am transmis de mult timp prin mesaje. Acum este timpul să simțiți nu numai lumina magnetică a lui Kryon, în aceste momente, ci să simțiți și iubirea celor 36 de Înalți Consilieri, a ființelor care s-au adunat și care vă aduc cu lumina lor aceste mesaje. Aceste ființe vă iubesc, vă respectă și vă onorează: Suntem aici, suntem aici alături de voi chiar acum când are loc schimbarea pe Planetă.
Pe întreaga Planetă are loc schimbarea, întreaga Planetă este afectată și nici un om nu poate vedea dincolo de ceea ce se întâmplă. Schimbarea are loc. Nu este o surpriză pentru voi deoarece ați auzit atât de multe mesaje care v-au descris ce se întâmplă într-un colaps, cu o boală pe care oamenii nu o pot ține atât de repede sub control. Toate acestea au loc acum în dualitate. Dacă priviți acum la această Planetă, voi, oamenii treceți bineînțeles printr-o perioadă de tranziție și este nevoie de acest timp. Tot mai mulți oameni pot simți că se pot deschide spre ceea ce este cu adevărat important, spre iubire, spre compasiune, spre recunoștință, că pot să-și ofere încrederea unei conștiințe mai înalte datorită evenimentelor care se întâmplă acum pe Planeta voastră. Ceva măreț vă așteaptă.
Bineînțeles că știm că faza de tranziție nu va fi ușoară, așa că vă chemăm să vă apropiați mai mult în energie, să aduceți iubirea și compasiunea, înțelegerea pentru toți acei oameni care poartă în ei frica și panica. Voi sunteți conștienți, ați fost pregătiți, ați ascultat mesajele de de atât de mult timp, corpul vostru de lumină strălucește și conștiința celulelor voastre se schimbă acum din nou dar există și acei oameni cărora le este foarte frică și care nu știu ce să facă.
Eu, Kryon vă cer să vă întoarceți spre toți acei oameni cu conștiința voastră, cu lumina voastră. Este nevoie de ajutorul vostru în aceste timpuri. Quin’Taas s-a expansionat enorm de mult. Când această perioadă de tranziție se va termina, veți intra în energia originară pe care Sufletul vostru o cunoaște de atât de mult timp și pe care ați manifestat-o în această Nouă Lume. Totul se va schimba, conștiința se va schimba în această perioadă de tranziție în foarte mulți oameni și ceea ce până acum era considerat ridicol, în aceste clipe s-a maturizat în ceva ce îi determină pe mulți oameni să se simtă pregătiți să urmeze urmele iubirii.
Sunt aici pentru a vă spune că s-ar putea să apară și alte transformări dar acest lucru nu este cel mai important, cel mai important lucru este ca voi să vă conștientizați acum încrederea, profundele voastre intenții care au făcut posibilă manifestarea unei Noi Lumi. Atât de multă iubire, atât de multă înțelegere, atât de multă conștiință există în voi și aduceți toată această lumină acasă.
În timpul acestei perioade de tranziție mulți oameni de pe această Planetă se vor folosi de ajutorul vostru deoarece, la un moment dat, va exista un moment în care oamenii vor simți profund, în interiorul lor, că este nevoie de ceva diferit, că ceva ce este dincolo de minte necesită să fie dezvoltat iar voi știți, voi știți despre ce este vorba, așa că sunteți chemați să-i susțineți pe toți cei care au nevoie de ajutorul vostru și care doresc ajutorul vostru.
Noi nu știm cât va dura acest proces al perioadei de tranziție și nu vă pot spune că se va termina curând dar vă pot spune că, cu fiecare Pas pe care în realizați înspre încredere, înspre profunda intenție în compasiune și recunoștință, cu energia iubirii magnetice pe care o emanați, cu atât va deveni mai ușoară această perioadă de tranziție și va atinge foarte profund multe, multe Suflete ale oamenilor. După această perioadă de tranziție, Sa’Maa’Tah se va deschide pe neașteptate și totul va deveni Realitate Divină, ceea ce Sufletul vostru a văzut de mult timp. Ați trăit mult timp în dualitate și deseori nu v-a fost ușor. Deseori oamenii râdeau de voi, încercau să vă distragă de la Calea voastră și totuși, ați simțit profund în interiorul vostru că adevărul își va găsi calea, ați simțit acest lucru, l-ați simțit. Ați simțit profund în interiorul vostru că Realitatea Divină există și exact acest sentiment profund v-a ajutat în perioadele dificile, poate când treceați prin îndoieli, rezistențe. Poate uneori oamenii s-au înstrăinat de această Cale sau de spiritualitate deoarece au fost influențați de oameni care nu știau mai bine și, totuși, dacă și o singură dată s-au conectat cu această energie, cu această iubire, au știut că aceasta este Realitatea Divină.
S-au întâmplat deja atât de multe lucruri pe care vi le-am adus prin mesajele noastre. Am rugat-o pe Sangitar să vă transmită în continuare mesajele noastre. În această perioadă este foarte important , de ajutor și benefic să respirați profund și să simțiți această iubire, să simțiți ceea ce este adevărat – pacea, siguranța, iubirea – toate acestea sunt în voi și chiar și în această perioadă de tranziție noi intensificăm eliberarea energiilor în aspectele voastre. Când vom elibera tiparele energetice în mulți dintre voi, veți simți chiar și mai profund ceea ce înseamnă pentru voi fiecare cuvânt pe care vi-l transmitem. 
Așa cum mi-a spus Sangitar, în dualitate sunt acum reguli care nu vă permit să vă adunați într-un colectiv dar există posibilitatea de a răspândi aceste mesaje. Luați aceste mesaje profund în Sufletul vostru și veți ști ce să faceți în fiecare moment.
Lady Shyenna a eliberat pentru noi sunetul perfect în acest val energetic dar acest sunet perfect va fi simțit sau auzit de către oameni doar când perioada de tranziție se va finaliza. Oamenii cu o înaltă conștiință, oamenii care s-au expansionat foarte mult, oamenii care au rămas în profunda lor intenție, este posibil să audă sau să simtă acest sunet perfect în interior. În acel moment este important să vă opriți și să permiteți ca tot ceea ce se întâmplă, să se întâmple. Apoi să vă rostiți numele originar și să vă conectați cu lumina voastră divină, să fiți una cu lumina voastră divină. Sunteți mai mult decât doar oameni, sunteți cu mult mai mult decât doar oameni.
Nu vă lăsați cuprinși de neliniște, nu-i lăsați pe alții să vă înfricoșeze ci rămâneți în interiorul vostru și decideți de care parte veți acționa în aceste timpuri ale schimbării. Mențineți-vă focalizarea asupra luminii, asupra Realității Divine, asupra adevărului, accesați Spiritul Mistic Vindecător deoarece astfel multe vor fi eliberate în voi și veți simți tot mai mult, prin fiecare respirație pe care o realizați, iar eu vă voi fortifica abilitățile, cum gândurile voastre se schimbă, impulsurile Sufletului care poate erau abia perceptibile vor deveni din ce în ce mai perceptibile și veți ști, veți ști că acesta este începutul a ceva ce ați știut dintotdeauna că va fi, a ceva ce v-ați dorit de mult timp.
Cristalul Mona’Oha este aprins, acest Cristal se răspândește prin liniile energetice și se conectează cu Miracolele Aurii care sunt alimentate în prezent. Aceste Miracole Aurii se vor deschide și energia lor va apărea. Energia Realității Divine va ocupa tot mai mult spațiu și adevărul, bunătatea și frumusețea vi se vor deschide. Cu toate acestea, este important să-i înțelegeți pe oameni, să fiți plini de compasiune față de toți oamenii, să fiți alături de ei, de cei care nu poartă în ei această conștiință. Să-i ghidați pe acești oameni cu iubirea voastră, cu lumina voastră. Noi vă vom ghida prin aceste timpuri, de asemenea Sangitar vă va ghida prin aceste timpuri și veți simți că, cu fiecare zi în care alegeți să acționați astfel, veți simți această seninătate și pace în voi.
Este benefic și de ajutor să parcurgeți din nou Pașii care au fost importanți pentru voi, să simțiți cât de profundă este intenția voastră și cât de profundă este încrederea voastră. Când cele două frecvențe energetice fuzionează, energia Christică, frecvența lui Christos cu a Semințelor Stelare, Planeta va fi adusă înapoi la liniile magnetice.
Era previzibil că se va ajunge la un astfel de colaps despre care am vorbit mereu. Într-un anumit moment, când această perioadă de tranziție se va termina, va fi nevoie de o singură respirație pentru ca Planeta să se întoarcă înapoi la starea ei originară, în liniile divine magnetice și Noua Lume se va naște. Energia iubirii magnetice, la fel ca energia Semințelor Stelare și energia celor 36 de Înalți Consilieri, energia lui Christos, toate aceste energii vă susțin și sunt alături de voi.
Înainte să-mi iau rămas bun, aceste energii vă vor fi aduse într-o deplină radianță ca picături de binecuvântare. Conștientizați, conștientizați că intrăm în Noile Timpuri. Rămâneți în Mona’Oha și dați voie să curgă peste voi picăturile binecuvântării.
An’Anasha
 
 
 

Contact

Telefon: 0744 274 582 
Email: info@scoalakryon.ro

 

We use cookies on our website. Some of them are essential for the operation of the site, while others help us to improve this site and the user experience (tracking cookies). You can decide for yourself whether you want to allow cookies or not. Please note that if you reject them, you may not be able to use all the functionalities of the site.