Sunt Ro‘Daas, sunt un înalt Preot Alb și vă întâmpin prin sunetele OMAR TA SATT. Aduc energia Preoțimii Albe acum, spre voi. Am fost ales să vă vorbesc despre Preoțimea Albă, despre importanța a ceea ce conține Preoțimea Albă, să vă ajut să înțelegeți că și voi, cei prezenți în acest spațiu, sunteți o Înaltă Preoteasă Albă sau un Înalt Preot Alb. Ro‘Daas știe în câte cicluri temporale, în câte încarnări ați mers pe calea Preoțimii. Cu tot ceea ce purtați în voi ați mers pe o cale care, în aceste timpuri, acum, în această încarnare, a fost foarte dificilă. Doar cei mai înalți Avatari de pe Pământ au fost aleși să parcurgă aceste cicluri ale Preoțimii. Erau foarte uniți cu Dragonii și mereu uniți cu o înțelepciune profundă. Cu iubire și smerenie, în atât de multe cicluri, în atât de multe încarnări, ați servit Planetei voastre și oamenilor de pe ea. Din nou ați fost pregătiți să pășiți pe urmele iubirii și ați preluat multe asupra voastră pentru a realiza acestea.
Ați realizat foarte multe promisuni și legăminte pentru a merge pe această cale. De mult timp a fost o cale foarte grea dar fără această cale, fără aceste cicluri, energia Planetei nu ar fi cea care este acum. Energia cea nouă a sosit. Este perceptibilă pentru oamenii care sunt deschiși, pentru oamenii care sunt conștienți că totul se află în mișcare, că energia nu rămâne niciodată într-un loc ci circulă, că totul are un sens, fiecare viață, fiecare acțiune, fiecare cale, fiecare om, fiecare ființă divină, totul este conectat. Acei oameni care sunt deschiși pentru această transformare, intră în noul timp, în noua epocă și această epocă care este atât de minunată nu este încă vizibilă, dar este perceptibilă. Se numește Quin'Taas. În această Realitate Divină calea vieții a fost creată și voi știți la ce cale mă refer, despre ce cale vorbesc. Vorbesc despre Sa'Maa'Tah. Unificarea vieții în Noile Timpuri. Este nevoie de Preoțimea Albă cu toate abilitățile ei, cu toată forța ei și a puterii divine care se află în toți oamenii.
Ro‘Daas se află aici pentru a vă ajuta să simțiți ce înseamnă să purtați în voi aceste atribute ale Preoțimii Albe. Și astfel vă rog să intrați în acea tăcere profundă unde focul luminii din voi circulă, în lumina divină din voi. Respirați în interiorul vostru energiile. Aceste energii ale Realității Divine, aici, în acest spațiu, sunt pline de Grația Don'Adas.
Mențineți-vă atenția asupra chakrelor voastre unificate și chemați-vă ajutoarele voastre interioare.
Vă întreb, vă întreb pe fiecare dintre voi, cei din acest spațiu: Vreți să vă abandonați cu aspectele voastre ca să călătoriți cu Ro‘Daas în Quin'Taas? Atunci rostiți-vă numele originar. Cereți Grupului vostru personal de Îngeri și Îngerului Auriu din voi să unifice cât mai multe dintre aspectele voastre, câte sunt necesare pentru a călători în marele câmp Quin'Taas al Realității Divine și așa va fi.
Atunci când aspectele voastre se află într-o călătorie, ele pătrund în Realitatea Divină pură, dincolo de mintea voastră. Ele sunt purtate pentru a primi accesul în locul luminos Quin'Taas. Este nevoie de cheia aurie, de profunda intenție, de puritate, adevăr și smerenie. Ro‘Daas poartă forța de a aduce aspectele voastre în acest câmp al Realității Divine și dacă sunteți pregătiți atunci abandonați-vă în fluxul etern al energiei iar eu vă voi însoți.
Ajutoarele voastre interioare sunt alături de voi iar Ro‘Daas vă poartă către o poartă luminoasă din Quin'Taas, plină de cântece, culori și arome.
Și cu o respirație profundă, poarta se deschide iar voi puteți păși într-un câmp plin de lumini care parcă dansează. Sunt cuvinte din Realitatea Divină pe care Ro‘Daas le rostește prin Sangitar. Sa'Maa'Tah este cea mai înaltă energie din Quin'Taas și fiecare dintre oamenii care doresc să ajungă în Sa'Maa'Tah are nevoie de binecuvântarea Preoțimii albe. Acolo toate abilitățile vă sunt aduse și mai intens, cele pe care le-ați acumulat în toate încarnările. Acest lucru voi face pentru voi. Vă voi încorona, vă dăruiesc cupa iubirii, toiagul înțelepciunii care sunt acum alături de voi. Vă voi aduce toate abilitățile voastre. Totul se întâmplă în sunetele Realității Divine.
Aspectele voastre vor fi aduse înapoi și veți simți că vă însoțesc mai multe abilități, mai multe entități de lumină, mai multă Grație și Dragonul vostru. Aceste pregătiri realizate acum de către noi sunt pentru ca voi să simțiți că lumina divină din voi este puternică și intensă. Nu o ascundeți, arătați-o și lăsați-vă purtați de lumina eternă a iubirii. Așa va fi și așa este.
Simțiți Grația și conștientizați că procesele energetice vor fi amplificate. Simțiți încoronarea Preoțimii Albe. Eu, Ro‘Daas, sunt un înalt preot alb și a fost o mare bucurie și onoare să acționez împreună cu voi și pentru voi. Sunt plin de respect și port o iubire profundă pentru fiecare dintre voi. Sunt alături de voi. An’Anasha!

Contact

Telefon: 0744 274 582 
Email: info@scoalakryon.ro

 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline