Sunt Grace, sunt lumina manifestării. Port această lumină plină de grație vouă, iubiții mei copii umani. Vă întâmpin prin sunetele OMAR TA SATT și vă urez bun venit în lumina manifestării. Am sarcina de a conecta energia grației Don'Adas cu energia manifestării. Marea manifestare a început și totuși voi aveți puterea manifestării voastre. Deja de mult se află în voi, în atât de multe încarnări deja ați manifestat iar această putere, această forță, această capacitate devine din ce în ce mai puternică. Acum, în Noile Timpuri, a manifesta înseamnă cu mult mai mult deoarece voi sunteți Creatorii, voi vă manifestați viața.
Respirați într-un ritm așa cum este bine și potrivit pentru voi și abandonați-vă în divinitatea din interiorul vostru. Prin fiecare respirație vă abandonați din ce în ce mai profund. Simțiți lumina voastră divină și unificați-vă toate chakrele pentru ca ele să circule ca un soare care strălucește în voi și se expansionează în toate direcțiile. Dincolo de mintea voastră, ascultați cuvintele lui Grace, cuvintele Realității Divine. Purtați puterea și forța de a manifesta. Dacă ați înțeles cu inima că puteți manifesta atunci sunteți liberi, sunteți liberi. Ascultați aceste cuvinte: Atunci sunteți liberi! Cât de mulți oameni cred că sunt dependenți de toate situațiile pe care le întâmpină în viața lor. Dar voi purtați puterea de a vă transforma viața într-o direcție așa cum este bine pentru voi, spre fericire, abundență, iubire umană, sentimentul de siguranță, de pace , de ușurință. Toate acestea le puteți trăi printr-o respirație dacă conștientizați că sunt posibile. Chemați-vă ajutoarele voastre interioare și simțiți, simțiți iubirea. Energia Grației dacă este unită cu energia manifestării va fi cu mult mai intensă decât vă puteți imagina vreodată.
Grace vă roagă acum să vă imaginați o dorință a inimii voastre care să fie ca o sămânță în voi, cu imagini și sentimente. Ce ar fi cel mai important pentru voi, cel mai frumos în viața voastră? Vă voi acorda timpul necesar. Ascultați-vă sufletul și lăsați ca imaginile să apară în voi.
Cereți acum Grupului vostru personal de Îngeri ca aspectul sufletului, aspectul abilităților și cel al înțelepciunii să fie unificate.
Poate puteți simți puterea care se creează acum când Grace vorbește prin Sangitar. Se deschide un câmp care arde precum focul. Acum vă întreb: Sunteți pregătiți ca energia manifestării din voi să fie conectată cu energia Grației Don'Adas?
Și astfel, acum, prin sunetele Realității Divine vă voi aduce fluxul Grației iar energiile vor fi unificate. Puneți-vă palmele orientale în sus și așteptați energia intensă care ajunge acum la voi. Rămâneți deschiși și dați voie să aibă loc ceea ce se întâmplă. Aveți încredere în ceea ce este bun și adevărat, aveți încredere în energia Realității Divine care vă este adusă acum.
Atunci când are loc un proces intens energetic tăcerea din voi este deosebit de intensă. Poate puteți simți ce liniște și ce sentiment de acasă vă oferă aceste energii din Realitatea Divină. Energia Grației luminează în voi împreună cu energia manifestării. Este un foc strălucitor. Prin această energie a Grației care v-a fost adusă, fiecare manifestare va fi mai rapidă și se va realiza mai intens. Folosiți această putere din voi. Atât de mulți oameni nu au curajul să manifeste și totuși, această putere se află în fiecare om. Aveți acces la ea oricând doriți. Bucurați-vă încă o clipă. Energia Grației din voi unificată cu energia manifestării va fi ancorată în toate aspectele voastre. Eu, Grace, voi mai rămâne câteva momente alături de voi cu energia mea. Port spre voi auria An Anasha!

Contact

Telefon: 0744 274 582 
Email: info@scoalakryon.ro

 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline