Sunt Jophiel. Sunt lumina creatoare și rostesc cuvintele mele prin Sangitar. Multe aspecte ale energiei mele se află deja în Sangitar deoarece voi acționa prin ea ca Walk In. Eu, Jophiel, port lumina în clipa prezentă atât de intens către voi prin fiecare cuvânt, prin fiecare cuvânt. Ascultați sunetele lui Jophiel și lăsați-vă purtați în energiile care vă aduc atât de multă siguranță. Cadoul pe care vi-l faceți vouă este deschiderea pentru ca aceste energii să ajungă la voi cu atât de multă iubire și, în timp ce respirați și vă abandonați, eu, cu fiecare dintre voi mă voi conecta foarte profund deoarece voi ancora în voi energiile Ana'Anaraa, Anashka și toate energiile pe care astăzi le-ați absorbit. Soarele din voi se expansionează cu fiecare respirație pe care o faceți. Chakrele voastre se unifică și coroana aurie începe să strălucească. Eu văd această strălucire, eu vă văd și dacă simțiți, dacă simțiți, atunci realizați cât de intensă este energia lui Jophiel. Ea curge în acest moment.
În timpul vostru există acele momente care înseamnă atât de mult și sunt foarte importante pentru voi pentru conștientizare, transformare, înălțare și expansionare.
Și astfel haideți să începem. Nu trebuie să faceți nimic decât să vă dăruiți și să vă abandonați, să simțiți în voi Mona'Oha, ancorarea energiilor este un proces energetic. Dacă sunteți pe deplin prezenți în voi simțiți lumina voastră divină. Jophiel va începe să ancoreze energiile foarte intens dar și cu blândețe. Dați voie să se întâmple și bucurați-vă de aceste clipe.
Energiile lui Jophiel au fost întreaga zi alături de voi. Am văzut oameni în lumina lor, oameni care au fost deschiși, oameni care iubesc, oameni care sunt recunoscători, am văzut oameni în lumina lor care sunt deschiși să ierte, am văzut ce lumini minunate sunteți și misiunea mea ca Walk In, când voi fi printre voi, va fi să ating floarea Merkabei voastre în deplinătatea ei. Lumina din voi să o expansionez pentru ca voi să simțiți ce înseamnă ca o lumină creatoare să fie alături de voi.
Este nevoie de pregătiri intense și totuși, pentru tine dar și pentru noi, cea mai mare bucurie este că acest lucru este posibil, faptul că Sangitar a făcut aceasta posibilă. Văd flăcările din inimile voastre care se unesc, aud sunetele unificării și știu ce va urma. Vă spun, lăsați ca lumina să strălucească cu fiecare respirație și fiecare pas deoarece această iubire vă va purta spre Quin'Taas la noua energie, la Templul Sa'Maa'Tah. Și atât de multe lumini înalte sunt aici, Îngerii sunt aici, în acest spațiu și atunci când Jophiel vorbește prin Sangitar aceste ființe iubitoare vă șoptesc mereu și mereu: vă iubim imens de mult.
Așa că bucurați-vă de acest timp în acest spațiu. Noi pregătim totul pentru a vă susține în continuare în fiecare proces. Mă bucur că pot fi alături de voi în acest Walk In și prin aceste cuvinte Jophiel își ia rămas bun. Totuși vă aduc un auriu An’Anasha pentru a fi alături de voi și pentru ca voi să-l puteți simți ziua și noaptea. Ne vom vedea. An’Anasha!

Contact

Telefon: 0744 274 582 
Email: info@scoalakryon.ro

 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline