Sunt cine sunt, cine am fost mereu și voi fi mereu. Sunt Isus, prietenul vostru, însoțitorul vostru, Fiul lui Dumnezeu. Iubiții mei copii umani puteți simți, puteți simți că sunt aici alături de voi. Nu doar acum în această clipă ci pentru totdeauna deoarece, cândva ne-am promis acest lucru. Ne vom întâlni din nou. Știu cât de multe amintiri purtați. Știu cât de mult mă iubiți. Știu de asemenea de dorul vostru dar, credeți-mă și eu port dorul în mine. Puteți simți cum se schimbă energiile, puteți simți ca odinioară, când eram împreună, cum ciclul timpului se schimbă. Puteți simți cum Quin'Taas strălucește. Energia nouă se expansionează în toate direcțiile dar mai ales în voi. Conștientizați că aceasta reprezintă viața în Noile Timpuri. Conștientizați că viața în Noile Timpuri înseamnă Sa'Maa'Tah. Sa'Maa'Tah, calea vieții. Quin'Taas, împreună cu Pașii iubirii, într-un câmp puternic al Noilor Timpuri, circulă tot mai intens și vă pregătește pentru Sa'Maa'Tah, Templul meu, cea mai înaltă energie și iubire.
Știu că dacă mă puteți simți sunteți profund uniți cu voi înșivă și de aceea este suficientă o singură respirație pentru a vă abandona și mai profund. Mona'Oha strălucește ca o stea care vă arată drumul. Mona'Oha strălucește foarte intens și în Mona'Oha vă puteți abandona fiind siguri că eu sunt alături de voi. Un câmp din voi se deschide unit cu energia Grației Don'Adas. Ochiul vostru interior se deschide .
Imaginați-vă acum Sa'Maa'Tah. Nu contează cum vedeți sau simțiți Sa'Maa'Tah. Templul recunoașterii, Templul Iubirii, Templul celei mai înalte energii. Energia mea circulă în acest Templul pentru totdeauna. Vă invit aici și acum, în câmpul vostru, să pășiți în Sa'Maa'Tah pentru a mă simți mai profund. Iubiții mei copii umani, permiteți ca miracolul să devină adevărat și permiteți ca energia lui Isus să se manifeste acum, în această clipă. Cu Ochiul vostru interior intrați în Templul Sa'Maa'Tah.
Priviți-mă în Ochi și recunoașteți Ochii Iubirii, iubirea care se oglindește etern, etern, etern.
În timp ce voi simțiți iubirea în Ochii mei, ascultați cuvintele pe care vi le spun. Este o clipă plină de magie, este o clipă pe care nu o veți uita niciodată deoarece eu sunt alături de voi. Îmi așez mâinile mele peste voi și rostesc cuvintele : (limbaj al luminii) Prin aceste cuvinte vă invit să mergeți pe calea voastră, pe calea vieții voastre spre Sa'Maa'Tah, spre viața însăși. Lăsați în urma voastră urmele iubirii doarece voi sunteți purtătorii luminii.
Iubiții mei copii umani, sunt cel care vă privește în ochi și văd iubirea voastră. Iubirea eternă. Este o clipă plină de magie deoarece recunoaștem amândoi ce suntem unul pentru celălalt, ce înseamnă faptul că sunteți aici, cu mine. Cândva v-am promis că ne vom revedea. Vă privesc în ochi și repet aceste cuvinte: Ne vom revedea.
Totul este în schimbare. Totul se transformă, foarte multe lucuri nu se mai pot menține și cu atât mai intens devine simțirea iubirii. Ne îmbrățișăm și recunoaștem cine suntem cu adevărat. Mona'Oha strălucește cu fiecare clipă din viața voastră. Mona'Oha deoarece aceste sunete îmi dau voie să vă revăd. Și așa va fi aici și acum și în eternitate, în eternitate, în eternitate. Rămâneți în acest sentiment și simțiți prezența mea. Iubiții mei copii umani vă iubesc foarte mult. Lăsați ca această viziune să devină realitate. Viața în Noile Timpuri să fie în pace, siguranță, abundență, bucuria de a trăi, libertate, magie și în serviciul pe care l-ați ales să-l împliniți. Vă spun: Sunteți cei mai buni pe care Sol'A'Vana îi poartă.
An‘Anasha!

Contact

Telefon: 0744 274 582 
Email: info@scoalakryon.ro

 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline