Sunt Melek Metatron. Sunt Ochiul lui Dumnezeu și port lumina iubirii. Aduc această iubire prin fiecare cuvânt pe care vi-l transmit prin Sangitar. Sufletul vostru este atins iar voi realizați ce înseamnă, ce înseamnă atunci când Ochiul lui Dumnezeu, Melek Metatron vă vorbește. Mult mai mult decât cuvintele este energia cea pe care o puteți simți, este iubirea, este iubirea.
Melek Metatron va ancora în floarea Merkabei voastre energia Don'Adas. Acesta este un proces energetic foarte intens care înseamnă cu mult mai mult decât vă puteți imagina. Acolo, în Merkaba voastră, în esența voastră se află viața voastră. Nu doar sufletul vostru vă trimite impulsuri, nu doar prin Sufletul vostru percepeți emoții ci și prin Merkaba voastră care vă permite să simțiți. Energia Grației este o energie foarte înaltă. Și aici, în momentul acum, în aceste zile, fluxul energetic al Grației este foarte intens, cât se poate de intens pentru ca această energie să vă fie adusă. Această energie înseamnă că Merkaba voastră circulă mai repede și mai intens. Energia Grației ajunge în floarea Merkabei voastre. Descoperiți viața pentru voi într-un mod nou, ușurința, bucuria. Veți simți că viața este frumoasă. Veți simți ce mult înseamnă viața voastră, viața voastră. Dați-vă voie să vă abandonați profund  prin 9 respirații pe care le veți realiza în mod conștient.
Simțiți lumina divină din voi și conștientizați ce înseamnă pentru voi această energie a Grației. Și în timp ce vă unificați chakrele, intrați în profunda intenție de a primi energiile pe care noi vi le vom transmite. Noi vă vom împământa la toate nivelele.
Energia Grației va amplifica fiecare proces din voi. Chemați-vă ajutoarele voastre interioare și deveniți conștienți de cât de multă iubire este atunci când aceste lumini care vă aparțin se apropie de voi, vi se arată, vă ajută să le simțiți, vă susțin și sunt alături de voi. Transmisia Don'Adas în floarea Merkabei voastre este un proces pe care, dacă doriți, îl veți putea simți cu aspectul vostru fizic. Aveți încredere în cuvintele lui Melek Metatron, aveți încredere: Totul este pentru binele vostru. Focalizați-vă acum pe Merkaba voastră. Nu contează cum v-o imaginați, doar mergeți profund cu intenția voastră în câmpul Merkabei voastre.
Rostiți-vă numele vostru originar și eu, Melek Metatron vă întreb: Sunteți pregătiți? Sunteți pregătiți pentru energia Grației? Sunteți pregătiți pentru ca Ochiul lui Dumnezeu să ancoreze această energie minunată a Grației în floarea Merkabei voastre?
Vă este de ajutor în procesul vieții voastre ca Merkaba să circule mai intens. Conștientizați din nou că nu este ceva ușor ci că a fost nevoie de multe pregătiri pentru ca Melek Metatron să realizeze acest proces cu voi. Și astfel, așezați-vă comod, țineți palmele orientate în sus pe picioarele voastre deoarece acolo sunt 3 puncte de intrare prin care energia va începe să curgă. De asemenea în Antakarana voastră vor exista puncte de intrare pentru fluxul energetic. Și astfel, prin sunetele Realității Divine veți fi însoțiți. Respirați din nou profund și doar dați voie să se întâmple ceea ce se întâmplă acum.

Dragii mei copii umani, s-a realizat. Am putut privi profund în lumina Merkabei voastre. Pentru voi este un proces intens energetic. Energia Grației este liniștitoare, în întregul vostru sistem și aspectul vostru fizic, este activată circulația Merkabei. Acest proces este o minune care vă ajută în a fi prezenți în viața voastră. Împreună vom rosti cuvintele, minunatele sunete: Ehyeh Asher Ehyeh, Ehyeh Asher Ehyeh, Ehyeh Asher Ehyeh, So Ham.
Rămâneți câteva clipe și simțiți ce înseamnă Don'Adas în voi. A ni o'heved o'drach. Sunteți iubiți imens de mult. An’Anasha.

Contact

Telefon: 0744 274 582 
Email: info@scoalakryon.ro

 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline