Noi purtăm sunetele Don'Adas, energia Grației, un dar al divinității. Cu acest dar dorim să vă întâmpinăm pe fiecare dintre voi dar și întregul colectiv prin sunetele OMAR TA SATT, bun venit, sunteți bine veniți! Sunteți purtători ai luminii, sunteți bine veniți, sunteți iubiți, stimați și onorați. Sunteți mai mult decât doar oameni. Energia Grației poartă atât de multe în ea! Chiar în aceste timpuri pe care voi și Planeta treceți, Grația este un sprijin și un proces care vă ajută deoarece energiile se expansionează și dincolo de spațiu și timp, atunci când chemați Grația, fiecare energie din voi, circulă mai repede și mai intens.
Sunteți bine veniți, sunteți bine veniți și sunteți iubiți imens de mult. Mulți, mulți dintre voi care se află aici vor putea simți ce înseamnă atunci când Îngerii Grației acționează. Și noi acționăm pentru fiecare dintre voi, acționăm pentru colectivitate. Am fost invitați să vă aducem energia Grației, pentru a vă transmite energia Grației. Respirați lumina și energia profund în interiorul vostru. Simțiți energia în jurul vostru, simțiți lumina în interiorul vostru. Sentimentul de a fi în siguranță, liniștea se expansionează din ce în ce mai profund cu fiecare respirație pe care o faceți. Chemați-vă ajutoarele voastre interioare. Sunt o parte importantă din voi care pot simți cât de important este acest proces care are loc acum, acum în aceste clipe dar și etern, etern, etern. Energiile sosesc, vă aflați în Noile Timpuri dar, cu toate acestea, încă mai este nevoie de curaj și forță, de deschidere interioară pentru ca aceste energii noi să fie simțite, să fiți și să trăiți cu ele. Unificați-vă toate chakrele.
Coroana aurie se formează. Intrați într-un spațiu în care lumina divină circulă foarte intens. Sunteți foarte liniștiți dar și plini de bucurie deoarece acum vom începe să vă aducem energia Grației. Permiteți să se întâmple, aveți încredere în acest dar. Urmați invitația de a vă deschide. Fluxul Grației începe acum să ajungă la voi.

Energia Grației oprește spațiul și timpul. Ea circulă în voi etern. În aceste zile veți primi energii foarte înalte, vă veți conecta cu cele mai înalte ființe ale luminii. Va avea loc un Walk In. Energia Grației a fost aleasă pentru a amplifica tot ceea ce se va întâmpla în aceste zile. Este nevoie de o deschidere din partea voastră. Când vedem lumina și strălucirea din acest spațiu atunci știm că se întâmplă deoarece noi știm de asemenea că voi sunteți cei care urmați urmele iubirii și voi sunteți aceia care sunteți așezați aici plini de încredere și iubire cu atenție și smerenie.
Astfel, fiecare energie care va fi adusă o veți simți mult mai intens. Doar permiteți să se întâmple deoarece fiecare pregătire care a avut loc pentru aceste zile vă este de ajutor și este pentru binele vostru. Voi sunteți cei care se află aici pe această Planetă, voi sunteți cei care urmează urmele iubirii, voi sunteți aceia care fac posibilă manifestarea Noilor Timpuri. Aici, de asemenea va fi de mare ajutor energia Don'Adas care circulă acum. Vă spun în unificarea tuturor Îngerilor Grației în mine: sunteți cei mai buni pe care Sol'A'Vana îi poartă.
An’Anasha!

Contact

Telefon: 0744 274 582 
Email: info@scoalakryon.ro

 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline