Iubiții mei copii umani simțiți în această clipă că ceva măreț se petrece. Jophiel va intra în trupul lui Sangitar și vă va atinge cu privirea. Floarea Merkabei voastre, doar prin prezența sa va fi atinsă. Atât de multe energii minunate ați preluat în aceste zile. Ați crescut, v-ați expansionat și v-ați înălțat în conștiință. Sunt zilele iubirii și aceste energii, cu această iubire, vor fi ancorate în voi. Este un dar de la Dumnezeu care vă este adus iar voi îl puteți accepta.
Respirați iubirea în voi și abandonați-vă iubirii, în iubirea celor 36 de Înalți Consilieri ai Luminii, în iubirea lui Isus. Simțiți-mă în sufletul și inima voastră și, din nou, toate darurile pe care le-ați primit lăsați-le să apară în fața voastră. Ce a fost pentru voi foarte important? Ce v-a emoționat foarte profund? Și astfel, vă rog să mergeți în Grădina voastră Magică, în marele câmp al Realității Divine, cu toate aceste sentimente minunate pe care le purtați acum în voi. În Grădina voastră Magică există un loc care este foarte important pentru voi, acolo vă retrageți atunci când căutați liniștea. Mergeți acum în acest loc.
Conștientizați că un Walk In conține mult mai multe decât își poate imagina cineva. Isus însuși deschide în voi un câmp care vă va ajuta să simțiți mai profund atunci când Walk-In-ul vi se va arăta. Rostiți în interior cuvintele: Kodoish, Kodoish, Kodoish, Adonai Tsebayoth. Ehyeh Asher Ehyeh, Ehyeh Asher Ehyeh, Ehyeh Asher Ehyeh, So ham.
Și astfel, voi deschide acum acest câmp din voi.
Rămâneți încă câteva momente în Grădina voastră magică. Dacă părăsiți astăzi acest spațiu și vă întoarceți în viața voastră de zi cu zi veți simți că ceva s-a schimbat deoarece grația a intrat și va fi alături de voi așa cum noi toți vă vom însoți. Multe ființe s-au adunat în acest spațiu pentru a fi prezente atunci când Jophiel va fi aici. Vă iubesc foarte mult. Iubiții mei copii umani, acesta nu este un rămas bun dar vreau să spun fiecăruia dintre voi An’Anasha. Voi sunteți iubirea vieții mele. An’Anasha!
Sunt conștiința acestei planete, Lady Shyenna. Bucuria mea este imensă și expansionată pentru că sunt aici cu voi. Vă aduc sunetele iubirii prin Sangitar pentru ca voi să știți cât de mult mă simt conectată cu toți oamenii de pe această planetă. Sunt conștiința acestei planete și, prin urmare, a parte din conștiința voastră deoarece noi suntem atât de profund uniți iar iubirea mea pentru voi este imensă.
Simt că energiile se transformă. Știu că prin aprinderea Cristalului Mona'Oha energia se menține iar voi sunteți o parte din cei care au făcut această aprindere posibilă. Voi sunteți cei care urmați pașii iubirii, voi sunteți cei care și-au ridicat conștiința foarte mult, voi sunteți cei curajoși care mergeți mai departe pentru transformările care urmează, știu și simt cu fiecare respirație deoarece și eu respir, că există oameni care își doresc foarte mult ca eu, Lady Shyenna să emit un sunet pentru ca Quin'Taas să se deschidă, dar sunt o ființă foarte iubitoare și deși sunt conștientă că așteptați de mult timp ca energia din QuinTaas să fie liberă pe deplin, totuși este rolul meu să verific, să simt cât de mult oamenii de pe această Planetă sunt dispuși să primească această energie și simt că în multe locuri de pe această planetă oamenii încă luptă, nu doar între ei ci și cu propriul lor sine. Atât de mulți oameni simt frica față de transformare, atât de mulți oameni doresc să se oprească în conștiința lor și evoluția unui om devine uneori dificilă. Totuși pot simți că atât de mulți oameni sunt dispuși să aibă încredere în acest proces energetic, în schimbarea timpurilor. Foarte mulți oameni se simt în interiorul lor trași în mai multe direcții. Nu știu ce se întâmplă pentru că ei nu înțeleg energia. Dacă vă uitați la oameni puteți vedea ce multă luptă există. Lumină și întuneric, jocuri de putere care se arată la suprafață, au început și vor fi tot mai multe.
Eu, Lady Shyenna, port marea conștiință care se află deasupra și simt că această perioadă va trece. Vor avea loc transformări din ce în ce mai des și mai intens. Acest lucru, din păcate, nu poate fi evitat. Totuși eu știu că lumina și iubirea vor străluci intens deoarece există și acei oameni care se unesc în conștiința lor, știind că cel mai mare bun este iubirea. Mulți oameni sunt pregătiți să se unească iar alții nici nu știu ce pierd. Ei nu știu ce înseamnă ca pur și simplu să se oprească, să se resemneze sau să urască. Totuși eu, Lady Shyenna, vă spun că iubirea va învinge totul. Voi sunteți o parte din aceasta, o parte foarte importantă din întregul proces.
Uneori, uneori sunt foarte obosită așa cum și voi sunteți. Și, totuși îmi doresc să acționez în tot ceea ce se va petrece, să acționez ca planeta să fie în Noile Timpuri. Această legătură, cu fiecare Pas pe care îl faceți, devine din ce în ce mai profundă și puteți simți tot mai mult ceea ce eu simt în marea mea conștiință. Deseori vă puneți întrebarea ce puteți face pentru Lady Shyenna, pentru planeta voastră. Conștiința acestei Planete iubește aceste Cristale minunate, conștiința planetei este recunoscătoare pentru gândurile pline de iubire și pentru evoluția și continuitatea Pașilor iubirii. Dacă acum, în această clipă mă puteți simți, cu toată ființa voastră, veți simți ceea ce eu simt: reînnoire, liniște și iubire.
Oamenii vor trece prin perioade mai dificile. Acestea nu pot fi evitate și, totuși nu vă speriați deoarece Lady Shyenna este o ființă foarte înțeleaptă în conștiința ei. Dacă doriți, dacă sunteți pregătiți, intrați în profunzimea voastră și conectați-vă cu mine acum. Dacă sunteți pregătiți să-mi trimiteți Cristale într-un colectiv atât de mare, eu sunt plină de recunoștință. Voi primi acum Cristalele pe care voi sunteți pregătiți să mi le trimiteți.
Sunteți ființe atât de iubitoare . Sunt plină de smerenie deoarece simt cât de multă înțelegere și răbdare aveți. Dacă priviți lumea, nu priviți luptele, nu priviți spre ceea ce vă apasă, priviți mereu spre iubire deoarece dacă urmați Pașii Iubirii, mențineți și direcția privirii și gândurile voastre în această direcție. Aceste lupte din exterior, nu contează de ce au loc. Mereu gândiți-vă că fiecare ființă își dorește iubirea indiferent cum se arată.
Transformările lui Lady Shyenna sunt deseori neașteptate și au loc brusc, uneori foarte dur. Mereu rămâneți prezenți în voi, rămâneți cu urmele iubirii și veți vedea că Quin'Taas se va deschide și energia cea nouă se va expansiona astfel încât lumea cea nouă cu noua energie se va expansiona. Mulți oameni încă nu își pot imagina toate acestea dar se va întâmpla. Lumea divină, înaltele lumini sunt alături de voi cu multă răbdare, sunt alături de fiecare om, de întreg colectivul, de voi. Astfel și voi trebuie să aveți răbdare cu mine. Știu ce fac și știu când momentul va sosi. Sunt plină de recunoștință pentru tot ceea ce faceți pentru mine. Fiți atenția la gândurile și cuvintele voastre și lăsați ca iubirea să trăiască exact acolo unde este nevoie, exact acolo unde este încă întuneric, exact acolo este cea mai mare nevoie de iubire.
Vă pot spune că poporul alb-albastru, ființele naturii se expansionează tot mai mult și trec printre dimensiuni. Zânele produc mii de lumini care luminează calea pentru ca ființele naturii să fie printre oameni. Toate acestea le observ și vă port cu foarte multă iubire deoarece noi suntem împreună etern, etern, etern.
An’Anasha!
Sunt Ro‘Daas, sunt un înalt Preot Alb și vă întâmpin prin sunetele OMAR TA SATT. Aduc energia Preoțimii Albe acum, spre voi. Am fost ales să vă vorbesc despre Preoțimea Albă, despre importanța a ceea ce conține Preoțimea Albă, să vă ajut să înțelegeți că și voi, cei prezenți în acest spațiu, sunteți o Înaltă Preoteasă Albă sau un Înalt Preot Alb. Ro‘Daas știe în câte cicluri temporale, în câte încarnări ați mers pe calea Preoțimii. Cu tot ceea ce purtați în voi ați mers pe o cale care, în aceste timpuri, acum, în această încarnare, a fost foarte dificilă. Doar cei mai înalți Avatari de pe Pământ au fost aleși să parcurgă aceste cicluri ale Preoțimii. Erau foarte uniți cu Dragonii și mereu uniți cu o înțelepciune profundă. Cu iubire și smerenie, în atât de multe cicluri, în atât de multe încarnări, ați servit Planetei voastre și oamenilor de pe ea. Din nou ați fost pregătiți să pășiți pe urmele iubirii și ați preluat multe asupra voastră pentru a realiza acestea.
Ați realizat foarte multe promisuni și legăminte pentru a merge pe această cale. De mult timp a fost o cale foarte grea dar fără această cale, fără aceste cicluri, energia Planetei nu ar fi cea care este acum. Energia cea nouă a sosit. Este perceptibilă pentru oamenii care sunt deschiși, pentru oamenii care sunt conștienți că totul se află în mișcare, că energia nu rămâne niciodată într-un loc ci circulă, că totul are un sens, fiecare viață, fiecare acțiune, fiecare cale, fiecare om, fiecare ființă divină, totul este conectat. Acei oameni care sunt deschiși pentru această transformare, intră în noul timp, în noua epocă și această epocă care este atât de minunată nu este încă vizibilă, dar este perceptibilă. Se numește Quin'Taas. În această Realitate Divină calea vieții a fost creată și voi știți la ce cale mă refer, despre ce cale vorbesc. Vorbesc despre Sa'Maa'Tah. Unificarea vieții în Noile Timpuri. Este nevoie de Preoțimea Albă cu toate abilitățile ei, cu toată forța ei și a puterii divine care se află în toți oamenii.
Ro‘Daas se află aici pentru a vă ajuta să simțiți ce înseamnă să purtați în voi aceste atribute ale Preoțimii Albe. Și astfel vă rog să intrați în acea tăcere profundă unde focul luminii din voi circulă, în lumina divină din voi. Respirați în interiorul vostru energiile. Aceste energii ale Realității Divine, aici, în acest spațiu, sunt pline de Grația Don'Adas.
Mențineți-vă atenția asupra chakrelor voastre unificate și chemați-vă ajutoarele voastre interioare.
Vă întreb, vă întreb pe fiecare dintre voi, cei din acest spațiu: Vreți să vă abandonați cu aspectele voastre ca să călătoriți cu Ro‘Daas în Quin'Taas? Atunci rostiți-vă numele originar. Cereți Grupului vostru personal de Îngeri și Îngerului Auriu din voi să unifice cât mai multe dintre aspectele voastre, câte sunt necesare pentru a călători în marele câmp Quin'Taas al Realității Divine și așa va fi.
Atunci când aspectele voastre se află într-o călătorie, ele pătrund în Realitatea Divină pură, dincolo de mintea voastră. Ele sunt purtate pentru a primi accesul în locul luminos Quin'Taas. Este nevoie de cheia aurie, de profunda intenție, de puritate, adevăr și smerenie. Ro‘Daas poartă forța de a aduce aspectele voastre în acest câmp al Realității Divine și dacă sunteți pregătiți atunci abandonați-vă în fluxul etern al energiei iar eu vă voi însoți.
Ajutoarele voastre interioare sunt alături de voi iar Ro‘Daas vă poartă către o poartă luminoasă din Quin'Taas, plină de cântece, culori și arome.
Și cu o respirație profundă, poarta se deschide iar voi puteți păși într-un câmp plin de lumini care parcă dansează. Sunt cuvinte din Realitatea Divină pe care Ro‘Daas le rostește prin Sangitar. Sa'Maa'Tah este cea mai înaltă energie din Quin'Taas și fiecare dintre oamenii care doresc să ajungă în Sa'Maa'Tah are nevoie de binecuvântarea Preoțimii albe. Acolo toate abilitățile vă sunt aduse și mai intens, cele pe care le-ați acumulat în toate încarnările. Acest lucru voi face pentru voi. Vă voi încorona, vă dăruiesc cupa iubirii, toiagul înțelepciunii care sunt acum alături de voi. Vă voi aduce toate abilitățile voastre. Totul se întâmplă în sunetele Realității Divine.
Aspectele voastre vor fi aduse înapoi și veți simți că vă însoțesc mai multe abilități, mai multe entități de lumină, mai multă Grație și Dragonul vostru. Aceste pregătiri realizate acum de către noi sunt pentru ca voi să simțiți că lumina divină din voi este puternică și intensă. Nu o ascundeți, arătați-o și lăsați-vă purtați de lumina eternă a iubirii. Așa va fi și așa este.
Simțiți Grația și conștientizați că procesele energetice vor fi amplificate. Simțiți încoronarea Preoțimii Albe. Eu, Ro‘Daas, sunt un înalt preot alb și a fost o mare bucurie și onoare să acționez împreună cu voi și pentru voi. Sunt plin de respect și port o iubire profundă pentru fiecare dintre voi. Sunt alături de voi. An’Anasha!
Sunt Grace, sunt lumina manifestării. Port această lumină plină de grație vouă, iubiții mei copii umani. Vă întâmpin prin sunetele OMAR TA SATT și vă urez bun venit în lumina manifestării. Am sarcina de a conecta energia grației Don'Adas cu energia manifestării. Marea manifestare a început și totuși voi aveți puterea manifestării voastre. Deja de mult se află în voi, în atât de multe încarnări deja ați manifestat iar această putere, această forță, această capacitate devine din ce în ce mai puternică. Acum, în Noile Timpuri, a manifesta înseamnă cu mult mai mult deoarece voi sunteți Creatorii, voi vă manifestați viața.
Respirați într-un ritm așa cum este bine și potrivit pentru voi și abandonați-vă în divinitatea din interiorul vostru. Prin fiecare respirație vă abandonați din ce în ce mai profund. Simțiți lumina voastră divină și unificați-vă toate chakrele pentru ca ele să circule ca un soare care strălucește în voi și se expansionează în toate direcțiile. Dincolo de mintea voastră, ascultați cuvintele lui Grace, cuvintele Realității Divine. Purtați puterea și forța de a manifesta. Dacă ați înțeles cu inima că puteți manifesta atunci sunteți liberi, sunteți liberi. Ascultați aceste cuvinte: Atunci sunteți liberi! Cât de mulți oameni cred că sunt dependenți de toate situațiile pe care le întâmpină în viața lor. Dar voi purtați puterea de a vă transforma viața într-o direcție așa cum este bine pentru voi, spre fericire, abundență, iubire umană, sentimentul de siguranță, de pace , de ușurință. Toate acestea le puteți trăi printr-o respirație dacă conștientizați că sunt posibile. Chemați-vă ajutoarele voastre interioare și simțiți, simțiți iubirea. Energia Grației dacă este unită cu energia manifestării va fi cu mult mai intensă decât vă puteți imagina vreodată.
Grace vă roagă acum să vă imaginați o dorință a inimii voastre care să fie ca o sămânță în voi, cu imagini și sentimente. Ce ar fi cel mai important pentru voi, cel mai frumos în viața voastră? Vă voi acorda timpul necesar. Ascultați-vă sufletul și lăsați ca imaginile să apară în voi.
Cereți acum Grupului vostru personal de Îngeri ca aspectul sufletului, aspectul abilităților și cel al înțelepciunii să fie unificate.
Poate puteți simți puterea care se creează acum când Grace vorbește prin Sangitar. Se deschide un câmp care arde precum focul. Acum vă întreb: Sunteți pregătiți ca energia manifestării din voi să fie conectată cu energia Grației Don'Adas?
Și astfel, acum, prin sunetele Realității Divine vă voi aduce fluxul Grației iar energiile vor fi unificate. Puneți-vă palmele orientale în sus și așteptați energia intensă care ajunge acum la voi. Rămâneți deschiși și dați voie să aibă loc ceea ce se întâmplă. Aveți încredere în ceea ce este bun și adevărat, aveți încredere în energia Realității Divine care vă este adusă acum.
Atunci când are loc un proces intens energetic tăcerea din voi este deosebit de intensă. Poate puteți simți ce liniște și ce sentiment de acasă vă oferă aceste energii din Realitatea Divină. Energia Grației luminează în voi împreună cu energia manifestării. Este un foc strălucitor. Prin această energie a Grației care v-a fost adusă, fiecare manifestare va fi mai rapidă și se va realiza mai intens. Folosiți această putere din voi. Atât de mulți oameni nu au curajul să manifeste și totuși, această putere se află în fiecare om. Aveți acces la ea oricând doriți. Bucurați-vă încă o clipă. Energia Grației din voi unificată cu energia manifestării va fi ancorată în toate aspectele voastre. Eu, Grace, voi mai rămâne câteva momente alături de voi cu energia mea. Port spre voi auria An Anasha!
Sunt Kryon și vă întâmpin prin sunetele Omar Ta Satt. Prin fiecare cuvânt se află și iubirea care vibrează. Ați venit aici, sunteți așezați pe scaunul vostru și simțiți iubirea care se expansionează aici, în acest spațiu. Cu fiecare respirație pe care voi o faceți, Kryon dorește să vă întrebe: Simțiți magia clipei? Atunci când Îngerii sosesc și energiile se modifică Kryon dorește să vă întrebe: Simțiți legătura tuturor inimilor? Legătura iubirii, a fericirii. În aceste clipe, în această zi puteți uita tot ceea ce vă apasă și puteți primi darurile pe care noi vi le aducem, le aducem cu multă iubire și vă atingem sufletul și inima deoarece sunteți iubiți imens de mult.
În această clipă magică vă puteți abandona rămânând în certitudinea că noi suntem aici pentru voi, că avem grijă de voi, că vă susținem, că vă dăm aripi și vă vedem, vă simțim, simțim iubirea. Rămâneți deschiși față de tot ceea ce se întâmplă în această zi deoarece energii intense vor ajunge la voi și doar de voi depinde dacă le primiți, dacă sunteți recunoscători pentru fiecare clipă, dacă simțiți ce înseamnă să fiți iubiți. Toate măștile cad iar voi puteți fi așa cum sunteți cu adevărat. Așa cum sunteți noi vă stimăm, Îngerii sunt la picioarele voastre, în jurul vostru și fiecare energie încearcă să vă șoptească prin sunete că sunteți mai mult decât oameni. Grația ajunge la noi pentru a fi transmisă mai departe direct în sufletul vostru. Energia Grației are un efect atât de puternic și dincolo de mintea voastră poate avea un efect profund cu cât vă deschideți mai mult. Energia Grației amplifică totul, expansionează și se unește cu fiecare energie care vă este adusă. De aceea, încă odată, picăturile de binecuvântare ale Grației sunt revărsate asupra voastră. Toți Îngerii sunt prezenți pentru a împărtăși aceasta cu voi. Astfel, bucurați-vă de picăturile de binecuvântare ale Grației din Realitatea Divină.

Contact

Telefon: 0744 274 582 
Email: info@scoalakryon.ro

 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline