Noutăți

 

 

 

 

 
Melek Metatron:
·         Transmisia Picăturilor de Binecuvântare
Îngerul Chamuel, Lady Nada, Seraphis Bey, Isus, Ashtar Sheran
·         Transmisia de energie
 
Sunt Melek Metatron. Prin cuvintele OMAR TA SATT vă întâmpin ca ceea ce sunt: Ochiul lui Dumnezeu.
Cu întreaga iubire a luminii ancorată în strălucirea radianţei Câmpului Gândurilor Divine, mă îndrept spre voi, dragii mei oameni divini de pe Pământ. Voalurile devin din ce în ce mai subţiri şi, mai mult decât orice cuvânt, este energia care poate curge în asemenea întâlniri şi vă atinge sufletul. Din această cauză noi folosim aceste timpuri pentru a vă aduce cele mai înalte tipare energetice şi pentru a le ancora în voi, pentru a vă ridica şi a vă face să simţiţi şi mai profund cine sunteţi. Astăzi veţi primi înalte transmisii energetice ale atributelor Avatarilor pe Pământ, ceea ce voi sunteţi. Înainte să începem, veţi inhala lumina iubirii în voi.Vă unificaţi toate chakrele, iar noi vă vom împământa la toate nivelele.
Când Melek Metatron vă vorbeşte, voi deja puteţi simţi puterea şi stabilitatea pe care această energie le eliberează. Primiţi atât de multe daruri. Deschideţi-vă inima, punându-vă intelectul deoparte pentru a putea accepta aceste daruri energetice. În timp ce intraţi în profunda intenţie a Sinelui vostru, îndreptaţi-vă conştient spre lumina voastră divina. Primul dar va fi reprezentat de picăturile de binecuvântare din Câmpul Gândurilor Divine care vă deschid transmisiei înaltelor lumini. Mai mult decât orice cuvânt, este foarte important în aceste timpuri să înţelegeţi şi să simţiţi ceea ce înseamnă energiile Realităţii Divine pentru voi. Tot mai mult şi mai profund, energia Realităţii Divine curge în voi. Deseori diferenţele mici vă fac să vă simţiţi mai bine. Vă voi numi doar un exemplu. Aşteptaţi plini de bucurie Ascensiunea, dar nu rămâneţi în aşteptare. Recunoaşteţi diferenţa de energie din aceste cuvinte. Atunci când vă simţiţi goi, numiţi-o pace. Simţiţi această goliciune ca ceea ce este: profunda pace din voi care se expansionează şi soseşte. Vedeţi dorinţa din voi ca ceea ce este: o chemare spre o conştientizare mai înaltă. Îi ajutaţi pe ceilalţi oameni pe care îi întâlniţi sau vin la voi, cu abilităţile voastre. Structuraţi-vă diferitele sentimente din voi şi ocupaţi-vă cu ele. Încercaţi să le judecaţi diferit deoarece tot ceea ce curge în voi este energia Realităţii Divine. Se răspândeşte şi transformă din nou energiile tiparelor colective pe care le absorbiţi câteodată. Chiar dacă vă simţiţi slabi în anumite momente, tiparele energetice care curg în voi şi pe care noi le ancorăm, sunt tiparele care vă vor permite să deveniţi puternici în munca voastră şi în fiinţa voastră.
Înţelegeţi aceste diferenţe deoarece au rămas puţine în special în voi care vă dezvoltaţi conştienţa atât de mult. Totul se amestecă. Tot mai mult, Realitatea divină soseşte. Chiar şi aşa, voi vă mişcaţi în viaţa voastră de zi cu zi cu oameni adormiţi în jurul vostru. Nu vă simţiţi singuri, deoarece nu sunteţi singuri. Veţi simţi acestea profund, în timpul transmisiei lui Isus Christos pe care o veţi primi astăzi. Fiţi atenţi la fiecare cuvânt pe care îl rostiţi şi, în acelaşi timp, fiţi atenţi la sentimentele voastre. Confuzia este o energie care vă duce în nivelele mai înalte ale dualităţii, dar aveţi nevoie de claritate pentru a găsi soluţii în viaţa voastră de zi cu zi. Acestea sunt provocările, atunci când energia Realităţii Divine curge atât de puternic cum o face în aceste timpuri. Primiţi acum Picăturile de Binecuvântare care vă deschid, vă ridică, vă expansionează şi vă pregătesc pentru transmisia pe care am ales-o să v-o aducem astăzi. Aşezaţi-vă mâinile pe inimă şi primiţi picăturile de binecuvântare din Sursa Divină.
(câteva momente de meditaţie ascultând sunetele)

https://www.youtube.com/watch?v=MZ5hWdbHOCg
Mai mult ca niciodată este important să permiteţi schimbările care au loc în voi. Vă ajută şi vă conduc spre un câmp care se va arăta plin de bucurie şi frumuseţe. Vă aflaţi acum într-o profundă intenţie, profund conectaţi cu divinitatea voastră, toate canalele voastre sunt deschise şi, în primul rând, vă vom transmite energia iubirii umane. Pentru aceasta îl chem pe Îngerul Chamuel. Dar eu, Melek Metatron, Ochiul lui Dumnezeu, voi rămâne alături de voi cu energia mea pentru a vă spijini cu putere toate energiile care vă sunt transmise.
Sunt Îngerul Chamuel. Sunt însăşi iubirea şi vă transmit energiile iubirii. Pentru voi, pe Pământ, iubirea umană, prietenia, iubirea familiei voastre, iubirea colectivului, sunt foarte importante. Să vă priviţi unii pe ceilalţi şi să acceptaţi că fiecare îşi urmeaza calea, nu înseamnă restricţionarea cuiva, ci respectarea şi onorarea divinităţii din fiecare. Pregătiţi-vă pentru curgerea energiei Îngerului Chamuel.
În timp ce are loc, legătura de iubire care a fost legată începe să vibreze. Energia iubirii începe să curgă: vă iubim imens de mult. Iubirea este mai puternică, mai înaltă şi mai luminoasă decât orice altă energie. Iubirea este Dumnezeu, iar Dumnezeu este în voi. Când răspândiţi această iubire la nivel uman fiţi atenţi, înţelegători . Daţi şi permiteţi-vă să primiţi. Priviţi-vă şi recunoaşteţi iubirea, poate dintr-un singur om, dintr-o prietenie profundă, din iubirea umană, din relaţia cu un alt om, din familia voastră, din marea familie de care aparţineţi care conectează, unifică şi vă susţine. Simţiţi profunda transmisie a energiei.
An’Anasha
Sunt Lady Nada. Vă întâmpin prin cuvintele OMAR TA SATT. Vă voi transmite energia bucuriei. Energia începe să curgă. Bucuria înseamnă şi să vă bucuraţi de dezvoltarea voastră, de extensia şi expansiunea voastră, să vă ocupaţi cu abilităţile voastre şi să ajutaţi cu ele alţi oameni.  Primiţi energia bucuriei, a bunei dispoziţii. Atunci când simţiţi bucuria din voi, veţi putea experimenta totul mult mai uşor. Bucuria este o energie foarte înaltă. Câteodată vă simţiţi trişti, dar în spatele acestei tristeţi, când o schimbaţi şi o transformaţi veţi observa că atunci când soseşte energia bucuriei, vă eliberează şi vă permite să luaţi tot ceea ce meritaţi – nu vă veţi mai simţi mici, ci foarte înalţi. Bucuria este atotcuprinzătoare. Tot felul de energii aparţin bucuriei, chiar şi bucuria că sunteţi atât de curajoşi să vă dezvoltaţi tot mai mult. Energia bucuriei curge în toate aspectele voastre, iar Melek Metatron, Tatăl Ceresc, ancorează aceste energii.
An’Anasha
Sunt Seraphis Bey. Vă întâmpin prin cuvintele OMAR TA SATT şi cu toată iubirea mea vă cer să vă deschideţi energiei abundenţei pe care o voi lăsa acum să curgă. Permiteţi-vă să acceptaţi această energie, abundenţă în toate privinţele. Puteţi accepta această abundenţă deoarece pe planeta voastră legea dintre a da şi a primi este în vigoare. Permiteţi-vă atunci când sunteţi alături de oameni, ajutându-i cu abilităţile voastre, să creaţi o balanţă pentru a vă putea planifica viaţa în libertate. Permiteţi-vă să acceptaţi această abundenţă, iar Seraphis Bey vă trimite curente foarte puternice ale acestei energii.
An’Anasha.
Sunt cine sunt. Sunt cine am fost mereu. Sunt cine voi fi mereu. Sunt Isus şi vă vorbesc, dragii mei oameni divini. Vă trimit energia siguranţei, realizarea că nu sunteţi singuri, că sunt alături de voi, că vă însoţesc şi mă îndrept spre voi cu toată iubirea în fiecare respiraţie. Simţiţi această siguranţă, aceste curente energetice pe care vi le trimit. Atunci când simţiţi siguranţă, multe dintre fricile voastre sunt transformate. Abandonaţi-vă chiar şi în situaţiile care nu sunt uşoare. Abandonaţi-vă în mâinile mele şi realizaţi că eu vă voi prinde, eu sunt cu voi. Împreună, noi urmăm această cale. Sunt foarte aproape de voi. Deoarece voalurile sunt foarte subţiri puteţi simţi mult mai profund prezenţa lui Isus. Este ca şi cum ar fi tangibilă, siguranţa, Lumina Prosonodo, Energia Eleua. Voi sunteţi divini. Vă iubesc atât de mult.
An’Anasha
Sunt Ashtar Sheran. Dumnezeu fie cu voi, OMAR TA SATT dragii mei lucrători în lumină şi Pionieri ai Noilor Timpuri. Las ca energia păcii să curgă în voi. Pacea înseamnă putere. Pacea înseamnă să intraţi în acţiune. Atunci când simţiţi pacea din voi, impresia pe care o daţi în exterior se va schimba. Energia păcii este una foarte puternică. Câteodată vă simţiţi nemultumiţi de voi. Faceţi pace cu voi, deoarece exact aşa cum sunteţi este bine şi corect. Nu fiţi atât de stricţi cu voi, doar aşa veţi realiza cât de puternici şi minunaţi sunteţi. Nu obtineţi această stare prin nemulţumire, ci prin pace. Chiar dacă există situaţii în viaţa voastră de zi cu zi în care vă simţiţi nemulţumiţi, fiţi atât de înţelepţi şi realizaţi că nici o situaţie nu se va rezolva astfel. Doar când sunteţi în pace, doar atunci se pot deschide noi căi. Porţile schimbării se vor deschide deoarece voi permiteţi acestei păci să fie în voi. Este posibil, deoarece energiile curg pe planeta voastră foarte intens. V-am transmis energii foarte înalte. Simţiţi-le şi simţiţi puterea lui Melek Metatron care însoţeşte aceste energii. Am realizat aceste transmisii deoarece voi foarte des vă aflaţi în Realitatea Divină, dar şi în dualitate. Câteodată simţiţi un haos de sentimente în voi şi nu ştiţi cum să clasificaţi aceste sentimente. Prin aceste transformări voi veţi avea mai multă claritate asupra sentimentelor voastre. Lăsaţi-mă să vă spun din nou cu o completă claritate: în spatele fiecărui sentiment care este neplăcut pentru voi se află un sentiment mai înalt, o energie care rezolvă totul atunci când sunteţi pregătiţi pentru ea şi purtaţi pacea în voi.
Melek Metatron a spus aceasta în mesajul lui printr-o simplă afirmaţie. Diferenţa dintre energii este foarte subtilă. Melek Metatron a spus: Aşteptaţi cu bucurie Ascensiunea, dar nu aşteptaţi Ascensiunea. Atunci când intraţi într-o poziţie de aşteptare, atunci staţi nemişcaţi. Aşteptarea în bucurie vă conduce în abilităţile voastre şi vă poartă lumina în exterior. Sufletul vostru v-a dat impulsul că aceste timpuri vă ajută să continuaţi să vă pregătiţi şi să aduceţi abilităţile voastre oamenilor.
Noi ne îndreptăm atenţia spre Pământ foarte mult în prezent şi mulţi dintre voi aţi venit să mă vizitaţi. Mă simt foarte conectat cu oamenii, foarte conectat cu voi. Sunteţi iubiţi imens de mult.
An’Anasha.

Contact

Telefon: 0744 274 582 
Email: info@scoalakryon.ro

 

We use cookies on our website. Some of them are essential for the operation of the site, while others help us to improve this site and the user experience (tracking cookies). You can decide for yourself whether you want to allow cookies or not. Please note that if you reject them, you may not be able to use all the functionalities of the site.