Noutăți

 

 

 

 

 
Kryon:
·         Energia Forţelor Iubitoare
·         Judecăţile
·         Eliberarea de Tristeţe
·         Schimbările şi Noul Început
 
Sunt Kryon. Sunt mesagerul magnetic al lui Dumnezeu, maestrul magnetic, fuzionat cu cei mai înalţi îngeri din Primul Univers Central. Cu anturajul meu sosesc, în această încăpere, cu energia mea şi direct în sufletul vostru cu energia mea magnetică. Vă întâmpin cu sunetele înalt vibraţionale şi cuvintele OMAR TA SATT.
Deoarece Sangitar se află înaintea unei intrări în corpul său, ea deja a absorbit foarte multe energii în aspectele ei. Din această cauză vă cerem să vă închideţi ochii şi îi cerem lui Sangitar să îşi deschidă ochii pentru a putea aduce energia Christica în voi.
Ascultaţi cuvintele lui Kryon, iubitoare, întăritoare şi îndreptate spre voi cu energia magnetică a Noilor Timpuri şi cu imensa iubire ce o simt pentru voi. Pentru voi, a început un nou an şi este un an al spiritualităţii, al măreţiei, al promisiunii, schimbării şi păcii.
În timp ce absorbiţi cuvintele lui Kryon profund în aspectul sufletului vostru, Kryon vă cere să respiraţi profund şi să vă îndreptaţi atenţia aici intrând în cea mai profundă atenţie interioară şi lăsând această energie magnetică să curgă în voi. Cereţi grupului vostru personal de îngeri să ancoreze energia magnetică direct în aspectul sufletului vostru.
Energia Eleua şi Lumina Prosonodo, dar şi omnipotenţa au realizat multe pe Pământ, în Lady Gaia. Totul este înalt energizat şi a fost îmbogăţit cu energie magnetică. Multe schimbări se întâmplă deja, dar există şi oameni pe Pământ care au decis  în multe încarnări să lucreze împotriva acestei ascensiuni în Noile Timpuri. Un lucru, Kryon, doreşte să vi-l spună tuturor: Ascensiunea a fost şi este de neatins de forţele care lucrează foarte puternic pe Pământ în prezent. Noi, dincolo de voal, am început cea mai mare contramişcare de la naşterea lui Isus Christos. Astfel, am trimis Energia Eleua de la Merkaba lui Dumnezeu în voi. Această energie se ancorează pe pământ prin cele mai înalte canale. Şi acest lucru va cauza pace.
Foarte importantă este şi energia forţelor iubirii. Dacă înţelegeţi că nu trebuie să vă fie teamă de măreţia iubirii divine, să nu o confundaţi cu cealaltă măreţie. Această măreţie, această măreţie divină din voi este esenţială şi importantă pentru ca energiile Îngerilor Eleua să se răspândească pe Pământ. Astfel, voi puteţi accepta această măreţie şi o puteţi lăsa să lucreze în voi. Toate nevoile voastre vor fi împlinite pentru ca voi să puteţi aduce aceste energii şi în exterior, liberi şi fără griji. Este foarte important să înţelegeţi. Măreţia, măreţia divină din voi înseamnă iubire şi nimic altceva. Iubirea, forţa, puterea care cauzează pacea. În primul rând pacea din voi şi pacea din Lady Gaia.
Din această cauză, înainte să vă aducă şi alte mesaje, Kryon doreşte să cheme Respiraţia lui Dumnezeu pentru a lăsa energia măreţiei să curgă spre voi din Câmpul Gândurilor Divine. Nu este ceva simplu, deoarece este nevoie de multe pregătiri atunci când Câmpul Gândurilor Divine vă aduce energii din afara ritmului său. Se întâmplă din profunzimea iubirii pentru fiecare dintre voi. Poate realiza atât de multe dacă sunteţi pregătiţi să acceptaţi cu adevărat şi să absorbiţi aceste energii. Mulţi oameni se tem de energiile măreţe. Nu vă fie frică să le faceţi folositoare pentru voi, deoarece voi sunteţi iubirea. Altfel nu aţi fi aici. Sunteţi iubire, iar măreţia voastră este una iubitoare, o măreţie susţinătoare şi foarte importantă pentru voi şi pentru Ascensiune. Şi pentru Lady Gaia, deoarece şi ea are nevoie de aceste energii pentru a se dezvolta, pentru a se elibera de confuzie, pentru a trece mai bine prin transformări, pentru a deveni mai puternică pentru procesul trezirii ei.
Respiraţi lumina iubirii în voi. Respiraţi ANA în celulele voastre. Este important şi să înţelegeţi că oamenii, oamenii divini care merg pe Pământ sunt toţi conectaţi unii cu ceilalţi şi încă poartă diferite opinii despre evenimente şi le judecă. Nimic nu este corect sau greşit din punctul nostru de vedere. Este important ca voi să realizaţi că atunci când un om are o opinie diferită nu trebuie etichetată ca fiind corectă sau greşită. Dacă oamenii, şi cei din afara acestei încăperi, ar înţelege acest lucru, multe s-ar schimba deja pe planeta voastră. Din această cauză, vă chem să înţelegeţi cu înalta voastră conştiinţă cât mai des posibil, că aveţi dreptul să judecaţi pentru voi, dar să şi acceptaţi că alţi oameni au o altă judecată pentru un anumit eveniment. Doar retrageţi-vă atunci energiile şi acceptaţi propria voastră judecată ca ceea ce este, intraţi în putere, în măreţie şi în acţiune. Doar în acest fel se poate dezvolta pacea, în primul rând, pacea din voi. Acesta este un proces important pentru mulţi oameni, deoarece nu pot înţelege că există culturi diferite, învăţători diferiţi care trimit mesaje ce sunt în concordanţă cu cultura lor. Dar şi alte culturi au nevoie mare de aceste mesaje . Voi, voi v-aţi încarnat în această cultură, iar această încarnare este cea mai importantă dintre toate încarnările voastre. Există un motiv şi un profund înţeles pentru care v-aţi încarnat exact în această cultură. Din această cauză nu puteţi şi nu ar trebui să judecaţi alte culturi sau să încercaţi să le unificaţi  cu mesajele care vă sunt aduse prin câteva mediumuri. Este foarte important să înţelegeţi acestea.
Mulţi încă se gândesc, în special pentru că există atât de multe şi diferite judecăţi, că un om, un om divin aflat pe drumul său spiritual poate şi chiar ar trebui să nu-şi împlinească nevoile. Acea cale spirituală este o cale spre singurătate. Este foarte important ca voi să realizaţi cu sufletul vostru şi inima voastră că atunci când vă satisfaceţi nevoile, oricare ar fi ele, atunci aveţi puterea de a da mai departe. Să daţi mai departe, altor oameni, ceea ce purtaţi în voi, cu bucurie şi lumină.
Acum, energiile măreţiei vor fi transmise vouă prin sunetele Realităţii Divine. Acest moment este unul venerabil, solemn. Nu doar Îngerii Tron se mişcă mai repede, dar şi îngerii din univers rămân nemişcaţi deoarece şi ei absorb aceste energii ale Câmpului Gândurilor Divine şi sunt plini de An’Anasha. Când aţi absorbit aceste energii, deschideţi-vă chakra Omega şi lăsaţi să curgă mai departe, lui Lady Gaia pentru ca şi ea să fie acoperită de energiile divinităţii, măreţiei iubitoare pentru ca schimbările să aibă loc. Oricum vor fi judecate aceste schimbări de oameni, aveţi încredere în cuvintele lui Kryon: sunt pozitive şi vă ajută pe toţi să realizaţi Ascensiunea, schimbarea în noua dimensiune.
Bineînţeles că va exista şi confuzie deseori. Este un mare, mare eveniment care are loc. Dar exact voi, dragii mei oameni divini, vă puteţi abandona fiind siguri că sunteţi în siguranţă, că sunteţi protejaţi în pace şi iubire. Purtaţi în voi conştiinţa spirituală deschisă, iar noi suntem alături de voi în fiecare moment deoarece voi ne arătaţi intenţia voastră, sunteţi expansionaţi şi v-aţi manifestat ca ceea ce sunteţi. Sunteţi oameni divini pe Pământ. Aşa va fi.
Mediumul mi-a spus că mulţi dintre voi simţiţi tristeţe în acest moment. Lăsaţi-mă să vă spun, această tristeţe poate fi cauzată de un sentiment din voi, care s-a format din Lumina Prosonodo şi energia Eleua. Este o reţea plină de energii şi, în această tristeţe, voi încercaţi să zburaţi în afara acestei reţele. Ca şi cum această tristeţe ar fi ceva aproape crud. Credeţi-mă, această tristeţe nu este altceva în afară de dorinţa de a vă recunoaşte şi mai profund, să vă trăiţi abilităţile pe deplin, să intraţi în serviciu, să faceţi acest an unul foarte spiritual pentru voi, să intraţi în cea mai profundă intenţie, să vă hotărâţi clar cine sunteţi cu adevărat şi să îndrăzniţi să purtaţi toate acestea în exterior. Dacă vă lăsaţi să cădeţi în această reţea şi nu încercaţi să iesiţi afară, această reţea vă va sprijini. Această reţea cuprinde energia păcii, a puterii şi a încrederii. Doar când încercaţi să iesiţi cu toată forţa voastră, doar atunci această energie a păcii nu va intra în voi. Voi sunteţi destul de avansaţi să realizaţi că energiile din reţea care vă înconjoară divin cu cele mai înalte tipare de sunete, vă susţin şi vă protejează, iar voi puteţi simţi pacea foarte clar.
Mulţi încearcă să asocieze această tristeţe cu ceva, cu trivialităţi, situaţii. Această tristeţe este ancorată profund în voi deoarece reflectă dorinţa pentru mai mult, pentru mai multă experienţă, mai multă înţelepciune spirituală, pentru apropiere şi conexiune cu aspectele voastre. Sufletul vostru vă dă, tot mai profund impulsuri, iar voi veţi primi aceste impulsuri. Folosiţi această măreţie pe care v-o trimitem acum pentru a vă împlini toate nevoile şi speranţele personale. Încredeţi-vă în cuvintele lui Kryon care vă spune că este în regulă. Deseori – iar Kryon transmite acest mesaj prin medium de mult timp – oamenii doresc să vă menţină mici, doresc să vă facă să credeţi că nu meritaţi sau nu ar trebui să vă doriţi, ar trebui să fiţi alături de alţi oameni, să vă folosiţi forţa pentru alţi oameni, să fiţi modeşti. Toate acestea pot fi corecte în general, dar noi ştim că doar atunci când vă găsiţi şi vă satisfaceţi ceea ce vă preocupă în viaţa de zi cu zi, doar atunci îi puteţi ajuta şi pe ceilalţi oameni cu o mare forţă şi iubire. Acesta este un important proces de realizare, iar Kryon nu rosteşte doar cuvinte, nu vă transmite doar un mesaj, momentul potrivit a sosit deoarece în curând foarte multe energii ale măreţiei vor curge în voi. Energia Eleua şi energiile Luminii Prosonodo şi marea energie a măreţei Sol’A’Vana vă vor acoperi. Noi, dincolo de voal, ne străduim să vă arătăm şi să vă facem perceptibil din ce în ce mai clar ce înseamnă să fiţi un om divin pe Pământ. O parte semnificativă este ca voi să realizaţi că şi voi purtaţi în voi această măreţie divină.
Astfel, veţi primi o transmisie foarte puternică în sunetele Realităţii Divine. Îngerii s-au îndreptat deja spre voi. Kryon doreşte să vă spună din nou că aceşti Îngeri stau aşezaţi la picioarele voastre, vă onorează şi vă respectă în aceste timpuri ale schimbării. Astfel, lăsaţi ca totul să se întâmple acum, dragii mei oameni divini de pe Pământ.
(câteva momente de meditaţie ascultând sunetele)

https://www.youtube.com/watch?v=m6Nz5v-sM4g
Acum, cereţi grupului vostru personal de îngeri să ancoreze această energie în sufletul vostru şi să o aducă în aspectul omnipotenţei voastre în acelaşi timp. Fiinţele de lumină vor ajuta la ancorarea acestor energii.
Exact aşa cum voi v-aţi hotărât să daţi totul pentru ascensiune, în multe încarnări, există şi oameni care s-au decis împotriva ascensiunii în multele lor încarnări. Au adus şi au lucrat foarte mult cu mare putere în special în ultimele 6 luni. Sunt oameni care sunt conştienţi de forţa lor. Astfel s-a ajuns la mari catastrofe în oceanele voastre. Trebuie să ştiţi că Lady Gaia poartă o conştiinţă mult mai mare faţă de fiecare om de pe Pământ, dar cu marea sa conştiinţă ea trebuie să transforme toate aceste energii ale acestor puteri. Se ajunge la mari eliberări din partea lui Lady Gaia. Ea trebuie să se elibereze pentru ca ascensiunea să poată avea loc. Din această cauză este atât de important ca voi, exact ca şi aceşti oameni care s-au hotărât să lupte împotriva ascensiunii, cu divina voastră măreţie a iubirii să folosiţi şi voi această măreţie, dar într-un mod iubitor. Exact aşa cum şi voi sunteţi plini de iubire.
Bineînţeles că era de aşteptat că vor exista contramişcări atunci când ascensiunea se va apropia. Dar voi nu trebuie să permiteţi să fiţi distraşi sau să vă uitaţi intenţia, ci din contră, mergeţi chiar şi mai profund în intenţia voastră şi daţi-ne darul prin care voi vă realizaţi măreţia divină din voi. Prin aceasta voi puteţi realiza foarte multe pentru voi, pentru oamenii care vin la voi şi vă cer ajutor şi pentru Lady Gaia.
Astfel, încă un nod, o alăturare a reţelei magnetice care face posibil să aduceţi chiar şi mai multe energii magnetice puternice pe planeta voastră, a luat fiinţă. Aceste reţele magnetice se conectează împreună şi aprind focul puterii şi măreţiei. Kryon a spus la un moment dat într-un mesaj acum mult timp, că atunci când energia magnetică soseşte, iar reţelele planetare se aprind, va sosi o perioadă în care nici un avion nu se va putea menţine pe cer. Dar încă nu s-a ajuns la acest moment. Când se va întâmpla, Kryon vă va anunţa, bineînţeles. Aveţi încredere întotdeauna că sunteţi protejaţi, iubiţi imens de mult şi că întotdeauna noi vă privim acţiunile. Noi suntem alături de voi. Prin fiecare respiraţie, în fiecare moment al fiinţei voastre, privim în corpul vostru de lumină plini de iubire. V-am cerut să acordaţi atenţie impulsurilor sufletului vostru. Atunci când sufletul vostru vă trimite impulsuri şi nu le ascundeţi, simţiţi o profundă tristeţe în voi. Lăsaţi ca măreţia, şi prin ea, puterea, să lucreze în voi şi lăsaţi-vă să cădeţi în reţeaua păcii. Tristeţea se va transforma în ceva minunat, iar voi veţi simţi întreaga putere care este în voi.
Kryon este mereu alături de voi, exact aşa cum sunt cei 36 de Înalţi Consilieri ai Luminii şi multe, multe fiinţe de lumină. De asemenea, în această perioadă este foarte, foarte important să fiţi atenţi la cuvintele pe care le rostiţi. Foarte multe tipare magnetice au fost ancorate în voi, iar cuvintele poartă o foarte mare putere în ele, în aceste timpuri. Din această cauză Kryon doreşte să vă spuna din nou: chiar dacă aveţi o judecată diferită despre anumite evenimente, folosiţi cuvinte iubitoare. Folosiţi cuvinte care deschid sufletul şi inima. Iubirea este deasupra tuturor. Iubirea va triumfa. Iubirea din fiecare dintre voi va ajută la realizarea Ascensiunii.
Astfel, vom folosi acest timp, acest an, aceste luni pentru a aduce energiile de dincolo de voal chiar şi mai profund în toţi acei oameni care sunt deschişi lor. Noi privim spre voi şi prin fiecare schimbare se deschide o uşă, iar ceva nou ia fiinţă. Chiar dacă schimbarea este dureroasă, ceea ce se află în spatele ei, când păşiţi prin uşă, este noul început prin care veţi primi ceva mult mai măreţ, ceva veritabil. Frica şi durerea cauzate de nou vor fi uitate. Prin nou, Kryon se referă şi la chemarea acelor Lucrători în Lumină pentru a se arăta în exterior, nu să îşi ascundă lumina, ci să se arate în lumina iubirii, prin cuvinte iubitoare, înţelegere, cu certitudinea şi înţelepciunea interioară că toţi oamenii sunt la fel, indiferent de cultură, indiferent de religie, indiferent de culoarea pielii, indiferent de opinia şi judecata proprie, sunt uniţi prin inima divină pe care toţi o poartă în ei. Voi, poate, puteţi aprinde o inimă divină a unui om cu măreţia şi puterea voastră, cu conştiinţa. Acesta este cel mai veritabil lucru care se află pe pământ.
Prin aceste cuvinte, Kryon îşi ia rămas bun de la voi, cu toata iubirea sa, cu anturajul său. Rostesc cuvintele celei mai înalte vibraţii:
A NI O’HEVED O’DRACH, sunteţi iubiţi nemăsurat.
An’Anasha.

Contact

Telefon: 0744 274 582 
Email: info@scoalakryon.ro

 

We use cookies on our website. Some of them are essential for the operation of the site, while others help us to improve this site and the user experience (tracking cookies). You can decide for yourself whether you want to allow cookies or not. Please note that if you reject them, you may not be able to use all the functionalities of the site.