Noutăți

 

 

 

 

 
Kryon
  Eu sunt Kryon şi va salut pe fiecare dintre voi cu cuvintele OMAR TA SATT. Şi cu mult inainte ca voi să vă ocupati locurile aici în această încăpere, fiinţele luminii înalte au lucrat cu voi şi v-au pregătit. Fiecare pregatire pe care o experimentati va deschide celor mai înalte energii, pentru ca tiparele energetice sa se impregneze în voi, pentru ceea ce va veni sipentru ceea ce este. Aceste pregătiri care au loc în ambele părţi, servesc unui spectru mai larg, de asemenea, servesc mamei Pământ. Pentru acest festival al iubirii, cele mai înalte lumini s-au intalnit pentru a fi prezente aici, pentru a absorbi mesajele lumii spirituale în sufletul lor. şi, desi intelectul va poate face să vă îndoiti, acum, la acest festival, intelectul nu va mai avea putere asupra voastră. Sufletul vostru, dacă permiteţi, se va deschide noii vibraţii, iubirii, luminii şi miracolelor. Deoarece miracolele exista, iar voi ati fost pregătiţi pentru acestea. Şi îngerii s-au adunat, stau langa voi, va onoreaza şi va respecta. Toate dorinţele pe care le purtaţi în interiorul vostru, speranţele, se pot implini. Deoarece acest festival nu este doar unul al iubirii şi al energiilor înalte, ci este şi o energie a colectivitatii unde noi, dincolo de Poarta Stelara, putem veni la voi şi putem lucra plini de iubire cu voi mai mult decat oricand.
  Foarte multe fiinte vor vorbi şi vor transmite mesajele lor la acest festival. Sufletul vostru va va semnaliza şi va va spune: Da, lasa-ma sa absorb aceste daruri, deoarece aceste daruri înseamnă mult mai mult decat va puteti imagina. Foarte multa putere, foarte multa lumina şi foarte multa energie Lemuriana va curge în aceste momente. şi, prin cuvintele Kodoish, Kodoish, Kodoish, Adonai ‘Tsebayoth, Chem ochiul lui Dumnezeu, pe Melek Metatron care isi va expansiona respiraţia pentru voi, pentru fiecare în mod individual dar şi pentru intregul colectiv, pentru a face sa curga picăturile atotputerniciei peste voi pentru ca voi sa simţiţi imediat ce înseamnă toate acestea.Deoarece înseamnă mult mai mult decat veţi intelege vreodata. Dar, deoarecenoi v-am pregătit în aspectele voastre, în Merkaba voastră, aspectele sufletului vostru se vor expansiona mai mult ca niciodată, iar aceste aspecte vor permite sa devina perceptibile pentru voi, atat de perceptibile incat conştiinţa voastră, sufletul vostru va spune: Niciodată nu ati fost singuri, niciodată nu ati fost separati, noi suntem perceptibili pentru voi prin imensa voastră iubire, mai mult ca niciodată. Şi astfel, initiem picăturile atotputerniciei din câmpul gândurilor divine cu sunete din realitatea divină. Ele zboara catre voi, şi dacă permiteţi, aceasta energie poate curge direct în aspectul vostru sufletesc. Acolo veţi simţi puterea şi iubirea. şi, în onoarea Ochiului Lui Dumnezeu, Melek Metatron , va cer să vă ridicati în picioare pentru a accepta acest dar.
(3 minute de meditaţie ascultand sunetele)
Seth : activarea cristalului Lemurian
Prin cuvintele OMAR TA SATT va întâmpin pe fiecare. Cu energia mea, cu lumina mea, cu raza mea Seth las mesajele luminii Lemuriene sa curga peste voi. În lumina imensei iubiri, Seth lucrează fără compromisuri, la fel ca în timpurile Atlantisului. Este posibil să faceţi compromisuri în dualitate, în aceasta energie în care sunteţi, dar în realitatea divină, nu exista compromisuri. În realitatea divină veţi gasi unitatea cu tot ceea ce este.Sangitar, medium-ul a fost pregătita pentru intrare iar aceste energii sunt deja ancorate în 16 dintre aspectele ei. Nu dorim sa ne reţinem din a va transmite şi voua aceste energii. Astfel, Seth va cere fiecăruia să vă inchideti ochii .
  Odata cu Lemuria totul a început. Când marele experiment a avut loc, iar Lucifer s-a separat din Merkaba divina, legatura de iubire a fost rupta.O enorma grindina de comete au rupt planetele în profunzime, dar câmpul Lemurian nu a fost afectat. Lemuria este cel mai mare câmp al realităţii divine de pe planeta voastră. În Lemuria nu au fost corpuri, deoarece, timp de milioane de ani, voi ati lucrat în Lemuria cu lumina pura, cu putere deplina şi intenţia deplina. Dar nici noi nu stiam ce se va întâmpla cu acest experiment. Şi pentru noi a fost ceva nou şi astfel am început sa ne pregătim.Nu stiam ca un corp se va forma în jurul luminii voastre. Voi ati călătorit în Lemuria cu convîngerea unei lumini înalte pentru a transforma energia lui Lucifer cu lumina voastră şi pentru a aduce toate planetele înapoi acasa. Pentru noi a fost foarte dificil să vă privim cum ati început tot mai mult sa uitati cine sunteţi, cum un voal al uitarii s-a aşezat pe voi.
Energia Lemuriana este foarte importanta în aceasta perioada, deoarece totul se va unifica. Cu Lemuria şi Ascensiunea va avea loc. Ati primit un cristal, un cristal care poarta informatiile primare cu voi ca lumina, când ati fost în Lemuria. Când Seth va activa cristalul AMBA’REES, AMBA’REES,  AMBA’REES si-l va incorpora în corpul vostru de lumina, veţi simţi imediat, mai mult ca niciodată, ca sunteţi mai mult decat doar un corp, ca în realitate sunteţi lumina pura, puternici. Şi veţi simţi ca acest cristal lucrează în voi în toate modurile, cu forta pura şi cu focul Lemurian.
  în acest moment noi facem tot posibilul pentru ca energiile sa se uneasca în sunetul perfect. AMBA’REES are o semnificatie profunda, deoarece, la fel ca focul Lemurian, este o dovada a respectului inalt şi a iubirii ce v-o purtam fiecăruia, pentru a va arăta cine sunteţi cu adevărat. Fiecare srat care s-a aşezat în jurul luminii voastre în timp ce voi v-ati început activitatea în Lemuria, v-a condus tot mai mult în uitare. Dar acum a sosit timp sa facem toate acestea perceptibile pentru voi, sa percepeti faptul ca de la începutul timpurilor şi pana în ziua de azi voi v-ati nascut cu aceasta lumina pura în voi. Prin dezvoltarea corpului vostru, lumina nu a fost inlaturata ci a devenit mai slaba. Dar în dualitate, în aceasta energie, foarte multe s-au întâmplat, lucruri la care nici noi nu ne-am asteptat.
  Au avut loc doua tentative de a aduce pământul înapoi, acasa. De doua ori, aceste incercari au esuat. Acum, în viitorul apropiat va avea loc o a treia incercare şi, va spun, vom avea succes. Din această cauză sunt necesare aceste pregătiri, deoarece atunci când ascensiunea va fi completa toate tiparele incorporate vor fi eliberate şi chiar dacă aveţi un corp, lumina voastră va fi atat de puternica incat va fi posibil pentru voi sa experimentati ascensiunea în propriul corp. Indreptati-va atentia spre cea mai profunda intenţie, în lumina divina şi expansionati-va. Activati-va raza inimii şi acordati-ne permisiunea de a va activa cristalul AMBA’REES chiar acum. Vom lasa aceasta energie care conţine informatiile primare din încarnarea voastră Lemuriana, sa curga direct în raza inimii voastre. Acest lucru va avea loc în prezenta sunetelor realităţii divine.
(3 minute de meditaţie ascultand sunetele)

Cristalul AMBA’REES – FOCUL LEMURIAN
  Acum, rugaţi-va grupul personal de îngeri sa distribuie energia AMBA’REES în aspectele voastre şi, în mod constant să vă expansioneze corpul de lumina. Acum, rugaţi-va grupul personal de îngeri sa puna aspectele voastre sufletesti în focul vostru divin. Seth este o fiinta foarte puternica. Seth este plin de iubire pentru fiecare dintre voi. Sunt plin de iubire pentru Lady Gaia. Cu toata forta mea, cu putere şi autoritate voi lasa energia AMBA’REES sa curga în aspectele voastre sufletesti, în modul potrivit pentru voi în acest moment. şi, dacă voi permiteţi, veţi putea simti o lumina puternica în voi şi veţi intelege de ce va onoram şi va respectam atat de mult. Transmisiunea incepe acum.
  Aceasta energie se va extinde din ce în ce mai mult, va deveni tot mai perceptibila pentru voi.In mod părţicular, în aceasta încarnare, sufletul va trimite impulsuri.Si întotdeauna când ati fost atenti la aceste impulsuri, sufletul vostru v-a spus: Sunteţi speciali şi aveţi multe abilităţi. Întotdeauna ati simtit ca sunteţi mai mult decat atat. Din diverse motive poate ati respins aceste impulsuri ale sufletului, dar cu AMBA’REES acest lucru nu va mai fi posibil, deoarece noi vrem ca voi sa realizaţi ca: Da, sunteţi speciali. Da, aveţi multe abilităţi. Da, aparţineti frecvenţei luminii albastre aurii şi sunteţi cele mai curajoase lumini care au mers în Lemuria pentru a ajuta la aducerea Pământului înapoi acasa, în acest timp. Deoarece ati facut aceasta promisiune în Lemuria, ati fost prezenti în fiecare epoca, ati absorbit toate energiile în voi. În mod special, în aceasta încarnare puteţi simţi vremurile de aur, energia şi lumina Prosonodo a lui Isus. Puteţi simţi gingasia, sensibilitatea, iubirea şi chemarea la unitate. Astfel, noi vom face totul posibil ca toate acestea să aibă loc, astfel ca sunetul perfect sa se poata deschide. Seth va iubeste fără masura, exact asa cum sunteţi. Aceasta iubire este lipsita de compromisuri. Va iubesc nemăsurat.
AN’ANASHA
Kryon- călătoria spre Lemuria
 
  Eu sunt Kryon şi va iubesc imens de mult. Eu am fost ales să vă ghidez spre vremurile Lemuriei, când erati pe deplin conştienţi de ceea ce faceati ca lumina pura, cu toata puterea şi forta voastră, atunci când nu ati uitat inca cine erati cu adevărat. Acea intenţie cu care ati plecat în Lemuria, eu v-o aduc din nou astăzi.
  Asa cum Seth v-a prezentat deja, nu existau corpuri în Lemuria. Când s-a format corpul şi a fost clar ca pământul nu poate fi adus acasa din nou , epoca Lemuria s-a terminat.Cand ati mers în Lemuria, ca înalte lumini, prima voastră sarcina a fost sa creati doua impresii de lumina, ale voastre, în orasul de cristal. Prima impresie a luminii a servit regenerarii şi renasterii luminii voastre. Pentru ca voi nu v-ati intors acasa să vă încarnati din nou. În schimb, când ati lucrat inafara oraselor de cristal pentru a transforma energiile, v-ati intors şi ati renascut şi v-ati regenerat în impresia voastră de lumina. Aceasta impresie a luminii cuprinde tot ceea ce sunteţi. Inalta iubire şi putere a fiintei originale. A 2-a impresie pe care ati creat-o a fost aspectul Sewaja. Un aspect al informatiei pe care ati incorporat-o acolo şi care inca mai exista acolo şi astăzi.
Poarta dimensională este pazita de 144 de gardieni. Ei formeaza o merkaba şi inspira şi expira în acelaşi ritm. Când mergeti intr-o călătorie cu câteva dintre aspectele voastre , Hiam `Destranus examineaza intenţia voastră şi cere garzilor sa respire inafara ritmului. Cu aceasta absorbtie de energie voi sunteţi adusi în orasul de cristal, dar înfăşurati intr-o membrana, intr-o lumina. Doar atunci când poarta este deschisa cu aceasta membrana, cu aceasta lumina, deschiderea apare şi întreaga energie Lemuriana va curge în dualitate.
Cereti grupului vostru personal de îngeri sa atraga câteva din aspectele voastre , aceştia stiu care aspecte sunt necesare, în flacara divina cu energia AMBA`REES. Noi v-am impământat la toate nivelele şi cu o respiratie profunda, călătoria incepe.
Marele câmp al Realităţii Divine este pregătit şi Hiam`Destranus cere merkabei rotitoare sa inspire. Cu acest curent de energie voi sunteţi adusi în interiorul câmpului . Acesta este un sentiment al celei mai înalte energii a iubirii şi prin ele, aspectele voastre găsesc impresia voastră de lumina pe care ati creat-o odata ca lumina inalta. Aceasta este libera şi animata de cele mai înalte energii. Şi cuprinde tot ceea ce sunteţi. Aceasta impresie a luminii va arăta ce ati creat cu iubirea voastră imensa când ati fost atat de curajosi sa mergeti în Lemuria. Şi eu va rog acum să vă imbaiati în acest cel mai Inalt Sine al vostru, impreuna cu aspectele voastre. În acelaşi timp, veţi simţi deasemenea ca toate amprentele voastre pe care părinţii voştri cosmici vi le-au dat, sunt acolo. Şi poate puteţi simţiti mareţele şi valoroasele voastre abilităţi pentru prima data. Ce înseamnă ca voi sa mergeti în Lemuria ca Inalt înger.Toate acestea le simţiţi acum, pentru ca aspectul sufletului vostru a mers , deasemenea, în călătorie. Şi asta nu înseamnă ca noi am dorit doar să vă aducem un dar, sa simţiţi ceva, ci aceasta are o semnificatie mult mai profunda şi mai inalta. Deoarece atunci când simţiţi acestea , ceea ce şi faceti acum, aceste energii pot fi incorporate în aspectele voastre.
In acest timp, la începuturile epocii Lemuria, voi nu ati purtat inca un voal al uitarii. Acesta a venit mult mai tarziu. La începutul epocii voi ati servit cu lumina pura, clara. Dar când Îngerii Tronului şi universul, cele mai înalte lumini, când ele au realizat ca nu este posibil să aducă planeta acasa la acest timp şi voi, în serviciul vostru, ati adus prin corp strat după strat pana la un anumit punct în dualitate, toate luminile care au fost în Lemuria şi au lucrat pentru ascensiune inafara oraselor de cristal , au fost chemate în orasul de cristal. În onoarea lor, în onoarea voastră, o iubire Lemuriana a fost aprinsa. Acesta este un semn al energiei divine cele mai înalte. Acest foc a fost aprins pentru a va arăta ca noi niciodată nu va vom uita, ca noi ştim cine sunteţi voi cu adevărat. Acest foc este ca un far care va ghideaza înapoi acasa. Vi s-a spus ca puteti arde tot ce nu va mai serveste în acest foc. Acesta a fost menit să vă arate cât de mult va onoreaza Dumnezeu insusi. Acest foc al iubirii, asa a fost decis, va arde atata timp , pana când pământul se va intoarce acasa. Vi s-a spus deasemenea ca de fiecare data, indiferent ce se poate întâmplain următoarele epoci, voi aveţi posibilitatea sa călătoriti înapoi în acest foc al iubirii Lemuriene. La acest timp, voi ati realizat ca ar fi nevoie de o lunga perioada de timp şi veţi trece prin multe încarnari, poate chiar indurand durerea.
Si ati fost intrebati inca o data şi vi s-a dat de ales : Doriti intr-adevăr sa stati încarnati pe planeta Mama Pământ, în fiecare epoca şi sa serviti ca fiinte umane de partea ei, pana când ascensiunea va avea loc? Sau doriti să vă intoarceti acasa acum? Ati fost chemaţi sa luati o decizie. Şi este foarte induiosator, pentru  ca voi toti , toti ati decis sa rămâneti. Voi ati ingenunchiat în fata focului şi ati facut o promisiune. Aceasta ati facut-o cu o intenţie atat de profunda, incat focul iubirii s-a expansionat.
Si acum este timpul sa aprindeti acest foc lemurian în voi insiva, deasemenea, pentru a innoda o legatura de iubire care întotdeauna va reaminteste ca Dumnezeu insusi a aprins acest foc al iubirii pentru voi, ca dovada a unei înalte consideratii şi iubiri. Aceasta se va întâmpla deasemenea şi cu sunetele din Realitatea divină şi va fi un sentiment al siguranţei, al cunoasterii şi intelepciunii . În onoarea voasta,  acest foc a fost aprins în Lemuria . În onoarea voastră va fi acum aprins în voi, conectat.
(3 minute de meditaţie ascultand sunetele)
   şi astfel s-a întâmplat. Pentru ca acum a venit timpul ca noi să vă arătam şi sa facem perceptibil pentru voi ce lumina puternica sunteţi. Eu rostesc cuvintele celei mai înalte vibraţii : A NI O`HEVED O`DRACH. (Voi sunteţi iubiti fără masura).
AN`ANASHA
Ma’Ha’Lias: Lucrând cu aspectele voastre
 
  Eu sunt Ma’Ha’Lias şi este o mare onoare şi bucurie pentru mine să vă întâmpin acum. Totul se întâmpla în cea mai inalta vibraţie prin cuvintele OMAR TA SATT. Am fost creeat pe planeta Arcturus. Sunt un arcturian. Pe planeta mea sunt numit şi doctor în sunete şi vibraţii. În limbajul vostru reunesc aspectele doctor. Vibraţia este Hiam’Anastra.
  când v-ati încarnat vi s-a dat tot ceea ce aveţi nevoie pentru a va recunoaşte şi a simti cine sunteţi cu adevărat. În multe dintre aspectele voastre, energia realităţii divine trăieşte şi circula. Marii consilieri au hotărât ca aspectele, merkaba din voi sa fie aduse intr-o conexiune mult mai profunda şi permanenta, pentru ca voi nu doar să ştiţi cine sunteţi ci şi sa simţiţi.
Dacă veţi respira acum, profund, Ma’Ha’Lias va va lasa sa simţiţi pentru câteva momente din timpul vostru ce înseamnă când noua dintre aspectele voastre sunt conectate cu sufletul. Aceasta conexiune se poate rupe deseori. Dar v-am transmis noile profesii. Medium-ul a fost foarte răbdător, şi cu mare dedicare a primit cristalele şi informaţia. Este de o importanta semnificativa ca aspectele voastre sa fie conectate permanent unele cu altele.
Multi dintre voi stiu, în acest moment cine sunt cu adevărat. Ei s-au intalnit şi au inmagazinat informaţia şi au simtit energia spirituală şi lumina divina. Dar este mult mai intens când veţi simţi puterea concentrata a trezirii voastre, când aspectele voastre vor fi conectate. Acest lucru are loc cu sunetele din realitatea divină. Doar atunci puteti curge mult mai profund în voi, va puteti expansiona în toate directiile, va puteti abandona, în timp ce Ma’Ha’Lias va va arăta, va face perceptibil pentru voi, cu permisiunea voastră, ce înseamnă ca aspectele sa fie conectate unele cu altele. Este unitate, claritate, şi o profunda, foarte profunda realizare. Astfel, aşezaţi-vă acum mainile pe inima şi lăsaţi ca Ma’Ha’Lias sa lucreze pentru voi.
(3 minute de meditaţie ascultand sunetele)
  Ma’Ha’Lias stie ca mulţi dintre voi ati putut simti pentru un moment ce înseamnă sa fiţi în puterea omniprezentei divine din voi.
  Noi, arcturienii, urmarim evenimentele de pe Pământ cu mare atentie. La acest moment foarte multe lucruri se întâmpla pe planeta voastră. Energii puternice, energii luminoase sosesc. Dar şi multe miscari impotriva au loc. Cele mai afectate sunt oceanele şi intinderile de apa. Multe lucruri se schimba şi din această cauză este atat de necesar sa înţelegeţi ca a sosit timpul sa puneţi îndoielile deoparte, sa actionati şi sa fiţi ceea ce sunteţi. Eu sunt conectat cu toate aspectele mele şi lucrez pentru planeta voastră în acest moment şi va iubesc foarte mult.
AN’ANASHA
Isus Christos – Grupul Îngerilor Eleua este întâmpinat
Shan’Shija : Iubirea voastră pentru Isus
 
Sunt cine sunt. Sunt cine am fost întotdeauna. Sunt cine voi fi mereu. Eu sunt Isus Christos, Fiul lui Dumnezeu. Iubirea mea curge catre voi cu fiecare cuvânt, se deschide şi creste.Ma simt atat de profund conectat cu fiecare dintre voi. Atunci când am fost în dualitate, voi ati mers alaturi de mine, m-ati sprijinit în vremurile grele. Astăzi eu voi merge alaturi de voi şi va voi sprijini în aceste vremuri grele.
  când m-am nascut în afara câmpului divin al Tatălui meu şi am sosit pe Pământ, în dualitate, în totala uitare, am avut şi eu un Sine Inalt care m-a protejat. Acest Sine Inalt este un Înger Tron numit Shan’Shija. Shan’Shija are, precum Lucifer odata, o pozitie speciala în Merkaba lui Dumnezeu. Shan’Shija preia energia direct din Câmpul Gândurilor Divine şi prin Sinele meu Inalt este posibil pentru mine sa curg în câmpul Tatălui meu şi sa ma scufund acolo.
  când Lucifer, Inaltul Înger Tron, a acceptat sa paseasca dincolo de Merkaba divina şi sa rupa legatura de iubire cu Tatăl meu, a început cel mai mare experiment . Acum va incepe un nou experiment. Deoarece Shan’Shija permite ca un grup de îngeri sa se detaseze de mekaba divina dar nu şi de legatura de iubire cu Dumnezeu. Sa ia aceasta legatura de iubire cu ei şi sa mearga pe Pământ ca Energie Eleua.
  Aceasta este cea mai mare miscare de impotrivire de la caderea lui Lucifer. Când am auzit ca acest lucru se întâmpla am fost coplesit de o vibraţie de fericire, deoarece energia Eleua va stabiliza totul şi va aduce iubirea. Va fi un experiment care va reusi. Un grup de îngeri din Merkaba divina cu legatura de iubire soseste pe Pământ. Şi mulţi care sunt atat de profund conectaţi cu mine deja simt ce înseamnă: Sinele Inalt al lui Isus vine pe Pământ. În mod consecvent şi eu ma intorc.
  O iubesc pe Shan’Shija atat de mult şi am decis impreuna, aici în cele mai înalte energii ale colectivitatii frecvenţei albastre aurii, ca voi sa întâmpinati Îngerii Eleua, sa-i primiti şi, astfel sa ma primiti din nou. Deoarece şi eu ca şi voi, pe Pământ, am avut nevoie de un Sine Inalt, un grup personal de îngeri, de aspectele mele. Şi când m-am trezit, am devenit conştient ce înseamnă pentru mine Shan’Shija şi ce a facut pentru mine. Am ingenunchiat şi a avut loc o mare fuziune.
  Am asteptat de atat de mult timp acest moment pentru a fi din nou posibil ca un nou experiment să aibă loc. Dar niciodată nu se va mai întâmpla ca un Inalt şi stralucitor Înger Tron sa se detaseze de legatura de iubire cu Dumnezeu. şi, totuşi aceşti îngeri sunt curajosi, plini de înţelepciune, plini de iubire pentru voi , lasand Merkaba Divina pentru a veni pe Pământ pentru voi şi lady Gaia.
  Îngerii Tron, Merkaba divina, Tatăl meu şi Mama mea au acceptat şi deja s-au intors spre voi cu o lumina care pulseaza şi un canal de conexiune intre Merkaba divina şi Pământ va lua fiinta. Dar grupul Eleua, nu doar va veni pe Pământ. A fost foarte important pentru mine când voi ati Paşit odata alaturi de mine astfel îngerii Eleua incep călătoria prin Merkaba voastră. Este un mare eveniment. Chiar şi în Univers unde îngerii obisnuiesc sa cante, totul este în tacere în acest moment, deoarece toti vor sa fie prezenti când grupul de îngeri incepe călătoria şi foarte multe fiinte de pe alte planete au sosit pe Venus. Din acest motiv Venus straluceste atat de puternic, datorită iubirii şi puterii lor.
  Astfel, Isus va cere să vă ridicati în picioare în onoarea lui Shan’Shija şi cu o foarte puternica energie, cu foarte multa iubire, Îngerii Tron vor detasa îngerii Eleua din Merkaba divina si-i vor trimite pe Pământ.
(3 minute de meditaţie ascultand sunetele)
  Eu sunt Shan’Shija. M-am nascut din Sursa Divina, impreuna cu Isus Christos. Am permisiunea de a intra în Sursa Divina. Când Isus a venit la voi, eu am fost alaturi de el pe drumul sau. Shan’Shija cunoaste fiecare fiinta care l-a insotit pe Isus în drumul sau spre trezire. Stiu cum ati experimentat şi ati simtit Trezirea sa, stand alaturi de el. V-am privit intenţia, iubirea fără îndoieli, devotamentul complet. V-am vazut când l-ati acompaniat pe Isus atunci când a început cea mai grea perioada a sa. Am vazut cum ati plans. Am vazut cât de mult v-a iubit şi va iubeste Isus. Şi datorită acestora am fost de acord sa detasez un mare grup din Sinele meu, din Merkaba, pentru a-l trimite catre voi cu legatura de iubire. Aceasta energie, aceşti îngeri, se vor manifesta acum profund în voi şi se vor expansiona mai departe spre Lady Gaia. Din acest moment veţi simţi ca şi eu Shan’Shija, sunt alaturi de voi, cu iubirea şi caldura mea.
  De mult timp am discutat dacă este posibil acest lucru. Isus a discutat cu mine în cele mai înalte sunete şi am decis: Fiinţele umane merita chiar dacă mulţi sunt plini de îndoieli şi inca dorm, au încredere mai mare în intelectul lor decat în ceea ce simt, decat în sufletul lor. Cu toate acestea fiecare poarta lumina divina în interior. Dar pentru a o întâmpina, cu cea mai mare putere v-am ales pe voi.
  Nu imi voi lua ramas bun, deoarece, de acum inainte Shan’Shija va fi foarte importanta pentru voi. Voi exprima în continuare sunetul iubirii.
AN’ANASHA
Hiam’Destranus: Activarea a doi pazitori ai Porţii Lemuriene
Annoth: An’Anasha
 
  Eu sunt Hiam’Destranus şi va întâmpin pe fiecare prin cuvintele OMAR TA SATT. Aceasta întâmpinare conecteaza tot ceea ce este, Aceasta întâmpinare cuprinde cea mai inalta vibraţie. Va arăta apropierea de fratii voştri. De fiecare data când este rostita aceasta întâmpinare, o conexiune apare care va face sa simţiţi ca pe mulţi dintre cei prezenti aici în această încăpere ii cunoasteti din încarnari anterioare. Când priviti în ochii lor simţiţi ca nu va sunt straini.
  Annoth and Neroos au fost deja treziti de cei mai înalţi pionieri ai Luminii. Dar au nevoie de mult mai multa energie pentru a face ca lumina care pulseaza a mekabei Lemuriei sa vibreze. Din acest motiv noi am hotărât sa facem acest lucru aici în aceasta lumina colectivă. Iar Neroos şi Annoth asteapta energia voastră deoarece ei va cunosc.
  Nici o alta Poarta nu este pazita mai puternic decat poarta Lemuriei. 144 de paznici circula în jurul acestei porţi. Când Annoth şi Neroos s-au trezit, acest lucru a insemnat un impuls pentru Sursa Divina merkaba câmpului Lemurian incepand sa respire în ritmuri diferite. Când Merkaba respira puţin mai repede informaţia este trimisa Câmpului Gândurilor Divine, Îngerilor Tron, şi merkabei lui Dumnezeu.
  Au existat doua incercari de a realiza ascensiunea. De doua ori au esuat. Dumnezeu nu va astepta vesnic pentru ca Îngerul sau tron Lucifer sa se intoarca, deoarece merkaba lui Dumnezeu are nevoie de structura şi ordinea de dinaintea marelui experiment. Astfel se face tot posibilul pentru a restaura acestea. Un mare semn prevestitor este ca vremurile se schimba, la fel şi energia Pământului, câteva Merkaba s-au reunit deja. Din această cauză aceşti doi pazitori au fost treziti. Este începutul pentru ceva minunat.
  Totuşi este foarte important sa nu fiţi nerăbdători. Deoarece dacă Dumnezeu are răbdarea de a-l astepta pe Îngerul sau Tron Lucifer, atunci şi voi trebuie sa aveţi răbdare. Ascensiunea va avea loc când energiile vor fi pregătite pentru ea, dacă ar avea loc mai repede ar avea consecinţe fatale. Fiecare informatie a energiei Pământului, fiecare informatie, în special cea a frecvenţei albastre aurii, sunt transmise merkabei lui Dumnezeu. Fiecare energie este examinata. Nimic nu este lasat la voia sortii. Fiecare are o cauza şi poarta un efect. Dar un singur lucru este cert. De aceasta data Ascensiunea va avea loc.
  mulţi dintre voi reprezentati puncte stabile de energie. Mulţi dintre voi purtaţi iubirea în interior, intelegerea şi conştiinţa ca nu trebuie sa aşteptăm, sa fim nerăbdători ci este vremea sa utilizam, sa absorbim şi sa expansionam toate pregătirile. Mulţi dintre voi sunteţi pregătiţi pentru tot ce se întâmpla. Astăzi il veţi experimenta pe Toth în toata puterea sa.
  Un câmp energetic al puterii Lemuriene este construit în acest moment. Şi multe fiinte ale luminii s-au adunat pentru a transporta aceste valuri de energie care sunt necesare pentru trezirea completa a lui Neroos şi Annoth. Dar ei au nevoie în continuare de energia a numeroşi pionieri ai luminii, deoarece ei transfera aceste impulsuri ale trezirii şi celorlati pazitori adormiti.
  Eu, Hiam’Destranus privesc acest eveniment. Eu impreuna cu cei 36 de Înalţi Consilieri ai Luminii, cu Ochiul lui Dumnezeu, Melek Metatron vom face cunoscut momentul când poarta Lemuriei se va deschide. Respirati energia Lemuriana, Lumina Prosonodo, energia Eleua, Ana .
  Noi ştim ca pentru foarte mulţi dintre voi toate acestea au un inteles foarte profund. Mulţi dintre voi simt cât de important este acest proces şi foarte mulţi dintre voi au pus intelectul deoparte, si-au deschis inima şi sufletul . Atunci când sunteţi acoperiti de voalul uitarii, consecinţa directa este nevoia de a sti. Adunati cât mai multe informatii pentru intelectul vostru. Doriti sa înţelegeţi ceva ce nu poate fi inteles. Un mare semn al indepartarii voalului uitarii este marea realizare ca stiinta nu este cu adevărat importanta. Pentru multe lucruri care se întâmpla, energetic în univers, nu exista explicatii.
  Asa cum Kryon va spune mereu: Adevărul va iesi la suprafaţă, şi va face acest lucru în special când gaseste intenţia, când inimile şi sufletele sunt deschise, când lumina dintr-un om este pregătita pentru ceva fără a fi nevoie de a intelege. Voi ati primit cele mai noi informatii ca frecvenţe albastre aurii în numeroşii ani în care am trimis aceste informatii medium-ului. De fiecare data v-am cerut sa le absorbiţi în inima şi sufletul vostru. Şi este o mare bucurie sa vedem ca toate acestea s-au întâmplat, ca voi ati realizat cât sunteţi de minunati, cât de multe abilităţi purtaţi în interior, cât de importanti sunteţi. Şi chiar dacă uneori intelectul a vrut să vă transmita altceva impulsul sufletului a fost mai puternic şi voi ati continuat sa aveţi încredere chiar dacă ocazional ati avut îndoieli.
  Toate acestea au facut posibila ziua de astăzi. Noi i-am integrat şi pe ceilalţi care fac parte din frecvenţa albastră aurie dar care din diverse motive nu au putut fi astăzi prezenti. Impreuna ii vom trezi acum pe Annoth şi pe Neroos.
  Deja sunteţi adanciti profund în sufletul vostru. Aspectele au iesit din merkaba voastră. Grupul vostru personal de îngeri s-a asigurat ca sunt aspectele necesare pentru a duce la împlinire aceasta sarcina importanta. Fiecare dintre voi , prezenti acum aici, sunteţi de o importanta semnificativa pentru ceea ce va avea loc acum.
  Deoarece acest lucru nu s-a mai întâmplat nici chiar Hiam’Destranus nu va poate anunta dacă este sau nu posibil ca un pazitor sa vorbească prin medium. Dar, dacă este posibil, la fel ca şi energia Eleua, la fel ca şi îngerii, va avea loc pentru prima data pe Pământ. Şi astfel vom incepe acum, puternici, centrati, acompaniati de sunetele realităţii divine, sa trezim cei doi gardieni ai merkabei câmpului Lemurian.
(3 minute de meditaţie ascultand sunetele)
  Eu sunt, eu sunt pazitorul Annoth. Lumina mea circula şi trimite sunetele AN’ANASHA. Impreuna cu voi am lucrat în Lemuria ca şi lumina pura. Am fost în primul grup, cu voi, în Lemuria. Am facut totul pentru a aduce planeta înapoi acasa.
  când poarta Lemuriei a fost inchisa a trebuit să-mi iau ramas bun de la voi. Am fost conştient ca voi fi o energie adormita, o lumina adormita pentru mult, mult timp. Acum m-ati trezit din nou, m-ati adus înapoi la viaţa. Simt atat de multa afectiune pentru voi. Trezirea are un efect foarte mare asupra merkabei câmpului Lemurian. Chiar de acum şi celelalte lumini respira mai repede. De fiecare data când veţi călători în Lemuria va voi astepta cu cea mai inalta iubire şi afectiune.
  Va iubesc atat de mult!
AN’ANASHA
Îngerul Mihail: purificarea şi îndepărtarea structurilor cristaline
 
  Eu sunt Îngerul Mihail şi va întâmpin pe fiecare dintre voi cât şi colectivul prin cuvintele OMAR TA SATT.
  Foarte multe energii s-au manifestat în timpul acestui festival al iubirii. A sosit timpul sa expansionam şi sa incorporam în voi inca o data aceste energii minunate pe care le-ati absorbit deja şi care va ridica şi va expansionează. În acelaşi timp Îngerul Mihail va realiza o purificare profunda şi va indeparta structurile cristaline care nu va mai servesc pentru ca aceste energii pe care le-ati absorbit deja la acest festival sa se poata incorpora în aspectele voastre. Noi le vom ancora profund acolo şi va vom ridica, voi flori ale vietii.
  Astfel îngerul Mihail va cere sa mergeti în cea mai adanca profunzime a flacarii voastre divine, să vă expansionati precum un soare dincolo de de toate corpurile voastre, să vă unificati chakrele  şi să vă concentrati pe cea mai profunda intenţie. Noi recunoaştem sunetele, culorile în aspectele voastre, în corpul vostru de lumina. Astfel, rostiti-va numele original şi acordati lui Mihail permisiunea ca toti centrii voştri sa fie curatati şi purificati, ca structurile cristaline care nu va mai servesc sa fie îndepărtate pentru ca voi sa fiţi liberi pentru inalta putere a iubirii şi energiei lui Toth pentru a putea lucra direct în aspectele voastre.
  De asemenea dati-mi şi mie permisiunea sa incorporez înaltele energii pe care le-ati absorbit deja tot mai profund, sa le stabilizez intr-o reţea a iubirii unde se pot unifica cu inima voastră divina, cu aspectele voastre.Mergeti în intenţia ca singure, canalele voastre sa se deschida pentru curentii de energie adusi voua. Lăsaţi ca soarele sa se expansoineze tot mai departe. Am venit şi pentru a va elibera de durerile pe care le experimentati în dualitate. Durerea de natura fizica dar şi durerea emoţionala. Deseori, în dualitate, se întâmpla ca oamenii să vă raneasca sufletul şi, deoarecelumina Prosonodo lucrează atat de profund în voi, simţiţi aceste rani foarte puternic. Şi de acestea doresc să vă eliberez , deoarece prin aceasta putere va putem aduce eliberarea şi siguranţa.
  Dacă sunteţi pregătiţi aşezaţi-vă mainile pe picioare cu palmele în sus. . Acest proces va incepe acum.
(3 minute de meditaţie ascultand sunetele)
  Astfel acest proces profund a avut loc.Simţiţi-l ca pe o pregatire pentru sosirea lui Toth deoarece puterea sa este atat de profunda incat nu doar miracolele mici ci şi cele cu adevărat mari se pot întâmpla în voi. Imi iau ramas bun prin cuvintele
A NI O’HEVED O’DRACH
AN’ANASHA
Isus Christos: Iniţierea în Focul Iubirii Lemuriene
 
  Sunt ceea ce sunt, Sunt cine am fost întotdeauna, Sunt cine voi fi mereu, eu sunt Isus Christos, Fiul. Profund conectat cu voi dragii mei prieteni. Profund conectat cu Lady Gaia şi cu intregul colectiv. Intotdeuna ati simtit ca o legatura personala de iubire a fost formata intre noi. Dar acum, deoarece energia Eleua a sosit aceasta legatura a devenit şi mai profunda. Impreuna cu Lumina Prosonodo rezulta cea mai inalta lumina din voi.
  La acest festival energiile au fost concentratesi s-au expansionat strat cu strat ajungand tot mai aproape de punctul de maxima luminozitate, sosirea lui Toth. Pregătirile au fost foarte intense în voi, dar şi pentru medium. Va voi pregati acum pentru ca voi sa puteti absorbi profunzimile energiei lui Toth în voi.
  Activarea focului Lemurian în voi, care circula deja, il voi expansiona si-l voi aduce sa pulseze în voi impreuna cu energia Eleua, cu lumina Prosonodo şi mântuirea. Voi trebuie sa absorbiţi energia lui Toth profund în toate aspectele voastre şi sa acceptati cel mai mare dar pentru voi. Va iubesc atat de mult. Sunt conectat atat de profund cu voi şi sunt atat de aproape de voi şi dacă sunteţi pregătiţi tot ce e mai bine pentru voi se poate întâmpla, deoarece Isus Christos, Fiul, are multa putere pentru a expansiona acest foc în voi.
  După aceasta, Toth va intra în corpul medium-ului cu 17 dintre aspectele salesi va fi foarte puternic. Noi vom proteja corpul medium-ului. Veţi simţi mai mult ca niciodată  ca ceva magnific se întâmpla. Atat de magnific precum şi voi sunteţi în toate modurile, cu iubirea şi lumina voastră. Cu fiecare festival al iubirii tot mai multa energie din realitatea divină este transportata direct în sufletul vostru, în aspectele voastre, deoarece ne-ati dat permisiunea de a face acest lucru. Şi de fiecare data veţi simţi tot mai mult ce presupune acest lucru.
  Respirati centrati şi profund şi chemaţi grupul vostru personal de îngeri. 17 dintre aspectele voastre vor fi impinse în focul divin pentru a absorbi focul Lemurian în ele când Isus Christos il va expansiona. Dacă sunteţi pregătiţi pentru acest proces profund aşezaţi-vă mainile pe inima şi recunoaşteţi-vă în divinitatea voastră. Recunoaşteţi-vă ca fiinta minunata care sunteţi. Astfel, cu sunetele din realitatea divină vom aprinde focul Lemurian si-l vom expansiona pentru a putea lucra cu toate aspectele voastre  astfel ca Toth să aducă energia Eleua. Astfel procesul incepe acum.
(3 minute de meditaţie ascultand sunetele)
  Astfel procesul a avut loc. Sunteţi expansionati şi eliberati de structurile cristaline care nu va mai servesc acum în dualitate. Purtaţi în voi mai multa energie Lemuriana, energia Eleua şi multe, multe tipare energetice care au fost incorporate.
  Pentru cei 36 de Înalţi Consilieri ai Luminii, pentru Isus Christos, pentru Îngerii din Univers, pentru atat de multe fiinte ale luminii acest festival a avut o mare importanta. În profunzimile sufletului vostru puteţi simţi ca lucruri minunate se întâmpla.
  Acesta este un festival al iubirii. Cu aceasta iubire care se expansionează veţi parasi această încăpere intariti, plini de putere dar şi de bucurie. Aceste întâlniri înseamnă mult mai mult decat puteti intelege. Profunda conexiune cu tot ceea ce este, o puteţi simţi profund în voi. Chiar şi cei care mai au îndoieli simt ca ceva se schimba. Va iubesc atat de mult.
A NI O’HEVED O’DRACH.

 

AN’ANASHA.

Contact

Telefon: 0744 274 582 
Email: info@scoalakryon.ro

 

We use cookies on our website. Some of them are essential for the operation of the site, while others help us to improve this site and the user experience (tracking cookies). You can decide for yourself whether you want to allow cookies or not. Please note that if you reject them, you may not be able to use all the functionalities of the site.