Noutăți

 

 

 

 

 
14 Iunie 2010
OMAR TA SATT draga mea familie,
Traim în timpurile schimbărilor perceptibile şi vizibile pentru majoritatea oamenilor. Nici  oamenii care inca nu si-au descoperit spiritualitatea nu pot scapa de aceste schimbări. De aceea schimbarea are loc şi în energia colectivă. În urma cu doar cativa ani era normal sa mergem la doctor cu simptomele noastre fizice, şi rareori apelam la medicina alternativa. În ziua de astăzi se întâmpla de multe ori invers, iar oamenii incep să aibă tot mai multa încredere în remediile naturale. În aceasta privinta s-au schimbat multe în gandirea colectivă.
Cu mult timp în urma, cei 36 de Înalţi Consilieri  au transmis deja mesajul ca profesiile se vor schimba şi ca vor exista profesii complet noi pe intreg Pământul. Pentru mine , acest mesaj are o mare însemnătate şi sunt foarte bucuroasa când Înalţii Consilieri imi transmit noi profesii. Când intregul colectiv se va ridica energetic, iar vechile structuri vor colapsa, în acel moment ceva nou este necesar care sa se adapteze înaltei vibraţii. În curand va deveni o obisnuinta ca oamenii sa apeleze la Vindecătorii Noilor Timpuri sau să absoarbă mancarea prin lumina (Taba’Tes).
Cand vorbesc cu oamenii la seminariile mele simt cât de mult isi doresc sa paseasca în exterior ca Lucrători ai Luminii, pentru a-i ajuta pe ceilalţi oameni. Mulţi Lucrători ai Luminii nu mai simt bucurie în actualele lor slujbe. Multora le este frica sa renunte la slujba sau să începe ceva nou. Pot intelege acest lucru foarte bine deoarece şi eu am trecut prin astfel de procese.
Prin profesiile Noilor Timpuri, fiecare Lucrător al Luminii are posibilitatea sa infiinteze ceva nou. Lumea spirituală a început sa transmita diferite profesii. Fiecare profesie este speciala. Sunt deseori întrebată: Cum stiu care dintre profesii este potrivita pentru mine? Sufletul vostru va va da raspunsul.
Va trimit mult ELEXIER şi PRADNA.
A voastră, Sabine Sangitar.
Transmisie Melek Metatron
Prin cuvintele OMAR TA SATT va întâmpin în imensa iubire. Eu sunt Ochiul lui Dumnezeu, iar iubirea mea curge spre voi din Lumina Divina. Vechile structuri se vor dizolva iar noile structuri vor veni pe Pământ. Oamenii tanjesc spre Realitatea divină şi Pace. Voi ati fost chemaţi sa-i sprijiniţi pe oameni în procesul lor. Aveţi atat de multe abilităţi în voi. Profesiile Noilor Timpuri sunt adaptate acestor abilităţi, şi vibreaza inalt energetic. Purtaţi-va lumina în lume şi răspânditi-o, deoarece prin ea vor fi realizate schimbările timpurilor. Este timpul sa actionati! Sufletul vostru va impulsioneaza să faceţi acest lucru. Întotdeauna au existat Lucrători ai Luminii pe acest Pământ care erau inaintea timpului lor şi au lasat urme pentru ca oamenii sa-i urmeze. Iubirea este cea care vorbeşte şi ridica, impulsioneaza actiunea. Nu va intrebati când este timpul potrivit ci, realizaţi: Dacă va puneţi aceasta intrebare, timpul potrivit a sosit deja.
Nu lăsaţi ca celelalte circumstante să vă opreasca, deoarece adevărul isi gaseste calea întotdeauna. Nu lăsaţi gandirea colectivă să vă influenteze, aceasta gandire este guvernata de frica şi lipsuri. Scufundati-va în Lumina voastră Divina şi veţi simţi ceea ce sufletul incearca să vă spuna.
Noi va insotim şi turnam înaltele energii ale luminii peste voi, AN’ANASHA.
15 Iunie 2010
OMAR TA SATT draga mea familie,
Profesiile Noilor Timpuri sunt transmise succesiv şi sunt aduse oamenilor. După Ascensiune vor exista şi mai multe profesii şi scoli. Şcoala Kryon va continua şi după Ascensiune şi va fi o importanta parte a Noilor Timpuri.
Multi dintre voi, deja, va pregătiţi, şi simţiţi chemarea sufletului de a practica noile profesii. Fiecare Lucrător al Luminii poate alege o profesie, nu trebuie sa fie neaparat un student al Şcolii Kryon. Pana acum a existat o singura exceptie, cea de Instructor al Şcolii Kryon. În principiu, profesiile nu au nici o legatura cu varsta, ci cu dezvoltarea conştiinţei. Deseori se întâmpla ca oameni foarte tineri sa simta chemarea sufletului lor de a fi Lucrători ai Luminii şi pentru a lucra în acest sens. Energia colectivă le spune ca trebuie sa invete o “slujba adevărata”, în primul rand. Dar toate acestea se vor schimba.
Multor oameni le este puţin teama ca abilităţile lor nu sunt indeajuns, sau ca simt prea puţin ... De asemenea, frica de a fi Lucrători ai Luminii şi de a lucra cu oamenii, dar în acelaşi timp de a simti ego-ul celorlalti, poate fi deseori foarte mare.
Sunteţi mult prea stricţi cu voi !!! Aveţi intelegere şi răbdare pentru toti oamenii, dar când vine vorba de voi, pretindeti de la voi standarde foarte înalte care sunt aproape imposibil de împlinit în dualitate. La fel ca în orice alta slujba, lumina vine prin antrenament şi experienţa. Este important sa nu pretindeti ca sunteţi capabili de ceva de care chiar nu sunteţi, şi sa transmiteti lucruri pe care voi le puteti implini fără neîncredere şi cu iubire. Aveţi încredere ca voi sunteţi perfecti în inima voastră divina. Chiar dacă va simţiţi ego-ul câteodată , în viaţa voastră de zi cu zi, nu fiţi atat de stricţi cu voi, asa cum nici Înalţii Consilieri nu sunt.
Va iubesc foarte mult, a voastră Sabine Sangitar.
16 iunie 2010
OMAR TA SATT draga mea familie,
Pot intelege foarte bine ceea ce va misca şi pot simti cum Realitatea divină şi adevărul isi gaseste calea. să vă opuneţi unui colectiv atat de mare şi sa ascultati sufletul cuiva, necesita curaj!
Din acest motiv doresc să vă prezint o întâmplare din viaţa mea, poate va va ajuta puţin.
Heiko El’Shara, partenerul meu, provine dintr-o familie în care educatia şi cariera sunt lucruri foarte importante. Tatăl sau era un important angajat în consiliul local, mama sa era invatatoare iar cei trei frati ai sai au mers toti la colegiu. Heiko EL’Shara a avut rezultate exceptionale în liceu, iar părinţii sai aveau mari asteptari cu privire la colegiul pe care il va urma. Dar Heiko a ales sa mearga pe alta cale şi a invatat despre aura. Părinţii sai, fratii şi prietenii intelegeau foarte puţin din ceea de învăţa Heiko şi, bineânţeles, au incercat să-l influenteze. Astăzi, 15 ani mai tarziu, Heiko El’Shara este cel mai fericit şi unul dintre cei mai de succes membrii ai familiei sale. Pentru a-şi finanta studiile, Heiko a lucrat intr-o casa de ajutor pentru persoanele cu dizabilităţi. Acolo ne-am şi intalnit.
Cei doi copii ai mei, Verena şi Vanessa, mi-au spus ca doresc să-şi intrerupa studiile chiar inainte de a le termina liceul pentru a merge intr-o excursie în India. Ca mama, nu a fost usor sa accept imediat, dar din punct de vedere spiritual era cel mai bun lucru care-l puteau face pentru ei. Au călătorit 11000 de kilometri spre şi în India, şi s-au intors ca oameni complet diferiti. Si-au gasit propria lor cale spirituală şi abia astept sa vad cum vor decurge lucrurile pentru ei.
Pe de alta parte, eu provin dintr-o familie în care cariera sau împlinirea nu au fost niciodată importante. Părinţii mei m-au sprijinit sa fac ceea ce inima mea mi-a spus. Părinţii mei au avut o singura asteptare de la mine, să-mi aranjez viaţa în asa fel incat să-mi placa, sa fiu independenta din orice punct de vedere al dualităţii.
Chiar şi asa a fost nevoie de curaj sa fiu ceea ce sunt astăzi şi sa traiesc în felul în care traiesc astăzi. Am trecut, de asemenea, prin multe procese şi din acest motiv va pot intelege atat de bine. Dar stiu din profunzimea sufletului meu, ca merita totul !!!!
A voastră, Sabine Sangitar.
17 iunie 2010
OMAR TA SATT, iubita mea familie, cât de mult va iubesc !!!
Am fost şi sunt profund conectata cu medium-ul clarauditiv Eileen Caddy ( care a parasit planeta în urma cu un an, sarcina sa, aici pe Pământ, se sfarsise). Ca medium clarauditiv, Eileen Caddy a primit sarcina de a infiinta Findhorn (o mare comunitate spirituală) din Scotia. Cu o imensa dedicatie, ea si-a împlinit sarcina. S-a mutat intr-o casa mobila cu familia sa, nu departe de o baza militara, aproape de o groapa de gunoi. Cu ajutorul lumii spirituale, au fost creeate acolo cele mai mari şi cele mai frumoase gradini din lume. Mulţi oameni care au venit sa le viziteze au ramas acolo pentru totdeauna. Findhorn aparţine chiar şi astăzi de cele mai mari locuri spirituale.
Eileen nu a fumat şi nu a mancat carne niciodată. La un moment dat s-a imbolnavit foarte tare şi nu a mai putut fi channel. Un doctor a venit la ea şi a examinat-o şi i-a spus ca ar trebui sa bea trei pahare de bautura şi să-şi pregateasca o friptura, şi astfel a facut. Si-a pierdut complet împământarea. Astăzi, avem metode complet noi pentru a ne impământa, dar, pentru mine ca medium, aceasta informatie a fost foarte importanta.
Spre deosebire de mulţi oameni, eu nu ma intreb dacă ceva este bine sau rau pentru mine, am încredere în sentimentele mele. Imi permit destul de multe câteodată, dar şi las totul deoparte imediat. Pe de o parte este mult mai uşor pentru mine ca medium clarauditiv: atata timp cât aud lumea spirituală, totul este în regula !
Sunt sigura ca doar un lucru este foarte rau pentru noi, gândurile noastre. Indiferent la ce ne gandim, la sanatate, la imbatranire, la munca sau la iubirea umană. Deseori suntem atat de stricţi cu gândurile noastre. Dar cel mai important lucru este ca noi suntem atat de stricţi cu noi iar lumea spirutuala nu este. Libertate în locul limitarilor şi refuzurilor, aceasta este poate, cea mai mare provocare pentru mulţi dintre noi.
Inca imi amintesc, când mi-am intalnit mentorul, am ramas deseori fără cuvinte. El fuma, ocazional bea alcool şi, de asemenea, devenea din când în cand, furios şi ridica vocea. Astăzi stiu ca el mi-a arătat exact ceea ce m-a facut sa ma îndoiesc şi prin aceasta el m-a adus în cea mai profunda încredere.
Inca ceva, inainte de a termina, şi eu, câteodată judec anumite situatii, în special pe acelea pe care nu le inteleg. Când observ acest lucru incep sa rad de mine. Un lucru este absolut cert, pe de o parte sunt  medium al Noilor Timpuri iar, pe de cealalta parte sunt un om plin de tot felul de slabiciuni.
ELEXIER,
Sabine Sangitar
Inainte de a-mi continua munca va voi mai spune ceva. Am observat ca voi toti aveţi o inalta conştiinţa. Corpurile voastre de lumina sunt intr-adevăr frumoase şi expansionate! Cred ca este puţin mai uşor pentru mine ca medium clarauditiv, deoarece cei 36 de Înalţi Consilieri ai Luminii mi-ar spune dacă channelul meu nu ar fi destul de liber.
Va trimit multa PRADNA şi ELEXIER,
A voastră, Sabine Sangitar.
17 Iunie 2010
Va fi o profesie legata de culorile aurei? Ar fi foarte frumos!
Culorile înseamnă atat de multe, câteodată chiar mai mult decat înseamnă cuvintele. Problema sta în faptul ca aceste culori se schimba tot timpul, iar când privesc o aura sau un corp de lumina, culorile se schimba chiar şi în timp ce le privesc. Fiecare gand şi fiecare sentiment se exprima printr-o culoare. După ce oamenii au ascultat un channeling, culorile lor sunt cele mai frumoase, mai ales când toate chakrele sunt unificate şi ei intra în cea mai profunda intenţie. Sunt foarte frumoase şi culorile bucuriei şi iubirii umane. Privesc atat de multe corpuri de lumina, şi sunt miscata de fiecare data când vad cât de frumoasa este aura iubirii şi bucuriei.
A voastră, Sabine Sangitar
18 iunie 2010
Stiu ca intrebarea cu privire la care dintre profesii este potrivita pentru voi, sta în mintea multora dintre voi. Nu va pot da un raspuns la aceasta intrebare deoarece nu vreau sa influentez pe nimeni. Sufletul vostru deja stie raspunsul!
In timpul channeling-ului întotdeauna privesc corpurile de lumina şi când vad ceva ce este foarte important întotdeauna va mentionez. Seminarul de Instructori l-am tinut impreuna cu Bernhard Arius (in germana). Am vorbit mult despre experienţa ultimilor ani. Dacă ati achizitionat o profesie şi nu ati mai lucrat cu ea de foarte mult timp este important sa repetati iniţierea. Chiar dacă un channel(canal) nu se inchide înapoi, se pot dezvolta structuri cristaline. Cu cât folositi mai mult un canal , cu atât mai bine pot curge energiile prin el. Nu puteti pierde energia în acelaşi timp.
Este foarte important şi să vă impământati la toate nivelele!
Deoarece energiile continua sa se schimbe, este posibil după o vremesa le prezentati clientilor cristalele care au fost originar primite cu instructiunea de a fi tinute secrete, asa cum sunt cele din Instructorul de Intuitie?
Cei 36 de Înalţi Consilieri ai Luminii nu ar tine nici un Cristal secret fără motiv !!! Trebuie să vă imaginati ca Cristalele au mari energii şi, câteodată, aceste energii sunt mult prea înalte, puternice pentru oameni. Dacă ar veni în contact cu aceste Cristale, s-ar putea declansa mari simptome ale Corpului lor de Lumina. Mulţi dintre voi nu simt aceasta mare putere a Cristalelor, dar acest motiv este din cauza ca voi deja vibraţi atat de inalt!!!
Deseori acest lucru se întâmpla în timpul celor 48 de Paşi. Câteodată pare ca energiile incep sa scada şi nu mai simţiţi atat de multe. Acest proces se întâmpla deoarece voi va adaptati înaltelor energii cu fiecare pas pe care il faceti.
Deci, din nou, motivul pentru care anumite cristale sunt tinute secrete este de a proteja oamenii de energii foarte înalte. Fiecare inalta energie trebuie sa se ancoreze şi sa se stabilizeze în corpul de lumina, altfel, oamenii si-ar pierde stabilitatea.
Acum voi primi prin channel nume originare. Va iubesc foarte mult şi va trimit mult ELEXIER. A voastră, Sabine Sangitar.
20 iunie 2010
OMAR TA SATT iubita mea familie,
A avea abilitatea în voi de a lucra cu Merkaba înseamnă întotdeauna sa aveţi abilitatea de a lucra cu aspectele, cu toate cele 18 aspecte din merkaba. Dar toate abilităţile presupun ca voi sa lucrati cu aspectele.
Este necesar sa indepartam complet Cristalele Cosmeticii cu Lumina inainte ca următorul client sa soseasca, un client care a cerut un tratament diferit?
Cristalele Cosmeticii cu Lumina nu trebuie îndepărtate deoarece clientul nu este în intenţie. Dacă aceste cristale nu sunt vizibile ele lucrează doar cu o energie foarte scazuta. În cazul Cristalelor Cosmeticii cu Lumina, intenţia clientului este foarte importanta. Cosmetica cu Lumina cu Cristalele sale o folosesc şi eu, şi de fiecare data imi provoaca fericire.
Astăzi imi voi petrece timpul vorbind cu cei 36 de Înalţi Consilieri ai Luminii despre următorul Festival. Este posibil ca decizia în privinta cui va intra în corpul meu, sa fie luata astăzi.
Dragii mei, va doresc o Duminica minunata şi va trimit mult ELEXIER.
A voastră, Sabine Sangitar.
21 iunie 2010
OMAR TA SATT draga mea familie,
In special în cazul Magiei Noilor Timpuri, iniţierea elibereaza amintiri ale vechii cunoasteri. Înalţii Consilieri ai Luminii mi-au spus ca magicienii Noilor Timpuri au fost magicieni şi în perioada Avalonului şi au primit şi atunci instrucţiuni. Din acest motiv fiecare magician are un mare acces la ritualuri. Aveţi încredere în sufletul vostru !!!
Bagheta unui magician poate ancora energii şi le poate da mai departe cu o mare putere. Prin magie (dar şi prin telekinezie) puteti concentra energii şi le puteti ancora ca raza. Este, asa cum este cu toate profesiile, un ajutor. Dacă puteti lucra fără o bagheta, este foarte bine !
Energiile de la un Festival Kryon sunt foarte speciale, şi fiecare are posibilitatea de a experimenta propriul sau miracol personal. Am primit şi ieri multa informatie prin channel şi am discutat cu Înalţii Consilieri despre cine va intra în corpul meu. Va fi Toth. Pentru mine va fi o mare provocare, dar deja din 9 iunie ma pregătesc pentru acest proces.
Va trimit mult Elexier,
A voastră, Sabine Sangitar
22 iunie 2010
OMAR TA SATT draga mea familie,
Astăzi este marti, iar pentru mine martea şi miercurea sunt zile în care desfasor anumite munci la Şcoala Kryon. Acum imi permit o mica pauza  şi va voi spune cate ceva despre magicieni.
A lucra ca magicieni ai Noilor Timpuri înseamnă foarte multe şi necesita mult curaj şi putere să faceţi aceasta munca!
Toti magicienii au fost instruiţi în Avalon şi simt şi ei acest lucru. Este important pentru voi să ştiţi ca ati experimentat aceste instrucţiuni în Avalon şi ca ele au fost adaptate pentru aceste timpuri. Magicienii din Avalon erau foarte respectati iar preoţii întotdeauna i-au onorat. În acele zile li se permitea magicienilor sa lucreze foarte diferit, fata de ziua de astăzi, cu puternicele energii ale magiei şi forţei. Din această cauză unor magicieni le mai este frica şi astăzi, şi se analizeaza intens, dacă ceea ce fac este sau nu corect. Lor le este teama sa nu abuzeze de forta lor.
Pentru toti Magicienii Noilor Timpuri : Imediat ce v-ati analizat odata, voi arătati ca nu ati abuza niciodată de puterea voastră. Oamenii care abuzeaza de forta lor nu se analizeaza niciodată, sau fac acest lucru în mod conştient!
Respectati aceste energii şi deveniti conştienţi ce efect pot avea. Aveţi încredere în lumina voastră divina şi în iubirea voastră atat de mare!
Deseori sunt întrebată ce fel de oameni sunt predestinati pentru astfel de sarcina. Raspunsul este foarte simplu şi difera puţin de celelalte răspunsuri. Dacă sunteţi un Magician al Noilor Timpuri, atunci simţiţi o mare atractie pentru aceasta profesie, dacă nu, veţi simţi o mare respîngere! Oamenii care nu au nimic de-a face cu magia nu au nici un interes în tot ceea ce presupune aceasta energie.
Magicieni ai Noilor Timpuri, transmiteti-va puterile energetice în exterior şi lucrati pentru oameni în Noile Timpuri. AN’ANASHA!
Acum voi continua cu munca mea şi va trimit foarte multa PRADNA
A voastră, Sabine Sangitar
22 iunie 2010
OMAR TA SATT draga mea familie,
Dacă un canal este deschis, de ce trebuie sa stabilim intenţia de a-l deschide inainte de a-l folosi?
In principiu, un canal activat este deschis dar, dacă folositi acest canal rareori, el se poate contracta. Sa deschideti conştient un anumit canal are o însemnătate speciala. Cu aceasta deschidere, oamenii intra intr-o profunda intenţie şi acest lucru se poate observa în corpul lor de lumina. Cu cât este mai profunda intenţia cu atât mai bine va curge energia. Sunt ritualuri şi pregătiri pe care eu le consider foarte bune şi importante. Va aliniati, va unificati chakrele etc.
Pentru mine, ritualurile sunt ceva foarte important, dar este posibil sa procedati diferit. Consider ca toti trebuie să-şi aleaga propria lor cale. Înalţii Consilieri ne incurajeaza sa procedam astfel şi ne dau instrucţiuni. Pentru mine este inimaginabil să-mi realizez munca fără ritualuri. Imi dau un sentiment de bucurie şi ma pregătesc.
Va voi vorbi din nou despre ingrijorarea voastră ca ati putea pierde energie când realizaţi munca de vindecare: nu puteti pierde energia. Înaltele energii trec prin voi şi din această cauză puteti să vă simţiţi câteodată obositi. Nu trebuie sa uitati cât de înalte energii trec prin voi, iar împământarea este, cu adevărat cel mai important lucru.
Acum voi continua sa primesc prin channel nume originare.
A voastră,
Sabine Sangitar.

Contact

Telefon: 0744 274 582 
Email: info@scoalakryon.ro

 

We use cookies on our website. Some of them are essential for the operation of the site, while others help us to improve this site and the user experience (tracking cookies). You can decide for yourself whether you want to allow cookies or not. Please note that if you reject them, you may not be able to use all the functionalities of the site.