Noutăți

 

 

 

 

 
Ma’Ha’Lias:
·         Aspectul Fizic şi cel Sufletesc
·         Cuvintele Iubirii
Sunt Arcturianul Ma’Ha’Lias şi va întâmpin pe fiecare dintre voi prin cuvintele OMAR TA SATT, dragii mei prieteni ai luminii.
Mediumul Sangitar mi-a cerut să vă vorbesc astăzi şi să vă transmit mesaje care să vă ajute să vă înţelegeţi mai bine. Astfel, Ma’Ha’Lias va va vorbi prin cuvinte pline de iubire şi energie luminoasa.
Inainte ca Ma’Ha’Lias să vă transmita mesajele, indreptati-va atentia spre centrul vostru, spre profunzimea din voi cu ajutorul Cristalului Avatara. Simţiţi cum energia Înaltelor Lumini şi energia lui Ma’Ha’Lias curge în voi, va expansionează, va elibereaza şi va ridica. Toate acestea se întâmpla atunci când înaltele lumini va transmit mesajele lor. Energia voastră este ridicata, expansionata, iar imensa iubire curge în voi şi va permite sa deveniti liberi. Bucurati-va de aceste momente.
Ma’Ha’Lias doreşte să vă vorbească despre doua din cele 18 aspecte ale voastre, sa vi le explice pentru ca voi să vă înţelegeţi mai bine. Ma’Ha’Lias va vorbi astăzi despre aspectul vostru fizic şi cel sufletesc.
In profunzimea divinităţii voastre simţiţi ca acum , rauri de energie curg spre voi.
Stiti ca v-ati încarnat cu 18 aspecte aici, pe Pământ. Lumea spirituală, înaltele lumini, v-au adus deseori mesajul ca în voi se gaseste tot ceea ce aveţi nevoie pentru a va recunoaşte, pentru a va trezi şi a simti măreţia din voi, pentru a trai ca avatar pe Pământ, ca om divin pe Pământ. În toate aspectele voastre se afla energia Realităţii Divine şi Adevărul. Sunt cele mai înalte energii care se expansionează şi vibreaza în aspectele voastre. Acum mult timp, în urma cu multe încarnari, voi v-ati asumat un corp în dualitate. Acest corp este ca un invelis care va permite sa trăiţi în aceasta energie de pe Pământ. Astfel, voi purtaţi şi un aspect fizic.
Acest aspect poarta energia Adevărului şi realităţii Divine în el, dar şi energia dualităţii. Aceste energii se combina din când în cand. Din această cauză voi simţiţi o durere fizica. În aspectul vostru fizic, voi aveţi energiile Realităţii Divine care va permit sa rămâneti în corpul fizic foarte, foarte mult timp. Programul vostru celular poate fi schimbat pentru ca voi sa nu mai imbatraniti, dacă nu va doriti. În plus, celulele voastre sunt pregătite şi să susţină corpul prin absorbtia de lumina şi astfel, voi ati putea trai şi prin hrana prin lumina. Poate va intrebati acum: “De ce nu sunt toate acestea posibile simplu?” motivul pentru care este atat de dificil ca acestea sa se împlinească este din cauza ca aspectul fizic conţine şi energia dualităţii şi tiparul colectiv care s-a ancorat în el. Acest tipar va face câteodată sa credeti ca viaţa fără durere nu este posibila.
Aspectul fizic este unul foarte important deoarece el va menţine în viaţa. Aveţi nevoie de un corp pe Pământ, iar durerea, de orice fel, poate parea neplacuta dar voi veţi avea posibilitatea sa transformati aceasta durere dacă veţi fi deschisi indepartarii structurilor cristaline ale dualităţii care s-au ancorat în programul vostru celular. Pentru aceasta, sunt necesare multe pregătiri, bineânţeles, dar aceste pregătiri le-ati realizat deja de mult timp. La începutul celor 48 de Paşi ati invatat să vă rescrieti programul celular din corp şi sa indepartati structurile cristaline care nu va mai servesc. Dar am observat ca, deseori, este foarte dificil pentru voi să vă eliberati din tiparul colectiv al dualităţii.
Inainte sa continue sa vorbească, Ma’Ha’Lias doreşte să vă ofere oportunitatea să vă indreptati atentia în corpul vostru. Stiu ca mulţi dintre voi isi judeca corpul fizic. Multe judecati sunt în privinta varstei sau a frumusetii. Mulţi dintre voi au dorinţe în ceea ce priveste aspectul corpului lor. Dar Ma’Ha’Lias va spune: Adevărata frumusete vine din interior. Fiecare dintre voi are o frumusete foarte speciala. Tot ceea ce voi judecati este un sentiment subiectiv care va leaga de tiparul colectiv. Este foarte important ca fiecare om sa inteleaga toate acestea, deoarece schimbarea celulelor este foarte importanta în acest proces. Am avut câteva discutii cu mediumul Sangitar şi  revin asupra unui lucru pe care mi l-a spus. Sunt anumiti oameni printre voi care au un fel de dezechilibru ce face imposibila pastrarea hranei în interior sau chiar îngerarea hranei. Dacă i-ati spune unui asemenea om sa se hraneasca cu lumina, el nu ar intelege şi, ce este şi mai important, celulele lui nu ar intelege. Astfel, este nevoie de un anumit grad de conştienţizare, de o anumită expansiune şi o anumită spiritualitate pentru ca celulele voastre sa poata exista prin lumina.
La fel este şi cu imbatranirea. Este foarte greu ca voi sa înţelegeţi, dar sunteţi meniti sa rămâneti în corpul vostru macar 1000 de ani. Pentru noi, oricum, şi aceasta este o perioada foarte scurta de timp. Dar când vorbiti cu un om a carui conştiinţa inca este foarte scazuta, şi ii spuneţi: pot rămâne în corpul meu 1000 de ani deoarece sunt spiritual, va va zice ca sunteţi nebuni. Este foarte important şi ma voi repeta, este foarte, foarte important sa realizaţi ca pentru fiecare schimbare din corpul vostru şi din celulele voastre este nevoie de un anumit nivel de conştienţizare, spiritualitate şi realizare.
In general, în aspectul vostru sufletesc, energia Realităţii Divine şi adevărul curg şi vibreaza acolo.  Cu mult mai mult decat în aspectul fizic. Sangitar m-a rugat să vă spun chiar mai clar şi astfel doresc ca voi să ştiţi: în aspectul sufletului vostru, 99% din energie provine din energia Realităţii Divine. Exista o zona din aspectul sufletului vostru, numita inima sufletului, care este sacra, care nu se schimba. În plus exista şi o energie de suprafaţă a sufletului care şi ea este conectata cu energia Realităţii Divine, în proporţie de 99%. Acest 1% din aspectul sufletului vostru poarta tipare duale şi aceste tipare sunt ancorate în sufletul vostru ca structuri cristaline. Şi aici este la fel: voi sunteţi cei care ati ancorat aceste structuri – nu lumea spirituală. Când spunem ca sunteţi perfecti, ca aveţi un suflet atat de minunat şi frumos, atunci, mulţi dintre voi spun: nu pot sa cred, deoarece eu simt îndoială, imi simt imperfectiunile, imi simt fricile şi grijile. Când va imaginati ca 99% din aspectul sufletului vostru cuprinde energia Realităţii Divine şi doar 1% energia dualităţii va puteti intreba:De ce nu imi indrept atentia spre cele 99 procente din cea mai inalta energie a sulfetului meu, ci spre acest 1% energie a structurilor cristaline ale dualităţii?
Multi dintre voi folosesc foarte multa forta şi energie pentru a se concentra pe acest 1% şi astfel simţiţi o expansiune a acestei structuri cristaline în sufletul vostru. Deoarece sufletul doreşte şi trebuie sa transporte aceasta energie ea este trimisa aspectului fizic unde apar din nou simptomele Corpului de Lumina.Aveţi posibilitatea, în viaţa voastră, să vă concentrati întreaga forta şi energie asupra celor 99 de procente reale, adevăratele energii ale sufletului vostru. Atunci, structurile cristaline ale sufletului vostru vor disparea singure, iar voi v-ati recunoaşte foarte bine, v-ati simti puternici şi v-ati trai abilităţile. V-ati putea organiza viaţa asa cum sufletul va va spune. Dar acest singur procent nu va permite să faceţi astfel.
Acum puteti spune: Ei bine, Ma’Ha’Lias, este foarte usor pentru tine sa vorbesti, stand pe o planeta fără corp şi necunoscand aceste lucruri cum sunt durerea, grijile şi fricile. Va voi spune: bineânţeles ca nu cunoastem aceste energii deoarece ele nu exista în Realitatea divină, dar ştim foarte bine ce responsabilitate ati luat asupra voastră când v-ati încarnat în dualitate. Din acest motiv va spunem deseori cât de mult va respectam şi va onoram pentru curajul vostru, ca v-ati încarnat în dualitate şi ati ales toate acestea pentru voi pentru a ajuta la ghidarea planetei în Noile Timpuri şi sa fiţi acolo pentru oamenii care au nevoie de voi. Toate acestea le-ati ales pentru voi. Ati luat decizia şi astfel s-a şi întâmplat.
Deseori, înaltele lumini şi Înalţii Consilieri, fratii voştri, sunt facuti responsabili pentru ceva din viaţa voastră, ceva ce nu se întâmpla asa cum voi va imaginati. Câteodată se şi întâmpla sa aveţi anumite gânduri cum ar fi : când vor inflori darurile care ne-au fost aduse, când voi fi, în sfarsit, liber şi când imi voi simti perfect trezirea din mine? Ma’Ha’Lias va va răspunde. Depinde de voi. Noi va aducem darurile de la începutul celor 48 de Paşi. Prin mesajele Noilor Timpuri am adus atat de multe energii, v-am adus cunoaştere şi multe daruri. Dar aceste energii se expansionează în toate aspectele voastre şi în Corpul vostru de Lumina, dar şi în sufletul vostru. Legea spune: Noi nu putem interveni şi lucra direct în sufletul vostru deoarece astfel am interveni în liberul vostru arbitru. Sunt foarte puţine fiinte în univers care au permisiunea sa lucreze direct în sufletul vostru. Au fost antrenati special în acest sens şi sunt supravegheati strict de Ochiul lui Dumnezeu. De fiecare data când va aducem un mesaj, va umplem de imensa iubire, voi aveţi oportunitatea de  a lua o decizie, în special decizia de a invita aceasta energie în sufletul vostru, sa o ancorati acolo şi sa simţiţi foarte bine cine sunteţi cu adevărat. Doar sufletul va permite sa simţiţi ce înseamnă, ce putere şi măreţie este în voi, tot ceea ce sunteţi şi puteti fi, doar dacă veţi permite.
Deseori va trimitem mesaje, iar sufletul vostru absoarbe aceste mesaje şi în acel moment sunteţi în câmpul chakrelor unificate în care este asigurat faptul ca doar energia Realităţii Divine vibreaza în sufletul vostru. În aceste momente simţiţi ca mesajul pe care vi-l trimitem, pe care vi-l aducem este energia Adevărului şi Realităţii Divine. Dar în majoritatea timpului se întâmpla ca imediat ce iesiti din câmpul chakrelor unificate incepeti să vă indreptati atentia asupra acestui 1% şi va îndoiti de mesajele primite.
Astfel eu, Ma’Ha’Lias, doresc să vă aduc inca un dar astăzi. Sa fiu precis, voi trimite un mesaj direct, sub forma de imagini fiecăruia dintre voi. Veţi primi acum propriul vostru mesaj de la Ma’Ha’Lias cu întreaga putere a sufletului vostru. Este foarte important ca centrii voştri sa fie curatati, sa fiţi impământati iar canalele voastre sa fie deschise. Toate acestea au loc în timp ce voi inhalati lumina iubirii în voi şi imi acordati permisiunea de a va transmite un mesaj personal. În timp ce toate acestea au loc veţi auzi sunete din Realitatea divină.
(câteva momente de meditaţie ascultand sunetele)

https://www.youtube.com/watch?v=ZoEwR9_Sy_M
Poate ati primit o imagine, un mesaj sau un sentiment pe care vi l-am trimis? Prin acest mesaj veţi avea, de acum inainte,  cea mai profunda conexiune cu Ma’Ha’Lias . Oricand va îndoiti, amintiti-va de acest mesaj şi aceste imagini şi lăsaţi-le sa circule în aspectul sufletului vostru deoarece trebuie să ştiţi ca de fiecare data când va îndoiti, aceasta energie se va arăta la suprafaţă. Dacă va imaginati aspectul sufletului vostru precum un vulcan, aceasta energie a îndoielii este întotdeauna la suprafaţă şi, de acolo, curge, în cazul în care este retinuta prea mult, în aspectul vostru fizic.
Nu este usor pentru o fiinta de lumina sa inteleaga dualitatea. Puteti fi siguri ca înaltele lumini fac totul pentru ca voi ca realizaţi ca 99% din energia din sufletul vostru este perfecta şi minunata.
Doresc sa directionez cuvinte de iubire spre voi. Şi eu am studiat oamenii şi pe voi, şi chiar sunteţi niste fiinte minunate. Nu trebuie sa aveţi îndoieli în privinta voastră deoarece sunteţi cele mai curajoase fiinte din univers şi sunteţi onorati şi respectati  atat de mult pentru ceea ce faceti. Aceasta decizie ati luat-o singuri. Va vom insoti pana când va veţi intoarce acasa şi atunci vom sarbatori impreuna un festival. Am foarte multa compasiune pentru voi. Este foarte important sa gasim cuvinte clare, chiar dacă nu este usor pentru un Arcturian sa gaseasca cuvintele clare pentru a exprima toate acestea. Este foarte important ca voi sa lucrati cu aspectul sufletului vostru, cu voi exact asa cum sunteţi.
De la Îngerul Chamuel stiu ca foarte curand veţi face un Pas de Pionierat în care Îngerul Chamuel va va insoti atunci când veţi vorbi cu sufletul vostru. Realizaţi, este foarte important sa fiţi în contact cu sufletul vostru, sa folositi cuvinte de iubire. Puţin cate puţin, structurile cristaline care va iau libertatea şi va limiteaza atat de mult, se vor dizolva.
Sunt numit doctorul aspectelor, iar Sangitar a acceptat sa adune toate informatiile despre aceste aspecte de la noi şi sa facă o Profesie a Noilor Timpuri pentru voi. Astfel, fiecare dintre voi poate deveni un doctor al Aspectelor. Veţi face o munca minunata.
Noi, Arcturienii, ne aflăm pe Pământ în acest moment şi percepem energia şi evenimentele schimbării atat de bine. Deoarece Potile din Lentos au fost deschise, iar Lumina Prosonodo se răspândeşte pe tot Pământul şi toata conştiinţa colectivă s-a ridicat din nou, energiile lui Lady Gaia incep sa se schimbe foarte mult. Este foarte important ca voi sa fiţi în prezent cu conştiinţa voastră şi sa aveţi încredere ca voi sunteţi cei care contribuie la aducerea planetei înapoi la liniile divine. Din acest motiv v-ati încarnat, din acest motiv ati luat aceasta răspundere asupra voastră şi din acest motiv va aflati aici. Mulţi dintre voi sunt Vindecători ai Noilor Timpuri – sunt cativa Vindecători minunati aici – şi voua doresc să vă spun ca v-am transmis câteva tehnici de vindecare şi, la un moment dat, ele se vor elibera în voi.
Este o mare onoare pentru mine şi o mare bucurie ca am fost chemat de Sangitar să vă aduc mesajele. Cu cât vorbesc mai mult cu atât mai bine lucrez şi ce mi-as dori acum, ar fi să vă vorbesc cu orele.Ar fi atatea de spus.
Dar ceea ce este inca foarte important este ca voi sa înţelegeţi şi sa absorbiţi profund în voi ca nu exista energie a dualităţii în nici unul dintre celelalte aspecte. Este foarte important. Un doctor al aspectelor va trebui să ştie acest lucru. Cel mai personal aspect pe care il purtaţi, în afara de aspectul sufletului, este aspectul christic. În acest aspect nu exista nici o alta energie a dualităţii. Din acest motiv oamenilor le place sa vorbească atat de mult cu Isus, deoarece ei pot simti foarte bine în sufletul lor ca acolo nu exista structuri cristaline, se simt în siguranţa, se simt protejati. Credeti-ma , şi în aspectul sufletului vostru este posibil să vă eliberati de toate structurile care va retin din a va trai viaţa asa cum v-o doriti.
Desi este greu pentru mine, ma voi retrage acum. Imediat ce voi fi rechemat va voi transmite şi alte mesaje. Doresc sa spun An’Anasha fiecăruia dintre voi cu cristalul inalt vibraţional, şi sunetele Realităţii Divine pe care acest Cristal le conţine,pentru ca m-ati întâmpinat atat de calduros. Realizaţi ca şi voi sunteţi la fel de conectaţi cu tot ceea ce este asa cum sunt şi eu. Suntem frati şi surori. Prin aceste cuvinte doresc sa imi iau ramas bun.
An’Anasha.

Contact

Telefon: 0744 274 582 
Email: info@scoalakryon.ro

 

We use cookies on our website. Some of them are essential for the operation of the site, while others help us to improve this site and the user experience (tracking cookies). You can decide for yourself whether you want to allow cookies or not. Please note that if you reject them, you may not be able to use all the functionalities of the site.