Noutăți

 

 

 

 

 
Kryon:
·         Anul 2010
·         Transmisia de Energie şi Picăturile de Binecuvântare
Sunt Kryon, din serviciul magnetic şi va întâmpin prin cuvintele Omar Ta Satt. Prin aceste cuvinte întâmpin marile lumini din voi. Ma adresez luminii din voi, fiintei voastre, divinităţii voastre. Tot ceea ce voi sunteţi este în aceste sunete iar marele cantec al iubirii vibreaza.
Pentru voi, un capitol s-a incheiat şi întâmpinati un nou an. Acest an şi aceste timpuri înseamnă atat de mult. Inalt  energetica, impreuna cu energia iubirii magnetice, Lumina Prosonodo şi energia din Lentos unita cu energia atator epoci, vor schimba foarte multe pentru voi. Aceasta schimbare este adusa chiar de voi, de lumina voastră, de ceea ce sunteţi, de dorinţa voastră care provine din Realitatea divină iar sufletul vostru întâmpina pacea, bucuria, siguranţa, sanatatea, iubirea umană, sanatatea şi abundenţa. Sufletul vostru este deja plin de aceasta energie. Multe dintre aspectele voastre au fost atinse de aceasta energie şi vibraţie, în armonia sunetelor. Este un an al omnipotenţei divine şi al manifestarilor energiilor înalte. Inima voastră divina incepe sa se miste într-un ritm mult mai alert. Sufletul vostru vibreaza cu tot ceea ce este. Chiar dacă vor colapsa multe în exterior şi vor exista situatii foarte infricosatoare pentru mulţi oameni, voi veţi sti cine sunteţi, plini de putere, plini de măreţia divina, cu tot ceea ce sunteţi  şi cu profunda certitudine pe care o aveţi în voi. Voi sunteţi mult mai mult decat doar o fiinta umană, iar flacara voastră divina incepe să strălucească.
Trăiţi în dualitate, dincolo de voal. Dar acest voal incepe sa se evapore , iar Realitatea divină este tot mai aproape. Veţi sti: tot efortul a meritat. Acolo unde ati simtit un conflict interior va fi posibil pentru voi sa gasiti pacea, acolo unde simteati frica, veţi putea gasi curajul. Veţi actiona şi veţi raspandi lumina, o veţi da mai departe oamenilor care au nevoie de ea  pentru a intelege cine sunt, pentru a simti ce înseamnă sa fie mai mult decat un om. Dar toate acestea se vor întâmpla doar prin voi. Noi, dincolo de voal, suntem pregătiţi să vă trimitem energiile care va vor ridica în armonia sunetelor pana cand, la un moment dat – şi nu ştim exact când – sunetul perfect se va auzi.
Ati acumulat atat de multa cunoaştere şi totuşi este necesar să vă atrag atentia deseori, să vă transmit mesajul, ca purtaţi măreţia divina, flacara divina, fiinta şi iubirea în voi.
Respirati într-un ritm potrivit voua. Primiti darurile slavite, Noile Timpuri, noua energie care va vor imputernici să faceţi tot ceea ce doriti fără “dacă” şi “dar”, fără frici. Poate va intrebati şi doriti sa indreptati spre noi intrebarea: Kryon, intelegi dualitatea? Intelegi ce înseamnă sa ai frici în interior, frica de a face următorul pas? Kryon va asigura: ştim cât de dificil este, uneori, pentru voi, dar noua nu ni se permite sa patrundem în dualitate, deoarece dincolo de voal este Realitatea divină unde nu exista frici sau griji. Dar am avut grija de tot ceea ce voi aveţi nevoie pentru a realiza aceasta cale spre libertate, fericire şi linişte, cu profunda intenţie din inima şi cu sufletul deschis. Am ridicat o reţea magnetică în Pământ şi deasupra planetei, o reţea planetara de iubire conectata cu tot ceea ce este.
Voi nu sunteţi foarte departe de noi, şi totuşi acest voal pare ca ne desparte. Dar cu divina omnipotenta, acest voal se va ridica tot mai sus, iar cine s-a îndoit vreodata ca miracolele se pot întâmpla va realiza ce înseamnă un miracol, atunci când un miracol se dezvolta în voi iar voi il aduceti în exterior şi il arătati tuturor oamenilor. Voi sunteţi miracolele de pe Pământ, voi sunteţi lumina care a adus lumina pe Pământ. 
Multe vi se vor arăta în exterior, dar marile puteri va vor spune ca nimic nu este adevărat. Aparitii pe cer pe care le veţi putea vedea cu ochii voştri – vi se va spune ca nu sunt adevărate deoarece nu vor ca voi sa simţiţi puterea care emana de la aceste lumini. Vor să-şi pastreze puterea asupra voastră. Dar voi stiti mai bine. Divina omnipotenta va ajunge în multe dintre aspectele voastre iar voi veţi simţi profunda pace. Kryon va aduce mesajul ca voi sunteţi cei care va trebui sa permiteţi ca toate acestea sa se întâmple. Doar voi puteti lua decizia de fiecare data, ca lumina din voi sa se expansioneze în toate directiile, ca indiferent ce se întâmpla în exterior sa simţiţi lumina din voi. Dorinţa va poarta pas cu pas tot mai sus spre Realitatea divină. Sunt posibile atat de multe evenimente energetice doar dacă le permiteţi. Am transmis deseori mesajul:  purtaţi în voi tot ce aveţi nevoie. Dificultatea nu sta în intelegerea acestui mesaj, ci sa simţiţi cine sunteţi, în toate modurile, să vă simţiţi propria putere şi sa nu ascultati de oamenii care vor să vă zica altceva.
Atitudinea voastră mentala va juca un rol foarte important în următoarea perioada. Indreptati-va spiritul spre lumina, conectaţi energiile cu tot ceea ce este şi realizaţi: Sunteţi purtătorii Luminii.
Câteodată, oamenii se simt parasiti de Dumnezeu, dar Dumnezeu va iubeste atat de mult. Respira din ce în ce mai repede. Merkaba lui, merkaba Sursei Divine, se misca şi va cheama, va sopteste: voi sunteţi copiii lui Dumnezeu. Purtaţi lumina divinităţii în voi. Cum va puteţi simţi vreodata singuri? Respiraţia lui Dumnezeu va va ridica în sferele Realităţii Divine. Sursa Divina va iubeste atat de mult incat, la un moment dat, intr-o epoca, a incetat sa respire din iubire pentru voi, pentru a-l trimite pe Fiul lui Dumnezeu din Sursa în dualitate pentru a-i mantui pe oameni şi pe Lady Gaia. Prin fiecare respiratie pe care o faceti, sunteţi conectaţi la lumina divina şi la iubirea lui Isus Christos. În timp ce respirati, chakrele voastre se unifica iar flacarile voastre divine se expansionează în toate directiile. Kryon a sosit în primul Univers pentru a ajuta la aducerea planetelor înapoi acasa. Astfel, eu va servesc cu toata iubirea mea. Impreuna, vom produce un câmp al chakrelor unificate impreuna cu Lady Gaia pentru a auzi sunetul perfect şi pentru ca voalul sa dispara. Chiar nici noi, marile fiinte de dincolo de voal, nu putem numi momentul în care se va întâmpla. Noi ne facem serviciul nostru. Lumina noastră straluceste şi suntem alaturi de voi la fiecare pas, la fiecare respiratie.
Din frecvenţe diferite, mari lumini s-au pregătit pentru a va trimite energii care va ajuta. Sunt energiile celei mai înalte spiritualitati, bucuria, pacea, sanatatea, siguranţa, iubirea umană şi abundenţa. Aşezaţi-vă mainile pe picioare şi, în timp ce va aflati în câmpul chakrelor voastre unificate, lumina divina straluceste în voi, flacara s-a expansionat, canalele vi s-au deschis, iar aspectul sufletului vostru va intra în flacara divina şi va absorbi energiile pe care marile lumini vi le trimit acum.
(câteva momente de meditaţie ascultand sunetele)

(https://youtu.be/FNu4H6_-ltg)

Aceste puternice şi inalt energizate energii sunt acum distribuite în merkaba voastră. În timp ce toate acestea se întâmpla, ascultati mesajul lui Kryon, mesajul de o imensa iubire: mulţi oameni vor să ştie ce va aduce anul 2010 în timpul liniar. Lui Kryon i se permite să vă transmita câteva mesaje. Câteva noi tehnologii care sunt inmagazinate în librariile de cristal, vor fi eliberate. Consecinţa va fi ca multe se vor schimba. Echilibrul va fi adus în diferite nivele ale dualităţii.
In dualitate, pe planeta pe care trăiţi, mulţi oameni sunt foarte saraci, abia au ceva de mancare şi poarta în ei multe frici, iar alti oameni sunt foarte bogati şi traiesc intr-o abundenţa foarte mare. Acest dezechilibru nu este foarte sanatos pentru energiile pământului, pentru întreaga energie a planetei şi vor colapsa foarte multe în exterior. Astfel, echilibrul va fi restaurat. Chiar dacă acest echilibru nu va fi în completa armonie, ii va determina pe foarte mulţi oameni să-şi schimbe modul de gandire. Vor fi multe evenimente, multa jale, deoarece mulţi oameni se vor intoarce acasa. Dar vor exista şi evenimente care ii vor aduce pe oameni impreuna, care vor unifica inimile. Se va trezi compasiunea printre oameni. Energia omnipotenţei divine poate schimba multe atat cât va permite Lady Gaia şi oamenii sa accepte aceste energii. Aceasta energie va curge în voi şi va aduce schimbări în multe privinţe. De la cele mai înalte guverne, pe tot Pământul, va vor transmite informatii pentru a va menţine mici. Vor incerca sa treaca sub tacere evenimentele spirituale. Cu toate acestea, vor reusi doar parţial, deoarece Pământul poarta prea mulţi oameni spirituali care nu sunt pregtiti sa creada ceea ce le spun alti oameni. În acest an vor fi şi multe lupte în exterior. Dar, la sfarsit va triumfa pacea. Când se va întâmpla astfel, noi nu stim. Ceea ce vedem este ca Lady Gaia respira tot mai repede şi ca merkaba lui Lady Gaia se misca într-un ritm mai rapid.
Ascultati cuvintele lui Kryon, pentru voi va exista sansa de a va permite să vă ridicati în divinitatea voastră, nu doar sa înţelegeţi ci sa simţiţi. Iubirea va va sustine. Câteodată iubirea se exprima ca frica, furie sau chiar ura intre oameni, dar în spatele lor se afla iubirea şi când simţiţi aceasta, atunci deveniti intelepti. Deveniti atenti la cuvintele şi faptele voastre, deoarece înţelegeţi şi simţiţi ca iubirea sta în spatele fiecărui lucru şi ca iubirea este cea care ne conecteaza.
In acest an veţi simţi cum abilităţile voastre isi găsesc drumul pentru a se exprima în exterior. Nu mai doresc sa fie tinute inchise. Doresc sa fie libere pentru a sta alaturi de oameni şi pentru a-i ajuta.
Vom sarbatori marea celebrare a iubirii şi deja sunt facute multe pregătiri la multe nivele. Cu fiecare moment, cu fiecare miscare a luminii, cu fiecare sunet noi avem atentia indreptata asupra voastră.
La final sa rostim impreuna cuvintele Kodoish, Kodoish, Kodoish, Adonai’Tsebayoth.
V-au fost transmise energii care se vor expansiona în multe aspecte şi acum, deja, puteţi simţi cât de multa pace este. Cel mai mare dar din aceasta seara este ca Sursa Divina va trimite respiraţia lui Dumnezeu iar voi o puteti absorbi în aspectele voastre. Când Respiraţia lui Dumnezeu va atinge aspectele este posibil sa se creeze conexiuni intre aspectele voastre iar merkaba voastră sa se miste.
Kryon va spune cu imensa iubire
An’Anasha şi primiti Respiraţia lui Dumnezeu.
(câteva momente de meditaţie ascultand sunetele)

Contact

Telefon: 0744 274 582 
Email: info@scoalakryon.ro

 

We use cookies on our website. Some of them are essential for the operation of the site, while others help us to improve this site and the user experience (tracking cookies). You can decide for yourself whether you want to allow cookies or not. Please note that if you reject them, you may not be able to use all the functionalities of the site.