Noutăți

 

 

 

 

 
Sabine Sangitar:
·         Aspectele voastre şi Călătoria
Kryon
·         Călătoria cu Aspectele voastre
Sufletul este un cuvânt atotcuprinzător pentru mai multe lucruri. Cuprinde tot ceea ce sunteţi. În adevăratul sens el reprezintă Merkaba voastră. Doar cativa oameni cunosc acest lucru. Merkaba este formata din 18 Aspecte. Aceste 18 Aspecte va mentin Merkaba vie. Ele sustin şi expansionează Merkaba, dar acest lucru nu înseamnă ca toate cele 18 Aspecte sunt trezite. Multe dintre ele inca dorm. Este similar cu grupul personal de îngeri sau cu expansiunea din timpul trezirii. Doar câteva aspecte sunt trezite şi active. Dacă toate cele 18 aspecte ale Merkabei voastre ar fi active voi ati putea sa călătoriti cu Merkaba voastră şi ati putea lucra într-un mod complet diferit. Sai Baba, de exemplu, lucrează cu cele 18 aspecte ale sale. În 1987, trei aspecte din cele 18 au fost trezite în oameni. Acesta a fost primul nivel al corpului de lumina. Este similar expansiunii corpului de lumina. Cineva poate trezi anumite aspecte ale regiunii mai joase foarte repede, dar aspectele mai înalte sunt mai greu de trezit.
Dumnezeu are 21 de Aspecte. Dumnezeu, în Sursa, trăieşte cu 21 de Aspecte active. Fiecare fiinta din Univers are 21 de aspecte. Oamenii vin pe Pământ cu 18 Aspecte, trei raman în Univers. Cu cât va dezvoltati mai mult spre trezire, cu cât va expansionati mai mult şi cu cât deveniti mai conştienţi, mai multe aspecte vi se vor activa.
Lumea spirituală spune ca atunci când oamenii se trezesc, 9 aspecte sunt active. Dacă ar trebui sa călătoriti cu doar 9 aspecte, v-ati pierde conştienta. În stadiul normal de trezire, acest lucru nu este posibil. La mulţi Pionieri sunt trezite deja 12 aspecte, la unii chiar 13. După acestea, devine tot mai dificil sa treziti celelalte aspecte.
După Ascensiune, energia se va transforma iar noua energie va fi pe deplin eficienta. Acest lucru înseamnă ca 12 aspecte vor fi active în toti oamenii. Pentru intelegerea voastră, Arcturienii au avut 12 aspecte active inainte de ascensiunea lor. Acum au 15. De la 15 în sus deabia este posibil sa treziti şi alte aspecte. Acest exemplu va arăta clar ca la început este usor sa treziti aspecte, dar spre final, devine foarte dificil.
Lumea spirituală spune ca aspectele trezite, active, trimit impulsuri de trezire spre aspectele adormite (spre sufletul vostru, ca sa ma exprim altfel). Aceasta dorinţa pe care o simţiţi în sufletul vostru, serveste la dezvoltarea voastră. Provine din Realitatea divină. Dorinţa nu provine din dualitate. Şi îngerii poarta aceasta dorinţa în interior deoarece doresc sa se dezvolte mai departe spre Câmpul Gândurilor Divine. La Melek Metatron, Shakti, Isus, 20 de aspecte sunt active.
Mi s-a parut foarte interesant ca atunci când am canalizat mesajele lui Melek Metatron, aceste 20 de aspecte au venit şi ele. Kryon poarta 18 aspecte şi, în timpul intrarii în corpul meu, 17 dintre aspectele mele sunt schimbate cu alte 17 aspecte. Un singur aspect rămâne în corpul meu, altfel as muri.
In functie de cât de departe va dezvoltati şi cât de conştienţi deveniti de voi insiva aceste aspecte active va trimit constant impulsuri de dorinţa. Acest lucru înseamnă ca ele sunt mereu în contact cu Merkaba voastră, sufletul vostru. Toate mesajele şi impulsurile pe care le primiti prin sufletele voastre, prin lumina voastră, contribuie la activarea acestor aspecte.
De asemenea ce a mai fost interesant pentru mine, a fost informaţia ca la Festivalul Kryon, acum un an, una dintre aceste aspecte a fost trezita în timpul transmisiei picăturilor lui Isus. Nici eu nu am stiut acest lucru atunci şi, în functie de cât de mult va ocupati cu aceste picături ale lui Isus, acest aspect care a fost trezit va trimite impulsuri şi celorlalte aspecte.
Este de o foarte mare importanta atunci când lumea spirituală va spune: Permiteţi ca trei aspecte sa mearga intr-o călătorie. Motivul pentru care ei numesc aceste trei aspecte este pentru a se asigura ca Merkaba voastră elibereaza aspectele corecte, în special unul de la nivelul emoţional, unul de la cel mental şi unul de la nivelul spiritual. Aspectele fizice întotdeauna raman pe loc. Din acest motiv rămâneti în corpul vostru. Atunci când lumea spirituală va cheama sa eliberati trei aspecte pentru o călătorie în Realitatea divină, voi intrati în câmpul chakrelor unifcate şi acordati permisiunea şi intenţia. Atunci, aceste trei aspecte se apropie şi se unifica. Din aceasta este extrasa un fel de lumina. Aceasta lumina este adusa în Realitatea divină. Va puteti imagina cum aceste trei aspecte sunt trase şi expansinate precum trei benzi elastice sau cai de lumina care sunt unite în centru. De aici este extrasa lumina.
La intoarcerea din călătorie, aceasta lumina este adusa înapoi la punctul de unificare prin care aspectele se reintorc în roata spirituală prin caile luminoase, din nou. Cam aceasta este secventa de evenimente care are loc atunci când lumea spirituală va spune sa trimiteti trei dintre aspectele voastre intr-o călătorie.
Câteodată lumea spirituală va spune: trimiteti câteva dintre aspectele voastre în călătorie. Acest lucru se întâmpla doar în colectiv şi doar când o foarte inalta conştiinţa este prezenta în grup.
Mi s-a spus ca 5-6 aspecte merg în călătorie în visele lucide.
Trebuie să ştiţi ca aceste aspecte sunt lumina divina din voi. Aceasta este ceea ce va poarta, ce va formeaza, ceea ce sunteţi. Cu cât absorbiţi mai multa energie din Realitatea divină, cu atât mai multa energie este adusa în roata voastră spirituală. Se produce printr-o călătorie spirituală, ceea ce înseamnă ca Merkaba se invarte mai repede atunci când aspectele voastre sunt intr-o călătorie. Prin aceasta , roata spirituală se invarte şi ea mai repede şi, după reintoarcerea aspectelor, calicele se pot goli şi pot curge în sufletul vostru mai uşor.
Câteodată lumea spirituală va spune: aduceti-va aspectele înapoi şi lăsaţi-le sa vibreze în sufletul vostru. Ei stiu ca energiile sunt aduse în roata spirituală dar, dau rotii spirituale un impuls special numindu-va sufletul. Prin aceasta se doreşte impulsinarea calicelor voastre care sunt deseori pline pana la refuz, sa curga în sfarsit în sufletul vostru.
Pentru o asemenea călătorie este intotdeuna important să vă impământati bine, deoarece, astfel, este garantat întotdeauna ca exact acele aspecte care trebuie sunt cele care pleaca în călătorie.
An’Anasha
 
Sunt Kryon din serviciul magnetic şi va întâmpin cu imensa iubire şi prin cuvintele OMAR TA SATT.
Astăzi, câteva dintre aspectele voastre vor călători în Realitatea divină. Este mult mai mult decat puteti ghici deoarece, în multe mesaje din sferele luminii, mintea voastră sta în calea lor. De aceea este atat de important, în acest timp şi în acest moment, în timp ce mesajele lui Kryon curg peste voi, să vă expansionati în structura de lumina, să vă ridicati, să vă ridicati prin energia iubirii magnetice şi sa puneţi mintea deoparte. Atunci când unele dintre aspectele voastre calatoresc în Realitatea divină ele vor fi întâmpinate cu imensa iubire şi vor fi ghidate bland de un grup de îngeri. În timp ce aspectele voastre raman în Realitatea divină, îngerii şi fiinţele luminoase care isi dau aceasta energie luminoasa în aspectele voastre, servesc binelui vostru, fericirii voastre, cu imensa iubire.
Toate mesajele pe care le primiti când va aflati în câmpul chakrelor unificate cu intenţia clara, în timp ce sunteţi în Realitatea divină, sunt Realitatea divină şi, în consecinţa, adevărul. Pot fi sentimente profund emotionante cum ar fi siguranţa, bucuria şi imensa iubire, dar pot fi şi imagini, sunete şi culori. Puteti avea încredere ca totul se întâmpla pentru binele vostru suprem. Pentru noi nu este nimic mai important decat să vă insotim, să vă recunoaşteti şi să vă percepeti pe deplin. Când v-ati recunoscut, când sunteţi în deplina inflorire, când sunteţi fuzionati, îndoielile nu mai exista. Bucuria şi iubirea, puterea şi abilitatea de a lucra pe Pământ ca lumina divina care sunteţi, exista. Mai mult decat orice cuvânt este energia cea care va este transmisa în aspectele voastre. Aceasta energie o luati cu voi din Realitatea divină. Este inmagazinata în roata voastră spirituală. Când veţi permite, aceasta energie va curge în sufletul vostru. Când aceasta energie va atinge sufletul, Merkaba voastră va vibra, abilităţile voastre se vor expansiona, puterea voastră se va raspandi. Veţi simţi măreţia divina. Sunteţi conştienţi de Sinele vostru şi mulţi dintre cei prezenti aici poarta în ei energia trezirii. Ei fuzioneaza iar lumina straluceste în multe culori.
Totuşi se întâmpla ca fiecare energie cu care sunteţi încărcati, fiecare mesaj care va este transmis, conţine un tipar energetic care va ridica mai sus şi va expansionează mai departe. Dacă aceasta situatie apare, un alt aspect este activat. Povestea creaţiei, Câmpul Gândurilor Divine, poarta intenţia ca toata viaţa, fiecare lumina cu toate aspectele sale pe fiecare planeta din univers sa se recunoasca pe deplin sasimta puterea creaţiei din ea insasi. Astfel, o călătorie este mai mult decat doar o călătorie. Este puterea concentrata a energiilor care sunt purtate în Realitatea divină. Este important ca voi sa rămâneti în Câmpul Chakrelor Unificate. Urmati vibraţia şi cuvintele lui Kryon atunci când va cheama sa respirati ANA în voi.
Unificati-va toate chakrele, cu toata forta voastră, într-un mare soare. În timp ce voi expansionati acest soare prin fiecare respiratie, marile lumini va vor impământa la toate nivelele. Acum, permiteţi în intenţia clara a iubirii necondiţionate ca unele din aspectele voastre sa se detaseze din Merkaba voastră, sa se conecteze una cu cealalta şi sa se pregateasca pentru călătoria în Realitatea divină.
Astăzi sunteţi chemaţi, aici şi acum, sa călătoriti pe nava de energie a lui Ashtar Sheran cu aspectele voastre. Confederatia Pacii va asteapta acolo. Aspectele voastre se pot misca liber în jurul acestei nave de energie. Lăsaţi energiile sa curga în voi, energiile de echilibrare, de pace. Când auziti sunetele Realităţii Divine, mainile lui Dumnezeu va vor purta aspectele în Realitatea divină iar cuvintele lui Kryon vor inceta. Rămâneti în Realitatea divină şi lăsaţi ca totul sa se întâmple.
(in timpul călătoriei se aud sunete de meditaţie)
Aspectele va sunt aduse înapoi în suflet chiar de mainile lui Dumnezeu. Acolo, sunt ancorate în Merkaba voastră. Energia curge deasupra florii genezei iar voi sunteţi în cea mai profunda intenţie a divinităţii voastre. Permiteţi sufletului vostru ca, dacă este corect şi bine pentru voi, calicele înaltelor energii sa curga în sufletul vostru. Prin toata aceasta conştienţizare, flacara voastră divina se expansionează.
Chiar dacă dualitatea poate fi deseori dura şi grea, prin aceste energii veţi realiza ca răsăritul conştientei voastre, prin activarea aspectelor voastre, prin trezirea voastră, prin lumina voastră divina, veţi Paşi prin aceasta densitate cu usurinta. Cu cât Paşiti mai departe, pas cu pas, cu atât mai uşoară şi mai luminoasa devine aceasta energie pana în Noile Timpuri.
Astfel, sa rostim impreuna aceste cuvinte:
Ehyeh Asher Ehyeh, Ehyeh Asher Ehyeh, Ehyeh Asher Ehyeh, So’ham.
Cu imensa iubire, Kryon rosteste cuvintele: A ni o’heved o’drach.
An’Anasha.

Contact

Telefon: 0744 274 582 
Email: info@scoalakryon.ro

 

We use cookies on our website. Some of them are essential for the operation of the site, while others help us to improve this site and the user experience (tracking cookies). You can decide for yourself whether you want to allow cookies or not. Please note that if you reject them, you may not be able to use all the functionalities of the site.