Noutăți

 

 

 

 

 
Ashtar Sheran:
·         Consecinţele  Activarii celui de-al treilea Nivel al Corpului de Lumina
·         Transmisia Energiei Pacii
Eu sunt Ashtar Sheran, mesagerul Pacii. Eu sunt lumina, iubirea. Sunt plin de graţie şi va întâmpin, pe fiecare dintre voi prin cuvintele OMAR TA SATT.
Noi privim evenimentele de pe planeta. Privim oamenii şi va privim pe voi. Va vedem şi va recunoaştem. Acum, exact în aceste momente, curentii energetici incep sa curga şi când va deschideti şi sunteţi pregătiţi , energiile pacii, care aduc echilibru în sistemul vostru, incep sa curga în voi.
Au avut loc mari schimbări pe planeta voastră. Al treilea nivel al corpului vostru de lumina a fost activat în vibraţia fundamentala a planetei, şi multe s-au schimbat şi se vor schimba din această cauză. Acum, voi deja puteţi simţi în interiorul vostru, în sufletul vostru, acolo unde nu este intelectul vostru. Astfel, unificati-va printr-o respiratie profunda. Lăsaţi totul deoparte şi abandonati-va energiilor care lucrează într-un mod atat de puternic în aceste momente şi care sunt atat de importante pentru voi, personal. Noi putem vedea, putem privi în sufletul vostru. Unificati-va toate chakrele, expansionati-va şi simţiţi măreţia, divinitatea din voi. Deveniti conştienţi de voi, de ceea ce sunteţi şi de cât de minunati sunteţi în fiinta voastră.
Activarea celui de-al treilea nivel al corpului vostru de lumina are numarate intelesuri pentru oamenii de pe planeta şi, mai presus de toate, pentru conştiinţa lui Lady Gaia. Faptul ca energia celui de-al treilea nivel al corpului de lumina a fost activata nu presupune imediat ca toti oamenii au acest nivel activat. Prin acesta fiecare om de pe Pământ are posibilitatea de a activa acest nivel în el iar acest proces poate avea loc foarte repede. Se poate întâmpla prin intenţie, cu o respiratie. Se poate întâmpla la oamenii care au o profunda iubire în ei. Se poate întâmpla în bucurie, în dorinţa şi are loc foarte repede.  Vor avea loc schimbări în fiecare om care atinge acest al treilea nivel al Corpului de Lumina, dar şi în cei care au atins deja acest nivel. În special voi, deoarece sunteţi clar simtitori şi sensibili ati observat deja ca sentimentele voastre se schimba şi în fiecare directie pe care o da sufletul vostru, aceste sentimente se exprima violent.
In alte timpuri era posibil sa reprimati impulsurile pe care sufletul le dadea mintii. Nu va mai fi posibil astfel în al Treilea nivel al Corpului de Lumina. Sufletul cere adevărul, realizarea a ceea ce sunteţi cu adevărat. Sufletul doreşte sa fie complet recunoscut. Sufletul nu va mai putea sa inmagazineze totul asa cum a facut-o pana acum. Sufletul se va face simtit, ca emotie. Astfel se va ajunge la simptome fizice pentru mulţi oameni care lupta impotriva acestor sentimente. Se va ajunge mai des la simptome mentale la oamenii Noilor Timpuri, deoarece inca mulţi oameni nu inteleg ca sufletul este expresia divinităţii lor. Voi sunteţi sufletul vostru şi nu aveţi doar dreptul de a implini dorinţele sufletului vostru ci aveţi şi datoria de a face astfel.
Amintiti-va de vremurile trecute. Cât de des ati incercat sa multumiti alti oameni, facandu-va pe voi mici? Aici nu este vorba despre faptul ca nu ar trebui sa ajutaţi alti oameni sau să vă apropiaţi de ei, ci este vorba despre faptul ca exact voi, mulţi dintre cei prezenti, dati atat de mult. Acest lucru l-aţi făcut de mulţi ani, v-ati gandit ca purtaţi responsabilitatea pentru atat de multe lucruri care nu va aparţin. Dar sufletul vostru va va arăta o cale pentru schimbare, deoarece a fost creeat un echilibru. Nu este suficient sa fiţi doar cei care dau, voi trebuie sa deveniti şi cei care primesc. Acest echilibru este extrem de important pentru sufletul vostru, asa cum este şi aceasta realizare. Sunteţi persoane divine şi aveţi tot dreptul sa primiti toate darurile pe care vi le aducem. A sosit şi timpul în care sufletul va va arăta ca adevărul isi gaseste întotdeauna calea. Astfel, voi puteti lua decizia, puteti alege cum veţi proceda în aceste Timpuri Noi şi cu aceasta noua lumina din al treilea nivel al Corpului vostru de Lumina. Luati decizia pentru a unifica energiile masculine şi feminine, pentru a simti echilibrul şi pacea. Acordaţi-vă timpul necesar şi nu mai fiţi atat de stricţi cu voi. Lăsaţi ca toata înţelepciunea pe care o aveţi pentru altii sa conteze şi pentru voi, să faceţi tot ceea ce faceti pentru ceilalţi şi pentru voi şi, asa cum ii iertati pe altii, iertati-va şi pe voi.
Pentru mulţi dintre voi este foarte dificil la început. Când energiile Realităţii Divine sunt aduse în dualitate, se va ajunge din nou la simptome ale Corpului de Lumina. Doresc sa repet ceea ce am spus deja: înseamnă viaţa. Fiecare simptom al Corpului de Lumina va aduce mai aproape de Realitatea divină.
Simţiţi cum energia pacii curge în voi. Schimbările exterioare se pot vedea peste tot iar oamenii le pot percepe. Ei nu isi mai pot inchide ochii, dar şi schimbările interioare trebuie vazute. Acceptati toate acele schimbări pe care vi le arăta sufletul vostru. Astfel veţi simţi ca este o mare eliberare sa puteti vibra cu aceste energii şi sa nu luptati impotriva lor. Voi va miscati în energia Noilor Timpuri iar aceasta faza a ascensiunii, asa cum noi o numim, este realizata în trei valuri. Voi va aflati în mijlocul celui de-al treilea val care este foarte puternic. Dar, la final acest val va va ghida spre noua energie.
Intrati în profunda intenţie, şi, singure parca, toate canalele vi se deschid. Acum va vom aduce aceste energii echilibrante. Inhalati-le impreuna cu lumina iubirii.
Cand energiile magnetice ale Noilor Timpuri curg în planeta se va ajunge la schimbări. Deja de mult timp v-am tot spus ca vechile structuri nu mai pot continua. Multe structuri se destrama iar noul început poate fi simtit. Voi aparţineti de cei care nu inchid ochii în fata a ceea ce se întâmpla , şi va spun: ceea ce se întâmpla este atat de minunat incat ajunge dincolo de mintea voastră. Aceste schimbări din exteriorul vostru sunt la fel de necesare ca şi cele din interiorul vostru. Astfel, de exemplu, sufletele care traiesc într-un corp de mult timp deja şi sunt marcate de suferinţe şi boli se vor putea detasa mai uşor. În aceste timpuri, foarte mulţi oameni experimentează tristeţe atunci când isi inchid ochii şi nu stiu de ce este astfel. Noi ştim ca aceasta este profunda dorinţa a sufletului de recunoaştere şi de a se percepe ca fiinta care este, de descoperire a părţii divine din voi, de trezire şi realizare a faptului ca drumul vostru poate fi unul usor. Cu toate acestea, mulţi oameni isi inchid ochii în fata acestor sentimente. Ei nu vor sa vada şi sa realizeze, dar sufletul nu le ofera o alegere. Intr-o anumită forma, sufletul vorbeşte clar şi, astfel, veţi vedea ca mulţi oameni vor dezvolta probleme mentale foarte repede. Şi totuşi, ar fi atat de usor...credeti-ma : să vă inchideti ochii va costa mult mai multa energie decat sa-i deschideti şi sa realizaţi.
Exact în acest moment, are loc o transmisie. Energia care este transmisa va echilibreaza energiile feminine şi masculine, va calmeaza nivelul emoţional şi, în acelaşi timp, are un efect de stabilizare în intregul vostru sistem.
Cand Arcturienii au activat al treilea nivel al Corpului vostru de Lumina, pe Pământ a urmat un cutremur imediat. Astfel, puteti vedea cum reactioneaza Lady Gaia şi se elibereaza de densitatea energiei. Nu va putem repeta de indeajuns de multe ori cât este de important sa aveţi o minte curata în aceste timpuri, sa iesiti din energia colectivă a fricii şi sa gasiti libertatea. Eliberarea de toate contrangerile care va sunt impuse, de constrangerile care v-au acompaniat în toata viaţa, de constrangeri pe care ati crezut ca trebuie sa le luati asupra voastră şi sa le purtaţi pe umeri. Iubirea înseamnă libertate, libertatea din voi. Inca aceste minunate energii curg în voi şi, cu cât va lăsaţi mai mult sa cadeti în ele, cu atât mai profund pot lucra în voi.
Datorită activarii celui de-al treilea nivel al Corpului de Lumina se va ajunge la mari schimbări şi în sistemul vostru scolar. Copiii voştri nu se vor mai supune acestui vechi sistem scolar deoarece aceşti copii isi activeaza al treilea nivel printr-o simpla respiratie şi se pot recunoaşte. Ei doresc sa se elibereze de constrangeri. Exact aceşti copii sunt atat de importanti pentru noile energii şi pentru Noile Timpuri. Aceşti copii sunt foarte inteligenti la nivel emoţional şi isi urmeaza chemarea sufletului, nu intelectului. Ei nu permit sa fie fortati într-un tipar şi poate, acest lucru poate fi solicitant pentru unii părinţi dar, eu va spun : ei sunt copiii Noilor Timpuri.
Chiar şi în tehnologie vor exista intreruperi datorită curgerii energiei luminoase. Deseori sistemul calculatorului vostru va cadea. Şi acestea sunt schimbări. Dar noua energie curge fără oprire iar vechea energie se va retrage. Inalta energie poarta iubirea, adevărul şi Realitatea divină. Rupe toate lanţurile iar voi puteti deveni ceea ce sunteţi. Aceasta planeta cuprinde atat de multa frumusete, o frumusete pe care o veţi recunoaşte.
Dacă simptomele Corpului de Lumina va cauzeaza probleme îl puteţi chema pe Ashtar Sheran şi Îngerul Gabriel întotdeauna şi oricand. Aceste energii asigura eliberarea dar voi trebuie sa recunoaşteti aceste simptome ca ceea ce sunt: un dar pentru voi şi pentru planeta. Noi privim evenimentele şi suntem pregătiţi oricand. Fiecare om care este pregătit sa ne simta mai profund, o va face. Gândurile se manifesta foarte repede în aceasta energie. Puterea creaţiei incepe sa lucreze tot mai profund şi mai repede. Mulţi dintre voi care aveţi o inalta conştiinţa, cei pe care ii numim Pionieri ai Luminii, veţi avea multe contacte, deoarece mai mult ca niciodată, fiecare fiinta a luminii se va face simtita când o veţi chema.
Simţiţi abundenţa, energia care curge în voi. Acolo unde ati luat multe decizii din minte, veţi observa ca sufletul va va da impulsuri foarte profunde şi veţi decide cu intuitia, cu divinitatea, tot mai mult. În situatiile în care intelectul vostru avea atat de multa putere, incat fricile şi grijile erau mult mai puternice decat ceea ce divinitatea va trimitea ca impulsuri, voi, când veţi lua aceasta decizie, veţi simţi ca frica din intelectul vostru nu va mai dura deoarece nu se va mai putea menţine în înaltele energii.
De asemenea, multe relaţii se vor schimba deoarece, şi aici, sufletul va va trimite impulsuri. Dacă faceti parte dintre cei care au foarte puţina încredere în ei, toate acestea se vor schimba. Sufletul vostru va va arăta ca şi voi aveţi dreptul sa fiţi ceea ce sunteţi. Multele masti pe care oamenii le poarta vor fi inlaturate de energiile luminoase, iar ceea ce apare este atat de frumos. Adevărul şi fiinta divina sunt întotdeauna frumoase.
Este foarte important pentru Ashtar Sheran ca voi sa absorbiţi aceste mesaje în sufletul vostru. Ascultati din nou cuvintele: copiii isi activeaza al treilea nivel al Corpului de Lumina printr-o respiratie.
Vom termina transmisia foarte usor şi astfel, Ashtar Sheran va cere să vă conectaţi foarte profund cu Mama Pământ. Voi sunteţi purtătorii Luminii şi prin voi, vom lasa acum ca energiile echilibrante sa curga şi în Lady Gaia. Astfel va vom folosi ca şi canale. Se va întâmpla acum.
(5 minute de meditaţie ascultand sunetele)
Ashtar Sheran va spune AN’ANASHA  şi inainte de a ma retrage doresc să vă spun cât este de important să vă conectaţi cu originea voastră deoarece prin originea voastră voi primiti împământarea în nivelul spiritual care este foarte important, în special în aceste timpuri.
AN’ANASHA.

Contact

Telefon: 0744 274 582 
Email: info@scoalakryon.ro

 

We use cookies on our website. Some of them are essential for the operation of the site, while others help us to improve this site and the user experience (tracking cookies). You can decide for yourself whether you want to allow cookies or not. Please note that if you reject them, you may not be able to use all the functionalities of the site.