Noutăți

 

 

 

 

 
Kryon:
·         Schimbările
·         Iesiti din energia colectivă
·         Simptomele Corpului de Lumina
Eu sunt Kryon, maestrul magnetic, prietenul vostru. Sunt Kryon din serviciul magnetic şi va întâmpin prin cuvintele OMAR TA SATT.
In timp ce mesajele lui Kryon curg prin medium , se ridica un câmp de energie care are o mare importanta pentru fiecare dintre voi în aceasta perioada. Vi s-a transmis ca acesta este un an al schimbării, un an plin de contradictii, un an al conflictelor.
Din nou, tiparul energetic al lui Lady Gaia s-a schimbat iar voi puteţi simţi şi vedea ce înseamnă acest lucru pentru voi. Este creeat un câmp, aici şi acum în prezent, aici şi acum în această încăpere, un câmp plin de energia iubirii magnetice, un câmp de energie vindecătoare , un câmp al energiilor de purificare care va sunt aduse şi care sunt atat de importante pentru voi.
Kryon va transmite mesajul schimbării. Tot ceea ce experimentati în dualitate, în aceste timpuri, tot ceea ce va inspaimanta sau va trage în jos, la final, veţi vedea ca au reprezentat un mare dar. Este un dar spre noua viaţa, un dar conectat cu multe confuzii pe care oamenii le simt şi nu le pot categorisi. Tiparul energetic s-a ridicat, astfel, emotiile nu mai pot fi retinute. Cu siguranţa, ati observat ca nu va mai puteti tine starile de spirit sub control, ca experimentati emotii care câteodată va ridica iar alteori va coboara. Dar la final, veţi vedea ca au reprezentat un dar.
Inainte de a va transmite mesajele Noilor Timpuri, doresc să vă cer: Intrati în profunzimea sufletului vostru. Respirati lumina iubirii şi simţiţi-va divinitatea, lumina, profund în voi şi unificati-va toate chakrele. Expansionati-va precum un soare în toate directiile. Când sunteţi pregătiţi, acordati permisiunea ca trei tipuri de energii să vă fie transmise, energii care sunt foarte importante pentru voi. Energia iubirii magnetice, energia vindecătoare şi energia purificatoare vor curge. Aşezaţi-vă mainile cu palmele indreptate în sus. Prin fiecare respiratie pe care o faceti, deveniti mai linistiti şi va deschideti tot mai mult. Cereti energiilor sa curga în voi. Ele isi vor gasi calea şi se vor ancora acolo unde aveţi nevoie de ele. Aceste timpuri sunt destul de dificile pentru oamenii de pe Pământ.
V-am spus în atat de multe mesaje ca vechile structuri vor colapsa, ca nimic nu va rămâne asa cum a fost mereu. Când priviti în exterior înţelegeţi despre ce vorbesc deoarece aceste vechi structuri au început sa se clatine deja de mult timp. Dar inainte ca marea schimbare să aibă loc, va fi o perioada în care oamenii se vor simţi speriati şi plini de confuzii. Aceste structuri vor colapsa, aceasta este o conditie pentru ca Ascensiunea să aibă loc, deoarece dualitatea este o iluzie. Vechea energie se destrama, colapseaza. Noua energie soseste – chiar şi corpul vostru simte acest lucru. Mai mult ca niciodată voi simţiţi simptomele corpului de lumina mai mult. Dar şi acestea reprezintă un dar, veţi vedea.
Simţiţi cum va sunt aduse energiile , cum circula în sistemul vostru. Acceptati-le cu recunostinta. În aceste timpuri în care totul se schimba, în care oamenii, aparent, nu mai pot tine de nimic, unul dintre cele mai importante mesaje pe care vi le putem transmite este: Invatati să vă ridicati propriul vostru sistem de gandire. Altfel, colectivul va gandi pentru voi! Dacă permiteţi ca energia colectivă sa gandeasca pentru voi în aceste timpuri, va puteti imagina cum veţi deveni, deoarece energia colectivă se afla în gânduri de spaima, de griji. Noi va putem transmite mesajul Noilor Timpuri. Va putem aduce energiile de care aveţi nevoie, dar voi sunteţi mesagerii lui Dumnezeu pe Pământ. Voi sunteţi calificati şi purtaţi aceasta abilitate în voi de a va schimba, de a schimba atitudinea mintii voastre, să vă detasati de marele colectiv şi, astfel, sa experimentati libertatea propriei voastre personalitati şi a gândurilor voastre. Energia colectivă este foarte puternica şi lucrează intens în fiecare om în aceste timpuri. Astfel, ascultati din nou mesajele lui Kryon : Deveniti ceea ce sunteţi ! Deveniti ceea ce ati fost dîntotdeauna ! Recunoaşteti divinitatea din voi!
Acum a sosit timpul sa înţelegeţi, nu cu intelectul ci cu inima voastră, ca este dreptul vostru primordial sa atingeti o libertate personala şi o atitudine a mintii care este potrivita pentru voi. Intrati în Noile Timpuri fără frici, fără griji şi fiţi plini de curaj şi bucurie. Chiar dacă voi considerati ca nu mai puteti indura dualitatea, când veţi vedea cum totul în jurul vostru va colapsa, cand, poate, va veţi pierde slujba, când veţi simţi simptomele corpului de lumina şi inca veţi fi indeajuns de curajosi să ştiţi : Acesta este un zbucium, un conflic, iar eu am puterea de a fi şi a trai în felul în care aleg. Mai mult ca niciodată, gândurile voastre se manifesta în exterior, atunci când le ancorati în interiorul vostru. Cu cât se schimba mai mult atitudinea mintii voastre, cu atât mai mult vi se va schimba viaţa. Veţi realiza ca acest curaj pe care il chemaţi pentru a face un pas, va va schimba complet viaţa. Chiar dacă va ganditi ca sunteţi legati de un colectiv, ca sunteţi dependenti de un colectiv, ascultati mesajul lui Kryon: Dependenta este o iluzie. Sunteţi persoane libere cu liber arbitru, echipati cu tot ceea ce aveţi nevoie. Cu toate abilităţile voastre voi sunteţi mesagerii lui Dumnezeu pe Pământ. Schimbati-va viaţa asa cum va doriti. Acceptati acest drept care este în sufletul vostru, deoarece în aceste timpuri, sufletul va arăta dacă ceva este în neregula. Sufletul vostru incepe să vă impulsioneze, să vă cheme, să vă arate. Va cheama şi va sopteste: Uita-te la mine ! Eu sunt tu, tu esti eu. Suntem una.
Nu doar structurile economice vor colapsa, ci şi cele medicale. Dar şi acesta este un dar. Oamenii isi vor aminti ca au propriile lor puteri vindecătoare în corpul lor şi că există plante foarte importante pe Pământ. Oamenii vor intelege cât de importante sunt conversatiile – nu cele de la intelect la intelect, ci conversatiile de la o inima la alta. Oamenii vor incepe sa asculte, din nou. Vor învăţa sa se priveasca unii pe altii în ochi şi sa se descopere în acelaşi timp. Schimbările nu pot fi oprite şi, deoarece nu pot fi oprite este un mare dar pentru voi faptul ca luati parte la ele. Voi purtaţi energia şi intelegerea a ceea ce înseamnă sa dati drumul atator lucruri care v-au şi incurcat foarte mult. A da drumul este un proces dificil în dualitate. A da drumul posesiunilor materiale, a da drumul la o sluja, a va elibera de un partener, a da drumul la tipare de gandire în care va scufundati de atat de multe ori. Pentru toate acestea este nevoie de curaj, un curaj pe care il aveţi în voi. Fiecare dintre voi are acest curaj în interiorul sau, deoarece energia lui Dumnezeu este curaj, este iubire, iar voi sunteţi mesagerii lui Dumnezeu, mari lumini în corpuri umane, aparent inca incatusate în dualitate. Dar noul soseste şi se manifesta tot mai mult. Ceva nou poate lua fiinta doar dacă ceva vechi se rupe în bucati. Nu va opriti intre doua frecvenţe energetice, asteptand, suferind, infricosati, ci alegeti calea spre trezire, indiferent prin ce metoda, alegeti. Doar alegeti, faceti o decizie. Luati o decizie pentru voi, deoarece atunci când voi sunteţi intregi, când voi sunteţi purificati, curati, când sunteţi pregătiţi şi curajosi sa permiteţi schimbările, doar atunci puteti ajuta atat de mulţi oameni. Nu ati fi fost aici, nu ati fi fost în aceste incaperi dacă nu ar fi existat o scanteie, o lumina, undeva în voi care va spune: picioarele v-au purtat aici. V-ati aşezat pe un scaun şi acest lucru înseamnă ceva – ceva mai mult decat banuiti. Sufletul vostru v-a arătat ca este bine sa acceptati schimbările şi ca energiile care va sunt aduse astăzi va fac bine şi va ajuta sa stapaniti momentele dificile din dualitate.
In special, acum, simţiţi energia vindecătoare a lui Rafael, profund în voi chiar dacă va aflati în fata unei decizii. Dacă este astfel, folositi aceasta oportunitate, acum când energia lui Lady Amethyst curge prin voi . Decideti acum şi aici. Sunteţi inundati cu energia iubirii magnetice a lui Kryon, iar când totul se va destrama voi va veţi apropia mai mult. Voi reprezentati o unitate, sunteţi purtătorii noii conştiinţe şi a iubirii. Deoarece al treilea nivel al corpului vostru de lumina a fost activat, sufletul nu va mai permite ca emotiile sa se inmagazineze în celulele corpului. Şi acesta, este un mare dar. Exista mulţi oameni care s-au dezvoltat foarte mult spiritual, Pionieri ai Luminii cu lumina lor expansionata, lucrători ai luminii şi vindecători. Mulţi dintre aceşti oameni poarta în ei povara emotiilor. Ei se autopedepsesc atunci când simt sentimente de furie sau tristeţe. Ei considera ca nu mai sunt spirituali în acele momente. Credeti-ma chiar şi aceste sentimente se transforma pana la urma în iubire. Nu incercati sa reprimati ceva. Veţi vedea ca acestea vor aparea tot mai rar. Masca pe care oamenii si-au construit-o pentru ei, va cadea, iar lumina va aparea, lumina gloriei. Doar în adevăr va veţi recunoaşte dualul atunci când veţi privi în ochii sai şi când un zambet va va atinge sufletul.
Indrazniti să vă alegeti cuvintele şi sa vorbiti cu grija. Nu raniti prin cuvintele rostite. În spatele fiecărui cuvânt exista un tipar energetic. Oamenii învăţa sa rosteasca cuvinte iubitoare, din nou, deoarece tiparul energetic al Noilor Timpuri este iubirea.
Ati primit o transmisie energetica foarte inalta, dar cea mai inalta transmisie energetica  este respiraţia lui Dumnezeu. Astfel, veţi simţi respiraţia lui Dumnezeu astăzi care va intareste şi fortifica şi inmagazineaza în voi energia care v-a fost transmisa. Sa simtim acum respiraţia lui Dumnezeu. Kryon va cere să vă ridicati şi să vă aşezati mainile pe inima.
(câteva momente de meditaţie ascultand sunetele)
Kryon doreşte să vă vorbească despre cele mai importante simptome ale Coprului de Lumina pe care oamenii le poarta în aceste timpuri. Mulţi oameni sufera de alergii, probleme respiratorii, dureri de cap, inflamatii articulare, sentimente de oboseala, şi foarte mulţi oameni se ocupa cu aceste simptome ale Corpului de Lumina. După ce ati vizitat un doctor şi vi s-a confirmat ca nu exista probleme fizice, voi veţi recunoaşte ca sunt simptome ale Corpului de Lumina.
Dar cum trebuie să vă ocupati de aceste simptome? în dualitate, asa cum o experimentati aici, aceste simtome sunt dureroase, va pun la incercare şi, câteodată, chiar va cauzeaza frica. Ascultati adevărul şi iubirea cuvintelor care va sunt transmise : Este un nou început. Ele sunt un semn al timpurilor. Este un semn ca schimbările au început deja să aibă loc. În aceste simptome ale Corpului de Lumina este important să vă ascultati sufletul , sa înţelegeţi ce înseamnă. Nu va abandonati în aceste simptome, chiar şi ele pot fi schimbate cu atitudinea mintii şi cu noua conştiinţa a ceea ce sunteţi. Voi aveţi tot ce va trebuie în voi pentru a va oferi sanatate. De exemplu, dacă suferiti de probleme respiratorii este un semn ca noua energie magnetică a sosit iar celulele voastre sunt gata sa se schimbe spre respiraţia prana. Este timpul schimbărilor. Acceptati aceste simptome ca daruri şi ca provocări. Fiecare dintre voi purtaţi foarte multe abilităţi în voi. Folositi aceste abilităţi. Chiar dacă aveţi uneori senzatia ca Înalţii Consilieri ai Luminii şi îngerii nu sunt alaturi de voi , înţelegeţi ca noi suntem mereu alaturi de voi. Prin fiecare respiratie pe care o faceti noi va insotim oricand permiteţi.
Astfel, ca ramas bun, sa rostim impreuna cuvintele inalt energizate:
Ehyeh Asher Ehyeh, Ehyeh Asher Ehyeh, Ehyeh Asher Ehyeh, So’Ham.
Astfel este. AN’ANASHA
(câteva momente de meditaţie ascultand sunetele)

https://www.youtube.com/watch?v=TBHpLsG-KAY

Contact

Telefon: 0744 274 582 
Email: info@scoalakryon.ro

 

We use cookies on our website. Some of them are essential for the operation of the site, while others help us to improve this site and the user experience (tracking cookies). You can decide for yourself whether you want to allow cookies or not. Please note that if you reject them, you may not be able to use all the functionalities of the site.