Noutăți

 

 

 

 

 
Maris:
  • Consecinţa Activarii celui de-al 3-lea nivel al Corpului de Lumina
  • Recunoaşteţi-vă măreţia
  • Conexiunea la Copilul Interior
Eu sunt Maris şi, prin cuvintele OMAR TA SATTva întâmpin cu iubirea atotcuprinzătoare. Imi întâmpin prietenii, ii întâmpin pe toti cei care au venit aici pentru a asculta mesajele.
Asa cum ati auzit deja, Arcturienii v-au ridicat deja Corpul de Lumina la nivelul 3. Astfel este posibil pentru toti oamenii să-şi inceapa dezvoltarea spirituală cu nivelul 3 al Corpului de Lumina activat. Înseamnă ca oamenii pot absorbi mult mai uşor energiile Realităţii Divine, dar înseamnă şi ca energiile se manifesta mai repede şi ca, în prezent, oamenii se confrunta cu fricile lor în aceasta noua vibraţie.
Sangitar m-a intrebat cum de este posibil sa activam şi sa ridicam nivelul Corpului de Lumina fără ca sa intervenim în liberul arbitru. Nu a fost nici o interventie în liberul arbitru deoarece oamenii au fost de acord. În urma cu ceva timp oamenii au trecut printr-o mare schimbare. Si-au deschis inimile iar în America s-a întâmplat ceva ce a fost important pentru multe, multe milioane de oameni care au intrat în sentimentul lor de iubire. America are un nou presedinte. Oamenii il iubesc pe acest presedinte care nu poarta o masca rigida. El este un om viu cu ochii treziti, cu inima deschisa. Oamenii au arătat ca sunt deschisi pentru aceasta schimbare. Ei s-au deschis. Ei s-au bucurat şi s-au unit.
Aceasta energie şi acest sentiment se poate observa în intenţia oamenilor şi astfel, vibraţia fundamentala a planetei s-a schimbat. În aceste momente a fost posibil pentru noi sa ancoram aceasta energie şi astfel am facut. Cu aceasta schimbare care a avut loc intr-o tara foarte puternica, a început o noua perioada pentru oameni. Astfel, cel mai important lucru pentru noi a fost sa recunoaştem în intenţia oamenilor ca sunt pregătiţi pentru schimbări şi sunt deschisi pentru tot ceea ce se întâmpla. Ganditi-va ca acum nu foarte mult timp în urma, oamenii de culoare erau respinsi şi marginalizati, chiar torturati în anumite tari. Niciodată nu a fost posibil pentru oameni să-şi imagineze ca un om de culoare va ajunge cel mai puternic  om din tara. În timpul pregătirilor deja am putut vedea cum oamenii asteapta schimbările cu mare nerăbdare şi ca au simtit dorinţa ca trebuie sa existe o schimbare adanc în sufletele lor. În aceasta comunitate , în aceasta iubire, noi, Arcturienii am putut actiona. Stiti ca Maris studiaza oamenii. Studiez dualitatea. Privesc, realizez şi inteleg anumite lucruri. Cu cât studiez mai mult oamenii, cu cât ma ocup mai mult de dualitate, cu atât mai multa intelegere este în structura mea pentru fiecare dintre voi şi pentru toti oamenii.
Voi, care sunteţi pregătiţi să vă dezvoltati spiritual v-ati deschis de mult timp şi purtaţi iubirea în inimile voastre. Mulţi care sunt prezenti aici si-au indepartat voalul uitarii şi voalul umbrelor pentru a realiza cine sunt cu adevărat. Dar am observat ca mulţi oameni nu realizeaza cu adevărat şi nu inteleg pe deplin ce înseamnă toate acestea. Am mai observat şi ca dificultatea de a va transmite nu sta în faptul ca voi nu puteti intelege ceva, am observat ca cea mai mare dificultate este să vă transmitem ce înseamnă măreţia voastră. Aceasta măreţie este judecata de voi şi de mulţi oameni.Aproape fiecare om judeca diferit cuvântul “ măreţie”. Ce înseamnă măreţia? De ce sunteţi plini de măreţie? De ce sunteţi unici? Sunteţi plini de măreţie deoarece faceti parte din aceasta societate? Sunteţi măreţi deoarece aveţi succes? Sunteţi măreţi deoarece sunteţi iubiti de cei care sunt asociati cu voi? Sunteţi măreţi deoarece sunteţi frumosi? Sunteţi măreţi deoarece sunteţi tineri? Sunteţi măreţi deoarece detineti o casa mare? Ce determina măreţia care se afla în voi? Ce conectaţi cu măreţia voastră? Sunteţi măreţi deoarece sunteţi onesti? Sunteţi măreţi deoarece sunteţi oameni spirituali? Ce este, ce este aceasta măreţie?
Acordaţi-vă un moment pentru a descoperi pentru voi ce considerati despre aceasta măreţie din voi. În timp ce simţiţi în voi ce înseamnă măreţia, înaltele fiinte, lumini din Realitatea divină va vor curata a doua chakra.
Înaltele lumini va curata a doua chakra deoarece energia bucuriei interioare sau, asa cum o numiti deseori, copilul vostru interior este acolo. Copilul interior nu este doar o parte din voi, copilul interior a fuzionat cu voi. Când recunoaştem măreţia din voi atunci, recunoaştem lumina divina pura invelita într-un corp. Aceasta lumina divina este profund conectata cu copilul vostru divin. Dar cât de des, şi aceasta intrebare este foarte importanta, cât de des ascultati de semnalele pe care vi le transmite copilul vostru interior? Este foarte important pentru Maris să vă transmita mesaje dar şi să vă sustina, să vă spuna cât este de important să vă dezvoltati spiritual. Dar întreaga dezvoltare spirituală se blocheaza dacă se blocheaza copilul interior, dacă nu percepeti măreţia din voi, dacă judecati măreţia asa cum este judecata de societate şi de energia colectivă. Am experimentat ca sunt oameni care se dezvolta spiritual şi, la un moment dat, cad în rigiditate, oameni care aproape uita că există bucurie şi lumina. Mulţi dintre oamenii care nu au descoperit o cale spirituală cred intr-o imagine a unui Dumnezeu de care se tem, un Dumnezeu care nu exista. Tot ceea ce vi s-a spus voua şi tuturor oamenilor despre acel Dumnezeu strict din rai, nu exista, deoarece în Realitatea divină nu exista strictete. În Realitatea divină exista bucuria absoluta, pacea, sunetul, muzica, culorile şi imensa iubire.
Noi am observat, în special eu, care studiez atat de mult oamenii,  cu cât de multa strictete se dezvolta unii oameni. Dar stricteatea va blocheaza. Măreţia fuziunii cu copilul vostru interior şi lumina voastră divina, sufletul vostru, cu ceea ce sunteţi, ar trebui sa fie lumina şi bucurie. Nu sta în ceea ce se asteapta de la voi şi nici în ceea ce va asteptati voi de la voi. Fireste ca veţi spune acum “ Maris, este simplu pentru tine sa vorbesti. Situatiile din viaţa mea sunt atat de dificile, imi aduc frica, probleme, esecuri, imbatranire, boli”. Maris doreşte sa ofere tuturor oamenilor posibilitatea de a intelege ca toate acestea sunt doar o proiectie pe un ecran, o proiectie care nu exista cu adevărat, deoarece atunci când ati creeat o problema pentru voi ati creeat în acelaşi timp şi o soluţie. Kryon v-a mai spus şi inainte , dar eu doresc sa o repet deoarece consider ca este foarte important pentru voi. Sunt foarte conştient de problemele cu care va confruntati în dualitate, în viaţa voastră de zi cu zi. Dar majoritatea oamenilor se concentreaza atat de mult asupra problemelor incat nu mai privesc spre solutii. Grupurile de îngeri, lumina divina din voi şi, cel mai important, copilul vostru divin va aduc solutia pe o tava de aur. Dar mulţi oameni refuza sa arunce chiar şi o privire spre aceasta tava de aur, deoarece sunt atat de ocupati cu problemele. Ei genereaza o energie care se arăta precum grija sau frica în aura lor. Cu griji şi frici nu veţi rezolva niciodată nici o problema.
Măreţia înseamnă încrederea absoluta în voi, încrederea absoluta ca nu creeati niciodată nimic în viaţa voastră care nu poate fi rezolvat. Dacă înţelegeţi ca indiferent cât de dificila vi se prezinta viaţa voastră de zi cu zi, va puteti elibera de grijile şi fricile care însoţesc problemele voastre. Dacă ati intra în rezolvarea problemelor, problemele s-ar dizolva. Aceasta este o lege. Cât de des se întâmpla în viaţa voastră sa aveţi încredere absoluta în măreţia voastră? Incredeti-va în semnalele pe care vi le trimite copilul vostru interior. Ce va spune intuitia? cât de des sunteţi pregătiţi pentru ceea ce va spune intuitia? Deoarece va studiez, sunt conştient ca va aflati intr-o ceata gri în acest voal al uitarii şi al dualităţii. Dar exista solutii. Dacă absorbiţi cuvintele lui Maris în voi veţi simţi ca acesta este adevărul. să vă opriti în aceasta ceata şi sa priviti ceata deseori şi sa spuneţi cât este de densa aceasta ceata deoarece nu puteti vedea nimic şi sa fiţi insistenti – toate acestea nu va vor ajuta cu nimic. Ce va va ajuta este sa continuati sa mergeti, sa aveţi încredere ca aceasta ceata nu va poate rani. Măreţia înseamnă ca nimic nu vi se poate întâmpla. Ce anume vi se poate întâmpla? cât de des faceti ceva spontan în viaţa voastră de zi cu zi? când nu sunteţi stricţi cu voi? când va permiteţi să intraţi în bucurie şi să vă simţiţi măreţia? La aceasta măreţie ma refer . Dacă ati putea sa realizaţi toate acestea, foarte multe vi s-ar schimba. Aveţi un liber arbitru şi astfel trebuie sa decideti, în fiecare zi din nou. Indiferent cum veţi decide, aveţi încredere în copilul vostru interior, în lumina voastră divina.
Maris va cere sa nu va inchideti ochii şi sa respirati profund iubirea. Acordaţi-vă timpul pentru a intra pe deplin în voi. Este foarte important pentru Maris ca voi să vă înţelegeţi copilul interior şi să-l simţiţi. Când parasiti această încăpere, astăzi, veţi purta ceva în interiorul vostru care este maret şi unic. Lăsaţi să apară un soare. În acest soare simţiţi-va divinitatea, lumina voastră divina. Acum urmati energiile şi vibraţiile lui Maris. Doar lăsaţi ca totul sa se întâmple.
Va aflati pe o pajiste, dar nu puteti vedea prea multe deoarece s-a ridicat ceata iar vizibilitatea este redusa. Simţiţi cum este sa stati în aceasta ceata. Inca de la începutul timpurilor un reprezentant al iubirii v-a insotit şi el este cel care va va ghida prin aceasta ceata acum. Veţi vedea acolo copilul vostru interior. Lăsaţi-va ghidati de reprezentantul iubirii. Când va vedeti copilul interior priviti-l atent. Este trist? Rade? Doreşte iubirea voastră? Doar lăsaţi ca totul sa se întâmple. Acum, fără să vă ganditi prea mult, vreau sa-i dati copilului un nume. Acum, intrebati-va copilul ce are nevoie pentru a se simti iubit de voi . Imbratisati-va copilul interior. Veţi vedea şi veţi simţi cum ceata se dizolva şi dispare.
Măreţia înseamnă sa aveţi încredere în voi. Măreţia este în zambetul de pe fata voastră. Măreţia sta în a va acorda cate o placere. Măreţia înseamnă încrederea ca nimic nu vi se va întâmpla când acceptati solutia.
Stiu cât de des vi s-a spus cum trebuie să vă purtaţi, deseori şi în relaţiile cu partenerii de viaţa, cu părinţii sau copii voştri. Dar Maris doreşte să vă asigure ca, exact asa cum sunteţi, voi sunteţi măreţi, unici. Aceasta imagine, copilul în bratele voastre, mai pastrati-o o perioada şi aveţi încredere ca acest copil este prezent în voi şi este viu. El are nevoie de voi, iar voi aveţi nevoie de el. Permitati-va să faceţi uneori lucruri care sunt spontane.
Eu va vorbesc iar Sangitar repeta cuvintele pentru voi. Dar m-a rugat inainte sa repet ceva ce ea considera ca este foarte important. Doar faceti ceva în viaţa chiar dacă acel ceva pare sa nu aiba sens, doar faceti-l.
Sangitar a gasit un cantec pentru voi. Simplu, doar ascultati cuvintele cantecului.
AN’ANASHA

Contact

Telefon: 0744 274 582 
Email: info@scoalakryon.ro

 

We use cookies on our website. Some of them are essential for the operation of the site, while others help us to improve this site and the user experience (tracking cookies). You can decide for yourself whether you want to allow cookies or not. Please note that if you reject them, you may not be able to use all the functionalities of the site.