Noutăți

 

 

 

 

 
Kryon:
  • Schimbările din 2009
Iubirea Divina
  • Voi sunteţi Îngerii aurii
Eu sunt Kryon din serviciul magnetic şi întâmpin fiecare lucrător al luminii, copii ai Soarelui şi Pionieri ai Luminii care au venit aici pentru a absorbi cuvintele lui Kryon, perceptibile cu energia magnetică care este plina de iubire necondiţionată pentru voi. În timpul vostru a început un nou an şi este o onoare şi o bucurie pentru Kryon să vă transmita mesajele despre ce anume se va schimba în acest an pentru oameni şi pentru Lady Gaia.
Dar, pentru început, Kryon doreşte să vă transmita mesajul ca este posibil în orice moment ca sunetul perfect sa se auda, ca Lady Gaia sa anunte ca este pregătita şi Ascensiunea să aibă loc.
Dar acum, în prezent, în acest moment, Kryon doreşte să vă pregateasca pentru acest an. Când absorbiţi mesajele lui Kryon adanc în sufletul vostru şi va deschideti inima pentru ceea ce auziti , doar atunci veţi intelege. Doar conştiinţa voastră de suprafaţă nu va fi suficienta pentru a cuprinde toate aceste schimbări. Din acest motiv Kryon va cere sa nu incercati acest lucru deoarece, în timp ce cuvintele lui Kryon va sunt transmise, energia iubirii magnetice va curge în acelaşi timp. Acest an este anul magnetismului. Va fi anul deciziilor. Este un an de scindare. Este un an agresiv. Va fi un an plin de contradictii. Va fi un an plin de contraste, dar mai mult decat toate acestea va fi un an magnetic  şi se va ajunge la multe efecte magnetice. Toti oamenii de pe Pământ vor trebui sa decida , şi vor putea hotari anul acesta sau următorul, atat timp cât sunetul perfect nu se va auzi.
Energia magnetică este noua energie şi este nevoie de ea pentru a aduce planeta înapoi în câmpurile magnetice divine. Iradiatiile magnetice vor cobori spre voi mult mai des ceea ce va duce la schimbări în creierul vostru. Prin iradiatiile magnetice, nervii se vor schimba. Se vor forma câmpuri magnetice în sinapse, iar sinapsele se vor uni. La un anumit moment, poate nu în prima jumatate a anului , doctorii vor realiza acest lucru, dar nu vor intelege ce înseamnă. Aceasta energie magnetică este necesara deoarece este purtătoarea Noilor Timpuri.
Ce înseamnă pentru oameni când atat de multe se schimba în creierul lor? Kryon a spus, este un an al contrastelor, un an al deciziei. Pentru oamenii care se deschid spiritual pentru energie şi pentru iubire – şi aici este subliniat faptul ca se întâmpla indiferent de calea aleasa –aceste schimbări vor avea ca efect manifestarea mult mai rapida a gândurilor. În acest an vor avea loc multe vindecari spontane, mai multe ca niciodată pana acum. Dar oamenii care isi inchid mintea , oamenii care nu cred în lumina divina din ei, oamenii care se apropie de tot ceea ce intalnesc doar cu intelectul, din păcate, aceşti oameni – nu toti, dar mulţi dintre ei – se vor confrunta cu multe boli, boli de care nici doctorii nu au mai auzit deoarece ei nu pot suporta noua iradiere şi simptomele fizice implicate. O alta consecinţa este ca, în special, medicina şi doctorii vor alege sa inteleaga că există ceva ce nu poate fi explicat.
Prin iradierea magnetică se va ajunge la mai multe simptome fizice. Stiu ca toate acestea suna foarte rau pentru voi când le auziti, dar credeti-ma, şi ascultati cuvintele lui Kryon : Aceasta energie magnetică este necesara pentru a aduce planeta înapoi acasa , iar corpurile care nu s-au expansionat, celulele care nu se intorc spre lumina şi iubire, oamenii care nu isi deschid inimile şi refuza, se vor confrunta cu alergii, inflamatii şi, mai presus de toate, cu boli ale sangelui foarte rare care nici nu sunt cunoascute inca de medicina. Dar oamenii care sunt deschisi , chiar dacă nu urmeaza nici o cale spirituală, doar au inima deschisa şi sunt plini de iubiresi nu neaga faptul că există în ei lumina divina, pentru toti aceşti oameni vor avea loc vindecari spontane – nu pentru toti, dar pentru foarte multi.
Prin curgerea energiei magnetice, acesta va fi anul în care oamenii vor trebui sa hotarasca. Totul este aranjat pentru ei, deoarece prin conexiunile planetare pe care le-am creeat în reţeaua magnetică , al treilea nivel al corpului de lumina a fost activat pentru fiecare om de pe Pământ. Prin urmare este garantat faptul ca fiecare om, indiferent unde trăieşte, unde este pe Pământ, are posibilitatea sa experimenteze Ascensiunea planetara în propriul sau corp în deplina frumusete, abundenţa şi bucurie.
Va fi un an al conflictelor. Pentru lucrătorii luminii se va ajunge la lupte interioare şi exterioare. Se va ajunge la mai multe atacuri militare. Şi aici este important sa luati o decizie. Lupta interioara cu care se confrunta mulţi lucrători ai luminii este declansata de emotiile care sunt activate de Luminiile Solare şi de Seminţele Stelare care lucrează la reţeaua de iubire care a fost creeată. Lucrătorii în lumina vor observa ca multe lucruri nu vor mai merge la fel de bine în viaţa lor de zi cu zi. Ei simt foarte clar ca trebuie sa decida pentru ei , sa iasa din îndoială şi sa intre în încredere, în încrederea din ei deoarece aveţi totul în voi , deoarece sunteţi purtătorii luminii. Veţi simţi cum infloreste aceasta iubire în voi.
Va fi, de asemenea, şi un al iubirii umane deoarece iubirea umană este foarte importanta pentru întreaga energie a planetei şi pentru conştiinţa lui Lady Gaia. Oamenii, cuplurile care sunt în dizarmonie nu vor mai sta impreuna. Pe de alta parte vor exista mai multe relaţii umane deoarece tot mai mulţi oameni vor fi pregătiţi să-şi indrepte atentia adevărului şi adevăratelor lucruri care conteaza atunci când intra intr-o noua relatie. Ei se vor simţi atrasi, intelesi şi iubiti exact asa cum sunt.
Odata, evreii au luat asupra lor întreaga karma a Pământului, chiar dacă pentru voi este dificil de inteles. Ei se lupta, şi chiar dacă acest lucru pare a fi ceva teribil pentru mulţi oameni, ei o elibereaza, în acest mod,  pe Lady Gaia şi Pământul de anumite conexiuni şi reţele karmice. Prin aceasta eliberare este garantata dezvoltarea planetei şi ridicarea energiei care este necesara realizării Ascensiunii.
Vor fi descoperite noi tipuri de plante. Oamenii de stiinta vor observa anumite perceptii energetice şi vor fi eliberati de mandria lor. În acest an ei vor intra în contact cu oamenii care sunt în contact cu lumea spirituală pentru a primi explicatiile necesare intelegerii tuturor acestor fenomene.
Un alt contrast va fi cel dintre seceta şi ploi torentiale. Pe tot Pământul vor avea loc mari cutremure.
Vreau ca fiecare dintre voi sa inteleaga ca acesta va fi anul realizării şi a dezvoltarii conştiinţei. Este un an al vostru, al bucuriei, iubirii umane, al sanatatii, abundentei şi libertatii.
Sistemul economic va colapsa mai mult pe tot Pământul. Vor avea loc devalorizari ale monedelor, dar, totuşi, este o dezvoltare spre o viaţa mai buna, deoarece adevărata viaţa, pentru voi, incepe doar când Ascensiunea va avea loc. Exista multe lucruri pe care intelectul vostru nu le poate intelege, dar sufletul vostru simte adevărul şi iubirea lui Kryon. Puternice curente de energie vor aparea pe Pământ ca reţele de lumina. Va fi un an în care oamenii vor putea cu greu să-şi nege Sinele. Este un an în care mastile lor vor cadea. Oamenii se vor recunoaşte prin adevăratele lor sine, prin frumusetea ochilor, prin oglindirile sufletului. Veţi percepe zambetele care va sunt adresate mult mai diferit ca inainte şi veţi simţi chiar şi mesajele lumii spirituale, le veţi simţi şi percepe mult mai intens în acest an . Înalţii Consilieri ai Luminii au hotărât să vă ofere un dar cu ocazia inceperii acestui nou an, un dar pe care dacă sunteţi pregătiţi să-l acceptati, va aduce posibilitatea de a va simti mai bine Sinele divin. Astfel, veţi fi încărcati cu lumina divina de diferite frecvenţe din cele mai înalte lumini. Va va fi încărcat Corpul de Lumina şi celulele corpului fizic.
Faceti-va confortabili şi respirati profund, de trei ori lumina. În timp ce simţiţi Sinele vostru divin foarte profund în voi, deveniti conştienţi ca sunteţi parte din Sursa divina, ca Forta şi Puterea  sunt în voi. Vom incepe să vă transmitem aceasta lumina divina voua fără cuvinte, exact atat cât este potrivit şi bine pentru voi în acest moment. Bucurati-va de aceste momente care pot schimba atat de multe în voi.
(câteva momente de meditaţie ascultand sunetele)

https://youtu.be/FHG2oizTlpY
Numiti-ma Iubire Divina. Descrieti-ma ca Sursa Divina. Simţiţi-ma cu iubirea divina, iubiti copii umani!
Cine sunteţi voi? Ce sunteţi voi? De unde veniti? Unde mergeti? Iubirea Divina va cunoaste de la începutul timpului. Voi sunteţi lumina divina de pe Pământ. Voi radiati spre un nou răsărit, spre o noua vreme plina de aur şi de iubire. Voi sunteţi ceea ce sunt eu. Insasi iubirea divina. Aveţi curaj şi încredere pentru a simti aceasta lumina divina în voi. Nu va negati bucuria şi lacrimile. Dansati şi cantati în noul răsărit deoarece norii au disparut de mult timp. Razele soarelui va incalzesc pielea. Va ating când va treziti dimineata deoarece sunt fratii voştrii. Îngerii stelari sunt cei care va însoţesc în noua zi. Atat de des a trebuit sa experimentati şi sa vi se zica mereu ca aceasta sau aceea nu sunt posibile. Unora dintre voi chiar li s-a spus: V-ati nascut pentru a suferi. Va spun, eu, Iubirea Divina : Voi ati fost nascuti ca îngeri Aurii. Ati fost nascuti pentru a trai aceasta zi plini de bucurie, cu toata iubirea şi să ştiţi ca exact aceasta zi va fi cea mai fericita din viaţa voastră. Astfel va fi în fiecare zi. Va iubim imens de mult. Noi va aducem înapoi acasa. Veţi experimenta aceasta. Noul Pământ va veni precum un nou răsărit, plin de iubire şi puritate. Nu veţi mai purta nici o grija în voi deoarece veţi sti: Voi sunteţi sursa divina, îngerii aurii de pe Pământ. Toate durerile şi suferinţele vor fi uitate. Plini de devotament voi veţi întâmpina ziua ca un nou răsărit în claritate şi frumusete. Astfel sa fie.
AN’ANASHA.

Contact

Telefon: 0744 274 582 
Email: info@scoalakryon.ro

 

We use cookies on our website. Some of them are essential for the operation of the site, while others help us to improve this site and the user experience (tracking cookies). You can decide for yourself whether you want to allow cookies or not. Please note that if you reject them, you may not be able to use all the functionalities of the site.