Lord Sananda:
  • Valurile de binecuvântare, intenţiile şi manifestarea energiilor, iertarea, îndepărtarea intenţiilor care nu vă mai servesc
Melek Metatron:
  • stabilirea noilor intenţii, manifestarea lor                      
  Eu sunt Lord Sananda şi vă întâmpin prin cuvintele OMAR TA SATT. Prin măreţia vibraţiei, prin lumina fiinţei mă întorc spre voi şi vă înconjor cu o iubire imensă. Sunteţi Lumina Divină pe Pământ şi acum, în acest moment, sunteţi integraţi în gândurile câmpului iubirii colective. Mai mult decât orice cuvânt este energia care vă aduce daruri, fiinţă, lumină, care vă deschid şi vă aduc pace. Mai mult decât puteţi realize, această iubire colectivă este cel mai mare dar pentru voi.
Vom face această meditaţie puţin mai diferită faţă de cum sunteţi obişnuiţi. Isus Christos doreşte să vă pregătească, să acceptaţi cel mai mare dar: valurile de binecuvântare ale câmpului gândurilor divine. Aceste valuri de binecuvântare provin din cea mai înaltă energie şi conţin intenţia imensei iubirii. Ele se conectează cu câmpurile voastre de energie, nu au doar un efect de purificare, ci vă şi ridică la un status de revelaţie şi mântuire. Dacă aceste energii ar putea fi exprimate în imagini, aţi fi coplesiţi de multitudinea de daruri cuprinse în aceste valuri de binecuvântare. Deseori vă gândiţi, că v-aţi mai simţit în acest mod şi înainte. Dar credeţi-mă: cu fiecare minut care trece din timpul vostru liniar energia lui Lady Gaia se schimbă şi astfel şi energia voastră. Valurile de binecuvântare conţin de fiecare dată un cadou personal pentru fiecare dintre voi. Intenţia poartă energie, spiritul se manifestă iar câmpul gândurilor divine curge.
Eu privesc în fiecare suflet şi vă recunosc pe fiecare dintre voi. Chiar dacă percepeţi aceste cuvinte, tot nu puteţi înţelege ce se întâmplă când Isus Christos priveşte în profunzimile sufletului vostru şi vede ceea ce sunteţi cu adevărat. Cunosc structura, sunetul şi culoarea fiecăruia dintre voi. Văd totul în voi: divinitatea şi iubirea.
Cât de des încercaţi să înţelegeţi Universul? Încercaţi să înţelegeţi dualitatea voastră. Doar atunci puteţi aprecia ceea ce înseamnă cosmosul. Iesirea din dualitate poate avea loc doar atunci când înţelegeţi cât  de captivi sunteţi în realitatea voastră.
Înainte ca Isus Christos să vă vorbească despre intenţia voastră, conexiunea cu spiritul vostru, manifestarea energiilor, şi astfel, despre situatia voastră reală, este important să vă deschideţi şi să absorbiţi frecvenţele iubirii. Atât de mulţi oameni poartă în interiorul lor intenţii şi gânduri, dar atenţia lor nu este tot timpul îndreptată asupra lor. Imaginaţi-vă că toate intenţiile şi gândurile oamenilor ar fi vizibile, că oamenii ar purta gândurile şi energiile în faţa lor, ca nişte semne. Dar, la un anumit nivel energetic astfel se şi întâmplă. Cât  de des formulează oamenii intenţii pentru anumite motive ale minţii şi sunt apoi surprinsi de situaţia din viaţa lor? cât  de multe gânduri sunt în mintea voastră? cât  de multă energie trimiteţi în exterior?
Pentru a creea viaţa, pentru a trăi principiile creative din voi, trebuie să formaţi intenţia iubirii. Intenţia este ceva foarte important şi esenţial  în realitatea voastră, deoarece trimite o vibraţie care este recunoscută de fiinţele spirituale. Dar intenţia voastră are nevoie şi de conexiunea cu spiritul vostru. Dacă este pentru binele sufletului vostru, iar voi chemaţi o a treia frecvenţă, o mare lumină, trei energii diferite se concentrează. Dacă vă îndreptaţi atenţia spre această intenţie, fără a vă îndoi de ea, atunci principiul divin se creează, se manifestă. Dar voi aţi creeat intenţii în viaţa voastră, care nu mai sunt de ajutor pentru voi, la acest moment. Câteodată nu sunteţi conştienţi că aţi formulat o intenţie care s-a manifestat deja în câmpul vostru de energie. Şi multe asemenea intenţii vă pot bloca adevărata intenţie.
Energiile care se manifestă în jurul vostru şi care provin din gândurile vostre sunt raze energetice. Când vă întâlniţi cu alţi oameni, deseori vă conectaţi cu intenţiile lor. De exemplu, anumite energii şi intenţii se conectează unele cu altele atunci când doi oameni se îndrăgostesc. Dar câteodată, intenţiile care se conectează sunt neplăcute pentru voi. Nu puteţi înţelege ce se întâmplă, deoarece nu mai sunteţi conştienţi că aţi formulat o astfel de intenţie la un moment dat.
Astăzi prin valurile de binecuvântare, după ce veţi intra în intenţia profundă de iubire,  Melek Metatron va colecta toate intenţiile care nu vă mai servesc. Puteţi aprecia acest dar imens, prin care este creeat spaţiu, situaţiile neplăcute se vor rezolva, iar cu libertatea obţinută astfel puteţi formula noi intenţii în vibraţia noilor timpuri. Şi acest lucru îl vom face astăzi împreună.
A înţelege dualitatea, este puţin cam dificil pentru voi, câteodată. Vă voi da un exemplu, doar unul dintre miile de exemple. Ce înseamnă, când noi vă spunem să iertaţi ? Cum vă face să vă simţiţi mai ales dacă sunteţi într-o situaţie în care cineva pare că v-a facut ceva teribil de rău sau v-a rănit? Poate sunteţi furiosi din această cauză, iar noi vă spunem să iertaţi. Câteodată acest lucru pare greu de înţeles. Dar când noi vă spunem să iertaţi, acest lucru înseamnă să renunţaţi la energiile repetitive care nu va fac bine. Deoarece atunci când iertaţi şi daţi drumul acestor supărări aceste energii nu vă vor mai deranja. Atâta timp cât  nu puteţi da drumul anumitor energii, vă veţi confrunta cu principiul dualităţii şi repetiţiei. Astfel veţi experimenta situaţii similare în care veţi fi rănit. Deci, iertarea este renunţarea la energiile repetitive care nu vă aduc nimic bun. Aceasta înţelegere a dualităţii este foarte importantă, deoarece doar când veţi înţelege vă veţi putea deschide  pentru adevărul şi binele dorit pentru voi. Cu bucurie, noi vedem noile timpuri apropiindu-se. Pentru a putea înţelege procesul ascensiunii trebuie să înţelegeţi şi dualitatea. şi, spre deosebire de dualitate, principiul divin este foarte simplu.
Lord Sananda a menţionat, faptul că intenţiile se conectează unele cu altele, atunci când oamenii se întâlnesc. Astfel vă puteţi imagina cum se conectează unele cu altele şi energiile colective. Există oameni care încearcă să împrăştie energii collective, care nu sunt bune pentru voi. De exemplu, de ce credeţi că ştirile pe care le auziţi sau le citiţi zilnic sunt pline de frică? De ce auziţi sau citiţi atât de rar ştiri pline de iubire, pozitive? Există oameni care sunt conştienţi de ceea ce poate face puterea colectivă. Intenţiile colective care se conectează unele cu altele au o putere şi mai mare. Dar energiile iubirii au cea mai mare putere, şi chiar şi acei oameni ştiu acest lucru. Când energiile colective se conectează în iubire, se formează cea mai înaltă formă a divinităţii. Lumina face ca Pământul să strălucească iar lui Lady Gaia să-i crească aripi.
Aţi auzit atât de multe deja de la lumea spirituală, dar rareori este menţionat ceva de o extremă importanţă. Atunci când intenţiile se conectează unele cu altele, există ceva care poate împiedica acest lucru. Ştiţi că omul, ca Lumină Divină, poartă în interior un grup personal de îngeri. Dar îngerii au voie să lucreze doar când li se permite. Există o singură excepţie numită îngerul păzitor. Ce credeţi, cât  de des lucrează îngerul vostru păzitor în corpul vostru energetic? El este ca un scut în faţa energiilor care vă atacă. Astfel, vă puteţi explica de ce în anumite situaţii periculoase pentru viaţa voastră, este astfel consimţit de sufletul vostru, să nu vi se întâmple nimic rău. Chiar şi Lady Gaia are un înger păzitor, care nu va permite niciodată, ca planeta să fie distrusă de mâna omului.
Înainte ca Melek Metatron să trimită peste voi valurile de binecuvântare, Lord Sananda ,vă cere să respiraţi profund în voi, imensa  iubire pe care v-o trimite. Acordaţi-vă puţin timp pentru a merge în mijlocul centrului vostru.
V-am spus: privesc în fiecare suflet. Ştiu cât  de des, indiferent de motiv, aţi avut gânduri repetitive în viaţa voastră. Prin acestea s-au format intenţii care s-au manifestat în viaţa voastră, dar care nu vă mai servesc acum. Acum este foarte important ca din profundul sufletului vostru să acordaţi permisiunea, ca Melek Metatron să adune toate intenţiile care nu vă mai servesc, în reţeaua sa de platină şi să le înlăture din câmpul vostru energetic. Deoarece această intenţie şi permisiune sunt foarte, foarte importante,  vă cer să respiraţi profund din nou. În interiorul vostru vorbiţi cu Melek Metatron din inimă. Folosiţi cuvinte simple şi spuneţi-I lui Melek Metatron , că are permisiunea de a lua intenţiile care nu vă mai servesc şi de a vă elibera de ele. În acelaşi timp, Isus Christos va trimite peste voi energia mântuirii. Apoi vor urma valurile de binecuvântare. Acordaţi-vă timpul necesar şi alegeţi cuvintele corecte.
Acum aşezaţi-vă mâinile pe picioare cu palmele în sus. Singure, toate canalele voastre se deschid. Eliberarea voastră de aceste energii care nu vă mai servesc, creează libertate şi spaţiu pentru noi intenţii. Vă veţi simţi palmele arzând, deoarece Melek Metatron va începe acum procesul de colectare a energiilor, iar Isus Christos lasă energiile mântuirii să curgă peste voi. După ce veţi primi valurile de binecuvântare, Melek Metatron va formula o nouă intenţie în fiecare dintre voi, şi astfel, în colectiv. Astfel, primiţi acum Valurile de binecuvântare. Ridicaţi-vă în picioare şi ţineţi palmele îndreptate în sus.
Melek Metatron, numit Ochiul lui Dumnezeu, v-a adus valurile de binecuvântare în numele tutuor frecvenţelor cuprinse în Câmpul Gândurilor Divine. Intenţiile care nu vă mai servesc au fost înlăturate în reţeaua de platină a frecvenţei luminii. Corpul vostru energetic este mai eliberat, mai frumos şi mai luminos ca înainte. Acum, voi hotărâţi, oameni divini, cu cât ă grijă şi cu cât ă conştiinţă veţi manifesta noi intenţii. Aceastea ar trebui să vină din profunzimile sufletului vostru, deoarece o intenţie care provine din iubire şi divinitate este ca o rază aurie. Când se conectează cu Sfântul Spirit al sinelui vostru, ceva se creează din această energie. Nu vă limitaţi singuri. Alţi oameni vor încerca să vă limiteze spunându-vă, că aceste lucruri nu sunt posibile. Dar noi nu vă limităm. Formulaţi intenţii din iubire şi deveniţi conştienti, că dacă integrati fiinţele luminoase în acelaşi timp, intenţiile se vor manifesta în viaţa voastră de zi cu zi. Câteodată, momente aparent întâmplătoare din viaţa voastră sunt cele care se potrivesc cel mai bine cu intenţia creeată de voi. Aveţi curajul să apreciaţi ceea ce viaţa vă oferă şi nu refuzati acest dar.
Ştiu că mâinile voastre ard. Multă energie cosmică a mântuirii este vizibilă în corpul vostru energetic. Metatron va cere din nou să vă aşezaţi mâinile pe picioare cu palmele în sus . Canalele vă sunt deschise, aşa că respiraţi profund în sufletul vostru încă odată Energia iubirii se expansionează în toate direcţiile, ca un soare. Simţiţi profunzimea iubirii voastre, a divinităţii voastre. În centrul acestui soare formulaţi o intenţie. Este decizia voastră, care este această intenţie. Simţiţi-vă liberi să alegeţi ceva omenesc. Nu vă limitaţi. Formulaţi-vă intenţia în interiorul vostru, prin cuvinte simple şi clare.
Din această intenţie va izvorî o rază aurie. Cu cât  trimiteţi mai multă energie în ea, cu atât mai mult aceasta rază aurie va creşte. Puteţi face acest lucru deseori, în orice moment când sunteţi centraţi în iubirea din voi. Acum concentraţi-vă atenţia pe al treilea vostru ochi şi cereţi spiritului din voi să se conecteze cu intenţia formulată în imensa iubire sacră. Apare o noua rază aurie care se conectează cu raza intenţiei. Acum respiraţi profund încă odată. Chemaţi Îngerul Graţiei şi acordaţi-i permisiunea de a se conecta la raza intenţiei voastre şi la sfântul vostru spirit. Se va naşte o trinitate.
Astfel conexiunea a fost stabilită şi cu cât  trimiteţi mai des energie în aceasta, cu atât mai mult această conexiune se va expansiona. Să nu vă îndoiţi că această conexiune se va manifesta în viaţa voastră.
Astfel vom rosti împreună cuvintele: Ehyeh Asher Ehyeh, Ehyeh Asher Ehyeh, Ehyeh Asher Ehyeh, So’Ham.În Imensa iubire Melek Metatron rosteşte cuvintele A ni O’heded O’drach.
Astfel este. AN’ANASHA. 

https://www.youtube.com/watch?v=8AmrjxoDB_M

Contact

Telefon: 0744 274 582 
Email: info@scoalakryon.ro

 

We use cookies on our website. Some of them are essential for the operation of the site, while others help us to improve this site and the user experience (tracking cookies). You can decide for yourself whether you want to allow cookies or not. Please note that if you reject them, you may not be able to use all the functionalities of the site.