Noutăți

 

 

 

 

 

AMBA

 • Parintii cosmici sunt Mihail si Myriel
 • Apartine frecventei Ingerilor
 • Cu cat va conectati mai mult cu numele vostru cu atat mai mult veti simti energia originala. In principiu, la origine sunteti formati din vibratie, sunet si culoare, dar esenta, originea voastra este unica. Cu toate acestea, datorita limitarilor din limbajul uman, un nume care exprima originea  poate avea multe insemnatati.

Sinele Inalt :

 • Mihail : Atributele ingerului Mihail sunt energiile de curatare, curajul de a actiona, realizarea ritualurilor, cunoasterea si intelepciunea.

    Copiii Ingerului Mihail simt frecvent o conexiune cu magia iar energiile lor sunt foarte curate. In dualitate deseori se simt confuzi si este dificil pentru ei sa se concentreze. Dar, cand se trezesc, sunt hotarati si lucreaza in intreaga lor constienta. Oamenii care izvorasc din aceasta origine poarta o energie perfect curata.

 • Myriel : atributele ei sunt realizarea ritualurilor, ridicarea energiilor si ajutarea oamenilor de a calatori cu Merkaba lor.

Myriel este Inalta Preoteasa a Piramidei din Giza. Ea lucreaza in Teltos. A fost prima discipola a lui Merlin. Poarta foarte mute energii in interior pe care le transmite copiilor ei, care poarta in interiorul lor deseori o predispozitie pentru magie, sunt buni vindecatori si realizeaza initieri. In dualitate au deseori probleme cu iubirea umana chiar daca poarta in interiorul lor o mare dorinta de a iubi. Nu isi lasa partenerii sau alti oameni sa se apropie prea tare de ei. Simt foarte multe energii.

Cand acesti oameni se trezesc, abilitatile lor magice devin active si isi simt puterea si forta. Se simt foarte atrasi de magie si vindecare. Sunt maestri in ridicarea energiilor. Iubesc ritualurile si le realizeaza cu mare dedicare. La un moment dat ei si-au gasit calea si nimic sau nimeni nu poate sa schimbe acest lucru.

 • Frecventa Ingerilor este cel mai mare camp din Univers. Oamenii care provin din aceasta frecventa au foarte multe abilitati. In special ei se disting printr-o foarte buna impamantare, sunt constiinciosi si de incredere.

Esenta pe care o purtati ca mare lumina pe Pamant este ancorata intr-un camp de energie din Univers. Acest camp de energie este numit origine de catre lumea spirituala. Aceasta origine contine totul, intreaga ta matrice cat si scopul pentru care acest camp energetic a fost creeat. Odata, o parte din acest camp energetic a fost separat pentru a se experimenta in mai multe feluri si pentru a se incarna. Aceasta este inima divina pe care o porti in interiorul tau. Este unica si formeaza personalitatea, abilitatile si divinitatea ta. Aceasta origine din care provi  a fost creeata in Univers de catre parintii tai cosmici.

 Parintii tai cosmici au atributele lor speciale pe care ti le-au transmis in procesul creeatiei. Este similar cu parintii tai de pe Pamant de la care ai mostenit anumite gene. Informatia ca fiecare om are proprii sai parinti cosmici se extinde tot mai mult in toata lumea. Este important sa sti ca fiecare origine a primit , odata cu creearea ei , un nume original. In timpul celor 48 de Pasi este mentionat tot mai des cat este de important numele tau original deoarece contine vibratia care decodifica ADN-ul tau si te face constient de Sinele tau Divin. Cei 36 de Inalti Consilieri ai Luminii au transmis mesajul ca datorita cresterii vibratiei lui Lady Gaia, parintii cosmici vor avea un tot mai mare efect si ca in special Pionierii Luminii vor simti atributele parintilor lor cosmici mai mult. Sunt intrebata deseori de ce fiintele spirituale poarta atribute diferite. Doresc sa va vorbesc despre acest lucru.

  Fiecare fiinta din Univers are propria sa sarcina de indeplinit si este in frecventa sa. Deoarece toate fiintele lucreaza impreuna in iubire, exista o unitate de care sunteti legati. Stiti ca Realitatea Divina si dualitatea sunt diferite. Dar cu cat stati mai mult in realitatea Divina si absorbiti energia Realitatii Divine, cu atat mai puternic puteti simti atributele parintilor cosmici si apoi le puteti exprima in dualitate.

 

LARA'ANA

 •  Parintii cosmici: Rafael si Shakti
 •  Originea: frecventa Ingerilor.

   Parintii tai au pus in acest nume tot ceea ce esti: toate abilitatile tale, scopul si puterea ta. Cu cat te conectezi mai mult cu numele tau cu atat mai mult vei simti aceasta energie originala. In principiu trebuie sa sti ca la origine esti formata din vibratie, sunet si culoare. Cu toate acestea, esenta, originea ta sunt unice. Astfel, datorita limbajului uman limitat, un nume care exprima originea ta poate avea semnificatii diferite. Dar esenta ta este unica.

   Iti dorim multa putere si bucurie prin aceste mesaje.

 INTERPRETARE

 •  Rafael:

 Atributele Ingerului Rafael sunt : transmisia de energie vindecatoare, stimularea si intarirea acesteia.

 Ingerul Rafael este un inger al vindecarii. Aduce vindecare la toate nivelurile.Copiii Ingerului Rafael sunt purtatori de energie vindecatoare si o pot transmite. In dualitate, acesti oameni sunt predispusi simptomelor fizice si nu stiu care sunt abilitatile lor. Cand se trezesc, devin foarte radianti si aduc multa vindecare, stabilitate si intarire.Infaptuiesc deseori purificarea Pamantului.  Acesti oameni sunt foarte dedicati si au abilitatea de a invata pe altii.

 •  Shakti:

 Atributele lui Shakti sunt duiosia, intentia si determinarea.

 Shakti este purtatoarea puterii feminine. Prin iubire lasa spiritul vindecarii sa fie experimentat.Este ca o mama, purtand principiul sigurantei, al echilibrului interior.  Shakti este in acelasi timp iubitoare si puternica. Fiintele creeate de Shakti au fost profesori si conducatori in multe incarnari. In dualitate acesti oameni cred deseori ca vad si simt prea putin. Cateodata intelectul lor puternic le sta in cale iar unii isi dau drumul sentimentelor cu mare dificultate.

 •  Frecventa Ingerilor:

 Frecventa Ingerilor este cel mai mare camp din Univers. Oamenii care provin din Frecventa Ingerilor sunt oameni cu foarte multe abilitati. Cel mai mult se disting prin buna impamantare, prin constiinciozitate si prin siguranta lor.

 

Alte exemple de părinți cosmici: 

Chamuel:

Atributele Îngerului Chamuel sunt iubirea de sine şi a tuturor oamenilor. Chamuel poartă şi atributele păcii şi poate elibera oamenii de tipare profund ancorate. El deschide centrul inimii, cruste foarte bine ancorate pot cădea. Are un mare efect de sprijin în meditaţie.

Îngerul Chamuel este purtătorul celei mai mari stele tetraedru din univers. Este un purtător al iubirii necondiţionate. Copiii Îngerului Chamuel sunt foarte sensibili şi posedă multă carismă. Au abilitatea de a deschide porţile inimilor şi să aducă vindecare la nivel emoţional. În dualitate sunt deseori vulnerabili şi găsesc dificilă exprimarea sensibilităţii lor.

Shakti:

Atributele lui Shakti sunt duioşia, intenţia şi determinarea.

Shakti este purtătoarea puterii feminine. Prin iubire lasă spiritul vindecării să fie experimentat.Este ca o mamă, purtând principiul siguranţei, al echilibrului interior.  Shakti este în acelaşi timp iubitoare şi puternică. Fiinţele creeate de Shakti au fost profesori şi conducători în multe încarnari. În dualitate aceşti oameni cred deseori că văd şi simt prea puţin. Câteodată intelectul lor puternic le stă în cale iar unii îşi dau drumul sentimentelor cu mare dificultate.

Merlin:

Atributele lui Merlin sunt manifestarea energiilor, aducerea energiilor divine, divulgarea întelepciunii antice şi întărirea energiilor.

Merlin este un conducător şi un maestru al magiei. În timpurile Avalonului a antrenat foarte mulţi magicieni şi a hirotonisit înalţi preoţi. A fost un maestru foarte corect şi foarte strict. Oamenii care erau instruiţi de Merlin aveau un statut special. Deoarece se abuza foarte mult de forţa magiei în acea perioadă, Merlin a fost foarte atent în a-şi proteja elevii de aceste abuzuri.In dualitate majoritatea copiilor lui Merlin poartă în subconştient frica de a abuza de măreţia lor şi trec prin foarte multe procese dacă este nevoie să-şi lase deoparte măreţia divină. Deseori se gândesc că nu sunt suficient de buni şi îşi neagă minunatele abilităţi.

Când se trezesc, devin conştienţi de măreţia lor şi o folosesc pentru binele oamenilor. În general sunt magicieni minunaţi şi sunt foarte pricepuţi în a construi şi trimite energii.

Myriel:

Atributele ei sunt realizarea ritualurilor, ridicarea energiilor şi ajutarea oamenilor să călătoarească cu Merkaba lor. 

Myriel este Înalta Preoteasă a Piramidei din Giza. Ea lucrează în Teltos. A fost prima discipolă a lui Merlin. Poartă foarte multe energii în interior pe care le transmite copiilor ei, care poartă în interiorul lor deseori o predispoziţie pentru magie, sunt buni vindecători şi realizează iniţieri. În dualitate au deseori probleme cu iubirea umană chiar dacă poartă în interiorul lor o mare dorinţă de a iubi. Nu îşi lasă partenerii sau alţi oameni să se apropie prea tare de ei. Simt foarte multe energii.

Noah:

Atributele lui Noah sunt : echilibrul sufletesc, vitalitatea şi neutralitatea.

Calităţile lui Noah şi Lumina cuprind energiile vindecătoare şi abilitatea de a menţine energiile luminoase. În dualitate, aceşti oameni au nevoie de puţin timp pentru a-şi recunoaşte calea. Din păcate ei se îndoiesc mereu de ei. Cu cât  se expansionează mai mult şi se trezesc cu atât mai puternic simt adevărul, deseori mai mult ca alţii. Imediat ce s-au hotărât ei dovedesc o mare dedicare. Sunt deseori oameni care lucrează ca vindecători, artişti sau muzicieni.

Lumina:

Atributele lui Lumina sunt transmiterea energiei vindecătoare şi ridicarea energiilor.

Lumina cuprinde o foarte mare putere de vindecare, din acest motiv aceşti oameni au lucrat deja ca vindecători în multe încarnari. Au multe abilităţi diferite şi sunt foarte sinceri.

In dualitate, aceşti oameni au nevoie de puţin timp pentru a-şi recunoaşte calea. Din păcate ei se îndoiesc mereu de ei. Cu cât se expansionează mai mult şi se trezesc cu atât mai puternic simt adevărul, deseori mai mult ca alţii. Imediat ce s-au hotărât ei dovedesc o mare dedicare. Sunt deseori oameni care lucrează ca vindecători, artisti sau muzicieni.

Sanat Kumara:

Atributele lui Sanat Kumara sunt transformarea energiilor pământului, iubirea necondiţionată pentru Lady Gaia, demnitatea şi marinimia.

 Copiii lui Sanat Kumara sunt în general, foarte apropiaţi de energia pământului. Două dintre cele mai importante abilităţi ale lor este realizarea ritualurilor şi vindecarea energiilor pământului. Au o puternică conexiune cu Isus.

În dualitate, deseori se simt nefericiţi între oameni şi merg deseori în natura. Când se trezesc devin buni conducători deoarece sunt foarte marinimosi şi drepti.

Isus:

Atributele lui Isus sunt de a aduce şi ancora energiile mântuirii, dedicarea şi iubirea necondiţionată. Isus Christos poartă atributele siguranţei şi protectiei pentru oameni, recunoaşterea propriului Sine şi acţiunea în conformitate cu propriul adevăr.

Copiii lui Isus poartă abilitatea de a transmite energiile iubirii şi de a realiza iniţieri. În dualitate, aceşti oameni sunt deseori trişti şi plini de dorinţă. Majoritatea sunt oameni cu inima deschisă care, din păcate, permit uneori ca lumea să profite de ei.

Cu cât se expansionează şi se trezesc mai mult, cu atât mai intens pot trai în putere, în iubire şi empatie. Marea majoritate lucrează în grupuri şi realizeaza iniţieri. Ei inteleg cu inima şi sunt foarte răbdători şi modeşti.

Lady Nada:

Atributele lui Lady Nada sunt devotamentul, iubirea necondiţionată, deschiderea porţilor inimilor şi uşurarea suferinţelor şi grijilor.

Shiva:

Shiva a fost ridicată la statutul de zeu. Atributele sale sunt intenţia clară, curajul de a acţiona, pacea şi mărinimia.

Shiva transformă ego-ul şi ajută sufletul să-şi împlinească sarcina. Aduce realizarea ca doar Realitatea divină există.

In dualitate, copiii lui Shiva sunt deseori în conflict cu ei înşişi dar şi cu ceilalţi. Deseori au îndoieli şi sunt foarte stricţi cu ei. Imediat ce se expansionează şi se trezesc tot mai mult, devin oameni care luptă pentru o cauză cu o mare iubire şi dedicare. Au o incredibilă răbdare şi foarte puţine frici.

Melek Metatron:

Atributele lui Melek Metatron sunt : înţelepciunea, cunoaşterea, curajul, forţa şi puterea.

Melek Metatron este “Ochiul lui Dumnezeu”, principiul creaţiei din Univers. Prezenţa divină, principiul divin activ de Lumină, sunt exprimate prin Melek Metatron. Fiinţele create de Melek Metatron au fost învăţători şi ghizi în multe încarnari.

In dualitate aceşti oameni, deseori, se gândesc că simt sau văd prea puţin. Câteodată, intelectul lor distinct le stă în cale, iar unii pot permite sentimentelor să apară doar cu mare dificultate. Când aceşti oameni se expansionează şi se trezesc, sunt de neoprit. Deseori sunt  oameni hotărâţi cu realizări enorme şi cunoaştere vastă.

Rafael:

Atributele Îngerului Rafael sunt : transmisia de energie vindecătoare, stimularea şi întărirea acesteia.

Îngerul Rafael este un înger al vindecării. Aduce vindecare la toate nivelurile.Copiii Îngerului Rafael sunt purtători de energie vindecătoare şi o pot transmite. În dualitate, aceşti oameni sunt predispuşi simptomelor fizice şi nu stiu care sunt abilităţile lor. Când se trezesc, devin foarte radianţi şi aduc multă vindecare, stabilitate şi întărire.Înfăptuiesc deseori purificarea Pământului.  Aceşti oameni sunt foarte dedicaţi si au abilitatea de a învăţa pe alţii.

 

Numele originar reprezintă expresia vibrației voastre, esența voastră originară din Univers exprimată prin sunete umane. Aceste sunete vă ajută să vă conectați mult mai ușor cu propria voastră origine și să integrați această energie care este deosebit de importantă în aceste timpuri dar și în trezirea voastră. Părinții voștri cosmici au ancorat în acest nume tot ceea ce vă definește: abilitățile voastre, misiunea voastră și puterea voastră.
Sabine Sangitar vă poate canaliza numele originar. Ca medium care are și abilitatea de clarauz, ea poate înregistra în mod corect fiecare sunet, fiecare literă trimisă de lumea spirituală. Aceste sunete creează tiparul energetic unic, personal care se află în spatele literelor a căror corectitudine are o profundă însemnătate.
Canalizarea numelui originar include numele vostru originar, numele părinților voștri cosmici și frecvența originară în care ați fost creați.
Cost: 40 de euro (Formular de cerere: http://www.portal.kryonschule.de/index.php?module=formicula&form=2&newlang=deu). În limba engleză puteți completa cererea folosind acest link http://www.kryonschool.com/original-name.html sau ne puteţi scrie pe adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. şi vă vom ajuta cu mai multe detalii.
Studenţii şcolii Kryon îşi pot afla numele originar gratuit. Canalizarea numelui originar este realizată în mod gratuit celor care aleg să parcurgă această cale fie prin achiziționarea primului Ciclu Cei 36 de Pasi ai Trezirii, fie prin achiziționarea unui număr de 20 de Pași din Pașii Sol'A'Vana
 
  Aici - Exemple nume originare - am tradus 3 nume originare primite de la Kryonschool din Germania pentru ca oricine este interesat sa poata vedea cateva exemple si ce fel de informatii sunt trimise.
 
”Esenţa pe care voi, ca mari lumini pe Pământ, o purtaţi este ancorată într-un câmp de energie din Univers. Acest câmp de energie este numit origine de către lumea spirituală. Această origine include totul, întreaga voastră matrice şi scopul pentru care acest câmp energetic a fost creeat. La un moment dat, o parte s-a separat din acest câmp energetic pentru a se experimenta şi pentru a se încarna în cele mai diferite moduri. Aceasta este inima divină pe care o purtaţi în interior. Este unică şi vă dă personalitatea, caracteristicile şi divinitatea. Această origine din care proveniţi a fost creeată în univers de către părinţii voştri cosmici.
Părinţii voştri cosmici poartă atribute speciale pe care vi le-au dat în momentul creeării originii voastre. Este similar cu părinţii voştri de pe pământ de la care aţi moştenit anumite gene. În acelaşi fel voi aţi primit părţi şi caracteristici de la părinţii cosmici. Acest mesaj este nou în multe privinţe. Informaţia ca fiecare om are părinţi cosmici se răspândeşte tot mai mult printre oameni. Este foarte important să ştiţi că fiecare origine primeşte un nume în timpul creării sale – numele originar. Acest nume originar nu are nimic de-a face cu numele sufletesc. Pe parcursul celor 48 de Paşi este repetat constant cât  este de important să vă folosiţi numele originar deoarece conţine vibraţia care vă decodează ADN-ul şi vă face conştienţi de Sinele vostru Divin.
Cei 36 de Înalţi Consilieri ai Luminii au transmis mesajul că , datorită ridicării vibraţiei lui Lady Gaia, părinţii cosmici vor avea un efect tot mai puternic şi că, în special Pionierii Luminii, vor simţi atributele părinţilor cosmici mai puternic. Deseori sunt întrebată de ce fiinţele spirituale poartă diferite atribute în interior. Vă voi răspunde acum.
Fiecare fiinţă din Univers are o anumită sarcină şi este în frecvenţa sa proprie. Deoarece toate fiinţele lucrează împreună în iubire există o unitate la care şi voi sunteţi conectaţi. Eu canalizez nume originare, înţelesul lor, părinţii cosmici şi originea pentru studenţii Kryon, în fiecare zi. Deoarece Înalţii Consilieri ai Luminii au transmis mesajul că părinţii cosmici  au un efect tot mai puternic, mulţi oameni doresc să ştie care atribute aparţin părinţilor lor cosmici. Astfel, am decis să scriu caracteristicile a numeroşi părinţi cosmici.
Cu siguranţă ştiţi că există o diferenţă între Realitatea divină şi dualitate. S-ar putea ca aceste caracteristici să se exprime diferit în Realitatea divină faţă de dualitate. Dar, cu cât  sunteţi mai mult în Realitatea divină şi absorbiţi vibraţia Realităţii Divine cu atât mai puternic puteţi simţi atributele părinţilor voştri cosmici şi să le exprimaţi apoi în dualitate.
Vă doresc multă ANA (Lumina) şi TAN’ATARA (Poftă de viaţă),
Sabine Sangitar”

Contact

Telefon: 0744 274 582 
Email: info@scoalakryon.ro

 

We use cookies on our website. Some of them are essential for the operation of the site, while others help us to improve this site and the user experience (tracking cookies). You can decide for yourself whether you want to allow cookies or not. Please note that if you reject them, you may not be able to use all the functionalities of the site.